Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Suikoden
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Kamiru
Jedni mowia ze to kaszana inni ze jest lepszy od FF.Co sadisz o dziele KONAMI?Wypowiedz sie!!
Kamiru
:wink: Witam wszystkich fanow suikodena(przeciwnikow rowniez,chetnie wyslucham ich uwag)Piszcie!!!Chetnie zobacze co sadzicie o mojej ukochanej gierce.Z b(B)ogiem.

Trzcina: Blablabla Nie wiesz ze mozna edytowac posty???? Poza tym nie oczekuj ze w pol godziny po pytaniu ktos ci odpowie
Geloo
Suikoden mój pierwszy eRpeg.Nie zapomne jak go pierwszy raz przechodziłem biggrin.gif .To własnie dzięki Suikodenowi pokochałem eRPegi!
Gdyby było tyle suikodenów co Finali to ja bym raczej bardziel lubiał ta serie.Pierwsza i druga cześc są dla mnie wypasione!
Suikoden Rulz!!!
Siara_iwj
Suikodeny uważam za gry lepsze od serii FF,choćby dlatego, że lubie spotykać w kolejnych częściach postacie, z którymi sie zżyłem podczas grania w poprzedniczki...ale Konami idzie w złym kierunku...ludzie! 3D zabija tą serię !niech lepiej dalej doskonalą dwuwymiarową grafike, zamiast inwestować w bezduszne ( bo tak mi sie kojarzą ) bryły 3D...

......no i tyle na ten temat...
Kamiru
Siara widze ze mamy podobne poglady.To (pipi) spotkac takiego
McDohla czy Gremio w nastepnej czesci.Obserwowac ich dalsze losy,zobaczyc jak sie starzeja itp. smile.gif
Siara_iwj
no...smile.gif a debeściakiem jest " miś " Victor i Kwanda Rosman ( chyba tak sie nazywał )- jeden z generałów w jedynce...szkoda,że tylko tam...

...i jeszcze Fu Su Lu - paker jakich mało
Kamiru
taa Victor rzadzi ale w duecie z Flikiem to juz pelen wypas
Victor:it looks like you already have a wife Flik.
Flik:You will pay for this Victor!!!
hehe takie przyklady mozna mnozyc w nieskonczonosc
no i w suikodenie mozna sie naprawde wzruszyc :cry:
MOWCIE KIEDY SIE WZRUSZYLISCIE =]
Siara_iwj
kurde...dawno grałem w suikodeny, więc moge mylic imiona, ale jak zginęła Nanami, to sie mi jej jakos szkoda zrobiło, bo sie do dziewczyny przyzwyczaiłem przez te 40 godz, grania...ale spoko 108 gwiazd i happy end biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kamiru
niom to byl smutny moment,mi bylo tez zal jak ginal Teo,nie zapomne tej rozmowy :cry:
Geloo
Flick i Odessa to była by para.Najbardziej mnie wzruszylo własnie jak odessa odeszła sad.gif .Ogólnie cały suikoden był super pod wzgledem fabuły.Poznawanie fabuły kazdej postaci sprawiało mi radość.To prawda lepiej zeby robili suikodeny w 2D a nie w 3D bo to zniszczy caly klimat gry.
JanG
Suikoden to full wypas!
Ale niestety gralem tylko w dwojke sad.gif
Jezeli mozecie ta giere zalatwic, to macie mojego mejla: jgolik2@wp.pl
Jezeli chodzi o wzruszajace momety to jest to oczywiscie smierc Nanami.
Wzruszylo mnie tez zakonczenie.
Kamiru
To teraz mowcie o wypasnych momentach kiedy dostaje sie gesiej skorki(przynajmniej u mnie biggrin.gif )
mi np wyszla jak Camus i Miklotov odmowili posluszenstwo Gorudo
Geloo
Ja ową gęsią skórke dostałem jak Tedy wyskoczył na królowa mrówek.Pomyślalem że jaja se robi czy co?I jeszcze moment jak dostałem po (pipi)e od milcha(ta walka co sie nie da wygrać).Już miałem reseta walnąc ze zdenerwowania a tu myk biggrin.gif .
Mathiu
8O Wreszcie temat, który tygryski lubią najbardziej biggrin.gif
Suikoden - gra legenda, RPG który na długo pozostanie w mojej pamięci, wzruszający, śmieszący, z klimatyczną grafiką i przepiękną muzyką... Chlip, chlip... rozmarzyłem się wink.gif IMHO znacznie lepszy, niż jakikolwiek z Finali (zastrzegam, że w FFX nie grałem, ale nie wierzę, żeby mógł przebić S2), bądź jakiegokolwiek innego RPGa, po prostu da best.
Od kiedy zobaczyłem tę grę, to się zakochałem, a OSTa słucham do dziś w mp3 (motyw z walki z Neclordem rula!).

