LiSoQuan
7 12 2007, 08:15
Dziękujemy za angażowanie ale czytaj posty.. juz dwa razy o tym pisali i to kilka postów wczesniej... :)
No i gdzie te double xp bo jakos nie zauwazylem ?
pewnie od 24...tak pozatym jestem umowiony na klanowke a za cholere dostac sie do cod 4 nie moge ZAL
Pisze ze od 10 am ( PST ) czyli 18 u nas chyba...
Z tymi invitami to przegiecie h.uja bez kitu ! a i czekac dzisiaj zdaza mi sie 30 min.Co to kur.va za syf (pipi).any
edit : bylo am ,moja pomylka .Ktos tu z nami graczami sobie w kulki leci
no a au mnie akurat na klanowce zakichane download game settings

ile ja bym dal za patcha

to jest juz przegiecie
Ktoś napisał:
"Starts: Friday Dec 7th at 10 AM (PST)"
PST czyli czas pacyficzny, czyli -8h. Zatem musimy do tej 10 AM (czy PM ?? nie wchodzilem jeszcze na coda i nie pamietam) dodać 8 godzin. Jesli PM, to sobie podublujemy pkt dop od 6 rano w sobote hehe
CYTAT(Łebi @ 7 12 2007, 21:02)

Ktoś napisał:
"Starts: Friday Dec 7th at 10 AM (PST)"
PST czyli czas pacyficzny, czyli -8h. Zatem musimy do tej 10 AM (czy PM ?? nie wchodzilem jeszcze na coda i nie pamietam) dodać 8 godzin. Jesli PM, to sobie podublujemy pkt dop od 6 rano w sobote hehe
10AM, czyli -8h od czasu GMT, od nas to jest -9h, a więc od godziny 19.00. I od tej godziny double cały czas jest. Jestem po dwóch godzinach

Mnożnik jest tylko na kille, punkty za zdobywanie flag etc, wszystkie challenge są normalnie punktowane.
to wszystko wyjasnia dlaczego sie nie da wejsc

juz ktos wczesniej rpzewidzial e bedzie trudno no ale cholera to jest przesada wszyscy sie rzucili pewnie na cod 4 i teraz mam klanowke w du(pipi)e
Jeśli mnie pamięć nie myli to na liczniku w grze jest juz powyzej 500 000 uzytkowników

Naprawdę mogli by sobie darować tego typu "niespodzianki" do czasu naprawienia tych paru bledow w multi.
Ku.rw.ica mnie strzela jak sobie pomyślę w jakim czasie pecetowcy dostali swojego patcha !!!
zajebisty
7 12 2007, 21:46
Mnie dzis calkiem dobrze laczylo wyjatkowo chyba mnialem szczescie.
Faranell
7 12 2007, 22:42
Chyba jestem jakis wyjatkowy:) Nie mam w ogole problemow jesli chodzi i polaczenie;) Zaznaczam,ze gram tryb tylko domination;d
Lepiej niech " infinity fart " nie robi juz wiecej takich akcji z podwojnym naliczaniem -grac sie dzisiaj nie da i pewnie tak bedzie do poniedzialku.Moze to i lepiej ze cod5 bedzie robic inna ekipa
Hmm dziwne to troche. Pogralem wlasnie w call'a , i na konsoli przgeladam sobie wlasnie te forum. No i widze ze cos nie da sie dostac do gry . Odrazu zalyczelm kompa ( bo nie mam klawiery do ps3) i pisze tak. przez 1,5h gralem w call'a głwonie w team'a i tak meidzy rundami mialem chyba maksymalnie raz 1 min czekania a tak to odrazu bylo odliczanie i nie bylo co wczensije czasem mi sie zdarzalo po kupnie gry ze zrywalo lobby. Wszytko gra i buczy, moze jak wyszedlem z gry ktos z was si eteraz cieszy a double xp czy triple xp jeden shit, gra wciaga niesmaowicie i juz jakos nie chce mi sie konczyc call'a 3 bo tam brakuje mi juz biegania no i przehcodzeni apociskow przez scine hehe Powodzena chopcy:)
Aha mam 6mb neo ale to tez chyba zabardzo nie ma wplywu na to czy sie czloweik dostanie do serva tzn do miejsca w grze:)
LiSoQuan
8 12 2007, 10:22
To jakie oszustwo... gra... pokazuje mi 20 za zabicie ale dalej cnalicza tylko 10... hmmmm i zreszta to samo
lothronik
8 12 2007, 10:24
No u mnie to samo, ale nie martw się, bo po meczu punkty są mnożone przez dwa i dostajesz tyle ile wyskakuje Ci na ekranie.
Punkty w tabelce są naliczane normalnie, jednak pod koniec cały wynik jest mnożony przez dwa. Nie dotyczy to bonusów i challenges.
Nie wiem czy to dotyczy tylko mnie ale wbicie sie na jakikolwiek mecz graniczy z cudem. Na team'a czekam juz 20 min
niestety ale taka jest prawda
Niestety problem z wbiciem się na serwery jest już co najmniej irytujący! Co ciekawe większość headshot'ów jakie dostałem (90%) są z light machine guns??? Chyba błąd jakiś bo goście grali różnie!
Adi_TEAM LBN
9 12 2007, 00:58
CYTAT(Soul @ 9 12 2007, 00:45)

