Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
ziemia1
CYTAT(GMB @ 14 11 2007, 10:10) *
Co to jest ten Overkill i kiedy się go dostaje (na którym levelu)?

To samo pytanie o sonic bomb.

Jeśli jest taka możliwość albo istnieje storna gdzie są opisane poszczególne perki to prosił bym o wrzucenie tutaj opisów lub linku.

overkill - możesz mieć dwie bronie główne plus pistolet (co prawda kiedy masz w uzyciu pistolet możesz podnięść każdą broń i uzywać jako secondary, ciekaw jestem co się wtedy dzieje z last stand, może zamiast pistoletu jest ta druga broń, muszę spróbować jeśli jako secondary złapię lmg to trochę sobie postrzelam)
edit: sprawdziłem w last stand zostaje ci pistolet, mimo że go nie masz

sonic boom - zadajesz większe obrażenia od broni wybuchowej granaty,rpg, claymor itd (łatwiej zestrzelić śmigłowiec, no i przy Martyrdom jest świetnym dodatkiem, chociaż w(pipi)ia mnie jak się gra domination bo giniesz od granatów po kolegach z drużyny)

wszystkie perki http://www.gamespot.com/features/6182435/p-5.html
GMB
Dzięki chłopaki. piwo.gif

-------

Zauważyliście że KillCam nie pokazuje zawsze dokładnie akcji w której ginęliśmy? Np. zdarza się że przed śmiercią oddałem dwa strzały do przeciwnika a na jego kamerze widać tylko jeden. Czasem bywało tak że nożem machnąłem zanim zginąłem a z kamery przeciwnika moja śmierć był pokazana ułamek wcześniej i nie widać było mojej próby ataku nożem.

Ping mam chyba ok. 3 zielone słupki mi się świecą. Mam Neo 1MB.
Druciak_PL
poczekaj napewno przed świetami wypuszcza jakiegos patch ktury KillCam usprawni i oczywiscie te marne LOBY
a wogule juz zaczeli cos kminic z tym opczajcie
http://www.cod4.pl/news/infinity-ward-prac...ltiplayerem/246
OlooS
GMB niestety tak jest tongue.gif Tez sadzilem ze to tylko u mnie tak jest ale nie chcialem otym pisac...Kill Cam nie jest tak dokladny ale przynajmniej pokazuje pozycje wroga biggrin.gif ide grac bye
BartIrlandia
Czytajac te wszystkie hura recenzje (OPM juz nazywa CoDa gra roku) musialem sprawdzic czemu sie tak wszyscy ta gra jaraja. No i mnie zabiło. Singiel daje rade bardzo. Niestety znow cala gra na skryptach ale mimo to misje pomyslane bardzo fajnie a grafika wciska w fotel. A co do multi... Bez watpienia najlepsza strzelanka multi na PS3 z minimalnymi lagami (polaczenie mam na maksimum kresek smile.gif ) do tego mikrofonik i mozna szalec smile.gif. Jesli ktos chetny na meczyk to dodawac do friendsów, id: mksbart .
GMB
Dzisiaj wreszcie pograłem sporo meczy z Polakami. Muszę przyznać że nasz nacja prezentuje bardzo wysoki poziom. Polacy zawsze są na szczycie tabeli po zakończeniu rundy.

Świetnie mi się grało na mapie District. Niestety ale postawiło mnie w drużynie przeciw rodakom więc musiałem walczyć z Maupkiem i Bartkiem (ziemia1) a że poziom chłopaki mają wysoki to ciężko mi było podczas starć.

W końcu ugrałem Double Tap, który okazał się kichą gdy zastąpiłem nim Stopping Power. M4 jest wystarczająco szybkostrzelny i Double Tap niewiele tutaj daje. Trudniej było zabijać bez Stopping Power to też po zagraniu rundy kontrolnej (z której się ewakuowałem) zmieniłem z powrotem swoje ustawienia. Teraz chce dobić do 32 lvl żeby dostać dodatkowe magazynki.

BTW. Przez chwilę byłem na serwerze, który utworzyli sami Polacy i grało się na prawdę świetnie! Pozdrawiam panowie. Ale niestety musiałem wbić na rankingowy mecz bo muszę podciągnąć lvl.

