Uhh... pograłem, wymęczyłem - mam dość

Giera zasysa - o ile na początku wydaje się chaotyczną strzelanką, to jednak po pewnym czasie i wyczuciu można się wgrać i stracić wiele godzin z życia dla tego tytułu
Jak chodzi o upgrade'owanie swojej postaci - co do broni, to na razie jest biednie (nie wiem tylko ile jeszcze będe mógł lvl'ować swoją postać, bo na razie jakieś błędy wywala...), bo za wiele tam tego nie ma - raptem granatnik, celowni, tłumik, malowanie... ale patrząc na to co jeszcze jest do odblokowania, to jestem spokojny

Co do bonusów w postaci np. Deep Impact itp. (kto oglądał filmiki, wie o co chodzi), to tutaj już jest niezły kocioł... jest tego tyle, że nie wiadomo do końca, co wybrać! Natomiast niektóre z patentów są denerwujące... np. kiedy chcemy włączyć Deep Impact, to najczęściej rezygnujemy ze Stabile Aim (czy jakoś tak). Bez tego drugiego nie idzie normalnie ustrzelić kogoś ze snajpy, a bez tego pierwszego strzelanie przez ściany jest niemożliwe

Ogólnie giera zasysa, a jak trafimy na rozumnych ludzi, a nie hamburgery, to można naprawdę nieźle pograć i 10 min na rozgrywkę to czasem naprawdę mało
Heh... wracam jeszcze na chwilę powysadzać samochody i postrzelać przez ściany