CYTAT(szeni @ 5 05 2007, 13:57)

Człowieku, nie wiem jak Ty to robisz. Natchnienie Boskie chyba masz, bo jak inaczej wytłumaczyć to, że wkładasz w tą stronę naprawdę dużo pracy, aktualizując kilka razy dziennie? Naprawdę podziwiam Cię, stary, i to wszystko właściwie za darmo... Dzięki za naprawdę dobre źródło informacji o javowych grach, powodzenia i trzymaj tak dalej!
PS. Aha, i dzięki jeszcze raz za pomoc z telefonem

. Kupuję d750i jednak, tylko kiedy mi się go uda upolować, tego nie wiedzą nawet najstarsi górale.
dzięki, fajnie, ze się komuś podoba
aktualizacje robię codziennie oprócz niedziel, newsy wrzucam jak tylko coś ciekawego zobacze w ciągu dnia, generalnie to mógłbym wrzucać dużo więcej np. zapowiedzi, ale, jako że większość gier mobile to (niestety) słabe gry, to wybieram tylko te najciekawsze, a jak nie ma świeżych newsów to pisze recki

ale liczę, że kiedyś ekpia się rozwinie

CYTAT(Antares @ 5 05 2007, 22:28)

A ja się zapytam inaczej. Znacie jakąkolwiek stronę/forum na której można mieć do czynienia japońskimi grami java na komórki? Najlepiej zeby to było jakieś forum po angielsku i japońsku. Chodzi mi konkretnie o grę Densha de GO! w Javie 3D bo nigdzie nie mogę znaleźć. Mam Sharpa 902 i wiem, że na tym fonie gra na 100% musi chodzić. Kupiłbym grę legalnie, ale trzeba mieszkać w Japoni i mieć telefon w japońskiej sieci

Więc zostaje mi tylko .jar

z japońskimi grami jest bardzo krucho, chyba dlatego, że w japoni mają jednak nieco inne telefony, na Nokii spotykam się tylko z chińskimi grami najczęściej pod symbiana...
japońskich gier brak...
czasami zdarzają się amerykańskie wydania gier Namco czy Capcom ale 90% z nich to straszna tandeta