Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz obrazkowy Gc
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
consoleboy
nie
Demon7777
Evolution Worlds

Ja mam zagadke-pytanie :

Jak ma na imie Wesker z Resident Evil ??

Pozdrawiam
consoleboy
Pełne imie i nazwisko to Albert Wesker, ale prosze, pozostańmy narazie przy quizie obrazkowym biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Coati
star soldier ......................
consoleboy
Final Fantasy Crystal Chronicles
damianekmic
Ta gra to GLADIUS.

A sam screen użyty był w recenzji Oskara w N+ w numerze 60, na stronie 41 z lewej strony :-P
consoleboy
Dobrze, zadajesz
damianekmic
Dla utrudnienia taki mały obrazeczek. A dla ułatwienia napiszę, że w gorszą grę nigdy w życiu nie grałem.... hehe

Halcos
4x4 EVO 2?
damianekmic
CYTAT(Halcos @ 3 05 2007, 16:30) *
4x4 EVO 2?

Źle tongue.gif
consoleboy
dakar 2??
damianekmic
Tak - to Dakar 2. Gra "nieporozumienie"...

Prosimy o kolejne pytanie
consoleboy
Demon7777
Rave Master

Pozdrawiam
Halcos
One Piece Grand Battle

I proponuję nieco przystopować z poziomem trudności, bo większość nie ma pojęcia o istnieniu gierek, które zapodajecie wink.gif

Pytanie brzmi: jak nazywa się typek, którego trzeba uratować w dungeonie za Linkiem?
damianekmic
Makar?
Demon7777
The Legend of Zelda: The Wind Waker

Edit: Nie zauważyłem pytania sad.gif

Pozdrawiam
Halcos
CYTAT(damianekmic @ 4 05 2007, 09:38) *
Makar?

Tak, zadajesz smile.gif
damianekmic

???

Garść statystyk odnośnie tematu:

Pytań zadanych:

- consoleboy: 14
- Demon7777: 5
- dziki_dziku: 4
- Halcos: 2
- damianekmic: 2
- vagrant3: 1
- szumi: 1
- coati: 1

Odpowiedzi prawidłowe:

- consoleboy: 11
- Demon7777: 6
- dziki_dziku: 4
- damianekmic: 2
- vagrant3: 1
- szumi: 1
- Halcos: 1
- jakbu: 1
- coati: 1

Chyba dobrze policzyłem :-) Pozdrawiam miłośników Gacka!
consoleboy
Lotus Challenge. Na dzień dzisiejszy na pochwałę z ponadprzeciętnej wiedzy na temat GC zasługują Deamon 7777 oraz dziki_dziku.... a teraz...... bierzmy się do pracy!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif <------- zagadka anulowana

Aa, no i wielkie THX dla damianekmic za sporządzenie statystyk

A co do obniżenia poziomu trudności zagadek jak na razie mówię NIE!! Tyle fajnych gier na GC wyszło o ,których nikt nigdy nie wspomniał a chciałbym chociaż cześć z nich wam przybliżyć, wiec jeśli możecie,pozwólcie mi na to.....
damianekmic
Przesadziłeś chyba - nikt nie wie :-(
consoleboy
dobra, to może inaczej..... . ” Łatwiutkie
damianekmic
RedCard Soccer 20-03 ?
consoleboy
Dobrze, zadajesz
damianekmic
Z cyklu: "Gry, które posiadam":

Bardzo łatwe wink.gif
consoleboy
Rally Championship 2002?? A wbrew pozorom ,to nie jest łatwe pytanie mimo ,iż tego typu gier na gacka jest niewiele ( chyba ,dokładnie dwie) ale screeny ,które dajesz nie pochodzą bezpośrednio z gry ( np. z replayu ) wiec, wiesz.... Mi ciągle ten screen kojarzy mi się z coline 4 , ale jak wiadomo takowa gra na gc się nie ukazała....
damianekmic
Jestem fanem gier wyścigowo-rajdowych. Na GameCube'a takich gier jest wyjątkowo mało to też uznaję pytanie za łatwe. A daję obrazki z reeplaya bo widząc grę w akcji od razu można ją odgadnąć smile.gif

Nie jest to Rally Championship 2002.

Dodam tylko, że gra ukazała się na GameCube'a tylko w Europie. W Polsce praktycznie nie do kupienia.
consoleboy
No dobra kopnełem się to jest V-rally 3, kuna byłem do tej pory bezbłędny a teraz kicha.... jak będzie okazja to na raz następny walnij obrazem z wyścigów motorowych/crosowych na gacka. Pamiętam 5 gier, większość prawie identycznych, a trzy z nich maja w tytule słowo freekstye a co najśmieszniejsze nie stanowią serii a wszystkie robione były przez inne firmy.
damianekmic
Brawo! To jest V-Rally 3 :-)

Dawaj następne.
consoleboy
rarytas tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
dziki_dziku
Baten Kaitos 2
consoleboy
a dokladnie baten kaitos orgins. Zadajesz
dziki_dziku
consoleboy
Driven:
Demon7777
Lost Kingdoms 2

Pozdrawiam
consoleboy
Call of Duty 2: Big Red One:
dziki_dziku
Eggmania

oddaję, znikam do czwartku, a nie chcę blokować wink.gif
Coati
consoleboy
Rugrats: Royal Ransom:
Demon7777
Freaky Flyers

Pozdrawiam
barcelona fan
future tactics:the uprising? jak dobrze to oddaje:)
Demon7777
Zgadza sie.

Pozdrawiam
barcelona fan
tak sie składa że chyba znowu wiem smile.gif Resident evil 3:nemesis
kat_robert
CYTAT(barcelona fan @ 7 05 2007, 09:27) *
tak sie składa że chyba znowu wiem smile.gif Resident evil 3:nemesis

nie daloby sie wklejac tych obrazkow tak jak inni, zeby sie dalo powiekszyc?
barcelona fan
jak nie widac to dam hinta jest to gra stworzona przez climax a wydana przez acclaim sorki nastepnym razem dam tak zeby dalo sie powiekszyc wink.gif
consoleboy
Speed Kings

Jak chcecie jakąś podpowiedź to dajcie znać jutro. Jedyne co mogę dodać, teraz od siebie to......szukanie na gamerankingu shit wam da tongue.gif tongue.gif tongue.gif
damianekmic
Poprosimy podpowiedź smile.gif
consoleboy
No dobra, trochę za wcześnie na podpowiedz, wiec umówmy się że to ostatni raz. Gra nie opuściła Japonii, a szkoda ponieważ stanowowiła niezły kąsek ze wzgledu na to ,iż była grą sieciową do 32 osób,no ba, była nawet raz opisywana na łamach PE w dziale GC chyba przez Dzuja........
Demon7777
Czy to czasem nie: Homeland ??

Pozdrawiam
consoleboy
Po takiej podpowiedzi to sposób NIE zgadnąć....jestem zbyt dobrotliwy tongue.gif tongue.gif tongue.gif . Zadajesz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.