Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: MU Online
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
TheBoss
Tak jak w temacie. Szukam graczy grających w grę MMOrpg(gatunek:P) o nazwie MU Online.
lalQr
Kiedyś grałem. Znudziła mnie na 10 levelu. Zresztą forum gier jest tu a ty ten temat dałeś do progsów.
Pablo el
mi przeszlo kolo 150 levelu smile.gif Gralem jakies 3 lata temy jak tylko mu startowalo. Gralismy chyba w 5 i jeszcze jeden samotny jezdziec MUO sie ostal na ~300 levelu obecnie.

Teraz czekam na tego mmorga od webzen na u3 engine biggrin.gif  Huxley pozamiata zdrowo.
izon
Miałem wątpliwą przyjemność grać w MU.Gra to jest totalna kiła i wypalacz czasu.Goście kupowali jakieśprogramy żeby samo zabijało kolesi itd.Ogolnie ta gra to totalna lameriada i nuda..
Bad Santa
Chyba Kononowicz maczał palce w tworzeniu tej gry bo tam nie ma niczego happy.gif zero fabuły, gra jest bez celu. Wole World of Warcraft.
Sandking
Same here. Znudziło mi się po 20 lvlu... z resztą, z wszystkich mmorpegów to w MU:O exp leci najwolniej. Można zasnąć od klikania.

BTW. Kolega zaprasza ludzi do gry, a my tu mu narzekamy na nią wink.gif
Poscok
Glupoty gadacie ohmy.gif Gra jest swietna ^^ Mam ee na 281 lv cmd Dl na 203 i Str Mg na 103(gram na Helheim) ,to prawda gra strasznie pochlania czas(jak kazdy mmorpg) ,ale zeby cos w niej osiagnac trzeba troche pograc a to ze exp leci wolno heh to nie jest taki minus .
haszczak
po 30min usunolem ja kompa...taka bieda...nic ciekawego...
_tifa
CYTAT(Poscok @ 23 05 2007, 15:27) *
Glupoty gadacie ohmy.gif Gra jest swietna ^^ Mam ee na 281 lv cmd Dl na 203 i Str Mg na 103(gram na Helheim) ,to prawda gra strasznie pochlania czas(jak kazdy mmorpg) ,ale zeby cos w niej osiagnac trzeba troche pograc a to ze exp leci wolno heh to nie jest taki minus .

Jeżeli masz dobre sety, to już najwyższy czas, żebyś sprzedał konto biggrin.gif.

Ja grałam jakiś rok temu (może więcej) i sprzedałam konto, mając ae ok 150lvl i dw na 100lvl. Szczerze mówiąc, to konto trafiło na allegro, gdyż gra już dawno zaczęła mnie nudzić a grałam dalej, tylko dla lvlu, żeby trochę więcej kasy wyciągnąć. Przynajmniej miałam jakieś zadośćuczynienie za te dni nudy. Gra może i jest fajna, ale tylko z początku. O wiele lepszy jest Silkroad albo Cabal smile.gif.
Figaro
Teraz na maxa noobskie pytanie...
Ok. Zarejestrowałem się. Ściągnąłęm Mu-Online. Na maila wyslali mi przypomnienie logina i passa ktore podalem. Włączam grę. A tam...pisze mi ze zly login/pass. Nie wiem co o tym myśleć.
Rondel
Ja dwa lata temu sporo w MU gralem na serwerze Psychic-Doom. Duzo polakow, ogolnie fajna atmosfera wink.gif. Dobilem do dwoch resetow (2 x 350 lvl) i skonczylem grac. Gra nie jest wybitna, ale wystarczajaco ciekawa aby przykuc na dluzsza chwile (nie wiem jak global, ale Psychic-Doom mial mnoznik x1000, wiec gra byla dynamiczniejsza smile.gif). Dzisiaj do MU juz bym nie wrocil, wole CSSa (malo podobne tongue.gif) lub Diablo (pierwsza czesc jest swietna z grupa Legit kolegow, gdy wszyscy startuja od zera smile.gif).
Szakal v_1
Ja grałem w MU z kolegą.chyba 5lvl mi do resa brakowało ale kumpel po resie powiedział że sensu nie ma grac bo znów będzie i nudne wolne nabijanie lvl.MU jest fajny na krótką mete.Nie wiem jak gostek najlepszy doszedł do 273resa chyba(polak)
zwierzakX360
ja skończyłem na 98lvl global, kiedyś miałem nawet własny serwer:D
ChOomik
Jeden z moich kolegów dobił do 380 lvla. Mnie znudziło przy 40stym
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.