Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Japonki
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > Japonia
bor
No wlasnie jak to z nimi jest. Kiedy pokazuja jakas relacje na tv z Japoni i widze tamtejsze dziewczyny to odchodze od telewizora. Jednak slyszalem o tzw. japonskich pieknosciach, czy sa to mity ? Jak jest naprawde ? Japonki w wiekszosci sa ladne ?
Zeratul
ogolnie twarzyczki to wiekszosc ma jak z bajki ale piersiatka u 99% to pryszcze... confused.gif Koreanki sa ladniejsze.
Kalinho
cudze chwalicie swego nie przelecieliście
greah
CYTAT(Zeratul @ 20 04 2007, 21:39) *
ogolnie twarzyczki to wiekszosc ma jak z bajki ale piersiatka u 99% to pryszcze... confused.gif Koreanki sa ladniejsze.

bull!
to co widzicie na serwisach i różnych stronach dla dorosłych to towar eksportowy. prawda jest taka, że wśród Japonek są tylko dwa typy - albo zjawiskowo ładna albo zjawiskowo brzydka. całości dopełniają krzywe zęby i wyjątkowo tłusta cera, która bez odpowiednich specyfików świeci się jakby wsadziły głowę w oliwę
ping
normalne, tak jak na całym świecie.
stona
www.scanlover.com i wszystko jasne. Wg. mnie Japonki sa bjuti . Takie malutkie i milutkie. Ofkoz nie wszystkie! Co do Koreanek..porażka, tak samo Chinki.. bleeeeeeeeee . Z azjatek to tylko Japonki blush.gif

Dałbym parę screenów ale jest topic w hyde parku więc tam można oblookać o czym mówię biggrin.gif
Shen87
wlasnie chcialem dac tego samego linka do scanlover, tam napewno znajdziesz cos milego dla oka
ping
co mi ze znalezienia czegoś miłego dla oka? wink.gif w realu ciężko taką wyszarpać, w tym szkopuł
Shen87
wyjedz do japoni , bedziesz mial wieksze szanse na spotkanie ladnej japonki
ping
ależ mi nie chodzi o zobaczenie i poślinienie się, co z tego że spotkam jakąś zjawiskową piękność skoro i tak będzie to towar niedostepny dla normalnego szarego użytkownika
kwiatekgracz
Ping'u ma rację. Japonki są the best, ale znalezienie jakieś dla siebie graniczy z cudem. Można tylko popłakać.
P.S. Dlaczego Asuka Kazama jest animowaną postacią icon_chainsaw.gif
bor
Żal mi Was - będzie to towar niedostepny dla normalnego szarego użytkownika.
ping
a mi żal Ciebie bo chyba serio myślisz że mam takie podejście do płci żeńskiej wink.gif
okens
Tak sie sklada, ze okazje do ogladanie azjatek( a w tym duza czesc stanowia wlasnie japonki) mam dziennie i szczerze mowiac wszystko jest tutaj kwestja gustu... rzeczywiscie sa one niepowtarzalne ze wzgledu na egzotyczna urode ale nie mozna stawiac tych dziewczat ponad wszystkimi innymi.
Naprawde bardzo czesto widuje sliczne, czasami szalenie ostre ale zadazaja sie i szpetne, roznie natura obdaza poszczegolne osoby. Wszystko wszystkim lubie azjatycka urode ale europejskie( a szczegolnie polskie) dziewczyny prezentuja dla mnie naprawde wysoka klase i raczej z taka wlasnie sie zwiaze...
Acha no i tak naprawde to azjatki wcale nie sa takie niedostepne, wlasciwie to dosyc otwarte dziewczyny chociaz czasami troszeczke zbyt szalone
Watsu
Hmmm, dziwna dyskusja zaiste.
IMO Japonki owszem, zdarzają się ładne i... tyle. W Polsce mamy mnóstwo pięknych kobiet i na co jak na co, ale akurat na kobiety narzekać nie mamy prawa.
Poza tym zawsze, gdy poznaje jakiegoś Japończyka płci bynajmniej nie pięknej, już w pierwszej rozmowie słyszę:
"Dlaczego u was jest wszędzie tyle pięknych dziewczyn? To niesamowite. U nas też są ładne kobiety ale nie ma ich aż tyle! I nie wszędzie!"
Wygląda to mniej więcej tak. Więc panowie, zanim zaczniecie opiewać urodę Azjatek, rozejrzyjcie się dobrze i zastanówcie czy przypadkiem nie pomylił Wam się obiekt Waszych westchnień.
Elo.
ping
jasne, grunt to podejście z dystansem, osobiście nie twierdze że jedynymi słusznymi kobietami są Azjatki. Mam po prostu kilka typów urody które preferuje i jest w nich miejsce na urodę Azjatycką wink.gif
stona
O ja tej, no ale ja nie twierdzę że japonki są najpiękniejsze i w ogóle reszta to śmietnik. Kocham swojską dziewczynę " s polska" i dobrze mi z Nią. Chodzi tylko o to że japonki są równie bjuti jak polki smile.gif Nie szukam japonki na żonę. Nie mam takiego zamiaru. Od niektórym podobają się silikonowe barbie , innym kjut japonki smile.gif
Manor
dla mnie nic specjalnego. Naprawdę nie wiem czym się ludzie podniecają, chyba tylko dlatego bo mają egzotycnzą urodę

