Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co teraz grasz?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Soul
Chyba wiadomo o co chodzi wink.gif

Obecnie Virtua Fighter 5 !!! wink.gif Gra jest rewelacyjna , nie mam pytań po prostu smile.gif
Gawlick
MS i Resis smile.gif Gry świetnie sie uzupełniają hehe smile.gif MS dla relaksu a Resis jak chce komus łeb odstrzelić biggrin.gif
SM1
Call of Duty 3
Formula One Championship Edition.

I od wczoraj znowu GT4:)

pack
Gram:

Resistance: Fall of Man (tez online)
MotorStorm (tez online)

GTHD demo

smile.gif
ziemia1
wg tego przy czym najwięcej czasu
RFoM
Motostorm
CoD3
RR7 - zaczyna mnie coraz bardziej wciągać

wszystkie dodatkowo online
GMB
Resi i MS online. Od czasu do czasu w F1 ale raczej mało w to gram i myśle o zamianie na VF5. Czasami też GT HD.
krisq
A ja mam zajawke na NBA Street HC, pykamy z kumplami ciagle po pracy. Mega wypas.
Dla relaksu multi w Resistance smile.gif
froniu
Motorstorm i wlasnie przed chwila gralem w Resistance single i chwile online biggrin.gif czasami jeszcze pogram w GTHD
Jakim
od wczoraj namiętnie w Fight Night 3
saper39
Motorstorm online.Wszystkie bileciki zdobyte na złoto kilka dni temu
zajebisty
Ciagle jeszcze Resistance i Ridge Racer czaje sie powoli na motorstorma albo Virtual Fighter 5.Szkoda ze zadnych rodakow nie spotykam w sieci..Zawsze jestem jedynym Polakiem...
YETI
Resistance jak i MotorStorm ukonczone, wiec teraz glownie gram w online w te dwa tytuły.
dureń
Urzerałem się z tym Motorstormem i mam wszystkie bileciki na gold asthanos.gif . Teraz tylko został mi Def Jam Icon - dobra nawet gierka ale do Motrstorma nie podskoczy. chair.gif
agrestrybnik
untolds legends dark kingdom od dluzszego czasu
ponad 16 godzin gry i the end
muniek
A gra ktos w GripShift??
ja wlasnie zaczynam i zastanawia mnie czemu nie ma zadnych ludzi online...
Pablo el
Full Auto 2 - juz 100% ale wale multi teraz wink.gif
NBA Homecourt
Tekken DR
arab
@Muniek: odpowiedz jest prosta, nie mamy dostępu do sklepu biggrin.gif

Ja pogrywam w MS, GTHD oraz staram się nadrobić zaległości z 2ki, czyli Tekken5 i God of War smile.gif
muniek
CYTAT(Wojciech “arab” Arab @ 26 04 2007, 23:29) *
@Muniek: odpowiedz jest prosta, nie mamy dostępu do sklepu biggrin.gif

Dostep jest... wydaje mi sie ze chodzi bardziej o $$$...
Matt-JF
Tekken DR!!!!!!!!!!!!! i czasami VF5.Grać nie umierać cool.gif
Dr.Czekolada
Teraz pykam w Resistance, a za chwilę w Oblivion !!.
Shadow864
Aktualnie masteruje Resistance. Dzisiaj zrobilem 15 plansz na hardzie + wszystkie skille jakie sie na nich dalo zdobyc. W miedzy czasie gram jeszcze na hardziee z bratem we dwoch. Zbieram sie powoli do ponownego ataku na Motorstorm online(niestety tydzien temu moje staty sie wyzerowaly[220 gier , 40% winow ;( ]) A od poniedzialku God Of war 2 smile.gif
Jakim
ja dzis zaczałem właśnie szpilac w Resistance, na którego wymieniłem się na giełdzie za Motorstorma (30zł)
YETI
GOD of WAR2 i RESISTANCE (online)

zafundowałem sobie urlop od MotorStorm (czekam na ten patch)
villain
Ja aktualnie we wszystkie dostepne demka + VF5 smile.gif
Soul
Vf5 i Rewelacyjne demko NG-Sigma!!!
Mihau_ALU
Oblivion, po ktorego przemierzylem pol Polski.
GMB
Oblivion! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, zarówno pod względem grafy jak i gameply'u. Warto się zaopatrzyć w ten tytuł.

PS. Mam pytanko do kogoś kto grał w Oblivka. Jeśli podczas podróży napotkam brame do Oblivion'a to musze za każdym razem tam wchodzić i zwalczać gobliny by brama się zamknęła (jeśli wogóle da się zamknąć te bramy w taki sposób)? Gdy je omine to ma to potem jakiś wpływ na rozgrywke lub fabułe? Z góry thx za pomoc.
Yunie
Aktualnie, Virtua Fighter 5 wink.gif I zbieram na jakąś innątongue.gif
VascoDa
Gram w PsStore Wallet..

