Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4: Modern Warfare
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
CichyGrzmot
CYTAT(Sokolov @ 11 11 2007, 11:57) *
Nikt mi nie odpowiedział, więc spytam się jeszcze raz.
Wie ktoś może, czemu mi żadnych serwerów nie wyszukuje? confused.gif Czekam w nieskończoność i nic, ciągle szuka i nic nie może wyszukać... Total Players Online wyświetla mi 0 (i tak jest poprawa, bo było minus jeden) i playlist też wyświetla mi 0. Wie ktoś może o co chodzi? Czekałem na tą grę dość długo żeby pograć sobie online a tu taki kwiatek confused.gif sad.gif

UPDATE:
Problem zażegnany, wszystko działa smile.gif

Mam to samo. Powiedz mi problem sie sam rozwiazał, czy Ty go rozwiazales??
2razyjot
Skonczylem CoD4 - doskonala pozycja! Przesiadka z klimatow II WS na czasy obecne udana nad wyraz dobrze, swietna grafika, patenty pokroju kul przebijajacych sciany, pokazny arsenal do dyspozycji i akcje wrzucajace banana na ryj zeby nudno nie bylo (ostrzal z helikoptera itp.) po prostu miazdza! Ostatnia misja cudna, a to zakonczenie - prawie sie wzruszylem... Polecam! TRZEBA W TO ZAGRAC! smile.gif

CYTAT(Diabeu @ 21 11 2007, 20:17) *
CYTAT(Zeratul @ 18 11 2007, 17:25) *
co mam dwukrotnie szybko kliknac RT?

chyba LT

Autolock? Naciskasz LT gdy w zasiegu widzenia jest oponent, spluwa lockuje ci sie na wrogu i strzelasz do gadziny. Jak jest ich duzo to tylko robisz masherke - LT/RT najmocniejsza bronia i czasem sie to przydaje. smile.gif
Sokolov
ChichyGrzmot, ja po prostu zmieniłem w ustawieniach rutera zmieniłem parametr PCR na 5000 i teraz działa tongue.gif Troche głupi powód, ale mi działa wink.gif
B0dz1o
CoD4 tylko w 600p
CichyGrzmot
Rusza liga COD4 ohmy.gif .Zainteresowani proszeni są o rejestracje
http://www.arenywalkxbox360.bnx.pl/news.php

Są już przyjmowane zapisy. Tutaj: http://www.arenywalkxbox360.bnx.pl/forum/v...;pid=53#post_53
CichyGrzmot
Modern Dance- Aż przypomina się początek sceny Halo i łezka się w oku kręci... wink.gif
http://gameroom.mlgpro.com/view/7iKPPAyMuyM.html
Maiden
LOL xD Za(pipi)iate : P

LOL xD Za(pipi)iate : P
yaczes
Kozak biggrin.gif
Kroolik
Myślałem, że tylko PC-towcy wpadają na takie "genialne" pomysły.
I do tego ta plastikowa "muzyka"... Wolę odgłos piły łańcuchowej lub/i lądowania Jumbo Jeta.
Nie rozumiem co w tym jest niby takie "fajne"? Małolatom się nudzi i tyle.
CichyGrzmot
CYTAT(_Kroolik_ @ 28 11 2007, 12:14) *
Myślałem, że tylko PC-towcy wpadają na takie "genialne" pomysły.
I do tego ta plastikowa "muzyka"... Wolę odgłos piły łańcuchowej lub/i lądowania Jumbo Jeta.
Nie rozumiem co w tym jest niby takie "fajne"? Małolatom się nudzi i tyle.

Ten z CODa był średni, wrzuciłem go tutaj bo przypomina mi taniec Rippona z Halo1, który za każdym razem jak go oglądam wywołuje u mnie uśmiech
Tu masz do niego linka, jezeli to Cie nie rzsmieszy to ja juz nie wiem...
http://www.youtube.com/watch?v=_MqQOVOZnck
Kroolik
MC młotek... Znaczy inaczej. Mam poczucie humoru, raczej angielskie i doceniam wysiłek włożony przez autora/ów w stworzenie tego "dzieła".
Nie śmieszy mnie to, wygląda co najmniej dziwnie, ale zastanawiam się po co to ludzie robią? Z nudów? Gra jest tak słaba, że tylko to pozostało? Dla lansu?
Pewnie się czepiam... A w finalnej scenie powinien być headshot icon_twisted.gif

Koniec OT
Diabeu
a weź już przestań jęczeć Uszaty, chłopaki robią sobie bekę a ty marudzisz
Kroolik
A ja co robię? Jakbyś mnie nie znał icon_twisted.gif
maciucha
Mam takie pytanie: czy w singla mogą grać dwie osoby na raz? To znaczy dwa osobne save'y i kazdy gra w miare postępu ale na JEDNYM konice.... Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ;P.

