Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4: Modern Warfare
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
qazar
bez 2 zdan mega cios w glowe ta gra jest rewelacyjna biggrin.gif
Xymek
nie no ja jeszcze zbieram szczeke z podlogi...serio...a goscie sie jaraja jakims Killzone 2...pfff
qazar
ech kurcze mamy teraz kleske urodzaju H3,COD4,Bioschock tylko grac biggrin.gif
El Loco Chocko
A jeszcze niedawno psioczyli co niektorzy ze juz nie ma WWII a tu prosze smile.gif
walek
Pierwsze fragmenty gameplay'u, jakie pojawily sie w sieci pokazywały średnią animacje, lecz tez E3 to faktycznie pierwsza liga-nareszcie poruszają sie jak ludzie (next-geny w końcu wkraczają w etap next-genowości). Motywy skradankowe kapitalne. Mam nadzieje, ze ta gra bedzie miała wywazoną ilość miedzy intesnywną akcją, a elementami stealth kill. Jak dla mnie must have!

Ps. Tylko dlaczego koles ginie po strzale w udo? Rozumiem, gdyby strzelal z Desert Eagle'a, ale on miał tylko pistolecik z tłumikiem- obejrzycie filmik z konferencji Microsoft- zabił go strach, to jakis nowy element gameplay'u? smile.gif
Ps2. Ciekawe która wersja CoD4 bedzie okrojona?
Dabman
motyw z diabelskim mlynem w czarnobylu ( czyt. chorzowskim parku rozrywki:D ) wyglada identycznie jak ten ze STALKERowskiego, zeczywiscie, ogladajac ten motyw, przypomina mi sie trailer stalkera z przed hmmm bodajze 4 lat?
Nie zle, czekam na ta gre z niecierpliwoscia... ale bardziej bym czekal na stalkera for x360/ps3 smile.gif
Bojan_Zaw
CYTAT(walek @ 13 07 2007, 01:30) *
Ps. Tylko dlaczego koles ginie po strzale w udo? Rozumiem, gdyby strzelal z Desert Eagle'a, ale on miał tylko pistolecik z tłumikiem- obejrzycie filmik z konferencji Microsoft- zabił go strach, to jakis nowy element gameplay'u? smile.gif
Ps2. Ciekawe która wersja CoD4 bedzie okrojona?

To już normalka w grach. Po każdym strzale odejmuje się HP - proste smile.gif Nowość to nie jest. Chociaż mogliby już zacząć myśleć o "prawdziwym" zabijaniu, czyli strzał np. w klatę, serce itp. kończy się natychmiastowym deadem biggrin.gif

A co do okrojenia, to na pewno na Xa będzie okrojona, bo przecież DVD DL ma 8,5gb a BD o wiele więcej! (co byście się nie czepiali -_-') smile.gif Ale zdaje mi się, że już twórcy rozwiążą ten problem tak, żeby na obu konsolach to wyglądało pięknie, a tym bardziej na 360 biggrin.gif
Ghouligh
CYTAT(Bojan_Zaw @ 17 07 2007, 13:00) *
To już normalka w grach. Po każdym strzale odejmuje się HP - proste smile.gif Nowość to nie jest. Chociaż mogliby już zacząć myśleć o "prawdziwym" zabijaniu, czyli strzał np. w klatę, serce itp. kończy się natychmiastowym deadem biggrin.gif

"Realizm tyczy się także skutków zadawanych obrażeń - strzał w kończyne tylko na parę sekund wyłącza napastnika z walki, zaś strzał w głowę czyni to natychmiast. Dotyczy to oczywiście strzałów z broni lekkiej. W przypadku ciężkiej odstrzelenie kończyny wywołuje wykrwanienie przeciwnika, sfinalizowane jego zgonem, nie wymagające dalszej reakcji gracza."

takie gry juz sie ukazywaly na rynku. cytat z jednej z recenzji gry "Soldier of Fortune".

CoD 4 juz moglby wyjsc, bo trojke zdazylem, cholera, przejsc. ;/
Prime Hunter
http://www.gametrailers.com/player/22900.html

Multi + C4= icon_chainsaw.gif
jarken
Oby się nie okazało, że beta MP będzie tylko dla hamerykańców confused.gif
Zwirz
Ja sie tam nie boje o bete MP =] A co do gry to kosi wszystko co stanie mu na drodze... Może klimatem pokona Halo 3 =] Bo chyba CoD 4 trafi do większej grupy niż H3. Choć nie mówiąc... jak tu się uczyć kiedy zaczyna sie taki urodzaj gierkowy =D
komar737
Jakby jeszcze (pipi).neli motywy TPP a la R6:Vegas, to by byl juz kompletny mega-w dupe-kosmos.
cycu16
Mniam ,mniam zaraz Bioshock , Halo 3 i Cod 4 twisted.gif Coś mi sie wydaje ,że do konca tego roku nie odejdę od konsoli biggrin.gif Zaszyje sie na chacie i bede GRAŁŁŁŁ !!! slinotok.gif Buhahaha tongue.gif
Dabman
Jak zalapac sie na bete? wie ktos?

