Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Jacobss
Fajna okładka. A ja chyba nawet kupię COD 4, jak nie w tym, to w przyszłym miesiącu. Zapowiada się fajna sieczka, można się doszukać kilka podobieństw do Operation Flashpoint, więc raczej kupię. Trzeba się także jakoś rozgrzać przed Killzone 2. COD 4 jak na grę nastawioną szczególnie na online, wygląda bardzo ładnie.
Memory
Wesołego Halloween życzy Infinity Ward
http://www.ps3site.pl/wesolego-halloween-z...-infinity-wartd
Memory
COD4 PS3 Screenshots

http://gameplanets.blogspot.com/2007/10/co...creenshots.html
DIXON
Super to wyglada! Ciekawe jak bedzie z wersja na X360 (chodzi mi o singel)...
YETI
Nowe screeny (PS3)
http://gameplanets.blogspot.com/2007/11/ne...creenshots.html

Premiera 9 listopada? Bo na stronie ultimy data wydania to gdzieś koniec listopada.
Adi_TEAM LBN
CYTAT(YETI @ 3 11 2007, 11:15) *
Nowe screeny (PS3)
http://gameplanets.blogspot.com/2007/11/ne...creenshots.html

Premiera 9 listopada? Bo na stronie ultimy data wydania to gdzieś koniec listopada.

Na cod4.pl czytalem ze 9 jest premiera na wszystkie platformy
drako
Czy bedzie mozliwosc gry klawiatura i myszka??
Ja nie wyobrazam sobie normalnej gry na padzie tongue.gif
OlooS
nie
fps-y na padach rlz
Memory
Trailer wersji z PS3 - http://gameplanets.blogspot.com/2007/11/fi...l-gameplay.html

GMB
Filmik z X0:

http://polygamia.pl/cod4-tryb-arcade#more-7007

COD4 na konsoli M$ chodzi znacznie płynniej niż na PS3. No chyba że to wina filmu, który podał Memory. Oby na PS3 też było 60 klatek na sekundę.
Amer
nie to zebym marudził. ale nie wygląda mi to niestety na "wine filmu" confused.gif hmm, ciekawe - tym bardziej iz o ile dobrze pamietam autorzy zapewniali (jeszcze jakis czas temu) ze to własnie wersja na PS3 bedzie optymalnie dopieszczona (takze pod względem frejmów).
DIXON
Amer: Najwyrazniej dali ciala jak 99% developerow...
Burth
trzeba tez wziac pod uwage ze jakosc obu filmikow jest nieporownywalna
ziemia1
skoro tak to proszę coś innego
http://www.youtube.com/watch?v=ScNgyV2sgrA
i
Call of Duty 4: Game Over : Ending1 Spoiler Alert

http://www.youtube.com/watch?v=o1WLbfBY4GA
Jakim
strone wczesniej ten filmik był juz zapodany
Amer
jesli animacja faktycznie ma być tu ssąca, to mogą sobie tego CoD4 w wer na PS3 zupełnie darować...

Choć wg mnie póki co nie ma powodów do paniki - jestem dobrej myśli (mimo wszystko) - kilka gier pokazało już że na PS3 da się robić śmigające non-stop płynnie tytuły.
pack
CYTAT(Burth @ 5 11 2007, 12:02) *

Wow, 1080p!
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Amer @ 5 11 2007, 10:59) *
jesli animacja faktycznie ma być tu ssąca, to mogą sobie tego CoD4 w wer na PS3 zupełnie darować...

Choć wg mnie póki co nie ma powodów do paniki - jestem dobrej myśli (mimo wszystko) - kilka gier pokazało już że na PS3 da się robić śmigające non-stop płynnie tytuły.

Filmik z X0 jest z game trailers gdzie w filmikach jest plynne 60 fpsow a filmik z wersji na PS3 byl z youtube gdzie wszystkie filmiki po wrzuceniu maja z tego co pamietam 30 fpsow
Amer
to wiem, z tym że przy wersji z PS3 akcja 'szarpie' tylko przy niektórych ruchach (szybkie zmieny kierunku lewo-prawo itp).

i tak jak mówie - naprawde nie jest to nic b. strasznego, niemniej jednak chyba każdy z nas (posiadaczy PS3 czekających na Duty4) chce dostać naprawdę dopracowany produkt.

myslę ze wystarczy już fajnych gier z zalatującymi badziewiem frejmami, z którymi X360 radzi sobie bardzo ładnie.
GMB
CYTAT(Amer @ 5 11 2007, 12:45) *
to wiem, z tym że przy wersji z PS3 akcja 'szarpie' tylko przy niektórych ruchach (szybkie zmieny kierunku lewo-prawo itp).