ale to tylko moję zdanie, więc nie musicie się zgadzac ;] . Czasem trafi się jakaś pięknośc, ale to rzadkośc. Z takiej egzotyki to o wiele bardziej podobają mi się czarne lub takie "portoryko" (nie wiem co to za rasa laugh.gif )
greah
CYTAT(Manor @ 7 05 2007, 14:00) *
Z takiej egzotyki to o wiele bardziej podobają mi się czarne lub takie "portoryko" (nie wiem co to za rasa laugh.gif )
a ja np. na te wszystkie ebony beauties patrzeć nie mogę (tylko bez wyjeżdżania z 'rasizmem' proszę). jakoś mnie te wielkie wargi, duże tyłki i grube/twarde włosy nie pociągają. nie wiem dlaczego ale dużo z nich przypomina mi transwestytów franc.gif

btw
ta 'rasa' to latynosi
Manor
CYTAT(greah @ 7 05 2007, 17:12) *
btw
ta 'rasa' to latynosi

lol, fakt, słowa mi zabrakło. http://latinheat.com/uploaded_pictures/641_6.jpg chodziło mi o coś takiego, mi tranwestyty raczej nie przypomina, ale cóż ;]
ping
nie?

mi latynosi kojarzą się z cyganami do których mam awersje, ponadto kraje latynowskie kojarzą mi się z biedą i brudem jednak nie będe się rozpisywał dalej bo nie chce mieć warna za rasistowskie poglądy.
greah
Manor toś dał przykład biggrin.gif. ta pani (bo to jest pani tak?) wygląda jak rasowy crossdresser
Rei Kashino
a mnie japonki kreca na max nie tylko uroda ale tez dlatego ze sa szalone i pozbawione kompleksow zupelnie jak ja tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif widzialem juz sporo dziewczyn z calego swiata na wyspie rhodo i nic mnie tak nie kreci jak japonka. a gdyby tak z japonka strzelic sobie dziecko? niemoglbym sie doczekac w szpitalu co powstalo z tej wybuchowej mieszanki!!!! trza do japan leciec i sprobowac cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
elektro
macie spragnieni - http://www.crisscross.com/forum/m_116851/m..._/tm.htm#116851 biggrin.gif
chrno-x
Ja tam tylko wole Japonki, może mnie ktoś zlinczować ale u Polek nie lubie bo są stereotypami i oprócz mody to ich nic za bardzo nie kręci.......wkurza mnie to niemiłosiernie, i tym bardziej nie lubie jak mówią na anime bzdurne bajeczki .....nie wiem czemu ale w Woj.Dolnośląskim jeszcze nie spotkałem takiej która by się interesowała mangą i anime, czy ogólnie kręciła by ją Japonia a sporo znam takich zacnych dziewczyn w polsce, jednak mieszkają kawał drogi odemnie icon_cry3.gif .
greah
CYTAT(chrno-x @ 27 05 2007, 08:48) *
Ja tam tylko wole Japonki, może mnie ktoś zlinczować ale u Polek nie lubie bo są stereotypami i oprócz mody to ich nic za bardzo nie kręci.......
a o japońskich magazynach typu Scawai słyszał? o magazynach gdzie przedstawione są pełne komplety, swoiste instanty do ubrania z dokładnymi cenami i miejscem gdzie można je zakupić?
później widzisz na ulicy 10 takich samych babeczek paradujących w zestawie Dolce Gabana ft. Gucci.
Japonki wydają niewyobrażalne ilosci gotówki na ciuchy a ko-gale czy pochodne to mają w głowach encyklopedie mody a skrót CD kojarzy im się z Christian Dior a nie compact disc

