Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz obrazkowy Gc
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Demon7777
Podpowiedz mnie naprowadziła, ale natrafiłem kiedyś na te gre, na jakieś stronie ją pokazywali, tylko nie mogłem se skojarzyć tongue.gif

Pozdrawiam
consoleboy
Billy Hatcher and The Giant Egg

Demon7777
ZooCube

Pozdrawiam
consoleboy
Whirl Tour

Demon7777
Ribbit King

Pozdrawiam
consoleboy
SEGA Soccer Slam

Demon7777
Castle Shikigami 2

Pozdrawiam
consoleboy
Lord of the Rings: The Third Age

Demon7777
Shaman King ??

Troche mały ten obrazek, ale tam chyba jest Yo i Trey

To na 100% Shaman King: Soul Fight

No i właśnie odpisałem, tylko mam problemy z netem i strasznie mi zamula. Ale ok mój błąd smile.gif

Pozdrawiam
consoleboy
1080 Avalanche

jakbu
Już było... Adventure Island
Demon7777
CYTAT
Już było... Adventure Island

Nie było, bo to nie to smile.gif Czekam na jakąś podpowiedz bo nie mam zielonego pojęcia tongue.gif

Pozdrawiam
consoleboy
Crossowerowy fighter w której spotykamy bohaterów gier takich firm jak Hudson, konami i Takara
Demon7777
Dream Mix TV World Fighters

Udało ci sie, w końcu dać coś na prawde trudnego smile.gif

Pozdrawiam
consoleboy
Blood Omen 2: Legacy of Kain

Demon7777
Battle Stadium D.O.N
consoleboy
Dobrze
Demon7777
Wiem wiem, nie chciałem żeby ktoś mnie ubiegł, próbuje coś wyszukać sad.gif Już powoli mam dość, chyba na jakiś czas zrezygnuje, bo już nie wyrabiam, strony otwierają mi sie jak by chciały a nie mogły, szukanie czego kolwiek zajmuje mi wieki, jak sie z tym uporam to powruce do zabawy, narazie to ostatnia zagadka, łatwa tongue.gif Dam przy okazji szanse innym, ostatnio mam wrażenie że tylko my dwaj sie w to bawimy.

Pozdrawiam
kat_robert
CYTAT(Demon7777 @ 9 05 2007, 23:17) *
Wiem wiem, nie chciałem żeby ktoś mnie ubiegł, próbuje coś wyszukać sad.gif Już powoli mam dość, chyba na jakiś czas zrezygnuje, bo już nie wyrabiam, strony otwierają mi sie jak by chciały a nie mogły, szukanie czego kolwiek zajmuje mi wieki, jak sie z tym uporam to powruce do zabawy, narazie to ostatnia zagadka, łatwa tongue.gif Dam przy okazji szanse innym, ostatnio mam wrażenie że tylko my dwaj sie w to bawimy.

Pozdrawiam

dziwne, ze tylko wy dwaj sie w to bawicie jak dajecie gry z kosmosu
jak do zobzczylem to pomyslalem, ze wyglada jak dk na snesa, a jak zobaczylem malpiszona w lewyem dolnym rogu to strzelam
donkey konga
????
Demon7777
Dokładnie to 2 część, Zaliczone, dawaj smile.gif

CYTAT
dziwne, ze tylko wy dwaj sie w to bawicie jak dajecie gry z kosmosu

Nie powiem niektóre to faktycznie kosmos, żeby zgadnąć smile.gif

Pozdrawiam
Setezer
Poza konkursem:

Jeżeli ktoś wie, to niech odpowie, ale to taki "poboczny quest", niech gra toczy się dalej. Teraz zadaje Kat Robert.
dziki_dziku
CYTAT(Setezer @ 11 05 2007, 16:24) *
Poza konkursem:

Jeżeli ktoś wie, to niech odpowie, ale to taki "poboczny quest", niech gra toczy się dalej. Teraz zadaje Kat Robert.

strzał: Killer7?
consoleboy
Desing menu troche przypomina mi P.N 03 ale taki obrazek to nam gó**o daje. BTW. Gdzie jest ten Kat Robert?? Jeżeli do 15.00 się nie opamieta to traci swoja kolejke i BASTA!!!!
szumi
CYTAT(consoleboy @ 12 05 2007, 08:50) *
Desing menu troche przypomina mi P.N 03 ale taki obrazek to nam gó**o daje. BTW. Gdzie jest ten Kat Robert?? Jeżeli do 15.00 się nie opamieta to traci swoja kolejke i BASTA!!!!