O szarpnięcia mi już nie chodzi bo tego akurat oglądając u siebie filmik nie zauważyłem. Bardziej interesuje mnie czy wersja na PS3 też będzie śmigać w 60 klatkach na sekundę. Jeśli tak to będę bardzo happy.

Co do 1080p to IMO zupełnie nie potrzebny zabieg. To tłumaczy słabe tekstury podłoża i ścian. Mogli by dać na PS3 w 720p i poprawić niektóre tekstury.

PS. Może zrobili to celowo bo wersja 720p na PS3 mogłaby ładniej wyglądać niż na X0 a wtedy Bill i jego armia by się wkurzyła. wink.gif
Amer
dokładnie! przyda się cos vide NG Sigma - 60fpsów + sporadyczne skoki (skoro już 'muszą byc') smile.gif
Master Pain
Chyba, że dzięki pojemności nośnika przygotują wersję 720p i 1080p. To by było coś - w sumie materiał mają (wersja z X0, tekstury), także...
albz74
O ile mnie pamięć nie myli, to wiedzą powszechną jest to że wersja PS3 ma framerate zablokowany na 60 fps .

Zresztą już jest i wygląda tak : COD4 na PS3 (koleś dostał grę przed premierą na skutek jakiegoś błędu)

A filmami z youtube nie radzę się nigdy sugerować - jest 1500 okoliczności które mogą zmienić odbiór nagrywanego materiału (kodowanie video, kompresja przy umieszczaniu na youtube etc. )

I jeszcze parę dodatkowych informacji :

O grafice i takich tam

CYTAT
Ok, so, yeah, I'm one of the Infinity Ward programmers. I won't even pretend to be objective about our game, because all of us at IW love it (duh). That said, I see some questions coming up repeatedly in various threads...

1) We don't support keyboard and mouse on PS3, sorry.

2) No rumble (DS3) support - we found out about it too late to add it to this game. Hopefully next time around, though!

2) Yes, the PS3 version does support voice chat (bluetooth and USB mics supported.)

3) There are minor visual differences between the 360 and PS3 versions, due to the platforms being extremely different from an architectural standpoint. This results in us having to make different tradeoffs on both platforms to hit our framerate targets. They're very nearly identical, but you'll be able to pick screenshots in which both versions are "clearly" the better version. They're as close as we could make them without going completely batcrap insane (though whether or not we are already completely batcrap insane is a matter of some debate.)

Tradeoff example: Shadow filtering. We use different techniques on PS3 and 360 to filter shadow edges, which gives them a bit of a different look. I think it's a matter of taste as to which way looks better, but we did it that way because it was the most efficient way to do it on both platforms that yielded a look that was good enough

O matchmakingu

CYTAT
This is a misnomer and this rumor needs to die a fast, painful death.

CoD4 PS3 does have ranked, player skill based matchmaking! It does not use the TrueSkill algorithm, because that is Microsoft proprietary and therefore you'll only ever see it on the 360. People have been ranking and matching players in games long before this though, so we just use a different ranking technique on the PS3.

Server selection is still based around private match + invite, LAN game, local splitscreen MP or online matchmaking with the same party and lobby support the 360 has. The only server browser screen is the one for seeing what systemlink games are underway on your local LAN.

O ilości graczy w MP

CYTAT
To Clarify!

Both versions PS3 and Xbox 360 are identical. They are both MAX 16 players in RANKED games, EXCEPT for 18 Player Ground War in Ranked.

However, on BOTH consoles, you can have 18 player Private Matches on ANY gametype.

