Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: School Rumble
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Łidżet
Wie ktoś skąd moge ściagnac SR? Bo strona z której ściągałem usuneła pliki zanim skończyłem oglądac sad.gif .
RoL
No fajnie, ale po co od razu temat zakladac? Na youtube znajdziesz praktycznie wszystkie odcinki + OAV. Jak troche pokombinujesz, to i ze sciagnieciem nie bedziesz mial problemu.
Łidżet
Temat może byc też do ogólnej dyskusji o anime bo takowego tu nie zauważyłem, a nie obejrzałem odcinków 25 i 26 które są na youtube z hiszpańskimi napisami dry.gif , tak więc prośba jest ciągle aktualna.
SzC
KLIK <- tak, tu kliknąć.
Łidżet
Ahhh właśnie taki temat szukałem, ale był w grupowcach a nie tu, no ale dzięki, że chciałeś podac [382]bow.gif [382]bow.gif [382]bow.gif
Zolek
Ja zatrudniłem utorrenta do ściągnięcia, a tracker to demonoid.com na prędkość nie narzekałem

Anime wrzucam do top5, jest za(pipi)iaszcze
RoL
Seria zeszla na psy. Ominalem spora czesc chapterow, bo nic sie nie dzialo. Pojawialy sie jakies rozdzialy poswiecone trzecioplanowym postaciom, jakby kogos to interesowalo. Najwyrazniej tworca nie mial za bardzo pomyslu, jak to dalej ciagnac, o czym najlepiej swiadczy finalowy chapter. Wszystko konczy sie nagle, a samo zakonczenie jest beznadziejne. Wspolczuje ludziom, ktorzy czytali kazdy rozdzial i oczekiwali, ze fabula jeszcze sie rozwinie. Szkoda, ze pan mangaka nie napisal jeszcze na koniec "macie i spier.dalajcie".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.