:cool: :cool: :biggrin: :biggrin:
Niezle. Moj rekord 58 killi do 6 deathow
Masakra wbic sie na serwer jakby nie ziomki to poezja
Włączyłem sobie dziś Free for All bo nie grałem w ten tryb odkąd praktycznie mam Call of Duty 4. Może z dwa, trzy razy go odpaliłem zaraz po zakupieniu gry a tak to ciągle TDM. Jakoś nie przypadł mi do gustu bo to takie bieganie bez specjalnego kombinowania.

BTW. Mam 55 rangę i nie pyta mi o zachowanie oznaczenia (prestige czy coś takiego).
musisz miec 55lvl i max xp tzn caly pasek...
Adi_TEAM LBN
9 12 2007, 20:33
CYTAT(Gawlick @ 9 12 2007, 20:05)

LOL nie ma to jak shipment
niezle kurde ale na jakiej malej mapie
Na shipmencie sztuka to nie dać się zabić hehehe
w sumie tak ale killsy to normalka na tej mapie

zdobyc duzo killsow na zwyklej duzej mapie to jest cos !
CYTAT(OlooS @ 9 12 2007, 19:45)

musisz miec 55lvl i max xp tzn caly pasek...
Ale żaden pasek mi się nie ładuje.
Gawlick
10 12 2007, 01:53
Opcja Prestige jest w barakach po dobiciu 55 lvlu na maxa.
LiSoQuan
10 12 2007, 06:59
Dokładnie to samo miałem tzn na lvl 55 nie ma paska.. tzn jest ale tylko jak wejdziez w barraki.. tam mozesz zobaczyc ile jeszcze do konca... Ja sie dałem nabrac i jak nabiłem 55lvl.. niewidząc paska.. myslałem ze juz koniec.. wyszedłem z gry i chciałem właczyc prestige a tu nima...
A jak odmówię przejścia na prestige to będę mógł to potem zrobić w przyszłości?
Gawlick
10 12 2007, 10:43
Będziesz mogł to zrobić kiedy chcesz. I tak trzy razy Cię zapyta czy na pewno chcesz to zrobić
warto robic prestige fajniej sie gra nabijajac ciagle lvl
Panowie. Pytanko: jak właściwie działa steady aim? Nie interesuje mnie teoria, a poparte testami konkrety.
używa ktoś tego? zastanawiam się po prostu czy bieganie z tym to nie najzwyklejsze marnowanie 'slotu'.
Gawlick
10 12 2007, 10:59
Kiedy to weźmiesz to zauwazysz że podczas np. biegania strzelanie bez celowania jest dokładniejsze. Po prostu zmniejsza się obszar gdzie kule będa wystrzeliwywane.
Litwin25
10 12 2007, 11:55
Szkoda że musiałem oddać tą gre kumplowi,bo online podoba mi się bardziej niż w Resistance
amer- moim zdaniem nie warto chyba ze ktos ma slaba celnosc
elvis004
10 12 2007, 14:42
Chyba, że na tapecie masz AK-47 wtedy warto. Rzuca tym sprzętem jak szmatą

