Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4: Modern Warfare
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Owiec
Przeciez on juz byl Top 1 chyba od dwoch tygodni znowu.
popiol
Wczoraj i przedwczoraj przy odpalaniu gry pojawił mi się update, ktoś wie o co chodzi, co on wprowadza? Nie ma mowy, żeby to był jakiś stary zaległy update bo w CoD 4 gram praktycznie codziennie.
Dziobak_
Loozik stary. Jak np. zagrasz w GH2 po odpaleniu GoW'a to pojawia Ci się update, który nic nie wprowadza, po prostu sobie jest. I analogicznie. Nie wiem po co tego typu aktualizacje, ale są i już
maciucha
Czytałem gdzieś, że podobno sprawdzają w ten sposób czy nie grasz na piracie. Ile w tym prawdy nie wiem.
orion50
gierka pozamiatała biggrin.gif misja w Prypeciu najlepsza w jaką grałem ever. uwielbiam skradać się ze snajpą, a o tego niesamowity klimat. było czuć, że zdarzyła się tam tragedia, coś niesamowitego. multi świetne, ale znudziło mi się jakoś bardzo szybko
8/8+ jak dla mnie
polecam
Fisiu
CYTAT(maciucha @ 4 07 2008, 19:26) *
Czytałem gdzieś, że podobno sprawdzają w ten sposób czy nie grasz na piracie. Ile w tym prawdy nie wiem.

blink.gif Takie coś jest jak się ma memorke zamiast dysku (jak tak miałem). Po zmianie z memorki na dysk raz tylko pobrało i tyle, póki cachu nie wyczyściłem nic się nie pobierało -.-

Orion, a spojlery? ;>
Wampis
CYTAT(orion50 @ 8 08 2008, 18:00) *
multi świetne, ale znudziło mi się jakoś bardzo szybko

A grałeś w hardcore S&D?
Owiec
Pewnie skonczyl na team deathmatchu, trybie ktory nie ma sensu w tej grze wg mnie.
skiz
Obiło mi się o uszy ,że podczas nadchodzącego update'u ma pojawić się 5 nowych prestiży słyszał ktoś coś takiego?
orion50
CYTAT(Owiec @ 10 08 2008, 17:26) *
Pewnie skonczyl na team deathmatchu, trybie ktory nie ma sensu w tej grze wg mnie.

Grałem w Hardcore'a w Search and Destroy, w Headquaters. Gra świetna, ale wolałem wymienić na GTA.
pozdro
JacekW
Panowie pomocy mam problem a mianowicie nie moge polaczyc sie na live z kumplem przez party invite z innymi moge a z jednym nie dodam ze mamy łacza w chello resetowalismy modemy, routery, czyszcilismy cache itd. Ktos ma jakis pomysł?
Darko.
NAT open czy moderate?
JacekW
Nat otwarty
lutoslav
Witam witam. Kupilem sobie CoD 4: Game of the Year Edition i chcialem zarejestrowac swoj kod, ale na stronie na ktorej trzeba to zrobic pisza ze odswiezaja tokeny. Długo to juz trwa? Ktos wie ile czasu im to jeszcze zajmie?
goggy
od wczoraj testuje COD4 w wersji na xbox360, mianowicie xbox live

gra się nawet nawet, trochę lepiej wypada tu komunikacja i zapraszanie znajomych
oraz nie wywala z planszy znaczy z game lobby tak często jak w psn

Co do samej rozgrywki to podobnie
sterowanie powiem że jest dość przyjemne aczkolwiek wole żeby anologi miały więcej luzu tak jak w DS3 (jednak 16h online w cod4 na psn robi swoje).

gamertag: goggypl (tak sam jak na psn)
3ACV22
CYTAT(Owiec @ 10 08 2008, 17:26) *

Nie rozumiem,jak to nie ma sensu.Czy ty wogule używasz headsetu?
Owiec
Jak gralem to uzywalem, a o co chodzi? O to ,ze w team deathmatchu 90% ludzi leci na pale, zeby kogos zabic po prostu, zadnej wsplpracy ,nie to co w S&D.

Zreszta po co odkopujesz posty sprzed 2-och miechow?
Wampis
Bo deathmatch jest znacznie mniej wciągający niż S&D, ot latasz we wszystkie strony i zabijasz każdego, w S&D emocje są znacznie większe, tak samo jak frustracja po śmierci i satysfakcja po fragu.
Goldi69-PL-
nie wiecie czy wersja francuzka ma multi w engliszu ?

bo jest tania na allegro a na multi mi tylko zalezy
Wampis
Nawet multi jest en francais.
Owiec
Ale tyle ,tam tego francuskiego potrzebne ,ze szkoda gadac... Strzelasz i tak RT wink.gif
Wampis
Jedyna niedogodność to nazwy map różniące się od używanych przez większość Polaków (Ambush=Embuscade) no i ewentualnie opisy challenge'ów jak ktoś zupełnie nie zna języka.
signap
lepiej dolozyc te kilkanascie zlotych i grac bez problemow
majsterrPL
Zostaje ktoś przy czwórce, czy wszyscy przymierzają się już do piątki? Bo nie wiem czy warto kupować. Znaczy się, kupić w sumie i tak kupię, ale z Polakami zawsze raźniej.
Owiec
Z tego jak oceniaja ludzie 5 ,wynika na to ,ze za dlugo ludzie w nia nie pograja. Kupuj smialo.
majsterrPL
Kupiłem za 120zł w tym te cztery bonusowe mapki. Mam nadzieję Owiec że się nie mylisz. Zresztą, II WŚ ssie z połykiem...
Lorack
Może ktoś podać linki do jakiejś polskiej ligi lub klanów gierzących w codzika 4 na X'a?
A.L.I
CYTAT(Owiec @ 16 11 2008, 11:39) *
Z tego jak oceniaja ludzie 5 ,wynika na to ,ze za dlugo ludzie w nia nie pograja. Kupuj smialo.

Obyś się nie mylił, bo też kupuje właśnie. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.