COD4 to najlepszy FPS w jaki grałem a multi to niebezpieczne narzędzie do zabijania czasu.
Gawlick
Po 29 H wymaksiłem rank, odblokowałem wszystko co jest możliwe. Według mnie to cos krótko to trwało... Dodatkowo co moge powieciec że to nie jest symulator wojny w żadnym wypadku. Żeby potrzebować 2 strzałów na ubicie typa z armaty jaką niewątpliwie jest barett 50? Bardzo mnie to kłuje w oko... No ale gra się dobrze i to się liczy wink.gif
Jeszcze jak ktoś wysyła mi inv, to prosiłbym o wysłanie drugiego w jakimś odstępnie 10 sekundowym, bo za pierwszym razem prawie zawsze wywala mi connection to the host error i dołączyć nie mogę smile.gif
BartIrlandia
no az wstyd czytac bo u mnie level 6 po poltorej godzinie grania... hyh.gif chyba nocke zarwe tongue.gif
Binek
Mnie jak narazie gra się naprawdę świetnie. Najbardziej urzeka mnie w tej grze klimat wojny, coś w deseń atmosfery " Helikoptera w Ogniu " .

Ale strasznie wkurza mnie jeden problem, który mam. Otóż gdy właczam gre to zdarza mi sie że nie wyśietla mi się akutalna ranga. Pokazuje mi jakś range na niskim levelu, ale zawsze taką samą. Muszę wyłączaś gre aż do skutku, gdy wskoczą normalne statsy . Czy ktoś z Was ma taki problem?? Najbardziej ciekawi mnie czy wyniki nabijają mi się do tej normalnej rangi.
froniu
CYTAT(GMB @ 14 11 2007, 23:15) *
...Dzisiaj wreszcie pograłem sporo meczy z Polakami...

Dostawałem od ciebie invite to jak sie udało dołączyć to mnie wywalało , a raz nawet dostałem kicka ale za co to nie wiem biggrin.gif no ale parę razy sie nam udało zagrać ! ale najlepiej jak byli sami Polacy było dobrze good.gif
Trzeba przyznać COD4 multi pożeracz czasu ! laugh.gif
drk2
Binek zajzyj tu
http://www.ps3forum.pl/index.php?showtopic...0&start=200
LiSoQuan
Ludzie nie porónujcie sie do Gawlika.. to jakis maniak jest :P ... gra po kilkanascie godzin na dzien :) co właczam PS3 to Gawlick i Call Of Duty 4 :)

Gawlik.. dla takiego Maniaka to wszystkie gry beda krótkie :)
SM1
Nie jestem fanem online (bo nie dysponuje za bardzo czasem) ale wczoraj postanowiłem wbić się na serwer i zasmakować tego miodu hehehe psycha nie wytrzymała godziny…raz że miałem ciężki dzień, dwa pierwszy kontakt z planszami i trzy, kiedy GMB mnie zaprosił, to podczas meczyku tylko on mnie ubił i to czterokrotnie…ładnie to tak zapraszać a potem sponiewierać;:) Gra się naprawdę rewelacyjnie, szkoda tylko, że połowa grających nie dysponuje headset-ami bo wtedy zabawa nabiera nowego wymiaru…uwaga z prawej, uwaga z lewej:)
ziemia1
CYTAT
Jeszcze jak ktoś wysyła mi inv, to prosiłbym o wysłanie drugiego w jakimś odstępnie 10 sekundowym

CYTAT(froniu @ 15 11 2007, 01:37) *
CYTAT(GMB @ 14 11 2007, 23:15) *
...Dzisiaj wreszcie pograłem sporo meczy z Polakami...

Dostawałem od ciebie invite to jak sie udało dołączyć to mnie wywalało

Z invitem jak zauważyłem jest tak, jeśli zapraszasz na party zawsze wejdziesz o ile nie zaczęli gry i wtedy lądujecie w tych samych dużynach, jeśli dajesz zaproszenie do gry w której uczestniczysz to niestety nie ma rezerwacji (która imo powinna być, przecie system widzi mogłaby się kasowac po 1 minucie)i jesli miejsce zostanie zajęte nie wejdziesz do gry, a jeśli wejdziesz jakimś cudem to lądujesz w drużynie jaka da ci host.
Więc do gier raczej nie będę zapraszał do party jak najbardziej. Przy czym w party będę czekał 3-4 minuty od wejscia pierwszego gościa. Zaproszenie można powtórzyć co 30 sekund.
Kupcie headsety naprawdę pomagają w grze drużynowej, no i można pogadać.