CYTAT
wkurza mnie to niemiłosiernie, i tym bardziej nie lubie jak mówią na anime bzdurne bajeczki
szukasz kobiet czy nastoletnich miłośniczek japońskich kreskówek?

i mówią słusznie, bo gro anime to bzdurne bajeczki
szczur3k
Jak dla mnie japonki sa ladne, oczywiscie w polsce mamy wiele pieknych kobiet, szkoda tylko, ze polowa jest malo inteligentna. Wiekszosc skonczy z chustka na glowie, a ruchem jednostajnie przyspieszonym przygarbionym beda podazaly w strone kosciola. biggrin.gif
ashka
CYTAT(Rei Kashino @ 10 05 2007, 17:30) *
a mnie japonki kreca na max nie tylko uroda
... jak ktoś lubi krzywe zęby i krzywe nogi, to żyć nie umierać...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

I nie wiem, skąd się wam, nastoletnim fanom komiksów (hehehe) wzięło to wyobrażenie o inteligentnych, szalonych (sic!) Japonkach. Pewnie z tych komiksów.
Według mnie przeciętna Japonka w wieku lat 20 jest mentalnie na poziomie polskiej 12-latki. I jest równie ciekawym rozmówcą.....

Ale nie powiem, za każdym razem, jak czytam ten wątek, to mi poprawiacie humor biggrin.gif
wesola owieczka
ashka - dobrze napisane

CYTAT(szczur3k @ 5 06 2007, 13:36) *
Jak dla mnie japonki sa ladne, oczywiscie w polsce mamy wiele pieknych kobiet, szkoda tylko, ze polowa jest malo inteligentna. Wiekszosc skonczy z chustka na glowie, a ruchem jednostajnie przyspieszonym przygarbionym beda podazaly w strone kosciola. biggrin.gif

Za to od wszystkich panów bije inteligencją na każdym kroku, hehe raczej nie sądze...
ashka
CYTAT(wesola owieczka @ 10 06 2007, 22:48) *
Za to od wszystkich panów bije inteligencją na każdym kroku, hehe raczej nie sądze...

Mam wrażenie że Japończycy są po prostu bardziej otwarci, jakoś inaczej zsocjalizowani od Japonek. No i nie chichoczą, i nie nadużywają przymiotników. laugh.gif
ping
kireejii, kałaji i chichot cieniutkich głosików. Towar exportowy owszem ładny ale trochę za słodkie to wszystko. Co nie zmienia faktu że atrakcyjnej japonki bym z łóżka nie wyrzucił.

"Jak dla mnie japonki sa ladne, oczywiscie w polsce mamy wiele pieknych kobiet, szkoda tylko, ze polowa jest malo inteligentna. Wiekszosc skonczy z chustka na glowie, a ruchem jednostajnie przyspieszonym przygarbionym beda podazaly w strone kosciola. biggrin.gif"
poznałeś połowę polskich kobiet? zazdroszczę.
Kwestia otoczenia.
greah
CYTAT(ashka @ 10 06 2007, 20:16) *
I nie wiem, skąd się wam, nastoletnim fanom komiksów (hehehe) wzięło to wyobrażenie o inteligentnych, szalonych (sic!) Japonkach. Pewnie z tych komiksów.
nie wiem jak inni ale ja ani nie jestem nastoletni ani nie czytam komiksów więc teoria legła w gruzach wink.gif
szalone, piękne i wykształcone są tak samo eksportowym towarem jak niebiesookie, blondwłose, piersiaste Polki o typowo słowiańskiej urodzie ubrane w obcisłe ciuchy