Troche mordowałem AK i zdecydowanie z perkiem steady aim jest lepiej. Aktualnie M4 chyba nic nie przebija według mnie, dajcie (IW) mu ciut więcej damage i masakra
ja mordowałem się już z AK47 wystarczająco długo (mam dość). Z kolei MP5 już mi się przejadł, choć nadal jestem zdania że na minimalnych odległościach tylko Shotgun jest w stanie go przegonić.
od jakiegoś czasu śmigam natomiast z G36C (mój faworyt) oraz M14 i M16 (ten ostatni raczej sporadycznie). Z M14 strzela się naprawdę przyjemnie (tym bardziej że ściąga z naprawdę ładnych odległości) jednak czasami trzeba się solidnie namachać.
w kwestii dodatków: 3xfrag, wzmocniona siła ognia oraz długi sprint. A jak u Was?
Gawlick
10 12 2007, 15:26
Asfalt to 3XFlash lub Frag/Stopping Fire/Martyrdom
Nup-kit to 3xFlash lub RPG/Stopping Fire/Martyrdom
LMG to 3xFrag/Stopping Power lub Tap Fire/ Steady Aim lub Martyrdom
Szotgan to 3X Frag/ Sonic Boom/ Martyrdom
Snajpa to 3XFrag/UAV JAmmer/ Overkill/ Martyrdom
To oczywiscie się zmienia bo używam wszystkiego po kolei. Do M249 np. tap fire jest zbędny ale do M60E4 juz sie przyda itd...
Z granatów wybieram częściej ogłuszające, szczególnie na planszach gdzie się dużo we wnetrzach budynków gania.
Do stopping fire tak się przyzwyczaiłem, że bez niego za wcześnie przestaję do kolesia strzelać bo z tym perkiem już dawno by gryzł glebe hehe
Martyrdoma nie używam, wg mnie jest za mało skuteczny (chyba że dużo nowicjuszy gra) i dosyć łatwo jest się oddalić od takiego granaciku. Wydaje się być skuteczny jedynie z sonic boom, jednak zapełnienie 2 slotów na taki mix to dla mnie za wysoka cena.
Steady aim używam dosyć często, zwłaszcza w połączeniu z M60E4, wyraźnie zmniejsza rozrzut.
LiSoQuan
11 12 2007, 06:38
kule właczyłem prastige mode i strciłem wszystkie challange

.. wiedziałem ze bron, xp sie traci ale ze chcellange

.. to ja sie meczyłem aby nabic headshoty G# a teraz od nowa... mysle ze nie warto sie maczyc nad chellangami dopiki nie dojdzie sie do ostatniego stopnia w grze.. ile jest tych "prestige modów" ??
elvis004
11 12 2007, 09:27
Co do perków to:
1. Bondolier
2. Stopping Power
3. Deep Impact
I wszystko jasne

Właśnie wie ktoś ile tych stopni prestigu jest ??
Pozdro
Litwin25
11 12 2007, 10:34
Mam do was pytanko z innej beczki.Na Allegro COD4 chodzi po 120 zeta,tak samo Uncharted,kupował ktoś z was te gry od nich?Sprawdzone źródło to jest?
Butcher
11 12 2007, 11:40
Nie żartuj - jedyny CoD4 za 120 zł to pełen Francuz albo Włoch. Za AAA musisz dać 170/180 min. - sam szukam, to wiem
No ja mojego CoD chcę właśnie wystawić na Allegro - to tak a propos

.
A co do gry - zajebista! Single po prostu mnie rozwalił, dla mnie ta gra zasługuje na dyszkę (z minusikiem). Wkurza mnie natomiast nieco multi i to z różnych powodów. A najbardziej mnie wpieprza granatnik - jest zabugowany - ok 30-40% granatów nie wybucha, niektóre przelatują przez obiekty, wtf? Już wielokrotnie zginąłem przez takie akcje, że strzeliłem z granatnika, a zamiast granatu był kapiszon. I przeciwnik mnie zabił. To MUSZĄ poprawić jak najszybciej. Ogólnie wolę multi z Resistance, ale to z CoD też daje radę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.