Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4: Modern Warfare
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
^^phantom
Kody dopiero 10 wrzesnia przyjda, tak mi sie wydaje ;p Ja juz sie zapisalem przed wczoraj i czekam ;]
Matriks_1111
Mała informacja dla posiadaczy bety (kto nie wchodzi na maila, to może nie wiedzieć tongue.gif). Od wczoraj wprowadzono kolejne 5 rang (można teraz dotrzeć do 16 lvl).

A oto treść maila.

Friday morning at 10 am PDT (1 pm EST) we’re going to be increasing the Rank level cap to Level 16. This is going to allow you to rank up and unlock more weapons, more perks, and more features; including Clan Tags (lv. 12). This is the first of several level increases we’re going to do throughout the beta, so keep playing, and we’ll keep you informed of incoming updates. Thanks to everyone currently playing for the tremendous amount of feedback we’ve been receiving; Keep sending it, and we’ll see you online!

- Infinity Ward
Spiderman
Dostałem to na maila. Co robić dalej?

###CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE OFFICIAL BETA PROGRAMME###

Congratulations, you have successfully registered to parti(pipi)ate in the UK and Ireland public multiplayer BETA for Call of Duty 4: Modern Warfare.

We are receiving huge demand from gamers in the UK and Ireland to parti(pipi)ate. A title update is currently in progress which means BETA tokens for registrants in the UK and Ireland will start being sent out on Monday 10th September.

BETA tokens will be allocated on a first-come, first served basis and we will be back in touch as soon as we can to provide you with your unique BETA Token code.

In the meantime, we recommend you visit http://www.charlieoscardelta.com/beta.php and check out the info on the BETA game modes, weapons, classes and controls.

### The Infinity Ward Team ###
Matrox
Czekac
Spiderman
Ile i na co dokładnie? ;/
Slupek88
Każdy kto zapisał się na bete dostał taką wiadomość, masz czekać aż dostaniesz kod do użycia w marketplace, który pozwoli ci ściągnąc bete wersje Call 4
Spiderman
Ale kod przyjdzie na maila czy na xbox live? A jak na maila, to gdzie będzie trzeba go wpisać?
maciucha
CYTAT(Spiderman @ 10 09 2007, 18:10) *
Ale kod przyjdzie na maila czy na xbox live? A jak na maila, to gdzie będzie trzeba go wpisać?

Na maila ktorego podales przy rejestracji ... Marketplace - wpisz kod - tmam wpisujesz kod ktory dostaniesz i sciagasz ...
TomisH
Kod wpisuje się w Redeem Code.
zolwik777
http://www.gamespot.com/event/codes/call-of-duty-4/

Tu można zdobyć kod do bety US. Ja właśnie dostałem 2 minuty roboty. Mogę dostać bana jako polak z GT na anglie grający w US bete? smile.gif
toudi
Polecam odwiedzić gamespot, dzisiaj dałem rezerwacje na token'a i 1h później miałem już kod do bety, ale Live nie działa więc pogram jutro. Jakby co walić zaproszenia do gry na PlayForFun989 (nie jest to mój główny nick, ale aktualnie tylko na nim mam gold'a) wink.gif
Jędrek
Wiadomo kody na US dochodzą szybko, ale dlaczego beta na europę stoi w miejscu ?
Master_Lukas
Rejestrujcie sie na Gamespot, codziennie rozdaja kody. Ja juz swoj mam i wlasnie sciagam betke smile.gif
Jędrek
Z Polaków nikt. Dziś czytałem zagraniczne fora i generalnie beta europejska działa, już masa osób dostała kody. Pamiętacie ile kodów zostało jak Wy się rejestrowaliście ? W moim przypadku było ich jeszcze ponad 5.000 więc z matematycznego punktu widzenia powinienem dostać swój kod jutro ponieważ było ich w sumie 29.000, a 10.000 przyznają każdego dnia. Nie musze mówić, że GT musi być zarejestrowany na UK, Irlandię bądź Hiszpanię, inne kraje ponoć nie działają.
Dei3o
Ja sie załapałem na pierwszy rzut z charlie oscar delta , majac konto na Polske , takze roznie to bywa. wiem tylko ze trzeba bylo miec cos ustawione w poczcie bo meil z kodem mogl zostac jakos zablokowany
^^phantom
Hmmm konto na polske tongue.gif ? Ja rowniez dostalem na gamespocie kod smile.gif Gierka naprawde rewelacja wink.gif Polecam ;]
JacekW
No to cos sie ruszylo dzisiaj dostalem swoj kod rejestrowalem sie na eurogamer.com wiec zaczeli rozsylac na europe lol_.gif
Diabeu
zrobiłem lekki porządek, za każdy post w stylu "juhu mam kod blablabla" walę warna i blok na 3 dni
Jędrek
Super, przekonałem się do 'nowego' konfliktu. Nie wyobrażam sobie tak dobrego multi z brońmi z IIWŚ. O plusach, nowych rozwiązaniach nie będę wspominał bo poruszone już to było. Mam na myśli: rangi, 'questy', ... smile.gif

