Litwin25
25 12 2007, 09:36
Jak grałem na 3 poziomie,to Czarnobyl nie był dla mnie za krótki,cieszyłem sie że już koniec

ponad 3 godziny męczarni
renegede
25 12 2007, 17:37
Ja też zatrzymałem się w singlu i cioram tylko muliti jak narazie, wciąga jak cholera
alexx-1
25 12 2007, 17:45
Ponawiam pytanie sprzed miesiąca: Czy nadal są problemy z graniem online w tą grę na PS3?
Faranell
25 12 2007, 18:11
CYTAT(alexx-1 @ 25 12 2007, 17:45)

Ponawiam pytanie sprzed miesiąca: Czy nadal są problemy z graniem online w tą grę na PS3?
Niektorzy maja,a niektorzy nie;) Ja np. mialem tylko na samym poczatku,a tak to nie mam w ogole zadnych problemow.
Litwin25
25 12 2007, 19:32
Czasami długo łączy,czasami klinuje mi się w przedmiotach i Innterupt incorect(czy jakos tak),dzisiaj kolo mi skakał i go trafić nie mogłem,to chyba wina jego neta,ale ogólnie online na wielki "+"
zajebisty
25 12 2007, 20:20
Podstawowy problem jaki ja mam to to jak dlugo musze czekac na mecz dzis o 13 sie nie doczekalem....Nie wiem kiedy to naprawia ale cos widze ze szybko to nie nastapi.
CYTAT(alexx-1 @ 25 12 2007, 17:45)

Częste lagi, często nie mogę połączyć się z kumplami i sporo bugów gry które muszą zostać wyeliminowane.
Wie ktoś coś na temat patcha?
LiSoQuan
26 12 2007, 00:09
Jakie problemy z graniem online!! ja gram codziennie oraz kilka osób z listy i nikt nie ma problemów ...
u Was też funkcja "Players Met" w XMB nie obsluguje COD4 ?
CYTAT(Burth @ 26 12 2007, 00:42)

u Was też funkcja "Players Met" w XMB nie obsluguje COD4 ?
Niestety tak.
LiSoQuan
26 12 2007, 10:22
Podobno maja to porawiec w patchu
Druciak_PL
26 12 2007, 13:03
wczoraj tak sie nudzilem przy kompie i wiec zrobilem taka tapete z COD 4 ocenice ja ok plzzzzzzzzzz

piszcze czy wam sie podoba
Ja już 4 dzień gram on-line w CoD4 i dosłownie wszystko działa wręcz idealnie-czasem jakiś idiota zakończy mecz zaraz po rozpoczęciu lub są minimalne lagi ale z wyszukiwaniem meczy nie mam najmniejszych problemów,parę sekund i już smigam po placu boju.Co innego zapraszanie friendsów do potyczek-tutaj praktycznie za każdym razem mam zonka niezależnie czy ja zapraszam czy ktoś inny
Tapeta tak na 7/10 IMO
Litwin25
26 12 2007, 13:27
Fajna tapetka.Fakt,są kolesie którzy prowadząc chcą sobie chyba ego połechtać,bo kończą rozgrywke
Co do tapety: ciekawe ujęcie ale za ciemne to po pierwsze a po drugie te napisy- mógłbyś je jakoś dopasować, wyciąć te czarne ohydne pole! Generalnie wygląda jakbyś ją robił na kolanie i do tego całe 2min!
lol wchodzę dzisiaj i komunikat:
Error
Unable to connect to Activision Matchmaking (Error 33)
Próbowalem pozniej z 50 razy i nie moge ni ch.uja wejsć żeby grać online... wtf?
Nikt mi nie odpisał więc ponawiam pytanie sprzed kilku dni.Czy też Wam w singlu gra potrafi czasem zwolnić ewentualnie działać trochę mniej płynnie?nie są to wielkie spadki animacji ale widoczne np przy bardzo szybkim biegu lub poruszaniu się celownikiem w czasie bardzo dużych zadym gdy na ekranie dużo się dzieje?W prasie czytałem ,że niby gra chodzi płynnie w 60klatkach ale po mojemu to do ultra płynności takiego resistance to jej troszeczkę brakuje.
Za to online śmiga pięknie,nic nie zwalnia i dziś gdy ostatni raz grałem online(koło godziny 17.00) nie miałem takiego problemu jak wOOt
juz 30 minut probuje zaagrac online, chyba wprowadzaja 1.4. Najpierw sciagnalem cos po wlaczeniu gry, zagralem meczyk i teraz znowu sie cos sciaga. pierwszy plik 20minut, drugi juz z 10 minut :|
zeby trafic na gre do konca lub bez lagow trza miec farta....moge powiedziec ze zagranie pozadne to jedno na pietnascie dwadziescia wejsc
CELL7777
26 12 2007, 23:15
zassalem patcha i....jakos niewidze narazie roznicy
Incognitos
26 12 2007, 23:34
CYTAT(OlooS @ 26 12 2007, 23:09)