Dzięki za wczorajszą grę Amerazz, Boban, Maupecekpl (chyba nie pomyliłem nicka), dobrze się grało. Lekko przesadzasz z moimi umiejetnościami Boban, ale zawsze gra mi się lepiej jak jest współpraca drużyny.
Ma ktoś problemy z wyzwaniami? ja za cholerę nie mogłem spaść z 30m i zginąć, aż wreszcie na mapie z silosami rakiet wpadłem do jednego otwrtego silosa i challenge zaliczony.

Jeśli macie jeszcze wolne miejsce, mnie się już skończyły dodajcie mnie do friends psn id : bartek

maUpEck
no potwierdzam, miło pograć z rodakami hyh.gif co do tych moich wysokich umiejętności to również przesada ;o z resztą wczoraj było widać, że lubię wbić się na środek mapy i dopiero strzelać ;p BoBaN mnie wczoraj doprowadzał do białej gorączki ;p chyba najwięcej razy zginąłem z jego rąk tongue.gif Z bartkiem w teamie grało się spoko - byłoby ekstra gdybym nie zostawił słuchawki w aucie confused.gif dzisiaj na pewno nie zapomnę tongue.gif

PS. a co do meczu z samymi polakami - fajnie, miało to swój klimat, ale straaaszna rzeź ;/ cały mecz zagrałem tylko na vacant, ale to to za małe jest na 16 graczy ;o co chwilę zgon od zabłąkanej kuli lub granatu ;P
w00t
Niech ktoś mi powie na jakiej zasadzie działa headset w PS3 - kupuje się słuchawkę Bluetooth i słychać graczy oraz prześwity z głośników innych osób czy można kupić słuchawki z mikrofonem?
Amer
CYTAT(ziemia1 @ 15 11 2007, 09:57) *
Jeśli macie jeszcze wolne miejsce, mnie się już skończyły dodajcie mnie do friends...

jw. - PSNid: Amerazzz.

Duty4 w multi po prostu nie ma sobie równych - początek jest katowski (non-stop zgon), ale gdy już uda się wykręcić coś fajnego (wczoraj np moje pierwsze 5 killsów 1 za 2-gim) to zajawka automatycznie leci w góre.
Foxter
ja dostawalem inv. ale nie moglem nigdzie wbic

swoja droga wczoraj gralem w domination. mapka przypominala rozmiarami gre dla 2v2, a gralo 5v5.
wszyscy na ogol rzucali granatami i biegali na oslep, aby przejac flage... huh.gif z reguly w tym trybie losowalo nromalne mapy... nie wiem od czego to zalezy biggrin.gif (czy to taka specjalna mapa, czy tryb)

EDIT.
zapomnialem dodac, zeby bylo za(pipi)iscie biggrin.gif
ziemia1
CYTAT(w00t @ 15 11 2007, 09:04) *
Niech ktoś mi powie na jakiej zasadzie działa headset w PS3 - kupuje się słuchawkę Bluetooth i słychać graczy oraz prześwity z głośników innych osób czy można kupić słuchawki z mikrofonem?

zajrzyj tu http://www.psxextreme.info/Headsety-do-PS3-t50915.html
Zdaje się że haedsety jakie były w ps2 działają podłączasz pod usb, ale Bluetooth świetnie działa (szczególnie jak mecz ci wyjdzie i biegniesz do kibla spuścić wodę, reszta grających huh.gif ) Zresztą przebicia bez względu na to czego użyjesz będą, bo nie zależy to tylko od twoijego zestawu, ale wszystkich grających(jak ktoś na cyły regulator jedzie z 5.1 to zawsze usłyszysz).
Ogólnie to hs w COD4 bawią mnie niezmiernie. Kilka meczy grałem z rosjanami byli niezmiernie zadowolenie z tego że dostaliśmy specnaz, w tle rusko polo (za(pipi)iście to brzmi przy rozwałce wink.gif ) po wygranym meczu wspólne śpiewanie hymnu) no i oczywiście żadne fucki tylko kulturalne job twoju mać.

