Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty Roads to Victory
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Salwacha
Od piatku stalem sie posiadaczem tego tytulu...Gra w mojej opini warta zakupu i poswiecenia cennego czasu gracza biggrin.gif Trzy wielkie kampanie a w kazdej dosc spora ilosc misji. Jestem na etapie 3 misji w pierwszej kampani i juz teraz wiem ze tytul ma POWER. Duzo ciekawsze i mniej monotonne srodwisko niz w Medalu i duzo lepsza animacja postaci.Zobaczymy jak bedzie dalej ale sadze ze sie nie zawiode. cool.gif
are91
Opinie o tej grze są różne, dużym serwisom jak Gamespot czy IGN średnio się podoba, ale już mniejsze i mniej komercyjne stronki wystawiają oceny ponad 8. Szkoda, że nie dają dema tongue.gif
Antares
CoD skończyłem w dwa dni, MoH w 70% i odłożyłem na później wink.gif IMO w MoH:H jest ładniejsze otoczenie i modele postaci. CoD zjada Medala natomiast dynamiką, animacjami i efektami wybuchów (także dymy).

CoD jest niestety nieco monotonny, graficznie też mógłby być trochę lepszy. Ale warto zagrać dla jednej misji w powietrzu (kampania amerykańska) w której wcielamy się w strzelca samolotu B-17. Grafika jest w tym etapie bardzo dopracowana i wszystko robi niesamowite wrażenie. Ogólnie grę oceniam na mniej więcej 7+/10
are91
Może i warto zagrać, ale czy warto kupić? wink.gif
KOMODO
CYTAT(are91 @ 30 04 2007, 09:14) *
Może i warto zagrać, ale czy warto kupić? wink.gif

Warto, ale nie za "pelna" sume. Jak splatynieje. Gra krociotka, choc dluzsza niz Medal. Misje przypominaja te z wojennych gierek na duze konsole. Czyli duzo skryptow. Rozumiesz - jest sytuacja ze lecisz z oddzialem ciasnymi uliczkami miedz budynkami, nagle droge blokuja drzwi jakiegos garazu. Cos "warczy" w poblizu. Twoi pomagierzy cos tam gadaja i zblizaja sie do drzwi i nagle srututut, seryjka z karabinu przez zamkniete drzwi. Patrzysz sobie na podziurawione drzwi i sruuu - wyjezdza z nich czolg. Takich motywow jest wiecej, chocby czeste samoloty ostrzeliwujace pole bitwy. Niemniej gra nieco monotonna. Wrogow jest ZA DUZO. Wyskakuja zewszad i wyglada to mocno nienaturalnie. No bo zrozumiale ze natknales sie na oddzial zalozmy 20 zolniezy i myslisz ze za rogiemm nikogo nie spotkasz, ale gdzie, za rogiem jest 30, za nastepnym tez i za nastepnym. No iscie hurtowa mlocka - przegiecie. W normalnej strzelance wojennej tak dzua ilosc wrogow rozpykala by Cie zanim bys sie obejrzal, tutaj jakos nie ma zamiaru. Dodatkowo gra nie ejst dopracowana. Grafika jest brzydsza niz w Medalu, pdobnie jak animacja i w ogole stablinos otoczenia. Za duzo tu "lamania sie tekstur" i tnacej animacji. Gdyby gre podano w oprawie z MoH i z mniejsza iloscia przecinikow bylaby gra duzo lepsza. Ale misja w samolocie rzadzi. Mozesz po nim swobodnie biegac i zmieniac stanowiska strzelnicze! Zaleznie od ktorej strony nacieraja szkopy. Mam nadzieje ze anstepna gra w tych klimatach bedzie hybryda MoH z CoD. Wowczas dostaniemy gre bardzo dobra.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.