Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
ziemia1
Challenges niesamowicie mnie wciągnęły, ponieważ graczem fps jestem takim sobie to właśnie wyzwania w tym multi powodują że chce mi się w nią grać. Walczę o każdy headshot, wspomagam grających ze mną w drużynie, nawet kosztem kdr aby tylko zdobyć dany poziom wyzwania. A mnogość powoduje, że gra zdaje się nie mieć (na razie) końca.
Ma ktoś już złote uzi?
KrężeL
http://www.valhalla.pl/news6999-Chcesz-gra...mware8217u.html

sprawdzal ktos?
ja jestem w pracy i nie mam okazji
Amer
czy nie chodzi tu przypadkiem o omawiany już dziś błąd...
CYTAT(ziemia1 @ 20 11 2007, 12:44) *
DW update file error 102 - 'BD_EXCEPTION_IN_DB'
tomci23
mi dziala normalnie
mczaper
CYTAT(KrężeL @ 20 11 2007, 16:54) *
http://www.valhalla.pl/news6999-Chcesz-gra...mware8217u.html

sprawdzal ktos?
ja jestem w pracy i nie mam okazji

Ja pobralem firmware 2.01 juz o 9.00 rano i pozniej gralem z 30 min w CoD4 po sieci i zadnych problemow nie bylo z polazceniem i z gra. Wszystko odbylo sie tak jak poprzednio.
tomci23
teraz dlugo sie czeka na wyszukanie gry takze cos jest nie tak.wczesniej bez problemu mnie polaczylo teraz czekam 5 min i nic
atom3k
Jednak kupiłem :]

I bardzo bardzo zadowolony jestem, parę meczyków mam już za sobą, a z singla ... tylko początek pierwszej misji hłe hłe.

Poleciałem do kumpla, zademonstrować na jego ps3 jak działa to i owo, i jedyne co moglismy zrobić to pograć split screen przy odłączonym kabelku sieciowym !! Miazga. U mnie ładnie działa po sieci, u niego wejście w online przy podłączonym necie powoduje zwieche menu. Nic nie można zrobić. Czekaliśmy nawet około 20 min aby coś ruszyło i nic.

Mieliście też taki przypadek? To się działo dokładnie w niedziele wieczorem.
mczaper
CYTAT(tomci23 @ 20 11 2007, 17:17) *
teraz dlugo sie czeka na wyszukanie gry takze cos jest nie tak.wczesniej bez problemu mnie polaczylo teraz czekam 5 min i nic

U mnie nie ma takich problemow. Wszystko dziala OK.
Adi_TEAM LBN
nie moge wejsc online w COD! gralem godzine pozniej musialem wyjsc na 15 min, wrocilem i za kazdym razem jak biore play online wyskakuje mi "Unable to connect to Activision matchmaking [error 33]". Mieliscie cos takiego?

EDIT: Juz jest wszystko ok.
Don_Kaorle
U mnie też się krzaczyło a zaczeło sie od tego że mi się M4 nieodblokowalo a już 40lv miałem, więc postanowiłem nową grę w MP zacząć i nick zmienić (dla zainteresowanych z friend listy new PSN: KaOrLe_PL )
Burth
czy na amerykańskiej kopii można grać z europejczykami ?
OlooS
tak
mczaper
CYTAT(Burth @ 20 11 2007, 21:30) *
czy na amerykańskiej kopii można grać z europejczykami ?