Ale! Ale nie ma gry bez wad sad.gif Dla niektórych wadą może być relatywnie krótki czas gry, choć mnie to wcale nie przeszkadza - uważam, że jest idealnie wyważony, chociaż naturalnie chciałbym, żeby historia nigdy się nie kończyła (chyba nawet taki film był wink.gif).
Druga wada (która też za bardzo mi nie przeszkadza) to liniowość akcji.
No i trzecia wada, która już dla mnie jest wadą (choć oczywiście nie taką, która przeszkadzałaby mi w grze, co to, to nie! wink.gif). Otóż chodzi o to, że przez całą grę główny bohater nie dość, że nic nie mówi, to jeszcze jest ubrany jak... wieśniak wink.gif Ja rozumiem, że to miało służyć temu, żeby każdy mógł się wczuć w postać, ale toż to Lordowi nie wypada pokazywać się w takim stroju przed, jakby nie było, poddanymi, albo "na wyjazdach" u innych władców. Inni władcy wyglądają normalnie, czyli potężna zbroja, czasem płaszcz, budzą respekt i wg. mnie taki właśnie powinien być władca! Rozumiem, że na początku gry, gdy naprawdę jest się wieśniakiem, ale IMO w czasie gry powinno się zmieniać wdzianka. That's all.

Co do Suikodena 3... sam nie wiem jaki jest, bo nie grałem, ale zdecydowana większość opinii jest za tym, że przejście w 3D zepsuło klimat serii Konami, ale ja w to nie wierzyłem...znaczy się nie chciałem wierzyć. Ale nie! Nie słucham się nikogo dopóki sam nie zagram wink.gif

A teraz motyw najbardziej wzruszający... nie mogę określić co to był za motyw bo wszystkie wzruszające były najbardziej wzruszającymi wink.gif Śmierć Gremio, śmierć Nanami, śmierć Teo, śmierć Mathiu, śmierć Odessy, śmierć Jowy'ego przy złym zakończeniu... ej no, bo się jeszcze poryczę :cry:

Wypaśne momenty?? Trochę ogólnikowy temat tongue.gif Ale jeśli mamy oceniać wg. własnego punktu widzenia (tak wnioskuję), to dla mnie będą to wszystkie ważniejsze zwycięskie bitwy (eh ten patos wink.gif) oraz zebranie i scenki z życia w zamku przed ostateczną bitwą strategiczną... no i, oczywiście, wskrzeszenie Gremio oraz Nanami biggrin.gif

OK. To może teraz wasza ulubiona postać?
Ja mam takich kilka, a są to prawie sami pakerzy biggrin.gif Pesmerga oraz Mathiu (ci są ponad czołówką smile.gif), Georg, Humphrey, Fu Su Lu, Long Chan Chan i Clive ze swoją strzelbą, która jako jedyna ma duszę smile.gif.
Geloo
Moimi ulubionymi postaciami są:Viktor,Filck,Shu,Gremio,Valeria i Futch.
Jak ktoś teraz bedzie pisał post na temat ulubionych postaci to niech doda ulubiony skład suiko 1 tak przy okazji :wink: .

A oto mój:
1.Główny hero
2.Victor
3.Luc
4.Crowney
5.Filck
6.Humprey
Mam nadzieje że dobrze ich napisałem biggrin.gif .
Mathiu
O ile dobrze pamiętam, to wyglądał tak:
1. Hero
2. Kai
3. Flik
4. Crowley
5. Victor
6. Fu Su Lu

Możliwe, że zamiast kogoś była Cleo, ale głowy nie dam...