Hope this clears up the confusion, in short. Both versions are the same.
OlooS
fajnie ze jest tak duzy wybór broni tzn...klas biggrin.gif
liquid
ja dziś musze wiedzieć ktura wersja CALL OF DUTY 4 jest ładniejsza, czy na x360 czy na PS3?
napiszcie bo niewiem w którą sie zaopatrzyć. Wszyscy którzy wiedzą coś na ten temat prosze o podanie informacji
YETI
Nie ma żadnych różnic (z tego co mówi developer)
izon
CYTAT(liquid @ 5 11 2007, 17:03) *
ja dziś musze wiedzieć ktura wersja CALL OF DUTY 4 jest ładniejsza, czy na x360 czy na PS3?
napiszcie bo niewiem w którą sie zaopatrzyć. Wszyscy którzy wiedzą coś na ten temat prosze o podanie informacji

hehe dokladnie ten sam dylemat mam...trzeba poczekac az bedzie jakas konkretna recka..Jezeli bedą identyczne to pewinie kupie te ktora bedzie tańsza:)
Zeratul
IMO jezeli posiadasz obie konsole, to polecam wersje na X360, glownie ze wzgledu na to iz bedzie wiecej graczy online. Chociaz w przypadku PS3 na pewno nie bedzie mozna mowic, o problemach z zebraniem ekipy. Ponadto po becie wiadomo juz czego sie mozna spodziewac (samych plusow), gdy wersja PS3 jest poki co jeszcze zagadka. Ja dzis jade po CoD4, to na bank w dziale x360 opisze wrazenia.
GMB

Jak wersje okażą się takie same to bierz tą na PS3. Przynajmniej w nocy jak wszyscy będą spać to założysz słuchawki i pograsz spokojnie w COD4 a konsola swoim cichutkim szumem nikogo nie obudzi. tongue.gif No i online masz za free.

Czekam niecierpliwie na pierwszą recenzję wersji PS3. Jeśli okaże się że jest ok i nie ustępuje Xbox'owej to już jutro składam pre-order'a. Natomiast jeśli dali ciała i gra haczy albo wygląda biedniej to nie będę nabijał kieszeni leniom, którym nie chciało się przyłożyć do portu COD4 na PS3.
Zeratul
CYTAT(GMB @ 5 11 2007, 20:36) *

Jak wersje okażą się takie same to bierz tą na PS3. Przynajmniej w nocy jak wszyscy będą spać to założysz słuchawki i pograsz spokojnie w COD4 a konsola swoim cichutkim szumem nikogo nie obudzi. tongue.gif No i online masz za free.

Czekam niecierpliwie na pierwszą recenzję wersji PS3. Jeśli okaże się że jest ok i nie ustępuje Xbox'owej to już jutro składam pre-order'a. Natomiast jeśli dali ciała i gra haczy albo wygląda biedniej to nie będę nabijał kieszeni leniom, którym nie chciało się przyłożyć do portu COD4 na PS3.

W sumie musze sie zgodzic, jak dzielisz pokoj z rodzicami albo z kims innym, to lepsza wersja na PS3, tylko nie zapomnij zasponsorowac klapek na oczy. Jezeli masz pokoj sam dla siebie, to X360 version.

Z druga czescia wypowiedzi sie nie zgodze, nawet jesli wersja na PS3 bedzie wygladala gorzej, to na pewno multi bedzie podobnie dopracowany wiec fun bedzie konkretny, a dlatego glownie IMO kupuje sie takie gry. A rezygnowanie ze wspanialej gry, gdyz Sony nie potrafi zrobic konsoli developer-friendly, to IMO glupota... right?
GMB
CYTAT(Zeratul @ 5 11 2007, 19:52) *
A rezygnowanie ze wspanialej gry, gdyz Sony nie potrafi zrobic konsoli developer-friendly, to IMO glupota... right?

No racja tylko że niestety (raczej stety) pojawiły się gry pokroju Rachet czy Uncharted, które pokazują że PS3 może generować przepiękną grafikę co pokazuje że gry niedopracowane na PS3 to zwykłe lenistwo. Jak się postarają to z czystym sumieniem pójdę i kupię COD4. Jak odwalą kiszkę i port na PS3 będzie zwalony to poczekam aż się zestarzeje, potanieje i dopiero się zdecyduję.