Na pierwszy rzut oka widać, że coś nie tak jest z granatami. Często wybuchają w dłoniach mimo ich wyrzucenia, da się przeżyć, a na bank przecież będzie poprawione. Jak zwykle podczas grania online wkurzają słabe pingi. Jest kilka błędów, ale naprawdę jest dobrze.

Podobają mi się nawet te mapy (3).

Zabawy jest full. Szykuje się dobry tytuł, ale pewnie w dobie Halo3 multi może zostać niedocenione.

Do kiedy trawają beta testy ?
zolwik777
Też macie problemy z downloadem? Wyskakuje mi "Can't retrieve information from xbox live. please try again later. Status code: 80153004"

EDIT: Chyba już wiem, muszę użyć zdrapki na golda.

EDIT2: Mhmm podziałało.
maciucha
CYTAT(zolwik777 @ 12 09 2007, 20:33) *
Też macie problemy z downloadem? Wyskakuje mi "Can't retrieve information from xbox live. please try again later. Status code: 80153004"

Ja nie mialem zadnych problemow .... Moze nie masz konta na EU ?
Orange
tak samo ,mam jeden wolny kodzik na europe jesli ktos chce prosze na Priv wink.gif.KOD JUZ POSZEDL wink.gif

Co do samej betki to jest nawet wciagajaca biggrin.gif.Fajne bronie i ciekawe mapy,mozna poczuc klimat wojny szczegolnie na mapce crash smile.gif.Ogolnie jak na betke to wyglad i udzwiekowienie tez sa spoko ,nie moge sie doczekac skonczonego produktu.
Othis
CYTAT(Jędrek @ 12 09 2007, 19:52) *
Na pierwszy rzut oka widać, że coś nie tak jest z granatami. Często wybuchają w dłoniach mimo ich wyrzucenia, da się przeżyć, a na bank przecież będzie poprawione. Jak zwykle podczas grania online wkurzają słabe pingi. Jest kilka błędów, ale naprawdę jest dobrze.

jedrek poprostu jak wyjmiesz zawleczke masz ok 4 sekundy i granat wybucha a jak sie z tym rozporzadzisz zalezy od ciebie ja z regoly rzucam od razu lub po 2-3 i nigdy mi nic w lapie nie (pipi)ne..
co do serverow czasem sie robia jakies lagi i wszyscy maja po 1 kresce czasem error servera ale to jeszcze dopracuja napewno dlatego puscili bete(test serverow i online itp) w grze nie zauwarzylem jakis niedorobek procz wlasnie tych serverow i lagow a sama gra po dluzszym pograniu jest super ale moglaby by byc lepsza przez dodanie kilku rzeczy ktorych obawiam sie ze w fulu nie zobaczymy(miedzy innymi brak leczenia jesli pacjent ma np last stand)...
Piasecznik
Nie wiem jak to wygląda na HD, ale na SD tagi graczy są tak wielkie i nie skalują się z odległością że potrafią zasłaniać cały oddział przeciwników jeśli tylko w odległości 50 metrów jest między nimi kolega z naszej drużyny.
To jest definitywnie do poprawy!
Powinno być tak jak w Battlefield, tag widoczny do jakiejś odległości, dalej widoczny tylko w momencie kiedy celujemy akurat w tego ludka.
TomisH
Dla mnie dziwną rzeczą jest, że przy last stand można strzelać, ale już granatu nie ciśniemy - nielogiczne lekko, ale co tam.
Othis
na hd wyglada wszystko tak jak powinno i nic nie wadzi...