To może od razu "dwójka"? U mnie to mniej więcej tak:
1. Hero
2. Pesmerga
3. Flik
4. Victor
5. Georg
6. Humphrey

Ok, już OK! Dziękuję Wam tongue.gif Właśnie "zmusiliście" mnie do gry w Suikodena 2. Jutro (a raczej dziś wink.gif) zaczynam grać... Dzięki biggrin.gif
Kamiru
Nawet nie wiecie jak sie ciesze widzac innych fanow suikodena biggrin.gif
mam nadzieje ze jeszcze nas przybedzie
oka sklady:
suiko1:
1.hero
2.Alen
3.Flik
4.Viktor
5.Luc
6.Crowley
(nie jestem pewien co do Viktora)

suiko2:
1.hero
2.Pesmerga
3.Georg
4.Luc
5.Mazus
6.Różnie

Mni enatomiast nie przeszkadza(w sumie nigdy sie nad tym nie zastanawialem)'wiesniacki' stroj Riou.Nie zwracam tez uwagi na liniowosc akcji.Lubuje sie natomiast w cudownej muzyce,pieknej grafice 2D
ogolnie rzecz biorac to gra wymiata klimatem.To by bylo na tyle.
Chyba znow siegne po plyte z napisem Suikoden 2 tongue.gif
PS Jesli macie pomysl na jakas ciekawa dyskusje to walcie smialo!!!
Geloo
No to i ja musze dać swój skład do misztrzowskiego Suikodena 2!!!

1.Hero
2.Georg
3.Victor
4.Mazus
5.Luc
6.Kahn(albo dawałem Filck'a)

Ja tez bardzo ciesze miche jak widze tak wspaniały temat o Super Suikodenie!!!Suikoden Rulz!!!Jak tak dalej pójdzie to chyba też se zagram w 1 albo 2 biggrin.gif .
Hmmm to może teraz wasza ulubiona gra dodatkowa w suikodenie 2???
Ja tam uwielbiałem Gotować wraz z Hai Yo!Ta gra była niesamowita!!
Mathiu
(nie jestem pewien co do Viktora)
Ale ja jestem pewien, bo Flik i Victor byli obowiązkowi w ostatecznej drużynie wink.gif

Hmmm to może teraz wasza ulubiona gra dodatkowa w suikodenie 2???
Nie no... znowu będę nieobiektywny i powiem, że wszystkie mini-gierki mi się podobały: gotowanie, wspinaczka, łowienie ryb, "Whack-a-Mole", tańczenie (no może ta najmniej wink.gif), kości (choć w "jedynce" były lepsze)...
Szkoda, że w S1 było tak mało, raptem kości oraz "3 kubki"...

OK. A teraz wybaczcie... Suikoden 2 czeka biggrin.gif
Kamiru
Ja uwielbiam meczyc krety biggrin.gif i grac w kosci,a wogole im wiecej mini-gierek tym lepiej

Mathiu fakt zupelnie o tym zapomnialem,czas robi swoje heh
a swoja droga kosci w suiko2 sa o niebo lepsze :wink:
Geloo
Ja tam tak samo jak Mathiu wole kośći z jedynki(klimat dla mnie był lepszy).Tak sie wczułem w atmosfere suikodena że aż musiłem zmienić avatara na bardziej przyjaznego do tego topica biggrin.gif .
Może by tu teraz jaki motyw wam się podobał najbardziej??
Mi sie spodobał motyw że w suikodenach nie walczysz głównie o uratowanie świata ale o swój kraj o swoje ideę.Nie ma tak jak w finalach że głownie to trza uratować swiat.Zbieranie drużyny z 108 gwiazdek przeznaczenia to jest motyw którego żaden eRPeg nie ma.
Kamiru
ej no chlopaki co wy przeciez kosci w jedynce byly mowiac delikatnie
skopane,zawsze wychodzily te same kombinacje :?

jesli chodzi o motywy to oczywiscie ten z 108 gwiazdami rzadzi
no i te wojny pomiedzy zwasnionymi panstwami ,miod biggrin.gif zgadzam sie z Geloo w 100% (no nie liczac tych kosci) =]
ogolnie to mi sie wszystkie watki podobaja ,glowne czy poboczne it doesnt matter za duzo by wymieniac
Geloo
skopane,zawsze wychodzily te same kombinacje  :?

Hmmm no nie wiem czy skopane i te same kombinacje.Po prostu bardziej polubiłem kości w 1 i tyle.

jesli chodzi o motywy to oczywiscie ten z 108 gwiazdami rzadzi
no i te wojny pomiedzy zwasnionymi panstwami ,miod  :D zgadzam sie z Geloo w 100% (no nie liczac tych kosci) =]
ogolnie to mi sie wszystkie watki podobaja ,glowne czy poboczne it doesnt matter za duzo by wymieniac

