Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Cerb
Dzis skonczylem singla, usiadlem rano okolo 8 i po 16 bylo juz po grze, ale za to jakiej grze ! Doslowny opad szczeny i sieczka w glowie, kto nie gral w singla powinien koniecznie zagrac bo wrazenia sa nieziemskie i gra na pewno pozostanie w glowce na dlugi, dlugi czas. Slabych momentow nei zauwazylem, dla mnie wszystko dopracowane na maksa, a za misje "snajperska" w Czarnobylu dla tworcow leci moj osobisty Oscar. Co za klimat !

W czasie grania siedzial u mnie kumpel i caly czas narzekal ze bez myszki i klawiatury gra sie do dupy itp. kwiatki. Ale to co widzial po prostu go zmiotlo z powierzchni ziemi, spuscil łeb i poszedl pochlastac sie do domu he he.
zajebisty
CYTAT(Cerb @ 6 01 2008, 18:45) *
Dzis skonczylem singla, usiadlem rano okolo 8 i po 16 bylo juz po grze, ale za to jakiej grze ! Doslowny opad szczeny i sieczka w glowie, kto nie gral w singla powinien koniecznie zagrac bo wrazenia sa nieziemskie i gra na pewno pozostanie w glowce na dlugi, dlugi czas. Slabych momentow nei zauwazylem, dla mnie wszystko dopracowane na maksa, a za misje "snajperska" w Czarnobylu dla tworcow leci moj osobisty Oscar. Co za klimat !

W czasie grania siedzial u mnie kumpel i caly czas narzekal ze bez myszki i klawiatury gra sie do dupy itp. kwiatki. Ale to co widzial po prostu go zmiotlo z powierzchni ziemi, spuscil łeb i poszedl pochlastac sie do domu he he.

Jesli chodzi o misje w czarnobylu zgadzam sie KLIMAT...poprostu KLIMAT wiecej nie mowie.KLIMAT i koniec:)
(BaT)
Mam problem który mnie bardzo irytuje
Od 45 lvlu pasek exp wyleciał poza limit , nie odblokowywują mi się nowe bronie i perki
punkty exp mam na minusie
miał tak już ktoś?
alexx-1
To masz chyba problem ale po jakimś czasie powinno Ci dalej zaliczać...

Wczoraj pograłem i nawet szybko się ostatnio dostaje do gry, najlepiej wybierać tryb: search and destroy!
Dostaję się na nim aż 50pkt za jeden kills i nie ma żadnych problemów z graniem na nim. happy.gif
konstant
Ale wkur.wiajace jest czekanie na respawn.
alexx-1
Jak sie dobrze gra to nie trzeba czekac na respawn rolleyes.gif
izon
CYTAT(alexx-1 @ 7 01 2008, 16:13) *
To masz chyba problem ale po jakimś czasie powinno Ci dalej zaliczać...

Wczoraj pograłem i nawet szybko się ostatnio dostaje do gry, najlepiej wybierać tryb: search and destroy!
Dostaję się na nim aż 50pkt za jeden kills i nie ma żadnych problemów z graniem na nim. happy.gif

Ja wczoraj chcialem pograc w tym trybie i 11(!!) razy pod rzad host niby skonczyl gre.Cos mi sie w to nie chce wierzyc zebym mial takiego pechac a oczywiscie remis liczy sie jako przegrana w statystyce(tak jak by nie mogli zrobic dodatkowej rubryki)
Litwin25
Wczoraj wróciłem do online w Resie i tam jest luks.10-15 sekund i gra wyszukana
napletator
Jak myslicie warto kupowac CODa w innej wersji jezykowej niz angielska. Mam na mysli to czy nie przeszkadzalo by to za bardzo? Jakby wygladalo granie online, czegos bym mogl nie skumac? smile.gif Poza tym jakby wygladaly dialogi? Angielskie glosy i napisy w danym jezyku?
alexx-1
Ja bym brał na Twoim miejsc angielską wersję tym bardziej, że to Call of Duty 4 a nie jakiś crap, no i najbardziej trzymaj się z dala od wersji niemieckiej!
konstant
Wersja US - bezproblemowo, no prawie.

Ps. raz mialem dziwna sytuacje - biegalem z G36c, noi dostalem killa, respawn, patrze na bron - M16 z red dotem i kamuflazem ninja.gif . Az do nastepnego respawnu z nim ganialem, moglem normalnie strzelac itd.
Dziwna sprawa, tym bardziej ze nawet red dota do M16 nie odkrylem.
Soniak
Europa zawsze dostaje w dupę i to jest smutne!!
Incognitos
CYTAT(Soniak @ 8 01 2008, 19:57) *
Europa zawsze dostaje w dupę i to jest smutne!!

