Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Quiz obrazkowy Gc
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
consoleboy
Wzorując się na podobnych quizach w dziale Ps2 czy PC postanowiłem założyć dla hecy podobny temat w rubryce z dumnym napisem Gamecube. Może liczba oryginalnych, zapomnianych, wręcz niszowych tytułów o których nikt nigdy nie słyszał, jest nieadekwatna do całego asortymentu jakim bezwątpienia dysponuje Ps2 ,ale to tylko od was zależy czy temat zdechnie po tygodniu albo dopiero za rok, może dwóch..... Entuzjastów niestety, już dogorywającej konsoli zapraszam do zabawy. Dobra jedemy z tym koksem
Demon7777
Jesli dobrze rozumiem to trzeba zgadnąć tytuł, a więc moj pomysł to : Chaos Field

Pozdrawiam
consoleboy
Tak, dobrze zrozumialeś tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif . El Gringo Loco biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif <--------jednym słowem...Zgadłeś. Zadajesz
Demon7777
Prosze bardzo :

Tak przy okazji przydały by sie zasady, po jakim czasie podpowiadamy, po jakim sami odpowiadamy (komu w takim przypadku przekazujemy pałeczke).

Pozdrawiam
consoleboy
Defender... A co do zasad to zapraszam na 1 stronę tematu założonego przez Rola------> http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t=0&start=0 . Jestem leniwy i nie chce mi się spisywac wszystkich zasad, wiec przeczytajcie sobie 1 post. ja tylko dodam od siebie ,że wszystko by się zgadało poza dwoma kwestiami....pakujemy tu fotki gier wydanych na gc, a poza tym..... nie chce mi się prowadzić rankingu tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Dobra, mała podpowiedz----> wydawcą gry jest firma Simon & Schuster, produkt został wydany w 2002r, ukazała się również wersja na Pc
Demon7777
To Darkened Skye smile.gif

Kolejna zagadka :

Po co robić ranking, i tak nikt nic nie wygra, to ma być zabawa i sprawdzenie swoich umiejętności w szukaniu smile.gif

Pozdrawiam
consoleboy
Odpowiedz----->Dr. Muto.......zagadka:

Co, znowu mam zapodać jakąś podpowiedz?? No kuna blaszka ,gdzie się pokryli wszyscy fanboje, entuzjaści wielkiego N skoro tylko Demon7777 próbuje dowieść o swojej ponad przeciętnej wiedzy na temat GC?? Słabo panowie, słabo......
Demon7777
Nie jestem pewny, ale wydaje mi sie że to Cubivore.

Pozdrawiam
consoleboy
Dobrze!!!!!!
Demon7777

Pozdrawiam
vagrant3
Animal Crossing
Demon7777
Tak tongue.gif

Pozdrawiam
vagrant3
consoleboy
Eternal Darkness. Zgadujcie.....
szumi
Chibi robo

-------------------------------------
consoleboy
Geist

Podpowiedz----> Gra została wydana w 2004r. przez firmę Sega.......
Demon7777
Amazing Island

Tak swoją drogą wygląda na fajną gre tongue.gif

Teraz to :

Powinno być łatwe smile.gif

Pozdrawiam

Halcos
Pitfall?
Demon7777
Dokładnie to Pitfall - The Last Expedition smile.gif Zaliczam, daj tongue.gif

Pozdrawiam
Halcos
Pytanie brzmi: jak nazywa się ta lokacja z Metroida?

consoleboy
Albo Firefox z opera mi szwankują albo źle wkleiłeś linka z obrazkiem ( zresztą kazałem obadać sprawę koledze czy też mu się nie wyświetla, a wyniki badań wskazują na to iż,.... problem odnosi się do drugiej ewentualności tongue.gif ) wiec, jak zarazie nie mam jak odpowiedzieć ....

Dobra ,coś mi się wyswietliło w Explolerze :-), a lokacja się zwie.... zimówka to było chyba Phendrana Drifts, no nie?? Niech byle kto na szybko potwierdzi....
barcelona fan
taa dokładnie phendrana drifts cool.gif
consoleboy
Dobra a teraz ten, kto odpowie na to co to za gra, do 24godzin jest niezły :

Chociaż, ni wim czy ta zagadka nie jest tymczasem za prosta ze względu na to ,iż ktoś mógł się spotkać z poprzednimi częściami na NESie....
jakbu
confused.gif mam problem z powiekszeniem obrazka confused.gif

z daleka wyglada mi to na Adventure Island smile.gif

napewno dobrze zgadlem bo jest to pierwszy screen na googlach, wiec oddaje smile.gif
consoleboy
Dobrze!!! Mówiłem że jak ktoś kojarzy serie z Nesa to ni bydzie problemu
jakbu
to zadaj cos, bo ja nie mam gc, a gram okazjonalnie u kumpla tylko
consoleboy
moc w tobie jest silna Jakbu!!!!!
jakbu
wiem co to ale nie znam nazwy....

Wikipedia pomogla: F-zero?
consoleboy
NI!!!! To byłoby zbyt proste ale przyznam ,że ta gra jest łudząco podobna do dzieła wielkiego N
jakbu
no to ja wysiadam confused.gif
consoleboy
To jak masz kolegów, fanbojów wielkiego N to powiedz żeby tu czasem włazili, sprawdze z jakiej gliny są ulepieni icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
dziki_dziku
Tube Slider
consoleboy
Bardzo dobrze!!!! Zadajesz
dziki_dziku

niezbyt trudne może, ale gra warta przypomnienia
consoleboy
Shox
dziki_dziku
tak jest, zadajesz
consoleboy
Też raczej łatwe:
dziki_dziku
Go! Go! Hypergrind od Atlusa, cienka gierka raczej moim zdaniem
consoleboy
Nie wiem nie grałem, oceny trzynaja sie około 70%.... Dobra odpowiedz, zadajesz
dziki_dziku

ciekawostka: jeden z niewielu RTSów na GCN
consoleboy
och rzadkość.....goblin commander...... Tego typu gier na gacka tez z lupą szukac :
dziki_dziku
radio allergy

consoleboy
Mystic Heroes......

Dobra, daje dodatkowy obrazek -------->
dziki_dziku
CYTAT(consoleboy @ 29 04 2007, 23:33) *
Mystic Heroes

that's rajt, orajt, dajesz
consoleboy
Już Dałem biggrin.gif, dobra ja na dzisaj koncze, jutro ciag dalszy pojedynku tongue.gif , o ile Bozia pozwoli....
dziki_dziku
Gotcha Force tongue.gif

ufff, ciężkie było
consoleboy
Dobrze, zadajesz
dziki_dziku
consoleboy
P.N.03 = Product Number 03
Halcos
Skies of Arkadia?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.