A juz się bałem że ludzie mnie nie zrozumią.Thx za zrozumienie biggrin.gif .
WooshaQ
Moze jako fan eRPeGow wszelakich i ja sie wypowiem... Niestety panowie stoje po tej drugiej stronie barykady... Moim pierwszym powaznym eRPeGiem byl FFVII, po Suikodena siegnalem dosyc niedawno i szczeze mowiac niezbyt mi sie on spodobal i nie chodzi mi tu o grafe... Mimo wszystko i tak go skoncze a pozniej zabiore sie za S2 tylke ze te gry nie zapadna mi tak w pamieci jak FF...
Kamiru
Wooshaq zebys sie jeszcze nie zdziwil tongue.gif
ja skads znam tego chomika...
WooshaQ
Coz mam nadzieje ze S2 pozytywne mnie zaskoczy, bo naprawde po kontakcie z S1 "jestem na NIE"!
Geloo
Coz mam nadzieje ze S2 pozytywne mnie zaskoczy, bo naprawde po kontakcie z S1 \"jestem na NIE\"!

Kurcze ciekawe dlaczego??No ale to twoje zdanie i musze sie z nim liczyć biggrin.gif .Ja pokochałem 1 po tym jak w nią zagrałem biggrin.gif .Suikoden 2 to wielki eRPeG i mam nadzieje że chociaż on ci się spodoba.Tylko żebyś się nie nastawił anty pozytywnie po twym zagraniu i stwierdzeniu na temat suiko1(możesz zniszczyc sobie przyjemnosć z grania).Good Luck WooshaQ!!!
JanG
Moj sklad S2:
Hero
Pesmerga
Flick
Humprey
Futch
Victor

Przy okazji chcialem przypomniec, ze jezeli ktos ma na zbyciu 1 to niech mi wysle mejla.
Mathiu
skopane,zawsze wychodzily te same kombinacje
Hmm... może i te kombinacje wypadały takie same, nie zwróciłem uwagi. Mnie chodzi o to, że tam można było podwajać stawkę i już przy takich 500 tys. potch można było mieć mokro w niektórych miejscach wink.gif Choć jednak istniała możliwość save/load, ale...!

Mi sie spodobał motyw że w suikodenach nie walczysz głównie o uratowanie świata ale o swój kraj o swoje ideę.Nie ma tak jak w finalach że głownie to trza uratować swiat.Zbieranie drużyny z 108 gwiazdek przeznaczenia to jest motyw którego żaden eRPeg nie ma.
Taaa, to jest to! Zgadzam się, ale...! wink.gif Ale oprócz tego rządzi motyw własnego zamku, rozbudowy tegoż i tych wszystkich miejsc: łaźnia, kuchnia, scena, cmentarz... Tak, własny zamek daje czadu wink.gif

Coz mam nadzieje ze S2 pozytywne mnie zaskoczy, bo naprawde po kontakcie z S1 \"jestem na NIE\"!
A mógłbyś nam przybliżyć co w niej wg. Ciebie jest nie tak? Fabuła, świat, postaci, muzyka, grafika?
Geloo
Coś ucichł ten temat więc trza go troche rozruszać!!
Słyszeliście cos na temat wydania na psx'a przygodówki opartej o Suikodena - Suikogaiden:Swordman of harmonia???Może ktoś z was grał w to albo wie cos wiecej na ten temat???

BTW:JanG chodzi ci o oryginała czy "kopię zapasową"???
Guts
Coś ucichł ten temat więc trza go troche rozruszać!!
Słyszeliście cos na temat wydania na psx'a przygodówki opartej o Suikodena - Suikogaiden:Swordman of harmonia???Może ktoś z was grał w to albo wie cos wiecej na ten temat???

Suikogaiden:Swordman of harmonia został wydany tylko w Japoni z Kazaa można ściągnąć intro z gry.

http://emu.makii.pl/pokazrom.php3?system=GBA&id=4278 <--tutaj można sciagnąć Suikoden Card game na GBA.
WooshaQ
A mógłbyś nam przybliżyć co w niej  wg. Ciebie jest nie tak? Fabuła, świat, postaci, muzyka, grafika?

Do oprawy nic nie mam bo sam jestem "oldschoolem"... nie podoba mi sie system gry... przekupowywanie wrogow, zbyt duze ograniczenie miejsca w inwentarzu i te sprawy... Czy chociazby zbyt mozolne pakowanie - geez, przeciez to durnota by po walce dostawac 10-30 exp. gdy do levela trzeba zgromadzic 1000 :( Ludzie ja lubie pakowac w eRPeGach ale taki cos to juz mnie zaczynalo nuzyc!
Guts
A mógłbyś nam przybliżyć co w niej  wg. Ciebie jest nie tak? Fabuła, świat, postaci, muzyka, grafika?