zeby trafic na gre do konca lub bez lagow trza miec farta....moge powiedziec ze zagranie pozadne to jedno na pietnascie dwadziescia wejsc
Nie wiem jak to mozliwe, że u Ciebie coś szwankuje ale ja to właśnie na odwrót raz na 50 meczy mam lagi bo jest słaby host ... od samego początku wszystko śmiga płynniutko zero zwolnień... ja na twoim miejscu szukałbym problemów u siebie może coś z ruterem, łączem, firewallem itp.
PS: Jeszcze nie grałem po świętach więc nie wiem czy teraz coś się zmieniło.
msuze dodac jeszcze ze teraz po choince jest poprostu porazka dzieciaki podostawaly cod 4 pod choinke i sie grac nie da no poprostu porazka roku wiekszosc ludzi...az mi brakuje slow co ci ludzie robia
zniechecaja mnie do coda az mi sie grac nie chce
tak pozatym gdzie wy tego patcha widzicie

?
po tym patchu jest jeszcze gorzej a myslalem ze to niemozliwe...
srednio co 5 minut rozwala nam party
zdradzisz mi ta tajemnice gdzie znalazles owego patcha ? procz us ?
renegede
27 12 2007, 00:24
Ja też jestem ciekaw co z tym patchem bo mi nic nie sciaga...
Nie ma jeszcze żadnego patcha dla wersji eu. Jak jest "downloading game settings" to nie jest żaden patch, tylko ściągają się wasze ustawienia gry (profil, punkty, kille, challenge itd.). To się pojawia zawsze na początku wejścia w tryb online, a jeśli pojawia wam się to po jakimś czasie, to zazwyczaj jest to błąd gry, po którym trzeba od nowa wchodzić w tryb multiplayer albo od nowa uruchomić grę. lol
pewnie macie racje, ale dziwne ze sciaga 30 minut, a normalnie trwalo to 5sek
dzisiaj cod dziala koszmarnie odechcialo mi sie grac
jak bedzie patch to pewnie przy wlaczaniu gry pojawi sie info o sciagnieciu go...download game settings i patch poprawiles mi humor przed pojsciem spac
bo w party ktos rzucil ze to patch i tak mi sie wbilo, sorki za konsternacje
konstant
27 12 2007, 10:52
Tak w ogole to jaka macie wersje? (prawy gorny rog ekranu)
Ja mam 1.1.475
Tapeta OK tylko czemu napis COD4 jest na czarnym tle ? nie mogłeś go usunąć?
elvis004
27 12 2007, 11:39
Dzisiaj mamy klanówkę i tak się zastanawiam czy serwery pozwolą ją nam zagrać

Tyle małolatów (nie tylko, ale większość) dostało COD4, że się nie da grać

słyszysz jeszcze głos takiego debila który truje dupe nie wiadomo o co i szlak człowieka trafia

Dobra to ponarzekałem, chory jestem i w.qr.wiony tak powiem. W p.i.zdu powystrzelać wszystkich
Pozdro
waldusthecyc
27 12 2007, 12:20
jak wam się gra na padzie?
Adi_TEAM LBN
27 12 2007, 12:56
CYTAT(waldusthecyc @ 27 12 2007, 12:20)

Mi sie we wszystkie fpsy gra lepiej na padzie
CYTAT(waldusthecyc @ 27 12 2007, 12:20)

Normalnie .
z kazdym dniem gdy osob przybywa jest coraz gorzej poprostu IW olewa ps3 na calej lini szkoda slow
alexx-1
27 12 2007, 17:29
Pewnie dlatego, że posiadacze X360 płacą za granie online i dlatego IW lepiej ich tratuje.
Już jutro będę miał tą grę, to sam się przekonam jak będzie wyglądać granie online w nią na PS3...
Może jakąś petycję do SONY napisać by trzeba o lepszy net i XMB podczas gry przy okazji
Odechcialo mi sie grać od kilku dni - nie moge dolaczyc do kumpli, kumple do mnie, co chwile jakis error, lagi masakryczne, wywala z lobby bez powodu, 12 letnie dzieciaki robia mete przez mikrofon, a co najlepsze nie mozna ich wylaczyc, zeby wejsc na serwa musze czekac 5 min a pozniej host ended game...
po prostu lol...
Dzisiaj pierwszy raz przyszlo mi do glowy żeby sprzedać grę, poczekam jeszcze z tydzień max. dwa na patcha, jak sie nic nie pojawi to dowidzenia, bo to co się dzieje to jest po prostu jakaś kpina z użytkowników PS3.
zajebisty
27 12 2007, 19:27
Wszyscy czekaja na legendarny juz patch ktory nie wiadomo kiedy wyjdzie.
CYTAT(w00t @ 27 12 2007, 13:15)