Pewnie będę trochę z zazdrością patrzył jak dzielicie się wrażeniami z COD4 ale te chwile umili mi UT3, który już teraz wiadomo że w multi wymiecie i graficznie też zryje beret.
LoCKer
a jak bedzie z obsloga headsetu? bo podobno cod3 na ps3 pod tym wzgledem wymiekl...
Jakim
pisał wcześniej ktoś że obsłuzy tak bezprzewodowy jak i przewodowy headset.
YETI
Confirmed - Call of Duty 4 solo campaign is 5 hours long
http://www.n4g.com/News-80347.aspx

Jest jeszcze multi, ale od multi mam H3. Ja w tym miesiącu zainwestuje w AC i R&C.
w00t
Imo największym minuesem wersji PS3 jest zdecydowanie brak obsługi myszki i klawiatury, bo pad do gier fps się nie nadaje.
Zeratul
CYTAT(GMB @ 5 11 2007, 21:06) *
CYTAT(Zeratul @ 5 11 2007, 19:52) *
A rezygnowanie ze wspanialej gry, gdyz Sony nie potrafi zrobic konsoli developer-friendly, to IMO glupota... right?

No racja tylko że niestety (raczej stety) pojawiły się gry pokroju Rachet czy Uncharted, które pokazują że PS3 może generować przepiękną grafikę co pokazuje że gry niedopracowane na PS3 to zwykłe lenistwo. Jak się postarają to z czystym sumieniem pójdę i kupię COD4. Jak odwalą kiszkę i port na PS3 będzie zwalony to poczekam aż się zestarzeje, potanieje i dopiero się zdecyduję.

Pewnie będę trochę z zazdrością patrzył jak dzielicie się wrażeniami z COD4 ale te chwile umili mi UT3, który już teraz wiadomo że w multi wymiecie i graficznie też zryje beret.

Po pierwsze, to czy przypadkiem nie przeniesiono premiery UT3 na luty 2k8?

Po drugie
To nie do konca tak. Postaram sie troche wyprostowac twoj skrzywiony swiatopoglad. Gdy juz zaczniesz kariere zawodowa i pewnego dnia pracodawca poprosi cie bys zostal nadgodziny, to ty bedziesz oczekiwal zaplaty. Gdy ci nie zaplci, to sie wkorwisz... Podobnie jest w swiecie developingu. Tworzona jest gra, wybiera sie platformy X360 i PS3. Obserwuje sie rynek na ktorym widzimy zdecydowana przewaga w sprzedazy konsoli Xbox 360, dodatkowo widzimy miazdzaca przewage X360 w sprzedazy software. Widzimy rowniez, ze prosciej sie programuje gry na X360 i ma sie wsparcie z Microsoft. W zwiazku z tym nie tylko zaklada sie, ze gra zarobi na siebie wiecej pieniedzy, ale takze zostanie wyprodukowana mniejsza iloscia kosztow. Nastepnie nalezy zrobic konwersje gry na PS3, ktorej architekture pozostaje zagadka ze strony developerow, Sony dodatkowo za bardzo nie pomaga, ale w zwiazku z tym, ze nalezy ukonczyc obie wersje w tym samym terminie, to albo zatrudnia sie wieksza ilosc specow, ktorzy pracuja wieksza ilosc nadgodzin starajac sie zglebic moc PS3, albo robic sie cos naprawdce. Oczywiscie pierwsza opcja jest lepsza z punktu widzenia gracza, ale zas gorsza ze strony developera.

Gdy gra od poczatku powstaje na PS3 i tylko na PS3, to po pierwsze wyrywa sie kase od Sony za exclusive, dorywa sie wiekszy procent za sprzedaz jej, studio od poczatku do konca skupia sie tylko na jednej jedynej wersji, co i tak nie zawsze pomaga... np. Lair.

W zwiazku z tym, lenistwo developerow ma chyba najmniejszy wplyw na jakosc kowersji smile.gif

Osobiscie zycze posiadaczom PS3 only, by wersja CoD4 byla identyczna jakosciowo z wersja X360.

OlooS
CYTAT(w00t @ 5 11 2007, 20:31) *
Imo największym minuesem wersji PS3 jest zdecydowanie brak obsługi myszki i klawiatury, bo pad do gier fps się nie nadaje.

