Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4: Modern Warfare
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
B0dz1o
A jak wygląda od strony technicznej ta beta? Mam na myśli, skąd ściąga się klienta gry?Z Marketplace?
k0ntra
No z Marketplace włazi sie na redeem code i wpisuje to co podali w mailu:) Ja zaraz zaczne grać
Matriks_1111
Na kod czeka się różnie.. ja jakieś 15-16 godzin czekałem smile.gif A co do ściągania, to po prostu dostajesz na maila kod, który wstukujesz na MP w Redeem Code i zaczyna Ci się pobierać beta smile.gif
master_PL
CYTAT(Matriks_1111 @ 30 08 2007, 11:10) *
Na kod czeka się różnie.. ja jakieś 15-16 godzin czekałem smile.gif A co do ściągania, to po prostu dostajesz na maila kod, który wstukujesz na MP w Redeem Code i zaczyna Ci się pobierać beta smile.gif

Ile waży BETA?? Ja już czekam z 24 h.. confused.gif
Matriks_1111
CYTAT(master_PL @ 30 08 2007, 11:48) *
CYTAT(Matriks_1111 @ 30 08 2007, 11:10) *

Ile waży BETA?? Ja już czekam z 24 h.. confused.gif

995.09 MB tongue.gif
jarken
Beta jest super. Ultra-płynna (60fps) grafika, super dźwięk, masa broni, wyzwania, kamera po śmierci, doskonałe mapki. Obok H3 to będzie najlepszy multiplayer w tym roku smile.gif

PS. Zbieramy polską ekipę do gry. Mój GT: jarken PL. Pierwszy raz gramy dziś o 18.
popiol
A co na celu ma ta beta... ? Bo przecież jak w nią pogracie to nie musicie chyba zwierzać się potem twórcą jakie bugi wyłapaliście podczas gry, jak to jest ?
jamaniek
i tak jest. Na oficjalnym forum użytkownicy podają różnego rodzają bugi. A sama online beta tak samo jak w przypadku bety halo 3 ma na celu sprawdzenie działania kodu sieciowego.
walek
CYTAT(popiol @ 30 08 2007, 21:32) *
A co na celu ma ta beta... ? Bo przecież jak w nią pogracie to nie musicie chyba zwierzać się potem twórcą jakie bugi wyłapaliście podczas gry, jak to jest ?

Wydaje mi się, ze beta ma zaimplementowany system analizy danych (ja sie zachowuje gracz, z jakie broni korzysta, jakimi sciezkami podąza, etc), dzięki którym developer moze jeszcze bardzie udoskonlic multi. Gracz jes leniwy, aby cokolwiek pisać, ale jestem pewny ze sugestie gracza, tez są brane pod uwage.

No i pytanie, jak to wygląda? Czy ta beta-multi powoduje wytrzeszcz gałek?
-gmeru-
CYTAT(jarken @ 30 08 2007, 16:51) *
Beta jest super. Ultra-płynna (60fps) grafika, super dźwięk, masa broni, wyzwania, kamera po śmierci, doskonałe mapki. Obok H3 to będzie najlepszy multiplayer w tym roku smile.gif

PS. Zbieramy polską ekipę do gry. Mój GT: jarken PL. Pierwszy raz gramy dziś o 18.

60fps YEAHH! Jednak się da jak się umie programować ;p
Jędrek
Bedzie jeszcze mozliwosc zapisania sie do testow ?
wrog
Tak, na początku września mają ruszyć zapisy dla Europy. Wtedy pewnie spóźnialscy skorzystają, a naprawdę warto pograć w betę. CoD4 będzie najlepszą grą multi końcówki roku. Nareszcie coś dopracowanego w klimatach podobnych do Battlefielda smile.gif
walek
Tak się robi video-recki! Koleś jest nieziemski, a przy tym... "czarny". See that!