PS. Multi urywa łeb.... Beta do tego to nic nie było. Najgorsi są ci co stoją i kampią... Zaszyją się w jakimś rogu i tylko czekają....
El Loco Chocko
CYTAT
Zaszyją się w jakimś rogu i tylko czekają....

...a potem wpadam ja i hedzika smile.gif
wrog
Zapraszam do udziału sieciowym turnieju Call of Duty 4. Zobaczymy kto tam rządzi na serwerach Xbox Live.
Maiden
Wrogu, nie można zrobić przerwy na święta? Np. od 20 do 8 ?

Wiele osób wyjeżdźa... Przemyśl to...
Owiec
Albo w ogole najlepiej caly turniej zaczac juz w nowym roku, wiecej osob bedzie mial gry - prezent na gwiazdke, obnizka ceny itd A reszta sie wycwiczy.
maciucha
CYTAT(Owiec @ 2 12 2007, 21:14) *
Albo w ogole najlepiej caly turniej zaczac juz w nowym roku, wiecej osob bedzie mial gry - prezent na gwiazdke, obnizka ceny itd A reszta sie wycwiczy.

Taa... A wtedy rzeźnia na lamerach icon_twisted.gif
Mi tam w święta pasuje, nigdzie nie wyjeżdżam, mam wolne od szkoły a normalnie to różnie to z czasem bywa... Ja jestem za turniejem w świeta....
Goldi69-PL-
nie wiecie jak z kosmicznymi wersjami jezykowymi (niemiecka, wloska itd) czy w tych wersjach multi jest po angielsku jak w HALO czy po ichniemu?
Diabeu
CYTAT(wrog @ 2 12 2007, 15:12) *
Zapraszam do udziału sieciowym turnieju Call of Duty 4. Zobaczymy kto tam rządzi na serwerach Xbox Live.

termin to zajebisty wybrałeś, jak ktoś nie ma życia tylko kibluje przed tv
wrog
Zmieniłem terminy trochę - I runda potrwa dwa tygodnie, jeden wolny wieczór na pewno się znajdzie na rozegranie meczu. Reszta już po nowym roku.
signap
over i bloc wg mnie to najgorsze mapki
Maiden
Przedluz druga runda do konca tygodnia.
yaczes
Signap to jest 3 mapa, po jednej wybieraja klany. Co nie zmienia oczywiscie faktu, ze sa z dupy.
w07t3k
Czy da sie jakos skopiowac profil? Chodzi mi glownie, zeby nie zaczynac z 0GS. Bo z tego co widze, to nie ma dwoch zapisow i trzeba czekac az druga osoba przejdzie misje. Podobnie jest w H3. confused.gif
I jeszcze jedno: Czy warto od razu zaczynac na veteranie, czy najlepiej potrenowac na innych poziomach? Generalnie lubie jak trzeba sie napocic, ale jak ma to polegac na tym, ze bede przechodzic kazdy element po kilka razy to kiepsko. Zwlaszcza, ze gra jest poskryptowana.
Snejk
ja gralem od poczatku na trzecim poziomie trudnosci i bylo cudownie. zdarzalo sie czasem kur.wami rzucac hyh.gif piekna gra
Zeratul
mnie tam terminy pasuja... nie wiem o co wam chodzi... co wy planujecie swieta w gronie rodzinnym spedzic?
Jędrek
CYTAT(Zeratul @ 6 12 2007, 21:19) *
co wy planujecie swieta w gronie rodzinnym spedzic?

Jasne cool.gif
Maiden
CBA Juz zapisane smile.gif

Jedrula, kupujesz CoD : )))?
CichyGrzmot
Hej Julek. Ja Cie tam żadko widze na tym Live. Trenoj trenoj, bo turniej niedługo.
Maiden
Spokojnie ; )

Jak widzisz jestem w formie smile.gif

Miałem ku.rewsko ciężki tydzień na uczelni. Odblokuj NAT! To bajecznie proste!
Jędrek
Myslalem, ze nowy Call (chodzi mi o nowe konflikty) bedzie beznadziejny. Mylilem sie. Gra jest swietna! Single rzadzi po maksie! Grafika wreszcie next-genow'a. Misja w Czarnobylu - zmiazdzyla mnie! Najlepsza misja w FPS'ach ever! Single pewnie jest krotki, ale warty swojej ceny. Multi - mozna zrobic gre w 60hz, z dobra grafika bez beznadziejnych rozwiazan. Jest naprawde dobrze!