Mozna bezproblemowo. I to jest to co kocham laugh.gif
KrężeL
ktos ma jakies problwmy jeszcze z COD 4 na 2.1?
bo nie wiem czy instalowac:D

moze problemy sa u ludzi z natem 3?
pamietam jak mialem nat 3 ( tera mam 1) i po ktoryms tam updacie mialem problemy z motorstormem online.
elvis004
A ja mam pytanie z innej beczki:
Jest opcja zamontowania w takim np.: M4 albo AK47 Red Dot Sight oraz Grenade Launcher jednocześnie ?
Na początku z tego co wiem się nie da ale może później ta opcja jest możliwa icon_twisted.gif
Wielka szkoda by była bez tej opcji confused.gif
GMB
CYTAT(KrężeL @ 20 11 2007, 22:50) *
ktos ma jakies problwmy jeszcze z COD 4 na 2.1?
bo nie wiem czy instalowac:D

moze problemy sa u ludzi z natem 3?
pamietam jak mialem nat 3 ( tera mam 1) i po ktoryms tam updacie mialem problemy z motorstormem online.

Zainstalowałem wczoraj nowy FW 2.01 i grałem cały wieczór w COD4 bez żadnych problemów. Gra zachowuje się identycznie jak na FW 2.0. To były plotki o tym że FW 2.01 coś robi z COD4.
maUpEck
działa jak działało. Czasem wywali cie z lobby, czasem host zakończy grę po 1 sek ;p

btw. szkoda, że czasami tak trudno dołączyć się do gry, gdzie grają twoi friendsi ;/ ale jak już się uda, to pzdr BoBaN ;p Długo jeszcze wczoraj grałeś ? Miała być "jeszcze jedna rundka", ale chyba się zeszło dłużej ? ;p
GMB
CYTAT(maUpEck @ 21 11 2007, 10:04) *
pzdr BoBaN ;p Długo jeszcze wczoraj grałeś ? Miała być "jeszcze jedna rundka", ale chyba się zeszło dłużej ? ;p

Jeszcze dwie rundy zagrałem bo musiałem przetestować kombo M4 i G3 bez wzmocnienia pocisków bo perk z możliwością noszenia dwóch dużych broni zastępuje mocniejsze kule. Raz poszło mi średnio (3 miejsce) a potem już 1. Muszę sie przyzwyczaić że G3 to na dalekie odległości i rzadziej ją używać. Ale jednak M4 bez wzmocnienia pocisków jest nieco słabsza i to da się odczuć.

Pozdro maUpEck. good.gif
maUpEck
ja trochę wczoraj próbowałem postrzelać g3, ale coś mi nie podchodzi ;] zdecydowanie wolę m4 xD

A co do miejsc, to już nie przesadzaj...perki nie mają tu większego znaczenia ;p Polacy rządzą w CoD4 ;] Parę razy razem graliśmy i zazwyczaj plasowaliśmy się w czołówce. Swoją drogą dobrze łoisz w fpsy. Respect.

I jeszcze jedno. Oglądał ktoś kiedyś leaderboardsy ? Jeśli tak, to może mi ktoś wyjaśni jak to jest, że ludzie w rankingu accuracy mają ujemne wartości w pozycji misses ? ;p moje poczucie logiki nie daje rady w tym przypadku ;p
Gawlick
Też się nad tym zastanawiałem. Kolo musiał przebijać kulami kilku typa chyba biggrin.gif
KrężeL
a tak nie w temacie to dla mnie tryb hardcore rzadzi.ostatnio pykam tylko na nim.
polecam.trza sie kitrac ostro.
jeden strzal jeden trup/pozatym prak hud-u i friendli fire on
GMB
CYTAT(maUpEck @ 21 11 2007, 10:34) *
Polacy rządzą w CoD4 ;] Parę razy razem graliśmy i zazwyczaj plasowaliśmy się w czołówce. Swoją drogą dobrze łoisz w fpsy. Respect.

To prawda. Polacy zazwyczaj plasują się bardzo wysoko. Dzięki maUpEck za słowa uznania. To samo mogę powiedzieć o Tobie. Również szacuneczek.