CYTAT
Według mnie przeciętna Japonka w wieku lat 20 jest mentalnie na poziomie polskiej 12-latki. I jest równie ciekawym rozmówcą...
kwesti otoczenia. oczywistym, że w Roppongi na doktorantki (najwyżej abiturientki) nie trafisz ale podobnie jest i u nas. gdyby człowiek miał wyrabiać sobie zdanie po tym co spotyka w pubach to by musiał stwierdzić, że Polki są głośne, pijane i pozbawione hamulców a przecież tak nie jest (a przynajmniej nie zawsze)

CYTAT
poznałeś połowę polskich kobiet? zazdroszczę.
arytmetyka ;]
chrno-x
CYTAT(ashka @ 10 06 2007, 20:16) *
Według mnie przeciętna Japonka w wieku lat 20 jest mentalnie na poziomie polskiej 12-latki. I jest równie ciekawym rozmówcą.....

No przynajmniej Japonki nie robią sobie dzieci w wieku 15 lat (takie jest przynajmniej moje zdanie =_=)
ashka
CYTAT(greah @ 11 06 2007, 12:15) *
CYTAT
Według mnie przeciętna Japonka w wieku lat 20 jest mentalnie na poziomie polskiej 12-latki. I jest równie ciekawym rozmówcą...
kwesti otoczenia. oczywistym, że w Roppongi na doktorantki (najwyżej abiturientki) nie trafisz ale podobnie jest i u nas. gdyby człowiek miał wyrabiać sobie zdanie po tym co spotyka w pubach to by musiał stwierdzić, że Polki są głośne, pijane i pozbawione hamulców a przecież tak nie jest (a przynajmniej nie zawsze)

Ja wnioskuję po fellow students. No i?

CYTAT(chrno-x @ 13 06 2007, 17:18) *
No przynajmniej Japonki nie robią sobie dzieci w wieku 15 lat (takie jest przynajmniej moje zdanie =_=)

"przynajmniej"? Skąd czerpiesz tę nieziemską wiedzę?
diablo.gif
jjot
nie chce niektorych szokowac, ale w ktoryms newsweeku bylo o nastoletnich japonkach uprawiajacych prostytucje tylko dlatego, ze chca miec nowe ciuszki czy komorki. ponoc jest to plaga w tamtym kraju. i ze niby japonki nie leca na mode i sa inteligentne? ashka jak ktos zna kobiety tylko z internetu i opowiesci kolegow to tak ma, nie dochodz juz tongue.gif
greah
CYTAT(ashka @ 13 06 2007, 18:47) *
Ja wnioskuję po fellow students. No i?

a ja po exchange students. no i?
trafiłem na kilka dziwnych (jak chociażby te z KAM) ale na moje szczęście z imbecylem jeszcze nie miałem przyjemności dyskutować więc aż tak źle nie jest.

CYTAT
nie chce niektorych szokowac, ale w ktoryms newsweeku bylo o nastoletnich japonkach uprawiajacych prostytucje tylko dlatego, ze chca miec nowe ciuszki czy komorki. ponoc jest to plaga w tamtym kraju
enjo kosai czyli 'randki sponsorowane' uprawiane przez ko-gale i parasite singles. takie ichnie 'blachary' jednakże do 'plagi' jeszcze daleko (podobnie zresztą jak i osławionym hikikomori)

CYTAT
a to co? fakt wyssany z palca czy wyczytany z komiksu?
ping
CYTAT(greah @ 13 06 2007, 21:35) *
CYTAT
a to co? fakt wyssany z palca czy wyczytany z komiksu?

to jestem chyba trzecią osoba która chce wiedzieć skąd ta wiedze wink.gif
Ölschmitz
japonki sa ladne ale maja dziwne oczy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.