Generalnie jestem gotow sprzedac Halo3. hyh.gif
MichAelis
Multi oczywiscie rzadzi
W singlu rzadzi klimat, burza go jedynie skrypty. Niektore elemetny po prostu zrobione sa zle
grykom
Wybaczcie że nie przeczytam wszystkich 25ciu stron, aby upewnić się że owe pytanie już było zadane.
A chodzi o to, że gram na Veteranie - no i czasem nieźle się nakombinuje aby przejść dany etap. No i wpadłem wink.gif Jest może jakiś poradnik dla tych, co grają na tym poziomie?
El Loco Chocko
http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=700
To moze pomoze.
Lord Tidek
Kurde ! Jestem włsnie po misji z samolotem i muszę powiedzieć iż ta gra miażdży klimatem !!! No zabawa była przednia jak dotąd chyba tylko granie amerykancami bylo takie srednia ale SAS wymiata w swoich misjach! A ta wejsciowka do gry z samochodem, swietny pomysl co tu dalej mowic to nie gra to film cool.gif

Kurde, ma ktoś jakiś sposób na przejście tej ostatniej misji(epilogu) na veteranie ? Dla mnie to jest nierealne ! 1 minuta to za(pipi)iście mało ! Mam nadzieje że jedynym sposobem nie jest próbowanie do skutku dry.gif
w07t3k
CYTAT(Lord Tidek @ 15 12 2007, 17:24) *
Kurde, ma ktoś jakiś sposób na przejście tej ostatniej misji(epilogu) na veteranie ? Dla mnie to jest nierealne ! 1 minuta to za(pipi)iście mało ! Mam nadzieje że jedynym sposobem nie jest próbowanie do skutku dry.gif

Na youtubie jest sporo filmikow, w ktorych jest pokazane jak to przejsc. Wynika z nich, ze trzeba uzywac flashbangow i starac sie wykonywac wszystko tak samo jak na filmiku.
Othis
ale ten cod4 laguje mam wrazenie ze to halo 3. gralem sporo w bete i tam nie bylo lagow a tu czasem caly magazynek nie kladzie typa a on mnie pyk pyk i koniec...czad kolejny "piekny" zalagowany szajs dla lacz hamburgers (10mb +)
cichy_
Może po prostu trafiłeś na złego hosta i tyle. Ale to nie zmienia faktu, że lagi są. Wg mnie najlepiej grać na trybie HARDCORE, kulka i po tobie. Zwykły deadmatch jest bardzo przypadkowy i do tego mega arcadowy.

Tak w ogóle wszystko zmieni się po wyjściu patchu. Wtedy powinno być tak jak należy wink.gif
Othis
CYTAT(cichy_ @ 17 12 2007, 20:58) *
Może po prostu trafiłeś na złego hosta i tyle. Ale to nie zmienia faktu, że lagi są. Wg mnie najlepiej grać na trybie HARDCORE, kulka i po tobie. Zwykły deadmatch jest bardzo przypadkowy i do tego mega arcadowy.

Tak w ogóle wszystko zmieni się po wyjściu patchu. Wtedy powinno być tak jak należy wink.gif

a wedlug mnie nie jest przypadkowy zawsze jestem w czolowce tylko ze o wiele trudniej nabic dobre ratio jak masz lagi i wyniki 35/5 to zadkosc w becie czasem robilem podobne 5 razy pod rzad powyzel 300pkt a tutaj to klapa.. w niedziele lagowawo nie gorzej niz halo 3. co do przypadku to niektore mapy to jakis totolotek(bloc, ambusch i ta z rakietami ) mogliby dac jes tylko w team tactical do max 8 typa...
Dei3o
CYTAT
Wg mnie najlepiej grać na trybie HARDCORE, kulka i po tobie

ta ten tryb jest boski 2x szybsze strzelanie+P90 badz SAW i spray bez dokladniejszego celowania ... symulacja pelna geba
Jędrek
Racja, tryb hardcore rzadzi. Na poczatku trudny, ale pozniej i tak wszyscy graja tylko to.
Uriziel
CYTAT(Dei3o @ 17 12 2007, 21:54) *
CYTAT

ta ten tryb jest boski 2x szybsze strzelanie+P90 badz SAW i spray bez dokladniejszego celowania ... symulacja pelna geba