Dobra juz znalazlem.
http://www.charlieoscardelta.com/beta.php

Wiecej na forum ( wymaga rejstracji )
http://www.charlieoscardelta.com/login.php...um.php%3Ff%3D31
Zwirz
Wyczytałem na forum, że najprawdopodobniej będzie możliwy skan twarzy zupełnie jak w przypadku R6 =] Fajnie to bedzie wyglądać jak wirtulany wojak bedzie miał twarz gracza. A co do bety widze, że trzeba sie prosić o udział... No nic, spróbujemy szczęścia
piter86
Ta gra jest dla mnie number 1 ,oczywiście również Grand Theft Auto 4 i PGR 4 też się znajdują na mojej liście .Pozdro
cycu16
Ciekawe ile godzinek grania bedzie w singlu ;] Oby nie kilka godzinek i the end ;/
Brolly PL
mi tam az tak nie zalezy na singlu. nie ma to jak wypasione multi
qazar
ja wole singiel, bo wogle nei grywam w multi biggrin.gif
cycu16
No ja też i dlatego interesuje mnie jak długi bedzie singiel biggrin.gif Pewnie za długi nie bedzie ,bo programiści skupia sie na realizmie i za(pipi)iaszczej grafie zapominając o długosci giery tongue.gif
qazar
a tam badz optymista biggrin.gif
cycu16
CYTAT(qazar @ 30 07 2007, 15:53) *
a tam badz optymista biggrin.gif

Jestem ;] Nawet jak cod 4 bedzie krótkie to inne hiciorki zapowiedziane na koniec tego roku wynagrodzą mi to biggrin.gif
Dabman
potwierdzono. Beta Multiplayer tylko dla US dry.gif
cycu16
CYTAT(Dabman @ 2 08 2007, 20:59) *
potwierdzono. Beta Multiplayer tylko dla US dry.gif

Podejrzewałem ,że tak będzie :|
El Loco Chocko
Jednak nie smile.gif Wychodzi ze:
CYTAT
Infinity Ward twierdzi, że rzecznik Activision nie mógł przekazać finalnych decyzji w sprawie beta-testów, ponieważ takowe jeszcze nie zapadły. Przedstawiciele studia zaznaczają co prawda, że testy wystartują co prawda w Stanach Zjednoczonych, lecz rozciągnięcie ich na pozostałe regiony świata nie jest wcale wykluczone. Obecnie wewnątrz firmy toczone są poważne rozmowy na ten temat. Mamy nadzieję, że rozstrzygnięcia okażą się pozytywne z punktu widzenia posiadaczy Xboksa 360 zamieszkujących Europę.
El Loco Chocko
Na oficjalnej stronie sa nowe informacje na temat bety.Do tego mozna wychaczyc niezle nagrody smile.gif
Info pod:
COD4
Zwirz
Nagrody nagrodami, ale zauważyłem że na forum jest temat w któym mozna sie zgłaszać do bety, ale i tak nie masz 100% pewności na to, że zostaniesz wybrany =/
SIKI
możesz dać link do tegoż tematu?
master_PL
Wyczytałem też że Beta Testy będą dla wszystkich, lecz dla Amerykanów będą dostępne jako pierwsze..Stąd plotka, że tylko Ameryka zagra w Bete.. smile.gif
Zwirz
Szukałem szukałem i szukam dalej... Znalazłem to -> http://www.charlieoscardelta.com/beta.php

Niestety nie znalazłem tego tematu... Przykro mi
Matriks_1111
Słabo szukałeś wink.gif

http://www.charlieoscardelta.com/board/vie...3&start=330
Zwirz
Widocznie tak. Tylko mnie nie biczujcie... Czekamy na bete ogólną dla wszystkich. Jeżeli taka powstanie
Doneth
Beta MP juz rozpoczeta. Skad wiem? Gosciu z Ameryki z listy friendsow sobie gra.
Mastah27
Wściekłe Psy 2:

http://www.gamersyde.com/news_4851_en.html
Pawcio4
Na ScrewAttack.com macie gameplay ze wszystkich 3 map dostępnych w becie oraz co nieco o funkcjach, klasach itp. .
ani
Od godziny 21 trwa rozdawnictwo kodów do ściągnięcia bety. (dla tych, co wcześniej się zarejestrowali na stronie)