Psss...Pady sa swietne do fps smile.gif "Osobiscie zycze posiadaczom PS3 only, by wersja CoD4 byla identyczna jakosciowo z wersja X360" Az sie milo patrzy na taka wypowiedz smile.gif)
Zeratul
na jakim stopniu trudnosci? Jezeli na weteranie, to biednie... bo w CoD to raczej zawsze sie na weteranie tylko gralo...
OlooS
pisze tam ze na medium radze czytac nastepnym razem calego newsa
albz74
Doprawdy, nie rozumiem dyskusji o grze która już wyszła i jest potwierdzone, że jest identyczna z wersją z X360. Z głosami że w niektórych obszarach jest nawet ładniejsza od wersji PC i X360.

Poza tym aktualny trend w 'branży' jest taki że developerzy zaczynają projektować grę od wersji PS3 - bo łatwiej się portuje na X360 niż odwrotnie. Przykłady: Dirt, Last Remnant, Haze, Burnout itd itd. Polecam lekturę wywiadu z M. Bilderem tutaj z Midway o tym zagadnieniu. Co może dziwić w świetle 'miażdżącej' (ciekawe gdzie poza USA- są kraje w Europie gdzie mimo premiery parę miesięcy później baza userów PS3 jest 2x większa od X360)

Konsole Sony od zawsze znane były z architektury której poznanie zabiera trochę czasu, ale jak się to już zrobi, to efekty są oszałamiające jak na epokę w której powstał sprzęt. I ten czas - do tej pory - potrzebny był na opanowanie platformy. Pierwsze porty nie były najlepsze ale umówmy się- to naprawdę wielkie osiągnięcia że gry takie jak R6 czy GRAW dają się porównać z wersjami wiodącymi (X360) których kod jest zupełnie różny od tego, jaki powinien być na PS3. Wszyscy mieli na początku ten sam problem - a największy mieli Ci developerzy (Carmack, Nevell) którzy chcieli dostać PC-bis w którym 75% powera leży w GPU i wystarczy zaprogramować shadery i wszystko gra. Taki Orange Box na PS3 nie korzysta w ogóle z SPU smile.gif to jak tu nie mówić o lenistwie developerów. A grę portuje EA bo Valve to za mała firma żeby postawić team specjalnie dla PS3.

Tak więc wszyscy mieli problem ale jak widać, potrzebny był czas (potrzebny również w przypadku developerki na X360) i gry na PS3, nawet multiplatformowe, zaczynają pokazywać pazur.
GMB
CYTAT(albz74 @ 5 11 2007, 23:12) *
Doprawdy, nie rozumiem dyskusji o grze która już wyszła i jest potwierdzone, że jest identyczna z wersją z X360. Z głosami że w niektórych obszarach jest nawet ładniejsza od wersji PC i X360.

Były już gdzieś recenzje obu wersji że takie wnioski wyciągnięto?
albz74
CYTAT(GMB @ 5 11 2007, 23:35) *
Były już gdzieś recenzje obu wersji że takie wnioski wyciągnięto?

Zajrzyj na neoGAF. Sporo ludzi już odebrało swoje kopie. A skoro nad słowo developera przedkładamy recenzje.... Cóż gdybym czytał tylko recenzje to uwierzyłbym że Lair to gra na 4,5/10 smile.gif
da$io
Chciałbym nieśmiało zauważyć że serwis IGN przeszpiegował grę i wyszło że wersje konsolowe się od siebie różnią na korzyść PS3 podobno - na screenach widać więcej szczegółów! Jak się nie mylę ktoś te obrazki już wklejał! Poza tym żenadą jest że musimy dyskutować nad tym czy gra będzie płynna czy nie - szpece od kodowania kilka lat po starcie sprzętu nie radzą sobie?
DIXON
Wersja na PS3 najladniejsza? Byloby ciekawie. smile.gif
Zeratul
CYTAT(albz74 @ 6 11 2007, 00:12) *

Poza tym aktualny trend w 'branży' jest taki że developerzy zaczynają projektować grę od wersji PS3 - bo łatwiej się portuje na X360 niż odwrotnie. Przykłady: Dirt, Last Remnant, Haze, Burnout itd itd. Polecam lekturę wywiadu z M. Bilderem tutaj z Midway o tym zagadnieniu. Co może dziwić w świetle 'miażdżącej' (ciekawe gdzie poza USA- są kraje w Europie gdzie mimo premiery parę miesięcy później baza userów PS3 jest 2x większa od X360)