Odechcialo mi sie grać od kilku dni - nie moge dolaczyc do kumpli, kumple do mnie, co chwile jakis error, lagi masakryczne, wywala z lobby bez powodu, 12 letnie dzieciaki robia mete przez mikrofon, a co najlepsze nie mozna ich wylaczyc, zeby wejsc na serwa musze czekac 5 min a pozniej host ended game...
po prostu lol...
Dzisiaj pierwszy raz przyszlo mi do glowy żeby sprzedać grę, poczekam jeszcze z tydzień max. dwa na patcha, jak sie nic nie pojawi to dowidzenia, bo to co się dzieje to jest po prostu jakaś kpina z użytkowników PS3.
Moze to wina wersji kto jaka posiada us ,eu bo wczoraj probowalem zaprosic oloosa, elwisa 004 i zawsze mnie wywalalo.A jak gram z moim kumplem ps id saper21 nie mam tego problemu zawsze laczy, tak samo dzisiaj gralem z ficusiem i nie bylo problemu.Oni maja wersje us.Napiszcie kto jaka ma wersje.
Ja lagów(może raz na 3 mecze przeciwnik mi na sekunde przeskoczy) ani niczego w tym rodzaju nie mam,parę chwil i już mykam na placu boju i tutaj się dziwie ,że tylu osobom nie działa CoD4 jak należy(może to też zasługa mojego neta -gwarantowane 3mbit/sek).
Mam wesję USA i numerek taki jak pisał konstant czyli 1.1.475
Wkurzają mnie jedynie bachory ,którym rodzice pokupowali CoD4 na świeta-normalnie do głowy dostaje jak mi jakieś dwa smarki ryczą,śpiewają,fakują i szitują przez całą rozgrywkę i gęba im się nie zamyka-no coż chcieliśmy by PS3 się lepiej sprzedawał i miał dobre gry no to płacimy tego koszty

Jedna rzecz co na 100% jest spierniczona to zapraszanie przyjaciół-poporstu się nie da.OlooS Litwin i inni mnie dodawali i nic,reszta tak samo.Jedynie bocius śmigający pod ksywą tygrysekbos za każdym razem się ze mną połączy ,a ja z nim

Jestem w związku z tym ciekaw jaką macie wersję gry?może serio z uwagi na patch/update/nakładkę (czy co to tak było) która się pojawiła parę dni temu i jak widać w wersjach z Europy się nie instaluje są takie cyrki....
EDIT-nie zauważyłem postu bociusa ale po jego przeczytaniu utwierdzam się w przekonaniu ,że coś jednak jest niekompatybilne w tej grze i na chwilę obecną chyba jedynie między posiadaczami wersji US nie ma problemów
A ja jak chce grac multiplayer i wcisne play online, to mam okienko "downloading game settings" i nic !! trwać to może nawet 10 minut.
gra sie nie zawiesza ale nie chce wejsc do profilu. Wiecie o co chodzi - wczesniej gralo sie okey.
siec mam:)
LiSoQuan
27 12 2007, 21:16
A ja znowu nie moge dołaczyc do Tgryskabos'a a On do mnie chyba... za to z Artim nie ma problemu...
mczaper
27 12 2007, 21:18
CYTAT(Gresh @ 27 12 2007, 20:43)

A ja jak chce grac multiplayer i wcisne play online, to mam okienko "downloading game settings" i nic !! trwać to może nawet 10 minut.
gra sie nie zawiesza ale nie chce wejsc do profilu. Wiecie o co chodzi - wczesniej gralo sie okey.
siec mam:)
Dzisiaj mam ten sam problem co ty. Do wczoraj gralo sie bez zadnych problemow ale dzisiaj jest to niemozliwe. rano jeszcze szlo sie wbic do lobby ale byly straszne lagi, teraz wieczorem juz nawet nie da sie polaczyc
Proszę Was piszcie przy problemach jaką kto ma wersję gry.Ja US -problemów brak-do lobby wbijam bez problemu,na mecz czekam chwilę i tego co widzę bez trudu łączę się z innymi posiadaczami wersji US
u mnie także US i śmiga pięknie.
Litwin25
27 12 2007, 23:09
Masakra,czekałem dzisiaj 30 minut by zagrać jakikolwiek mecz,czemu to się tyle ładuje
mczaper
27 12 2007, 23:34
CYTAT(Amer @ 27 12 2007, 22:25)

u mnie także US i śmiga pięknie.
Tez mam wersje US i byl moment ze przez 2h wogole nie moglem sie polaczyc ale gdzies od 21.00 wszystko dziala elegancko
ja niestety nie chce kumpli stracic i mecze sie na eu poprostu wejscie na jakikolwiek serwer graniczy z cudem NIE MOWIAC JUZ O WEJSCIU DO GRY WTF >?!?! poprostu jak wyjdziesz masz 2% szans ze wejdziesz z powrotem mnie jak narazie nie chce wpuscic od 15min
a ja mam prosbe , w ps3 jestem nowy i prosilbym jesli laska zeby kto mnie dodal do swoich znajomych, bo pogralbym z ludzmi:)
a pytanko mam - bo dzisiaj gralem w cod4 live - czemu tak malo osob ma headsety????
jak gram na xbox 360 to kazdy prawie ma head seta - a na ps3 to moze jedna na 10.
czy jakos kiepsko dzialaja headsety na ps3?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.