http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured
Kornolio
Ktoś wspominał że panuje chaos na początku gry, jasna sprawa nikt nie zna map i w ogóle, Kiedy ja się przesiadałem z CoD1 na 2 to była dopiero masakra. Ogromne różnice między broniami, nowa fizyka i wszystko takie nowe. Sam na początku strasznie rugałem tą część (i nadal tak jest...bugi) ale jest lepsza od 1 chytry_.gif. Strasznie wam zazdroszczę że możecie już pograć.
signap
niewiem czemu ale po paru filmikach COD4 wyglada jak mod do COD2/3 bo tereny niemal te same jedynie bron inna, model plajera,itp confused.gif
jamaniek
Cholera i znowu się zaczyna. To jest beta!!! Tu się nie patrzy na grafike. Poza tym dowodem że będzie dużo lepsza grafa jest prezentacja gameplaya z E3. Gierka jest zaje*ista. woot.gif Warto było siedzieć do 3 w nocy biggrin.gif Nie przegapcie swojej okazji na zapisy dla EU bo naprawde warto. Dla mnie "must have" 98.gif
Matriks_1111
CYTAT(wrog @ 31 08 2007, 01:15) *
Tak, na początku września mają ruszyć zapisy dla Europy. Wtedy pewnie spóźnialscy skorzystają, a naprawdę warto pograć w betę. CoD4 będzie najlepszą grą multi końcówki roku. Nareszcie coś dopracowanego w klimatach podobnych do Battlefielda smile.gif

Wytłumacz mi w takim razie jak to możliwe, że mam konto na UK, a jakoś kod dostałem chytry_.gif
Jędrek
CYTAT(wrog @ 31 08 2007, 01:15) *

No to dobrze smile.gif

Wyjezdzam na kilka dni, jak dostane kod to jest jakis okres czasu w jakim mam go wykorzystac sciagajac bete ?
wrog
CYTAT
Wytłumacz mi w takim razie jak to możliwe, że mam konto na UK, a jakoś kod dostałem chytry_.gif

Wysyłają wszystkim, którzy się zapisali i nie sprawdzają nawet Gamertaga. Oficjalnie jednak zapisy dla Europy ruszą na początku września. Jesteś niegrzeczny i nie posłuchałeś próśb Infinity Ward, by tylko osoby z USA teraz się zapisywały smile.gif

Dzej, zapewne betę będzie można ściągnąć póki jej nie wyłączą całkowicie. Możesz spokojnie wyjechać.
jamaniek
Pograłem se chwilke teraz z polakami i powiem jedno. Hamburgery grać nie umieją. Są tak słabi że te krew zalewa. Moja siotra grałaby lepiej od nich. happy.gif
jarken
Najlepszy patent, to stopnie i wyzwania, np. musisz zabić 25 gości z M4, dostaniesz za to XP i celownik optyczny. Motywuje to jak cholera. Wczoraj dostałem Bioshocka, a gram ciągle w betę CoD4 smile.gif
Matriks_1111
Wkurza tylko, że dochodzisz do limitu w randze i masz ciągle te 649/650 pkt... wkurza sad.gif No... i to wyzwanie z zestrzeleniem heli - zestrzeliłem i wcale mi tego nie zaliczyło! sad.gif
jarken
Ja to dziś zaliczyłem za pierwszym razem, ktoś trafił rakietą w heli, ja trochę postrzelałem M4 i maszyna się rozpadła smile.gif
master_PL
Długo musiałem czekać, ale naszczęście dostałem kod, na ściągnięcie CoD 4 Beta biggrin.gif. Ale mam problem, bo niemam golda. Poratuje ktoś trialem??
Teraz cche pobrać Bete, ale wyskakuje komunikat:
Nie można pobrać usług Xbox Live. Spróbuj później.