I ta odpowiedz pokazuje jaki ten tryb jest zrypany, zero umiejętności tylko rozpylacz i sianie na oślep w nadziei że kogoś trafi, totalne noobostwo.
Inna chora akcja, mapa z targiem ( nie pamiętam nazwy ), trafiam gościa, pada ma perk last stand i z okolic kościółka wali jednym strzałem z pistoletu heda cichemu i zabija także mnie, a znajdowaliśmy się tak w połowie drogi z punktu "B" a uliczką z punktem "A" dry.gif .

Na szczęście żadne turnieje i ligi nie graj z tymi chorymi ustawieniami broni i żyć.
Dziobak_
CYTAT(Dei3o @ 17 12 2007, 21:54) *
CYTAT

Jeśli zobaczysz go pierwszy to jedna kulka z G3 i nie ma typa, co za problem. Choć zgodzę się, i tak można grac. Co do SAWa- cała klasa LMG jest dla totalnych idiotów, frajrow, lamusów itp. Ostatnio miałem akcje, jak jeden typ sobie biegnie na Downpourze koło blaszanej ściany przy szklarni. Po drodze, o tak sobie- przejechał po ścianie strzelajac z RPD. I co? zabił mnie i typa z tyłu- lololollol
mario87
Świetna gierka, w multi niezła sieka, szczególnie doświadczyłem tego wczoraj w trybie Hedquaters na mapie Shipment, chyba najmniejsza mapa i 12 ludzi jeszcze lgnie w jedno miejsce tongue.gif W sniglu też są niezłe jadki, np. w studiu telewizyjnym(chyba 3 misja).
CichyGrzmot
CYTAT(Jędrek @ 17 12 2007, 22:49) *
Racja, tryb hardcore rzadzi. Na poczatku trudny, ale pozniej i tak wszyscy graja tylko to.

Ochłodnij. Zobacz zasady na GameBattles, a przekonasz sie że nie masz racji... Hardcore promuje kamperstwo

BTW: 1szy turniej COD4 na online center zgromadził prawie 70 uczestwników , co jest ŚWIETNĄ jak na polskie warunki frekwencją. Było by pewnie więcej, ale liczba teamów ograniczona. Tak wię zobaczymy jak będzie w lidze na http://www.arenywalkxbox360.bnx.pl/forum/index.php Wszystkich zainteresowanych zapraszam do tworzenia klanów i rejestracji
Lord Tidek
CYTAT(mario87 @ 18 12 2007, 22:43) *
Świetna gierka, w multi niezła sieka, szczególnie doświadczyłem tego wczoraj w trybie Hedquaters na mapie Shipment, chyba najmniejsza mapa i 12 ludzi jeszcze lgnie w jedno miejsce tongue.gif W sniglu też są niezłe jadki, np. w studiu telewizyjnym(chyba 3 misja).

Ja osobiscie uważam iż ta mapa to wielka porazka
Jędrek
CYTAT(CichyGrzmot @ 18 12 2007, 23:39) *

Ochłodnij. Zobacz zasady na GameBattles, a przekonasz sie że nie masz racji... Hardcore promuje kamperstwo

BTW: 1szy turniej COD4 na online center zgromadził prawie 70 uczestwników , co jest ŚWIETNĄ jak na polskie warunki frekwencją. Było by pewnie więcej, ale liczba teamów ograniczona. Tak wię zobaczymy jak będzie w lidze na http://www.arenywalkxbox360.bnx.pl/forum/index.php Wszystkich zainteresowanych zapraszam do tworzenia klanów i rejestracji

Nie powiedzialem nic, ze jest najlepszy. Nie wiem jakie sa zasady na gamebattles, wali mnie to. Podoba mi sie hardcore i tyle.
CichyGrzmot
CYTAT(Jędrek @ 19 12 2007, 12:12) *
CYTAT(CichyGrzmot @ 18 12 2007, 23:39) *

Nie powiedzialem nic, ze jest najlepszy. Nie wiem jakie sa zasady na gamebattles, wali mnie to. Podoba mi sie hardcore i tyle.

Nie powiedziałem, że powiedziałeś.
Anyway, powiedziałeś że pozniej i tak wszyscy grają chardcora, co jest nieprawdą tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.