Pozdro.
atom3k
da się jakoś wybrać określony serwer, czy tylko gdzie rzuci tam się gra?

poza tym, gierka miła całkiem :)
KrężeL
nie da sie
GMB
Taki oto widok mnie dziś zaskoczył jak wychodziłem z budynku:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Memory
Call of Duty 4's best programmers on PS3
http://www.psu.com/Call-of-Duty-4s-best-pr...a0001924-p0.php
elvis004
Nie ma to jak fachowe recki na Onecie smile.gif Zawsze można wejść i się pośmiać smile.gif Tym razem recka CoD4:MW

http://img252.imageshack.us/img252/1369/reckacod4onetzy0.jpg

icon_t_lol.gif
OlooS
hahahaaha dobre focia boska tylko nie mgoe znalesc takiej misji tongue.gif
Faranell
CYTAT(elvis004 @ 22 11 2007, 15:57) *
Nie ma to jak fachowe recki na Onecie smile.gif Zawsze można wejść i się pośmiać smile.gif Tym razem recka CoD4:MW

http://img252.imageshack.us/img252/1369/reckacod4onetzy0.jpg

icon_t_lol.gif

Po prostu im sie pomylilo;d To jest screen z CoDa2
Dr.Czekolada
Pomyliło, mało powiedziane tongue.gif. Tekst piszący o akcjach antyterrorystycznych, a widzimy berety Anglów smile.gif.
tomci23
Moge sie dowiedziec skad mam wiedziec ze bron ma expert 1 albo 3??
Gawlick
CYTAT(tomci23 @ 23 11 2007, 03:51) *

Nie kumam pytania wogóle huh.gif
LiSoQuan
Prawdopodobnie chodzi mu o Challenge....
kazda born ma dwa podstawowe "zadania" do zaliczenia przez gracza czyli Ciebie.. ilośc zabic i ilośc headshotów a expert 1 i expert 2 to tylko hmm postep jednego z tych zadan, sama bron nie zmienia sie jesli o osiągi.
Moze to zobaczyć w barracks -> challenge
Wolverinexxx
Odpaliłem grę wczoraj ...
Na pierwszy ogień poszedł tryb single player ...
Adrenalina po prostu wycieka z ekranu !
Potem stwierdziłem że sprawdzę tryb ONLINE , tak na chwilkę , żeby tylko zobaczyć OCOKAMAN.
No i ... gdy następny raz spojrzałem na zegarek była ... 4 rano !
Ta gra powinna być oficjalnie zabroniona !!! smile.gif

Nie znałem map więc lali mnie niemiłosiernie.
Udało mi się na razie awansować na kaprala.

Jak zobaczycie nick WhydackTN to ... nie strzelajcie smile.gif

W chwili obecnej najlepsza gra na PS3.
RON!N
Fakt, niektórzy ostro wycinają w tą gierkę. Czasem trudno uwierzyć że kolo tak perfekcyjnie "przy celował" przy użyciu gałki analogowej hyh.gif
Fajny patent na Kill Camera. Podoba mi się tongue.gif Ktoś już wymyślił jak podłączyć myszkę do Call of Duty 4 tongue.gif (joke) Fajna sprawa by to było. Grałbym całymi nocami !
mczaper
chcialem pograc wczoraj wieczorem ale niestety dostanie sie do jakiegos lobby graniczy z cudem. Jeszcze 2 dni temu bylo wszystko ok confused.gif Teraz czekam na polaczenie 3-4 min i zagram jedna mape i zazwyczaj mnie wywala.

Reszta osob tez ma takie problemy ?
CELL7777
ja tam niemam takich problemow ale czasami serwer pada i niestety podczas dobrego meczu mozna sie niezle wkurzyc confused.gif

kiedy bedzie patch we wersji na ps3 ???????
Łebi
CYTAT(tomci23 @ 23 11 2007, 02:51) *

CYTAT(LiSoQuan @ 23 11 2007, 06:57) *
Prawdopodobnie chodzi mu o Challenge....
kazda born ma dwa podstawowe "zadania" do zaliczenia przez gracza czyli Ciebie.. ilośc zabic i ilośc headshotów a expert 1 i expert 2 to tylko hmm postep jednego z tych zadan, sama bron nie zmienia sie jesli o osiągi.
Moze to zobaczyć w barracks -> challenge