Kod stanu: 80153004
Czy to wina że mam konto Silver??
Matriks_1111
A może założyli blokadę na regiony, tak jak w przypadku Bioshocka i Strangehold?
Blim
CYTAT(Matriks_1111 @ 1 09 2007, 12:25) *
A może założyli blokadę na regiony, tak jak w przypadku Bioshocka i Strangehold?

Nie, wtedy byłby inny błąd (Że nie można ściągnąć tego z twojej bieżącej lokalizacji).
master_PL
Wy ściągneliście, a ja już nie moge dry.gif ?? WTF??
Blim
CYTAT(master_PL @ 1 09 2007, 16:10) *

Ściągnęliśmy bo zapłaciliśmy, ja zrobiłem to dnia ukazania się mapek.
master_PL
CYTAT(Blim @ 1 09 2007, 16:34) *
CYTAT(master_PL @ 1 09 2007, 16:10) *

Ściągnęliśmy bo zapłaciliśmy, ja zrobiłem to dnia ukazania się mapek.

Jakich mapek?? Chyba Ci się pomyliló z Gears of War wink.gif. To jest temat o CoD 4 wink.gif. Za co płaciłes żeby pograć w Bete CoD 4 ?? dry.gif

CYTAT(Matriks_1111 @ 1 09 2007, 12:25) *

A to jak ty ściagnąłeś?? Przecież mieszkam w takim samym kraju jak Ty wink.gif
Matriks_1111
Ale demko Bioshocka i Strangehold'a też mam na dychu, a jest blokada - jak to możliwe? Ano tak, że blokadę założyli dopiero później wink.gif

A tak na teraz, to radzę kupić Gold'a żeby pograć w betę tongue.gif I tak jest tylko rozgrywka on-line hyh.gif
bartiz
Dziwne, ja do bety się nie zapisywałem ale kumpel zapisał się dwa razy. Podał mi kod.

Ściągnałem bez problemu i gram sobie na moim angielskim koncie więc nie wiem dlaczego ta beta jest niby tylko na US ;P

Co do samej gry to grałem o 3 w nocy, zagrałem jeden mecz ale wrażenia jak najbardziej pozytywne smile.gif
bountyhunter
CYTAT(master_PL @ 1 09 2007, 09:55) *
Długo musiałem czekać, ale naszczęście dostałem kod, na ściągnięcie CoD 4 Beta biggrin.gif. Ale mam problem, bo niemam golda. Poratuje ktoś trialem??
Teraz cche pobrać Bete, ale wyskakuje komunikat:
Nie można pobrać usług Xbox Live. Spróbuj później.

Kod stanu: 80153004
Czy to wina że mam konto Silver??

Tak, zeby pobrac i zagrac w bete potrzebne jest konto gold. Trial ci nic nie da, bo to ciagle silver. Gold =/= trial 48h.
jarken
CYTAT(bountyhunter @ 2 09 2007, 13:47) *
Tak, zeby pobrac i zagrac w bete potrzebne jest konto gold. Trial ci nic nie da, bo to ciagle silver. Gold =/= trial 48h.

Pobrać tak, zagrać już nie. Dałem swojemu bratu triala i może grać bez problemów w betę.
Brolly PL
ja dzisiaj dostałem kod i niemam golda na konto US i sobie spróbowałem sciągnąć na konto EU i... normalnie bez problemów się sciągło. gra wymiata i podobna jest nieco do Counter-Strike. ktoś chętny zeby pograc
zolwik777
Ciekawy news dla tych którzy nie dostali kodu. Można zciągnąć bete bez niego, wystarczy znajomy który Ci zaufa.

