Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DoA nowe na PS3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Dabman
CYTAT
Amerykański magazyn poświęcony grom - Electronic Gaming Monthly, w rubryce z plotkami zamieścił informacje, jakoby pijany guru(Tomonobu Itagaki) wraz ze swoim zespołem Team Ninja pracowali nad grą z serii Dead or Alive dedykowaną wyłącznie PLAYSTATION 3! Cóż, pan Tomonobu nigdy nie krył, że najbardziej ceni sobie prace przy najpotężniejszych konsolach. Niemniej jednak bez potwierdzenia tych informacji fanboy'e SONY nie mają większych powodów do radości.

source next-gen.com.pl

Dzis to mnie chyba pognie, CoD4 na PC TYLKO! oraz DoA na PC... k.ur.va... Ninja Gaiden Sigma na PS3... czy na x'a juz se nie pogram w NG i DoA? nowe?

co sadzicie o tym?
Oen
Chym ciekawe info i w sumie chociaz narazie bardziej sie sklanialem do zakupu x360 to jednak ps3 majaca wszystkie bijatyki na rynku stala sie dla mnie duuuzo atrakcyjniejsza (zakladajac oczywisice ze ta plotka okaze sie prawda)
Dabman
ehhh ja czekam na vf5, ale jako iz jestem psycho fanem doa, to sie zalamie:( na 2 konsole ok, ale nie exclusive na ps3:/
Vince
Niech bedzie na ta konsole, na ktorej Ayane bedzie lepiej wygladac laugh.gif
Genra
CYTAT(Vince @ 1 05 2007, 14:00) *
Niech bedzie na ta konsole, na ktorej Ayane bedzie lepiej wygladac laugh.gif

Pegasus?
C1REX
To tylko plotka, czy jakieś potwierdzone info?

BTW: Nowy DOA nie będzie miał taga. Mimo, że uważam taga w DOA za bardzo udanego, to się cieszę z tego newsa.
Fajny DOA ma system. Szkoda tylko, że mnie wykonanie tej gry tak mierzi. Już bardziej mi pasuje drewniany styl VF4. O Tekkenie nie wspominając.
Dabman
Hmmm C1REX, z kad masz takie info jezeli mozna wiedziec?biggrin.gif heh. bo juz sie boje ze wiesz wiecej odemnie:(
C1REX
DOA Central.

http://www.xbox360fanboy.com/2006/11/20/do...ciness-abounds/

W sumie info o prawdopodobnym wycięciu taga jest jedyną konkretną informacją o nowym DOA.
jjdoa5
Zgadzam się Cirex z tobą że dobrze że wytną taga , z tekkena wycięli po TTT to czemu z DOA nie mogą . Swoją drogą wolę walczyć w singlu w DOA , bo i tak jest zajefajnie , chociaż w tagu były efektowne rzuty tagowe . No ale to jest TECMO i nie wiadomo co oni jeszcze wymyślą . Ale chciałbym DOA na PS3 oj chciałbym tongue.gif
C1REX
Wyczytałem również, że zmiany mogą być na tyle duże, że rozważana jest nawet zmiana nazwy gry.

A może to będzie nowa seria?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.