Coś w tym jest bo mam COD 4 US prawie od premiery i dosłownie raz trafił mi sie dzień (w zeszłym tyg.) że nic nie działało, a tak to moment i pykam no i najważniejsze ZERO lagów mimo, że na pasku od jakiegoś czasu ( na poczatku tak nie miałem) mam niby słabe połączenie bo jest na żółto lub czerwono ale ch z tym ważne, że hula mistrzowsko:)

Ostatnio przerzuciłem się z AK- 47 na nowa broń i morduje straszliwie wink.gif
Ficuś
Ja przez 3 dni nie grałem wogóle w CoD4 z powodu mojego dostawcy internetowego ale już dziś wszystko oki i muszę po raz kolejny napisać -wersja US i zero lagów i problemów.Naprawdę nie wiadomo czemu zwalili wersję euro...
napletator
Chwila no ale jak to dziala. Wersje US i EU graja na tych samych serwerach tak? Na US graja ludzie na europejskich. Tak wiec jak to dziala ze wersja EU sie wali, przeciez to sa te same serwery.
donalduck
Ja tam mam wersje europejska i nie mam wiekszych problemow, czasem musze poczekac jakis czas zeby sie zalapac na jakis serwer ale ogolnie jestem zadowolony.
Ficuś
CYTAT(napletator @ 8 01 2008, 22:12) *
Chwila no ale jak to dziala. Wersje US i EU graja na tych samych serwerach tak? Na US graja ludzie na europejskich. Tak wiec jak to dziala ze wersja EU sie wali, przeciez to sa te same serwery.

Te same serwery ale wersja US w przeciwieństwie do EU doczekała się update do wersji 1.1.4 i co tam dalej.Nie jest to pełnoprawny patch ale widocznie coś jednak poprawia w połączeniach
konstant
CYTAT(napletator @ 8 01 2008, 22:12) *

Wersja US jest nowsza, wyszedl patch, widocznie wina lezy w samej grze a nie w serwerach.

shit spoznilem sie.
/ wersja 1.1.475
Soniak
a Europe jak zwykle olali, i swojego patcha dostaniemy pewnie za miesiąc (jeśli w ogóle sprzątaczka w biurze infinity przypadkowo wydrukuje maila od Polskich graczy hehe), lub w ogóle. My mamy tu przecież prawdziwych graczy laugh.gif , a nie grube amerykańskie rozwydrzone 12 latki. Lipa, lipa i jeszcze raz lipa!!
Memory
Call of Duty 4 Online Fix Coming
http://www.ps3vault.com/call-of-duty-4-onl...fix-coming-2572
pack
Prawdziwe medale smile.gif

http://gamebattles.com/forums/t/1132729.html
Jakim
No i w końcu przeszedłem singla. Przedostatnia misja w podziemnych tunelach dała mi się ostro we znaki.
Nie będe powtarzał wszystkiego co zostało już wcześniej powiedziane, bo wiadomo jak jest. Singiel- jeden z najlepszych w jakie mi było dane grac w fpsach. Klimat niektórych misji wręcz powala swoim wykonaniem. Jak dla mnie to COD5 mógłby byc poprostu mission packiem tego w co dane mi bylo zagrać teraz. Wspaniała robota panów z Infinity.

No to zabieram się teraz za młócenie w Multi:D
xylaz
CYTAT(Jakim @ 9 01 2008, 14:03) *
No to zabieram się teraz za młócenie w Multi:D

podobnie najpierw przeszedłem singla 2 razy,
później pełen zapału podszedłem do multiplayera...
i po godzinie patrzenia na napis "próbuję połączyć" lub coś takiego,
dałem sobie spokój zgon.gif
nie będę zostawiał włączonej konsoli na całą noc żeby wejść (lub nie) na jakiś serwer...
na założony przeze mnie serwer też nikt nie mógł się połączyć,
w innych grach nie było takich problemów.
jeśli miałby nie wyjść patch poprawiający ten stan,
to równie dobrze mogli wydać samego singla.
Jakim
no połączenia z serwerami są żenujące. Na szczeście musze czekac tylko kilka- kilkanaście minut ;)
asd12033
Witam dziś słyszałem z niewiadomych źródeł że ma być path ?
Jakieś wieści
Tak wogóle to mogli by zrobić jakąś mape nową i jakiś nowy tryb bo już troszke sie nudzi smile.gif
(BaT)
CYTAT(asd12033 @ 9 01 2008, 20:53) *
Witam dziś słyszałem z niewiadomych źródeł że ma być path ?
Jakieś wieści
Tak wogóle to mogli by zrobić jakąś mape nową i jakiś nowy tryb bo już troszke sie nudzi smile.gif