Do oprawy nic nie mam bo sam jestem \"oldschoolem\"... nie podoba mi sie system gry... przekupowywanie wrogow, zbyt duze ograniczenie miejsca w inwentarzu i te sprawy... Czy chociazby zbyt mozolne pakowanie - geez, przeciez to durnota by po walce dostawac 10-30 exp. gdy do levela trzeba zgromadzic 1000 sad.gif Ludzie ja lubie pakowac w eRPeGach ale taki cos to juz mnie zaczynalo nuzyc!

WooshaQ przesadzasz troche ja w Suikodenie 2 wogóle nie pakowałem postaci(jedynie co robiłem to nie uciekałem z walk).Niestety potem miałem problem z Lucą biggrin.gif Pamiętam tą noc siedziałem przy konsoli i wymyślałem różne taktyki na tego PAKERA(chodzi o Luce).Zajeło mi to 4 godz aż wkońcu udało się pokonałem (pipi)a niestety nie przewidziałem
tego że trza stoczyć z nim walke 1 na 1 sad.gif(Broń miałem na słabym LVL i przegrałem z kretesem i musiałem wszystko zaczynać od nowa icon_evil.gif
WooshaQ
Czytales moje wczesniejsze post? W dwojke jeszcze nie gralem... Te opinie dotycza S1 :P
Geloo
Dzieki Guts za karcianke!!To co napisales na temat Suiko sworda to juz wiedziałem (a intro tez mam i tez z kazy)biggrin.gif .Chodziło mi bardziej o to czy ktoś w to grał i wie jakieś szczegóły na ten temat .A ja tam lubiałem pakować się w Suikodenie 2 biggrin.gif .Miałem level 74 lub 76 nie pamietam dobrze(ale cos okolo tego na 100%).
Kamiru
Ja gralem w karcianke ale odstraszyl mnie japonski ,a zreszta to nic nowego(suiko2)wiec sobie darowalem.Suikogaideny to tekstowe przygodowki i nic poza tym ale i tak chce w to zagrac biggrin.gif juz niedlugo bede je mial cool.gif wiec jesli ktos chce to niech sie zglosi za jakis miesiac.
Narazie widzialem tylko intra obu czesci oraz screeny(www.suikosource.com)Intra sa wypasne wiec juz nie moge sie doczekac.
Niestety sa po japonsku :cry: ale powinno sie zanlesc jakies tlumaczenie.
Kamiru
QUIZ :!: (kto odpowie zadaje pytanie itd.)
Co powoduje ze Stalion jest taki szybki question.gif
Geloo
Czyżby to że posiada tego runa od szybkości?Nie jestem pewien ale spróbować chciałem.
Kamiru
No tak ale musisz podac nazwe tego runu biggrin.gif
Geloo
Po tym ja specjalnie by odpowiedzieć na to pytanie odpaliłem suikodena 2 na Ps2 moge odpowiedzieć na twe pytanko biggrin.gif .Stalion może się poruszać za pośrednictwem runa który sie nazywa True Holy.Corect?
Kamiru
Correct hehe zadawaj pytanko
Geloo
Uff to dobrze biggrin.gif .Jakie stworzenia można przyłonczyć używajac kryształu od Bodeuxa?I w jaki sposób to się robi?
Kamiru
Feather Sigfried Rulodia
w jaki sposob?wejsc do lokacji odpowiedniej? biggrin.gif
Geloo
Rulodia

eeee ja tam nie pamietam żeby byo jakies stworzonko Rulodia.
A tak poza tym jeszcze dwa poza feather i siegfredem......
Troche musisz uzupełnić sposób uzyskania :wink: .
Mathiu
nie podoba mi sie system gry... przekupowywanie wrogow
No niby nierealistyczne (o to ci chodzi?), ale pokaż mi realistycznego RPG wink.gif Poza tym w tej grze się nie przekupuje wrogów, bo walki są na tyle proste, że nawet uciekać nie trzeba...

zbyt duze ograniczenie miejsca w inwentarzu
Hm... lepiej jak bohaterowie trzymają kilka tysięcy potionów, antidotum, mieczy, zbroji itp. No tak... kieszenie bez dna wink.gif A w Suikodenie chodzi o to, żebyś sobie dokładnie zaplanował co ci będzie potrzebne, a co nie... resztę trzymasz u Rocka lub Barbary (w \"dwójce\").