CYTAT
Foxter
swoja droga wczoraj gralem w domination. mapka przypominala rozmiarami gre dla 2v2, a gralo 5v5.
wszyscy na ogol rzucali granatami i biegali na oslep, aby przejac flage... z reguly w tym trybie losowalo nromalne mapy... nie wiem od czego to zalezy (czy to taka specjalna mapa, czy tryb)

to ta mapa z kontenerami, raz na nią trafiłem rzeźnia na całego

Nigdy nie trafiłem na WET WORK grał ktoś na tej mapie?
GMB
CYTAT(Amer @ 15 11 2007, 09:13) *
Jeśli macie jeszcze wolne miejsce, mnie się już skończyły dodajcie mnie do friends...

To byłeś Ty Amer? Kurcze myślałem że z Polaków jest tylko Maupeck i Bartek a tu nawet nie wiedziałem że gra z nami jeszcze jeden rodak. Grało się świetnie!

PS. Nie denerwujcie się na mnie. tongue.gif Ale fory i tak Wam nie będę dawał. To jest wojna panowie. tongue.gif
Amer
CYTAT(GMB @ 15 11 2007, 12:35) *
CYTAT(Amer @ 15 11 2007, 09:13) *

Grało się świetnie!

ano, ano... może warto pomysleć też o jakiś wspólnych treningach w ramach teamu? smile.gif

btw, z jakich pukawek obecnie korzystacie? Osobiscie jestem dop. na starcie (7lvl chyba), więc i możliwości wyboru nie mam wielkich (postawiłem na AK47 z granatnikiem).
Gawlick
Wcale nie jestem maniakiem żadnym. W multi już nie siedze długo tylko singla męcze tongue.gif
A co do wet worka to mapa jest zarąbista na domination. Deszcz błyskawice i prawie czały czas kontakt z przeciwnikiem, non stop flashe, granaty no i zbytni brak możliwości kampienia. Mioodzio biggrin.gif

Co do broni to wszystko co mi wpadnie w łapy, bo amunicja szybko sie kończy wink.gif
tomci23
Jaka preferujecie bron??
GMB
Ja teraz jak najszybciej będę chciał odblokować perk, który da mi możliwość posiadania dwóch dużych broni i wtedy główna to będzie M4 (mój kochany tongue.gif ) a zamiast pistoletu G3 na dalsze odległości. No i oczywiście dodatkowe magazynki do tego.
maUpEck
a ja biegam z m4 + silencer ;p czasami m4 z red dotem ;d chociaż przy moim stylu gry powinienem zastanowić się nad kałachem closedeyes.gif
Ohayo
A ja póki co strzelam z M16 z perk'iem double tap, co by mieć jakiekolwiek szanse na krótki dystans i według mnie zestaw jest świetny. No albo to przyzwyczajenie z America's Army na PC hyh.gif
Do M4 nie mogę się przyzwyczaić, w sensie na dłuższe odległości ciężko trafić - licze więc na G36.
Można sie do Was dołaczyc jakoś? Nie chcę na ślepo słać zaproszeń, a pograłbym w jakims gronie +/- zorganizowanym, bo ciągłe wyszukiwanie na chybił trafił jest nudzące.
Amer
do mnie zap. mozesz smiało słać.
ziemia1
CYTAT(Amer @ 15 11 2007, 16:27) *
do mnie zap. mozesz smiało słać.

wal jak w dym

CYTAT(LiSoQuan @ 15 11 2007, 10:03) *
Jesli chodzi o ta mape z kontenerami to pisałem o tym jakis czas temu.. chaos kompletny.. po jednym meczu zeszłem z moim ratio poniżej 1:0

poniżej ocena tej mapy, świetnie oddająca klimat tego co się tam wyrabia
znaleziona na http://cod4.pl/forum/viewtopic.php?t=249&a...43fb01e50e0#top
RECENZJE MAP by ZBIR wink.gif -part 1- SHIPMENT - "Twój własny kontener"