1. Recoverujesz account znajomego który ściągnął bete
2. Wchodzisz w jego download history
3. Re-downloadujesz bete
4. Cieszysz się

Chyba tak to wygląda, najlepiej popytajcie jeszcze dokładnie pana googla, pana message boarda z GameFAQS o glitch.
Gdybym nie miał kur.ewsko dużo poprawek teraz na głowie to już bym błagał ludzi o zaufanie. smile.gif

Pozdro
chmura
to ten kto mi zaufa ? chytry_.gif ja nie dostalem z tego forum gdzie mozna sie zapisac nawet maila potwierdzajacego rejestracje dry.gif
Othis
a mi niezbyt podpasowalo grafika moim zdaniem lepsza jest w cod3(mapy z packow za m$) no i sa pojazdy a tutaj team deatchmatch to jeden wielki chaos milion przypadkow 0 skila i tak w sumie w kazdej grze powyzej 10 ply poniewaz mapki sa male a respawny nieprzemyslane(juz nawet w far cry byly takie ze stawialo tam gdzie nikogo nie ma) no i gra jest malo skilowa bez przyblizenia broni na morde raczej nikogo nie ustrzelisz-ogolnie to troche przesada....fajnie sie gra 3vs3.
artur z londynu
Kurcze - chyba sie spoznilem na bete - na stronie http://www.charlieoscardelta.com/beta.php jest napisane ze zapisy skonczone. FCUK. Ale nic to. Poczekam do listopada na pelna wersje.

sad.gif

Pozdrawiam
Zwirz
Oddam kod na bete =] Kto pierwszy ten lepszy. Prosze tylko i wyłącznie o PW. Oddaje, bo nie mam golda niestety sad.gif

@EDIT

Kod oddany, nie pisać PW
Keymaker
Klucze dla Europy !!!

http://www.valhalla.pl/news5854-Europejska...oli-rusza-.html

Ja już swój mam spox.gif
maciucha
Na stronie charlie oscar delta nic nie ma sad.gif
KarCzoH
No wlasnie mam tez ten klucz do bety ale na stronce Charlie Oscar Delta nie ma nic sad.gif
maciucha
To skad macie te klucze ?
Keymaker
Wbjacie się na Eurogamer'a i rejestrujecie. Potem na link podany w newsie do Eurogamera. Tam podajecie Gamertag i klikacie następny link. Potem z otrzymanym kodem wędrujecie na podaną przez was stronę charliecośtam... i wklepujecie kilka informacji. Po chwili dostajecie na mail wiadomość, że kod zostanie wysłany 10 września.
KarCzoH
CYTAT(Keymaker @ 7 09 2007, 18:44) *
Wbjacie się na Eurogamer'a i rejestrujecie. Potem na link podany w newsie do Eurogamera. Tam podajecie Gamertag i klikacie następny link. Potem z otrzymanym kodem wędrujecie na podaną przez was stronę charliecośtam... i wklepujecie kilka informacji. Po chwili dostajecie na mail wiadomość, że kod zostanie wysłany 10 września.

Elo ... ja mam już swój klucz do bety z Eurogamera. Na stronce Charlie... założyłem sobie konto. Loguje się na tą stronę i nic ... pisze, że zapisy na betę są zakończone question.gif A w mailu co mam linka to mnie odsyła do strony domowej Charlie
maciucha
Już czekam na maila biggrin.gif
Keymaker
CYTAT(KarCzoH @ 7 09 2007, 18:52) *
CYTAT(Keymaker @ 7 09 2007, 18:44) *

Elo ... ja mam już swój klucz do bety z Eurogamera. Na stronce Charlie... założyłem sobie konto. Loguje się na tą stronę i nic ... pisze, że zapisy na betę są zakończone question.gif A w mailu co mam linka to mnie odsyła do strony domowej Charlie

Widocznie sie skończyły biggrin.gif Sorry Dolores...
KarCzoH
No koniec na ten tydzień. Od poniedziałku znów będą otwarte zapisy smile.gif
qwertyman
Mo ja z godzine temu sie zarejestrowaem na eurogamer. Dostalem kod, wpisalem go na charlieoscardelta i pisza ze mam czekac na reedem. Wiec wszystko chyba w porzadeczku;)
Jędrek
Jescze 5546 kodow do rozdania jest.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.