Konsole Sony od zawsze znane były z architektury której poznanie zabiera trochę czasu, ale jak się to już zrobi, to efekty są oszałamiające jak na epokę w której powstał sprzęt. I ten czas - do tej pory - potrzebny był na opanowanie platformy. Pierwsze porty nie były najlepsze ale umówmy się- to naprawdę wielkie osiągnięcia że gry takie jak R6 czy GRAW dają się porównać z wersjami wiodącymi (X360) których kod jest zupełnie różny od tego, jaki powinien być na PS3. Wszyscy mieli na początku ten sam problem - a największy mieli Ci developerzy (Carmack, Nevell) którzy chcieli dostać PC-bis w którym 75% powera leży w GPU i wystarczy zaprogramować shadery i wszystko gra. Taki Orange Box na PS3 nie korzysta w ogóle z SPU smile.gif to jak tu nie mówić o lenistwie developerów. A grę portuje EA bo Valve to za mała firma żeby postawić team specjalnie dla PS3.

Tak więc wszyscy mieli problem ale jak widać, potrzebny był czas (potrzebny również w przypadku developerki na X360) i gry na PS3, nawet multiplatformowe, zaczynają pokazywać pazur.

Po pierwsze... mozesz mi wskazac paluchem kraj w Europie, gdzie jest 2x wiecej userow PS3 niz X360... bo poza Hiszpania, gdzie jest 1.5x wiecej wszystkie inne maja baze mniejsza.
Dwa... trzy najwieksze rynki na swiecie to USA, Japonia, UK... z czego 52% rynku swiatowego jest w rekach USA. Tu sprzedaje sie najwieksza ilosc konsol i softu. Chyba nie powiesz mi, ze postawisz np. Hiszpanie na rowni z US?
Trzy... polecam to http://jbooth.blogspot.com/2007/10/ps3-mis...s-and-spin.html
Robienie sobie nadziei, ze z czasem developerzy sie naucza mija sie z celem, gdy hardware zawodzi, plus nie macie jeszcze dosyc czekania na hity?

A na rozweselenie atmosfery...

wrzucono mnie sila do auta i jechalem...

po chwili zapragnalem spojrzec w dol...

NIE MAM NOOOG!!!!
lothronik
Recenzje:

· GameTrailers (9.4/10)
· IGN - (9.4/10)
· 1UP - (9.5/10)
· GameZone - (9.6; X360 dostał o 0.1 mniejszą, hehe smile.gif)
· GameDaily - (10/10)

Chyba jest hit, mimo tych 5 godzin. smile.gif
albz74
Są już oceny i jak, wersja na PS3 daje radę ? Wydawało się, że to niemożliwe smile.gif

Tutaj opinia osoby która ma wersje na obie konsole i twierdzi że są prawie identyczne

http://forums.e-mpire.com/showpost.php?p=1...p;postcount=254

CYTAT
Ok I will put all the speculation to rest...
I own both versions and spent a few hours with each one; the winner is PS3.
I ran both versions at 1080P, 360 via VGA & PS3 via HDMI; the PS3 version has sharper textures & everything looks razor sharp on the PS3 at 1080P. Also, the lighting seems slightly better on the PS3. I will be the first to say the visual differences are marginal at best, but the game looks superior on the PS3 at 1080P period.

What impressed me more than the visual edge was the online component. The PS3 versions is on par with the 360 version for ease of use and reliability.
It was easy to jump into a game and the VOIP was solid with no lag via the free PSN network. I have only spent an hour online, but it's rock solid and now makes me more frustrated with all the problems we had with Warhawk...

I would say if you own both consoles you can feel very comfortable rolling with the PS3
version...

BTW: COD4 should be considered for GOTY, because it's the first multiplatform shooter to truely deliver on that next-gen experience and was simultaneously released on both consoles. All I can say is IW deserves a standing ovation for their accomplishment and effort. This game is the shit; I got my pampers on...
elvis004
"I to właśnie chciałem q.rwa usłyszeć"/przeczytać biggrin.gif

Pozdro piwo.gif
Hudy
No i wszystko chyba jasne
jeżeli Namelees pisze prawde to si,
ja czekam na przesyłke oczywiście wersja ps3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.