Wszytkie mapy w CoD4 mają w sobie to coś, trudno totalnie rzygnąć na widok którejś z nich. Jeżeli jednak lubisz taktykę jest jedna mapa, która da Ci wiele radości.
SHIPMENT to jej nazwa. Dzięki projektantom tej mapki możesz poczuć się jak prawdziwy chiński emigrant , który właśnie został przewieziony w kontenerze przez Ocean.
W przypadku naszego chińskiego bohatera wyjście z metalowej puchy jest jednak pozytywnym zaskoczeniem i miłą odmianą wink.gif. My na dzień dobry otrzymujemy RPG prosto we wciąż rozdziawoną paszczę. Jeżeli pamiętacie najszybsze partie Kwaka 3 to mniej więcej będziecie mieć obraz tego co dzieje się na tej mapie przy np. 24 graczach.
Mapa doskonale oddaje ducha studenckiej kawalerki, zawalonej gratami i jakimiś dziwnymi ludźmi z ostatniej imprezy. Tutaj rolę gratów pełnią kontenery twoich chińskich przyjaciół.
Z drugiej strony jeżeli cierpisz na lęk przestrzeni to tu będziesz miał jak w raju.
Przeciwnicy nadciągają z każdej , strony... wyłażą spod ziemi jak mrówki... "otaczają nas ! otaczają!! dawajcie napalm na nasze pozycje!!!!!! " to co przeżyła 1st Cav w Wietnamie to betka przy rzeźni jaka odbywa się tutaj.
Nic się nie bój, czasem nie pożyjesz wystaraczająco długo by zmienić broń, umrzesz tak szybko że nie spojrzysz nawet na swoje chińskie tenisówki.
Podejrzewam że obraz gry na tej mapie zmienia się jak to zwykle bywa w przypadku klanowych meczy, jednak tego nie potwierdzę bo nie należę (opieram się na doświadczeniach z AA).
Scenografia mapy generalnie przypomina teren za przeciętną polską hurtownią.
Ogrodzenie z siatki i mur z pustaków żużlowych wink.gif no i kontenery w różnych odcieniach.
Pogoda jakaś taka marcowa, trawa mdła i żużlowa gleba.
Moim zdaniem na tle DOSKONAŁYCH map CoD4 akurat ta jest doskonała inaczej wink.gif.
Podumowując , jeżeli lubisz jeść w pośpiechu, twoim życiem rządzi chaos a do tego lubisz zamykać się w szafie będziesz zadowolny.

OCENY :

MIÓD : 4/10
TAKTYKA: -10/10 (w przypadku "publica" )
SCENOGRAFIA: -1/10 (jak jesteś właścicielem firmy przewozowej 10/10 )
Styku
Jeśli ktos dalej szuka sklepu gdzi emoże od ręki kupic gierke to byłem dzisiaj koło 18.00 w Empiku w Katowicach na Mickiewicza, maja jedna sztuke... ceny nie pamietam ... ale ni epowinno być źle .... lecieć do sklepu bo wiecej nie maja tongue.gif
Gawlick
Eeeej Shipment dla mnie akurat jest spoko, trzeba umiec na niej grać, ot co. Ciągła akcja to jest to hyhyhy biggrin.gif
pack
Pstryknąłem foto na ekran.
Bugi: "Długa szyja" laugh.gif

http://img131.imageshack.us/img131/3862/img3573hs2.jpg
Amer
wygląda trochę jak z filmu "Coś" wink.gif
Devil
WTF?
K_J
Ja rozumiem to tak, że 50 zł + kupno jakiejś gry na PS3 za 199zł.
Dallas
to tylko popularnie zwana wymiana gry. Czyli dajesz jedną płacisz 50zł i bierzesz COD

BTW w singlu ta gra jest słaaaaba. Tyle czekałem na nią i się strasznie zawiodłem. Nic tylko wszechogarniający chaos (w całkowicie złego tego słowa znaczeniu), zero taktyki.
W multi jeszcze nie grałem, mam nadzieję, że będzie lepiej.
OlooS
heh teraz gdy lcd mam w serwisie ciagne na crt 21 cali o powiem szczerze ze zle nie wyglada cod 4 smile.gif da sie grac
atom3k
pytania:

1. jest split screen? jakie ma opcje/tryby
2. można razem po split screenie grać na serwerze z innimi graczami przez internet ? (tak jak w warhawk)
OlooS
moge ci tylko powiedziec ze jest split screen dla 4 graczy ale wiecej nie wiem
Memory
Łatki, łatki…
http://www.ps3site.pl/latki-latki

Splitfish FragFX Dominates in CoD4
http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-82141.aspx#Comments
konstant
Wersja NTSC US rozni sie czyms od PAL ?
Jesli tak to ktora lepiej kupic?
da$io
Tak różni się...ceną wink.gif zawartość jest identyczna atakuj śmiało którąkolwiek! Panowie posiadający już grę: patch naprawił to co miał naprawić?
OlooS
ja to jeszcze zadnego patcha nie widzialem....
uhr
Wogóle nie mogę zagrać w multi.. daje Multiplayer.. Find game.. i nic.. ?!