do do cisniecia granatu to masz perka zamiast last stand zostawiasz po smierci granat ale w demie go narazie nie ma dostepnego...a patent jest za(pipi)isty wbiegasz z tym jako kamikaze na respawny wroga i podrzucasz im "jajko":P laugh.gif
McDriv3r
Slyszalem ze mozna "dac" komus kod i grac w bete.Prawda?Jesli tak to prosze o zaproszenie xD
Szabla8
Ja też jestem chętny. Jak ktoś ma kod i mi da będe bardzo wdzięczny i pomoge napewno w przyszłości smile.gif
Slupek88
Chętni na małe mecze w betke mój nick Slupek
McDriv3r
Moze ktos mi pomoc.Chce sie zarejestrowac i otrzymac kod.Ale nie wiem co gdzie i jak.Pomoze ktos?xD
Diabeu
poczytaj tu

http://www.charlieoscardelta.com/indexnew.php

edit: rozdawał kody m.in. Eurogamer, ale teraz nie widzę sznura do tego
McDriv3r
Sorry ale jestem tepy i nie wiem co zrobic(zarejestrowany jestem)
Diabeu
w tym to ci nie pomogę

znalazłem sznur eurogamera

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=82896

możesz jeszcze aktywne
McDriv3r
Pisze tak All you need to do is log-in to Eurogamer and click on "Claim your freebie" below .Nie moge znalesc Claim your freebie.Jakis tepy jestem na serio.
Diabeu
CYTAT(McDriv3r @ 13 09 2007, 19:58) *
Pisze tak All you need to do is log-in to Eurogamer and click on "Claim your freebie" below .Nie moge znalesc Claim your freebie.Jakis tepy jestem na serio.

a masz konto na EG?
McDriv3r
Oczywiscie ze mam.

Cosik takiego pisze.Chyba mam pecha

This giveaway has now finished. If you are a winner, you should see instructions for what to do next below. If you don't see a message below, we're sorry, but you haven't won! Thanks for taking part.`
Diabeu
no to masz w tekście bezpośredni link to "frebie", na niebiesko jest, no litości chłopie - jarałeś coś? tongue.gif

edit: no to masz pecha
McDriv3r
Co za p***ly.Ja chce bete.Az mi sie niechce wierzyc ze rozdali 29.000 kodow xD

Ps.Ma ktos moze kodzik na zbyciu?
Diabeu
po kilku godzinkach z betą to mnie to nie dziwi, gra w multi zapowiada się konkretnie
McDriv3r
Kazdy COD (oprocz pierwszej czesci na ps2,xbox i gc) byly dobre.W to nie watpie ale nie moge dac wiecej tych kodow?Ludzie chca grac ! :-\
maciucha
Gra w multi zmiazdy ! Ja jako fanatyk multi w CoD 3 uruchomilem bete z wywieszonym jezorem .... Gralem jak nawedzony bez kontaktu z otoczeniem ok.1,5h .... Multi jest po prostu zajedwabiste ...... Dla mnie kolejny (eh.... ) must-have...
cichy_
www.gamespot.pl

Wczoraj się zarejestrowałem i w 5min miałem kod. Gra naprawdę zamiata. To mój pierwszy CoD w jakiego grałem (wcześniejsze części odpychały mnie klimatem II wojny światowej) i wiem w co będę grał jesienią tego roku oprócz Halo 3. Nie ma to jak 12-tu Polaków walczących między sobą wink.gif Polecam!
Zeratul
o ja... zagralem wczoraj dwa mecze i juz wiem, ze ta gre kupie!! Jest to pierwszy CoD ktory mi sie podobal w multi... podobal lol on korwa roksuje!! Wymiata i niszczy!! OMG ale mnie ta gra potargala!! Wprawdzie Halo i tak pewnie nie podskoczy ale gra sie wybornie!!
Nawet udalo mi sie zabic paru kolesi smile.gif

Zero lagow, pure fun, swietna grafa... CoD4 miazdzy!!
Wprawdzie polowe pierwszego meczu probowalem rozgryzc jak sie kleka XD w koncu znalazlem ten tajemniczy przycisk "B", ale w drugim meczu zaczalem sie zastanawiac jak sie celuje precyzyjnie... zas mi polowe meczu zeszlo zanim odkrylem LT ( nie chcialem go wczesniej wciskac w obawie ze rzuce granat)... smile.gif