Był update między 13 a 16 godz.
W sumie to nie wiem co poprawili , wg. mnie są te same bugi dry.gif
Soniak
Lipa nic nie poprawili i tak jak nie wyszukiwał tak nie wyszukuje serverów. Jeśli chodzi o game play to poprawili jakoś połączenia więc ja na moim łączu które w porywach ma 1 mega posiadam najmocniejsze połączenie tongue.gif
Cerb
A ten patch to sie jakos sciagal czy cos, bo nie zauwazylem zeby cos zassalo (chyba ze w tle sie sciagnal). Dzis troche pogralem, Team DM nawet nie wlaczalem tylko pohasałem sobie po innych trybach ktore okazuja sie calkiem zjadliwe a i klopotow z polaczeniem nie mialem.
Soniak
Patcha nie ma. W tej chwili tylko pogrzebali przy serwerach. Masz zresztą info od producentów w ramce informacyjnej.
da$io
Po paczu serwerów dodatkowo pojawiły się:
Mercenaries Team Deathmatch
Hardcore Team Deathmatch i H.Search&Destroy
Na FfA dalej wejść jest ciężko
Ficuś
Singiel zaliczony,po prostu coś niesamowitego,skrypt na skrypcie ale dzięki temu jak i grafice i dźwięku stworzony został najwspanialszy obraz konfliktu w dziejach gier video.
Po przejściu chyba w 30 podejściem misji koło Czarnobyla na levelu hardened postanowiłem oszczędzać nerwy bo do spokojnych osób za bardzo nie należę
i ręsztę gry ukończyłem na normalu(co i tak nie zmienia faktu,że niektóre fragmenty gry przechodziłem po kilka razy)

Każdemu kto się waha polecam-jedna z najlepszych gier na ps3

Nie wiedziałem,że przy muzyce maczał palce Harry Gregson Williams(guru z serii mgs,a z filmowych produkcji min Twierdza,Królestwo Niebieskie itp)
Styku
nie wiecie czy call4 obsluguje wibracje w dualschocku 3?? wlasnie przyjechal do mnie z psxetstreme i na cadzi enie mam wubracji ... jedyna gra ...
grzes_l
W spisie CODa nie ma. Wiec nie powinienes sie dziwic.
OlooS
zawiesila wam sie konsola po tych "poprawkach" w cod 4? bo mnie tak
Faranell
CYTAT(OlooS @ 10 01 2008, 22:03) *

Ta Olo ;/ i to przed chwila jak gralem z chlopakami;/
Memory
Pełna lista zmian i dodatkowe dwa nowe mapy są na deatchmatch

Multiplayer Playlist Changes:

Team Deathmatch

* Map Added to Rotation: Showdown - now available in map rotation.

Mercenary Team Deathmatch

* Brand New Playlists: No Clans / Parties allowed.
* Players who don't want to be matchmade with clans (or people in parties) can team up with fellow lone wolves and play some TDM.

Free-for-All

* Score Limit Change: 100 Points

Domination

* Map Added to Rotation: Ambush - now available in map rotation.
* Map Added to Rotation: Bloc- now available in map rotation.
* Map Added to Rotation: Pipeline - now availalbe in map rotation.

Ground War

* No changes.

Sabatoge

Headquarters

Search and Destroy

Team Tactical

Hardcore Team Deathmatch

* Brand New Playlist: 100% Hardcore Team Deathmatch Only
* No longer switched between Hardcore Search and Destroy and Hardcore Team Deathmatch

Hardcore Search and Destroy

* Brand New Playlist: 100% Hardcore Search and Destroy Only
* No longer switched between Hardcore Search and Destroy and Hardcore Team Deathmatch

Old School

* Rule Set Change: Free-for-All Only w/ Old School Rules
* Increased Health (slightly)
* No Health Re-gen
* Score Limit Change: 100 points

Cage Match

* Rule Set Change: No Longer Old School Mode
* 1 v 1: Normal Rules
* Map Added to Rotation: Countdown - now availalbe in map rotation
* Map Added to Rotation: District - now available in map rotation