Centralny link:
http://www.charlieoscardelta.com/beta_reg.php

Chyba z kilkaset tysięcy osób szturmuje stronę, bo nie idzie na nią wejść. rolleyes.gif

edit:

sad.gif

lól
Zwirz
udało się biggrin.gif Czekam na e-mail potwierdzający wylowsowanie tongue.gif

fota:
walek
Filmik z bety, 7 minut.
http://gameplanets.blogspot.com/2007/08/8-...-of-duty-4.html

Zuważcie, ze gracz jest często 'fragowany' przez Adama Lipowicza. smile.gif Adaś, ujawnij się!
Matriks_1111
Ha! Dostałem kod do bety biggrin.gif Idę ściągać i grać biggrin.gif
jamaniek
Ja jeszcze czekam na swój kod. W sumie na stronce pisali że przyjdzie w ciągu 72 godzin więc trzeba czekać. huh.gif
Brolly PL
tez czekam. a dostanie sie XBL gold zeby grac w bete czy nie jest potrzebny???
master_PL
Wczoraj sie zarejestrowałem, i jeszcze nie dostałem mellow.gif
maciucha
Jakbys Brolly nie mogl grac na Silver to z chęcia przejme kod smile.gif .
Blim
CYTAT(Brolly PL @ 29 08 2007, 16:26) *
tez czekam. a dostanie sie XBL gold zeby grac w bete czy nie jest potrzebny???

Zeby grac online potrzebujesz golda. Beta nie beta.
Zwirz
Anom, trzeba golda. I teraz czekam na mój kodzik do betki. =] Pre paidzik wpadnie w piątke i można grać tongue.gif
Brolly PL
no to muszę zdrapke na stany sykować. moze ktos ma na zbyciu????
Matriks_1111
Uhh... pograłem, wymęczyłem - mam dość biggrin.gif

Giera zasysa - o ile na początku wydaje się chaotyczną strzelanką, to jednak po pewnym czasie i wyczuciu można się wgrać i stracić wiele godzin z życia dla tego tytułu wink.gif
Jak chodzi o upgrade'owanie swojej postaci - co do broni, to na razie jest biednie (nie wiem tylko ile jeszcze będe mógł lvl'ować swoją postać, bo na razie jakieś błędy wywala...), bo za wiele tam tego nie ma - raptem granatnik, celowni, tłumik, malowanie... ale patrząc na to co jeszcze jest do odblokowania, to jestem spokojny wink.gif Co do bonusów w postaci np. Deep Impact itp. (kto oglądał filmiki, wie o co chodzi), to tutaj już jest niezły kocioł... jest tego tyle, że nie wiadomo do końca, co wybrać! Natomiast niektóre z patentów są denerwujące... np. kiedy chcemy włączyć Deep Impact, to najczęściej rezygnujemy ze Stabile Aim (czy jakoś tak). Bez tego drugiego nie idzie normalnie ustrzelić kogoś ze snajpy, a bez tego pierwszego strzelanie przez ściany jest niemożliwe censored2.gif

Ogólnie giera zasysa, a jak trafimy na rozumnych ludzi, a nie hamburgery, to można naprawdę nieźle pograć i 10 min na rozgrywkę to czasem naprawdę mało biggrin.gif

Heh... wracam jeszcze na chwilę powysadzać samochody i postrzelać przez ściany biggrin.gif
jamaniek
Dziś o 2 w nocy dostałem swój kod. Giera jest boska. Dobrze że jak zakładasz gre to automatycznie sa przydzielani kolesie a nie jak w innych grach że czekasz po 20min. żeby się choć jeden zjawił. Podoba mi się granat błyskowy smile.gif Jak nim dostaniesz to poza oślepiającym światłem będzie taki fajny efekt podwójnego obrau. Halo 3 nie pobije ale szykuje się za(pipi)isty FPS. Jak ktoś chce pograć wysyłać inavty do----> jamaniekcod4

Specjalnie se konto do bety utworzyłem więc mam puściutką liste. Tak więc wysyłać smile.gif closedeyes.gif
master_PL
CYTAT(jamaniek @ 30 08 2007, 06:58) *
Dziś o 2 w nocy dostałem swój kod. Giera jest boska. Dobrze że jak zakładasz gre to automatycznie sa przydzielani kolesie a nie jak w innych grach że czekasz po 20min. żeby się choć jeden zjawił. Podoba mi się granat błyskowy smile.gif Jak nim dostaniesz to poza oślepiającym światłem będzie taki fajny efekt podwójnego obrau. Halo 3 nie pobije ale szykuje się za(pipi)isty FPS. Jak ktoś chce pograć wysyłać inavty do----> jamaniekcod4

Specjalnie se konto do bety utworzyłem więc mam puściutką liste. Tak więc wysyłać smile.gif closedeyes.gif

Ile czekałeś na kod?? (chodzi mi o godziny od zarejestrowania sie) wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.