Jakiś patch.. czy coś robię źle?
Nagan
CYTAT(uhr @ 16 11 2007, 19:18) *
Wogóle nie mogę zagrać w multi.. daje Multiplayer.. Find game.. i nic.. ?!

Jakiś patch.. czy coś robię źle?

Hm wszystko działa, mi normalnie wyszukuje.
Amer
osobiscie nadal nie jestem w stanie dołączyć się do gry... Lobby = czekanie (i tak non stop), przyjęcie zaproszenia = error sad.gif

grać się nie da, a tymczasem poziom skillu cały czas leci na pysk.
GMB
U mnie wszystko jest oki. Znajduję grę bez problemu.
ziemia1
http://www.infinityward.com/community/foru...pic,3038.0.html
Hey Everyone --

Wanted to give you guys a heads up on some updates coming to the PS3 version as well as some troubleshooting for those of you experiencing connection issues, especially those attempting to play within Dorms.

The first patch will be a Optimized Connection Patch, First the troubleshooting, those of you experiencing connection issues should check your router and make sure the following ports are OPEN:
Jeśli to możliwe otwórzcie oba poniższe porty
Port:
3075 UDP
3074 UDP

This is the cause of why your Xbox 360 may work online, but your PS3 would not, as the Xbox 360 uses Port: 3074 UDP which is default open for Xbox Live compatible routers, however the PS3 version is using BOTH Port: 3075 (which is default closed for the majority of routers) and 3074 which should be default open.

Please ensure your router has 3075 UDP and 3074 open, information on how to open ports on your router should be found in your individual router's manual or website. This is a temporary solution, the optimized connection patch will fix this automatically once it's released.

Now for the Optimized Multiplayer updates, we've taken a lot of your community feedback and have been working on a patch for the PS3 version which we plan to release once complete, no ETA on when it will come out as it has to go through certification with Sony, however the update will address and add the following:

Identify party by Background Color (in Lobby)
Kolor tła ma być inny w party (kiedy zapraszacie do swojego pokoju, nie do gry)

Optimized Server selection for first match for better connections
optymalizacja wyboru serwera pod pierwszy mecz z lepszym połączeniem (krótsze wyszukiwanie)

Improved network performance for 18 player games
Zwiększenie przepustowości sieci pod grę dla 18 (niwelowanie lagów w dużych grach)

Optimized 'Chase Cam' when Spectating
Poprawienie kamery podczas podglądu (co tu do poprawy nie wiem bo imo dobrze to działało)

Fixed Playlist error when attempting to join from other games
Naprawienie błędu kiedy nyliście zapraszani z innej gry (ale którego błędu to nie wiem bo mi wyskakiwały dwa 1game is full (co raczej nie jest błędem) 2connection faill (kiedy wywalało całkowicie i pewnie to poprawili)

Handle Corrupt Create A Class data instead of kicking player
?

Added Kill cam to Airstrike bombs and Claymores
Kill cam podczes nalotu i z claymor, pewnie pokaże tego który zrobił wam kuku

Added the ability to Mute Players on PS3
Możliwość wyciszenie graczy, jak ktoś nie ma headsetu to wszystkie gadki słyszy przez głośniki, a teraz będzie mógł wyciszyć.

Added Recently Met Players on PS3
Wreszcie możliwość dostepu do psnid graczy których spotkalismy na multi w xmb.

Tweaked the following Oldschool Mode Settings based on feedback:
- Added Unlimited Sprint
- Increased Magazine Size
- Added Ragdoll Cam

and finally, something we're working on getting into it by the time it hits you:

Addition of Host Migration so if Host Leaves auto-chooses next best host
Alokacja Hostów, jeśli host skończy grę to nie wrócicie do swojego lobby tylko przerzuci was do następnego z najlepszym połączeniem.

jak coś źle przetłumaczyłem to przepraszam, ale leciałem po lebkach, ew. poprawcie mnie
OlooS
moglby ktos napsiac w skrocie oco chodzi w tej wiadomosci ?? jakis patch ?
Deadeye
CYTAT(OlooS @ 17 11 2007, 00:37) *
moglby ktos napsiac w skrocie oco chodzi w tej wiadomosci ?? jakis patch ?

tak, patch poprawiajacy problemy z polaczeniami itd.
blazej1980
nie doczytalem sie albo sie nie znam

gdzie tego patcha mozna sciagnac? i jak?

dziekuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.