i te sprawy
Możesz rozwinąć? wink.gif

Czy chociazby zbyt mozolne pakowanie - geez, przeciez to durnota by po walce dostawac 10-30 exp. gdy do levela trzeba zgromadzic 1000 sad.gif Ludzie ja lubie pakowac w eRPeGach ale taki cos to juz mnie zaczynalo nuzyc!
Po pierwsze - nikt ci nie każe pakować, bo grę (\"jedynkę\"!) można bez większego problemu przejść nie pakując postaci wcale - byleby z walk nie uciekać. Po drugie - takie sumy doświadczenia jakie ty podajesz dostaje się dopiero w momencie, gdy już jesteśmy wyżsi levelem od potworków (im wyżej, tym mniej - minimum 5 exp.)

Cóż mam nadzieję, że po przejściu dwójki zmienisz zdanie smile.gif

Ofkoz cały post jest \"no offence\" - szanuję Twoje zdanie, ale chcę się dowiedzieć co \"tak naprawdę\" Ci się nie podoba.

WooshaQ przesadzasz troche ja w Suikodenie 2 wogóle nie pakowałem postaci(jedynie co robiłem to nie uciekałem z walk).Niestety potem miałem problem z Lucą
No w dwójce raczej trzeba trochę popakować levele, głównie na walkę z Lucą. Tak nb. jest to jeden z najtrudniejszych bossów jakiego spotkałem w ciągu całej mojej \"RPGowej kariery\" wink.gif

Miałem level 74 lub 76 nie pamietam dobrze(ale cos okolo tego na 100%).
8O Podziwiam! Ja w obu częściach skończyłem na, mniej więcej, 60 levelu. 8O

To trza zarzucić znowu jakiś temacik wink.gif Jaki jest Wasz ulubiony Unite Attack? W pierwszym punkcie ten, który najczęściej stosowaliście ze względu na zadawany damage, a w drugim ze względu na wygląd. Dodajmy jeszcze, że po sredniku będą Unite Attacki z dwójki. Mój typ:
1. Kai + Hero (bo zdobyciu Kaia gra staje się banalnie łatwa!) AFAIR 2x na wszystkich przeciwników!; Hero + Jowy (1x na wszystkich) lub Long C.C. + Wakaba (oboje muszą być w berserku - 3x na jednego przeciwnika)
2. Z jedynki niestety mało "junitów" pamiętam, więc wymienię pierwszy, który mi zapadł w części mózgu odpowiedzialnej za pamięć wink.gif Gremio + Pahn; Long C.C. + Wakaba - czuć power! biggrin.gif
Kamiru
Siegfried Feather Abizboah

Rulodia to zona Abizboah ,beda mieli dziecko Chuchara'e jak ich oboje zrekrutujesz
jak zrekrutowac:
Siegfried idz z Listening Crystal do lasu za wioska Koboldow
Feather idz z Listening Crystal do Forest Village
Abizboah idz z Listening Crystal do Tinto Mines
Geloo
Siegfried Feather Abizboah  

Rulodia to zona Abizboah ,beda mieli dziecko Chuchara'e jak ich oboje zrekrutujesz

U mnie pisze Loradia( ja mam wersje NTSC/USA).No ale o Abizboahu zapomniałeś :wink: .Oki Jedziem dalej next pytanko dawaj!

BTW:mój ulubiony team to Hero i Jowy o tak po prostu.
Kamiru
Jakie jest panienskie nazwisko mojej matki?
biggrin.gif
ok a na serio to:wymien wszystkie glowne miasta City-State of Jowston
Mathiu
AFAIR
Loradia - po zrekrutowaniu Abizboah w Crom Mines
Chuchara - przyłącza się automatycznie po zdobyciu Krakena
Abizboah - zamek musi być rozbudowany na level 3, trzeba po zabiciu Neclorda pójść do Crom Mines z kryształem Badeauxa
Sigfried - w Kobold Forest (tam gdzie stał jednorożec w queście Unicorn Curse), trzeba przyjść z jakąś dziewicą i kryształem oczywiście wink.gif
Feather - Forest Village, przed centrum handlowym, kryształ obowiązkowy

To chyba wszystko, a więc leci pytanko: O kim wspomina Elza, mówiąc, że musiała tą postać zabić? I zabiła go w ten sam sposób, co Clive Elzę.
Mathiu
wymien wszystkie glowne miasta City-State of Jowston
Muse, Coronet... kurde... nie pamiętam więcej sad.gif A może tylko dwa były...?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.