Oldcore

* Playlist Removed

Team Objective

* Playlist Removed
* All gametypes included now available individually.
OlooS
CYTAT(Faranell @ 10 01 2008, 22:08) *
CYTAT(OlooS @ 10 01 2008, 22:03) *

Ta Olo ;/ i to przed chwila jak gralem z chlopakami;/

heh dziwne bo ja tez jak gralem w party z adim i reszta pol ;p dziwne naprawde
Metal
Ja miałem tylko raz problemy z połączeniem się. Wyskakiwał mi error33. Wszedłem godzinę później i do tej pory nie mam problemów. Mecze wynajduje mi zwykle mniej wiecej w 1-2 minuty.

Możecie mnie dodawac do listy smile.gif PSN: Metalsega
(BaT)
Ludzie !!!
Już trzeci raz mi cofa poziom
Za każdym razem gdy wbijam 54 lvl pojawia się "dwonload game settings" i wraca do 53 lvlu
To już jest irytujące , za takie bugi recenzenci powinni pokarac surowymi opiniami dry.gif
karol885
CYTAT((BaT) @ 11 01 2008, 11:53) *
Ludzie !!!
Już trzeci raz mi cofa poziom
Za każdym razem gdy wbijam 54 lvl pojawia się "dwonload game settings" i wraca do 53 lvlu
To już jest irytujące , za takie bugi recenzenci powinni pokarac surowymi opiniami dry.gif

Myslisz ze recenzent testujac gre dochodzi do takiego levelu online?
Mam małe watpliwosci wink.gif
webster8
czy w wersji NTSC po peczyku dzialaja wibracje w Ds3????
GnOOsny
ja mam takie pytanko: czy da sie wylaczyc gadanie innych graczy podczas meczu? na ogol mi to nie przeszkadza, ale od czasu do czasu jakis idiot gwizda, spiewa, badz daje echo i to jest mega wkurzajace. Sciszalem ich juz w opcjach ale nadal ich slysze confused.gif
pozdro
Ficuś
CYTAT(GnOOsny @ 11 01 2008, 14:53) *
ja mam takie pytanko: czy da sie wylaczyc gadanie innych graczy podczas meczu? na ogol mi to nie przeszkadza, ale od czasu do czasu jakis idiot gwizda, spiewa, badz daje echo i to jest mega wkurzajace. Sciszalem ich juz w opcjach ale nadal ich slysze confused.gif
pozdro

Dołączam się do pytania.Mam wersję US i problemy z netem od samego początku mnie omijają(zero lagów,kłopotów z połęczeniami,prócz oczywiscie zapraszania znajomych) i to co od świąt wygadują kolesie przed headsety jest niepojęte-dzieci dostały gry i się cieszą,spiewają fackują,jeden kiedyś tak ryczał ,że nawet moja rodzinka z pokoju obok się zaciekawiła co to się u mnie dzieje tongue.gif
drk2
CYTAT(webster8 @ 11 01 2008, 15:24) *
czy w wersji NTSC po peczyku dzialaja wibracje w Ds3????

Nie dzialaja
tomci23
Mam pytanie czy jak dobije do 55lvl i bede gral od 1 to czy kasuja sie tylko perki czy bronie tez ma sie tak jak na poczatku?
Wooyek
CYTAT(GnOOsny @ 11 01 2008, 14:53) *
pozdro

nie da sie nic z tym zrobić
zajebisty
CYTAT(tomci23 @ 11 01 2008, 18:10) *
Mam pytanie czy jak dobije do 55lvl i bede gral od 1 to czy kasuja sie tylko perki czy bronie tez ma sie tak jak na poczatku?

Bronie tez ci sie kasuja.
Soniak
A gra nie pyta czy chcesz zostawić sobie broń?
Wooyek
CYTAT(Soniak @ 11 01 2008, 19:10) *
A gra nie pyta czy chcesz zostawić sobie broń?

nie pyta masz tylko komunikat że kasują ci sie perki, challenge, bronie czyli w sumie wszystko i albo włączasz albo nie.Ja zrezygnowałem ale pograłem troche i jakoś tak dziwnie mi sie gra jak ten paseczek sie nie nabija i mam dylemat czy nie włączyć
Soniak
Czyli jak wybiorę że chcę mieć broń itd. to wtedy nie uzupełnia mi sie pasek XP, a jeśli pozwolę wszystko skasować to będę dalej nabijać XP. Dobrze zrozumiałem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.