Ej ty nie sraj żarem.Co to kur.wa twoje życie jest ?
Poczekac trochę nie możesz...
consoleboy
Jak ci się coś nie podoba to się nie odzywaj, ok?? Mój temat i staram się tu trzymać dyscyplinę, jak nie napisze do 15.00 to niech ktoś coś zada, co nie oznacza że jak się Kat zjawi to straci możliwość zadawania zaległego pytania, bo przy najbliższej okazji to się ustali. Wiec grzecznie odpowiem, daj sobie na wstrzymanie , staram się tylko żeby nie było niepotrzebnych stopów, to też niniejszym czynie...Ma być, fajnie sympatycznie i dynamicznie. A ,że Kat jest aktualnie zajety czymś ważnym to żaden problem, żeby tymczasowo zabawa odbywała się bez jego udziału, jak wróci to jest zawsze mile widziany biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif a po 15.00 kto jest chetny niech wznowi zabawe. Szumi, Make peace not war tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Setezer
Tak, to PN03, celowo wykadrowałem, by za łatwo nie było.

Pozdrawiam i czekam na "oficjalne" pytanie.
consoleboy
To mosz.
dziki_dziku
Space Raiders

consoleboy
Spirits & Spells

Spokojnie, już mi się kończą pomysły na tak kopnięte zagadki tongue.gif tongue.gif tongue.gif , jednak podpowiedź zapodam tylko wtedy gdy Demon7777 powie "pas". No co, on twierdzi że przez ten cały czas zadałem tylko jednak trudną zagadkę, więc chciałbym sprawdzić co powie teraz :-)
Demon7777
Tengai Makyou 2: Manjimaru

Coś odemnie :

Jeśli chodzi dalszą zabawe, jeszcze nie moge do niej wrócić. Jak tylko pozałatwiam wszystkie ważne sprawy, zaczne dalej sie bawić.

Pozdrawiam
consoleboy
hm.... Coś mi ten obrazek mówi ale przez tak długą przerwę w quize, mam problem z kojarzeniem faktów, wiec potulnie zaczekam aż ktoś odgadnie albo Demon7777 zapoda jakąś podpowiedz....kiedyś
Demon7777
Podpowiedź :

Jest to gra z jedną z maskotek nintendo, główny bohater ma prostokątną głowe, z dwoma kreskami jako oczay, można grać 4 osoby, gatunek - adventure.

Pozdrawiam
consoleboy
hm..... wyszłem z wprawy...... Doshin the Giant?? gatunek by sie zgadzał ale ilosc graczy już nie bardzo
Demon7777
Nie. Wybrałem tego screena, bo jak bym dał innego odrazu by ktoś wpadł.

Kolejna podpowiedź:

Bomby smile.gif

Teraz to już chyba nie da sie nie zgadnąć tongue.gif

Pozdrawiam
consoleboy
bomby myślisz Bomberman ( pewnie Generation albo jetters) ale jeśli jest to Bomberman i piszesz że to jest jedna z maskotek nintendo to..... lekko się kopnełeś tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Demon7777
No to sie walnełem, zawsze wydawało mi sie że Bomberman nią jest. Mój błąd.

Zgadłeś smile.gif

Pozdrawiam
consoleboy
ODDAJE!!!!! Kto je chetny niech zadaje!!!
kat_robert
ech chcialem dac cos z gier, ktore posiadam, ale skoro lubicie kosmosy to macie

...znaczy dla mnie to jest kosmos, dla Was moze byc latwe
consoleboy
Future Tactics: The Uprising ...... Oddaje
Burgund
megałatwe

consoleboy
MVP Baseball 2005
Burgund
Zgadza się.
consoleboy

Podpowiedz. Gra wydana w 2003 w europie, gatunek- party games.
Demon7777
To jest chyba Super Farm, jeśli tak to oddaje.

Pozdrawiam
consoleboy
Dobra odpowiedz.....
consoleboy
Widzę, że każdy jest chętny do zadania jakiejś zagadki.....
Demon7777
Chwilo sie pobawie tongue.gif

Summoner: A Goddess Reborn

Pozdrawiam
consoleboy
Bulletproof Monk <-------------- to był cios poniżej pasa, zgadnij z jakiego powodu tongue.gif tongue.gif

hehehe....
Demon7777
Nie wiem tongue.gif Tak na szybko to znalazłem.

First Strike: Grant City Anti-Crime

Pozdrawiam
consoleboy
Rogue Ops a co do BM -------> http://ps2.ign.com/objects/490/490234.html ..... First Strike: Grant City Anti-Crime w sumie też nigdy nie wyszedł na gacława ale to szczegół tongue.gif tongue.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.