...dodaje fundusze i kupuje...grac nie mam czasu, ale jutro przyjdzie kilka kolegow do syna to zfilcuja mi oba sixaxisy na bank..np w CallinAllCars confused.gif
mczaper
Na razie MotorStorm online i wykrecanie czasow w GT HD tongue.gif
WESKER-DL
THPS Project 8 happy.gif
donalduck
Ja męcze motorstorm glownie po sieci bo na singlu sie zaciolem tongue.gif .Dodatkowo NBA Street Homecourt, chetnie po sieci jak ktos ma ochote bo na serwerach cisza, Virtua Tennis, szkoda ze nie ma online ale i tak swietna zabawa, mam jeszcze Splinter Cell Double Agent ale nawet jeszce dobrze nie przysiadlem z braku czasu i katowania Virtua Tennis wink.gif .
Robert542
Aktualnie dopiero co nabyte Resistance. Nie tknę multi póki nie skończę singla smile.gif.
Towarzysz
Genji Days of Blade
Troche zapomniana gra, ale ujdzie smile.gif Postanowilem ja zaliczyc, w oczekiwaniu na pelna wersje Ninja Gaiden Sigma.
SZKD
CYTAT(GMB @ 16 05 2007, 11:33) *
Oblivion! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, zarówno pod względem grafy jak i gameply'u. Warto się zaopatrzyć w ten tytuł.

PS. Mam pytanko do kogoś kto grał w Oblivka. Jeśli podczas podróży napotkam brame do Oblivion'a to musze za każdym razem tam wchodzić i zwalczać gobliny by brama się zamknęła (jeśli wogóle da się zamknąć te bramy w taki sposób)? Gdy je omine to ma to potem jakiś wpływ na rozgrywke lub fabułe? Z góry thx za pomoc.

Jasne,ze nie musisz. To nalezy do fabuly ale masz tyle dodatkowych questow do robienia,ze nie bedziesz sie nudzil smile.gif
Soul
NGS
marcin0903
R6 Vegas no i czekam na The Darkness
VascoDa
SuperStardustHD !! czysty miud smile.gif
To jak za dawnych czasow gdy chodzilo sie do budki z grami i naparzalo zeby miec wpis.
Do pierwszej lokaty zostalo mi juz tylko ok 4000 miejsc wink.gif
Machel
Jak tylko czas pozwala to VF5. Resist po sieci jak juz ekipa od VFa sie zmyje a pozostanie troszke czasu smile.gif
Myśle o kupnie NGS no i czekam z niecierpliwoscia na DMC4.
killdante
CYTAT(VascoDa @ 7 07 2007, 18:00) *
SuperStardustHD !! czysty miud smile.gif
To jak za dawnych czasow gdy chodzilo sie do budki z grami i naparzalo zeby miec wpis.
Do pierwszej lokaty zostalo mi juz tylko ok 4000 miejsc wink.gif

moje miejsce 145 okolo 122mln smile.gif
KRATOS_PL
Ja narazie w Tekken DR i od czasu do czasu w obliviona ktorego polecam kazdemu (wedlug mnie najlepsza jak narazie gra dostepna na PS3).
Rainder
Aktualnie męczę Motorstorma, jeszcze tylko 2 bileciki na 4 lvl smile.gif.
SM1
od czasu do czasu Oblivion, a od czwartku The Darkness (jak dla mnie wypas:)
killdante
No to ja sie wybije bo gram w Super Stardusta jestem na ok. 107 miejscu w rankingu...
POSNANIAK
Gram tylko w RESISTANCE, skille + superhuman już zrobione , teraz online , zagrałem 1200 meczy w miesiąc i jeszcze żyje ;d (cel wszystkie medale - 20 killi z rzędu już jest;d). Reszta gier sprzedana, nawet w NGS pograłem tylko 2 dni i sprzedałem, TR Anniversary nadal czeka nieskończone. Tylko Resi. Pozdro Dywizjon 303
drk2
CYTAT(killdante @ 22 07 2007, 20:39) *
No to ja sie wybije bo gram w Super Stardusta jestem na ok. 107 miejscu w rankingu...

No to niezly z Ciebie kat wink.gif Ja jestem na ...26261 heh.Coz,pierwsze co traci sie z wiekiem to refleks,poza tym chyba za duzo gram w erpegi ( ostatnio w wielkiego OBLIVIONA ) i stad moj refleks szachisty .No i Flow-o,to akurat "gra" dla takiego dziadygi jak ja
Rainder
Teraz zacząłem katować Rainbow six: Vegas. Polecam wszystkim!! smile.gif Gdy przejdę trzeba będzie on-line pograć, może nawet jakiś klanik, kto wie biggrin.gif.
Robert542
W Obliviona obecnie gram. Za cel sobie obrałem zrobienie wszystkich questów - póki co mam zrobione 147. Jeszcze trochę pobocznych zostało smile.gif.
zajebisty
Ja ciagle jeszcze mecze Resistance glownie online.A i w singlu troche mi jeszcze zostalo...
Jacobss
Głównie single Resistance oraz single Motorstorm tongue.gif. No i oczywiście demka gier, jak: F1, GT HD, itp. Czekam jeszcze na przesyłkę z Killzone z PS2 (Collector's Edition). Jak ja kocham Killzone wub.gif Bo w Killzone z PS2 na PS3 też zamierzam w końcu grać cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.