Za kolejne "experty" dostajemy bonusy punktowe, najpierw 250pkt, potem 500pkt, a za ostani expert czyli 150 fragów okragłe 1000pkt. Więc opłaca się pobiegać ze wszystkimi broniami, by szybciej podbić sobie rangi

CYTAT(mczaper @ 23 11 2007, 12:24) *
chcialem pograc wczoraj wieczorem ale niestety dostanie sie do jakiegos lobby graniczy z cudem. Jeszcze 2 dni temu bylo wszystko ok confused.gif Teraz czekam na polaczenie 3-4 min i zagram jedna mape i zazwyczaj mnie wywala.

Reszta osob tez ma takie problemy ?

Taaa, wczoraj miałem to samo, cierpliwość można stracić. Niech w końcu wypuszczą tego patcha bo normalnie (pipi).ca człowieka strzela.
GMB
A ja nie miałem żadnego problemu z wejściem do gry. tongue.gif
Gawlick
U mnie roznie raz szybko wyszukuje, innym razem tak z 30 sek. Tragedii nie ma. Jedynie co mnie denerwuje ostatnio to brak zbalansowania pukawek...
ziemia1
CYTAT(CELL7777 @ 23 11 2007, 12:37) *
ja tam niemam takich problemow ale czasami serwer pada i niestety podczas dobrego meczu mozna sie niezle wkurzyc confused.gif

kiedy bedzie patch we wersji na ps3 ???????

no właśnie, ale to nie serwer pada tylko host wychodzi z gry
iw obiecało, że nie będzie takiej sytuacji, w momencie kiedy host wyjdzie hostowanie zostanie przerzucone na gracza z najlepszym połączeniem

a co do nagrywania wspólnego meczu już wszystko mam opanowane, tyle że muszę znaleźć wolny czas i dać radę grać w niskiej rozdziałce bo niestety moja nagrywarka nie ma hdmi ani component
ale dam znac wszystkim zainteresowanym, można naprawdę świetne rzeczy zrobic w prywatnym meczu nie rankingowym, bo kamera jest wolna(jeśli ją tak ustawicie) i ujęcia są z lotu śmigłowca (może trochę niżej)
a mapy z góry wygladają świetnie
CELL7777
a jak wyglada sprawa z zakladaniem klanow??
adamcky
noooo... niestety nie ma suppprtu dla klanow. Kazdy gracz moze sobie wstawic max. 4 znakowy tag i to wszystko w tym temacie... Czekamy na patcha...
Incognitos
"Jeszcze tylko jeden level jeszcze tylko jeden mecz" smile.gif
tomci23
mam problem z psn rozlancza mnie ma ktos tak?
Soul
Gierka mocno daje radę tak jak przypuszczałem , Halo 3 ma iście godnego rywala jeżeli chodzi o Online.
Dworek
Ile osób może być maksymalnie w meczu multi?
Adi_TEAM LBN
Wczoraj jak grałem tdma spotkało mnie coś dziwnego. Koleś mnie zabił a po respawnie z mojej perspektywy gra wyglądała tak-link
Od razu pomyślałem żeby to nagrać bo takie coś nie dzieje się za często.
yaczes
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 24 11 2007, 14:11) *
Wczoraj jak grałem tdma spotkało mnie coś dziwnego. Koleś mnie zabił a po respawnie z mojej perspektywy gra wyglądała tak-link

Jak zwykle PS3 dostalo ochlap ;/
OlooS
CYTAT(yaczes @ 24 11 2007, 14:18) *
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 24 11 2007, 14:11) *

Jak zwykle PS3 dostalo ochlap ;/

bez przesady ale nie sadze by to sie czesto zdarzalo...ja jeszcze nie widzialem takiego czegos
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.