Ogolnie po dwoch meczach mialem marne ratio 0.5 ale i tak sie swietnie bawilem i awansowalem do 3 rangi!!
Prime Hunter
Gdyby ktoś jeszcze chciał skrobnąć jakąś mini-recenzję, to przeczytam z ochotą wink.gif

edit
dzięki
maciucha
Na online center wrog'us troche naskrobał wink.gif . http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=205
KarCzoH
CYTAT(Zeratul @ 13 09 2007, 20:44) *
o ja... zagralem wczoraj dwa mecze i juz wiem, ze ta gre kupie!! Jest to pierwszy CoD ktory mi sie podobal w multi... podobal lol on korwa roksuje!! Wymiata i niszczy!! OMG ale mnie ta gra potargala!! Wprawdzie Halo i tak pewnie nie podskoczy ale gra sie wybornie!!
Nawet udalo mi sie zabic paru kolesi smile.gif

Zero lagow, pure fun, swietna grafa... CoD4 miazdzy!!
Wprawdzie polowe pierwszego meczu probowalem rozgryzc jak sie kleka XD w koncu znalazlem ten tajemniczy przycisk "B", ale w drugim meczu zaczalem sie zastanawiac jak sie celuje precyzyjnie... zas mi polowe meczu zeszlo zanim odkrylem LT ( nie chcialem go wczesniej wciskac w obawie ze rzuce granat)... smile.gif

Ogolnie po dwoch meczach mialem marne ratio 0.5 ale i tak sie swietnie bawilem i awansowalem do 3 rangi!!

Po prostu się podnieciłeś smile.gif
Wg. mnie gra (bardzo dobrze) wróciła do typu rozrywki znanego z COD2. Nie wiem czy mogę sobie tak porównywać ale ostatnie pare dni grałem w COD3 na PS3 i było straszne. Autoaim ogromny ! Postacie się strasznie poruszały ... tak jakby na łyżwach dry.gif W COD4 już o niebo lepiej to wygląda exclaim.gif Jak na gre nowej generacji to postacie się poruszają całkiem zgrabnie. Co do gameplayu to jak napisałem ... znany i kochany COD2 z tym, że jak wiadomo mamy czasy współczesne. Taki odgrzewany kotlet w innych klimatach. Ale jakoś nam to wynagrodzili i jest fajny bajer z tworzeniem własnych klas smile.gif Super sprawa smile.gif
Ale chcąc nie chcąc ... COD4 jest łatwy dry.gif Nie wiem ... 6h spędzonych online i nie spotkałem żadnego Skilowca PRO PRO pure PRO
Diabeu
CYTAT(McDriv3r @ 13 09 2007, 20:15) *
Kazdy COD (oprocz pierwszej czesci na ps2,xbox i gc) byly dobre.W to nie watpie ale nie moge dac wiecej tych kodow?Ludzie chca grac ! :-\

w poprzednie CODy nie grałem bo WWII mnie nie kręci

wczoraj graliśmy jakieś 2h w moda "zabij Kennera", tyle brechty to dawno nie miałem przy multi
wiem że tą grę kupię, pytanie tylko czy dam radę z funduszami na premierę - ale to szczegół, ten tytuł na multi to must-have (w singla w sumie wbijam)

jedyne co mnie mierzi to tryb free-4-all czy jakoś tak, w tego typu grze to nie powinno istnieć - chaotyczne i nużące
McDriv3r
Wpisalem zdrapke na 48 h no taka mialem i wyskakuje mi cos takiego Can't retrieve information from xbox live. please try again later. Status code: 80153004 Jak nie urok to (pipi)zka :|
tewus
skad jeszcze mozna klucza skolowac? bo na gamespocie juz nie ma i na charlieoscardelta.com tez nie ma... dry.gif
SIKI
ja trochę pograłem i tak gra jest świetna, ale do Vegas i tak sie nie umywa (grywalność) :f
naprawdę szkoda, że nie wprowadzili elementów TPP tj w Vegas (chowanie sie za ścianami, szafkami itp)......
jak wsiąść do helikopteru?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.