Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Lineage II
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2
stona
Grywa ktoś w to? Bo całkiem sympatyczna gierka , a na tym serwerku jest w sumie dużo wiary. Próbowałem GuildWars'a ale to kicha straszna i wróciłem do LII

LegionPolski
hehe, gram juz przeszlo 4 lata i juz nie chce sie chwalic, ze gralem kazda klasa do c5 ;]
powiem tylko, ze DN ssie - i wiem co mowię, przesadzone suby i durne modyfikacje skutecznie zniszczyły ten srv [szczególnie te suby gdzie sie lacza skille, poracha]

Stończyk, wyskakuj na jakos porządny server to ja moze troszke pogram (jak zwykle wezmę SK i pokaże necrosom gdzie ich miejsca;))
stona
To mi podaj jakiś , bo ja mam tylko wersję na DragonNetwork :| Zapodaj może jakieś www to obadam smile.gif
Labik
CYTAT(LegionPolski @ 4 05 2007, 15:09) *
hehe, gram juz przeszlo 4 lata i juz nie chce sie chwalic, ze gralem kazda klasa do c5 ;]
powiem tylko, ze DN ssie - i wiem co mowię, przesadzone suby i durne modyfikacje skutecznie zniszczyły ten srv [szczególnie te suby gdzie sie lacza skille, poracha]

Stończyk, wyskakuj na jakos porządny server to ja moze troszke pogram (jak zwykle wezmę SK i pokaże necrosom gdzie ich miejsca;))

Co polecasz? hyh.gif

Od razu prosiłbym o linka do całego download'u z wszystkimi apdejtami wink.gif
LegionPolski
c4 server. fulll - nie zrazajcie sie tym c4... ze jest c5 to znaczy tylko i wylacznie, ze ma nieudolnie podstawione przed adminow skille itp. - calego c5 jeszcze nie wykradli...

http://www.lineage.ro/
grałem na nim, miałem już jedną postać na ponad 60 [sprzedana], teraz grałem z tydzien i nabilem 44 lvl SK.
stona
Mehehe, no i jednak pykamy na Dragonie tongue.gif Teraz se gram taką sexy bijacz smile.gif Labik, no kurde nie wiem skąd możesz zassać wersje na tego serva, ja ją mam "od kumpla" smile.gif
Labik
Nie ma lagów na tym dragonie? Wszystko OK? Chętnie z wami połupie, mam nowego kompa to moge już grać smile.gif
stona
Spox, ja mam ping ~50 . da się grać bez problemu. tylko właź na Nightmare x30 smile.gif

http://www.dragon-network.net/index.php?l2...10&ropage=0 Wsio żeby grać na Dragonie
LegionPolski
ja chwilkę gram na pvpx - server x50 wink.gif dla jaj tak.

btw - gram palem - śmiejta się, tank, słaby w pvp hyh.gif
ale dzisiaj np. w cata podbiegłem do 3osobowej grupki na moim lvl w składzie gladiator+silver ranger+spellhowler (każda dobra w pvp... bardzo nawet w c5) i wszystkich z nich po prostu zgniotłem chytry_.gif nawet nie było potrzeby włączać ud, jeno ai pod pod koniec walki ;]
nie frapsuje, mam beznadziejny komp... sad.gif
piszę to po to, żeby się pochwalić (biggrin.gif) i żeby pokazać, że jak się umie grać (to se doje.bałem chytry_.gif ale uważam, że umiem i to dobrze) tankiem to można zownować nawet po 3 osoby powszechnie lubianych i dobrych w pvp postaci ;]
stona
Nie chwal się tylko mi powiedz jak tu przeistoczyć moją bijacz w coś fajnego smile.gif
Labik
Gladiator to ten z dwoma siekaczami? Dobry jest w pvp? biggrin.gif
Będe się rejestrował za jakieś 2 tygodnie jak dobrze pójdzie.. wysyłam monitor, hdd i płyte gł. do serwisu sad.gif
stona
Ja tam nie kminie tych klas. Co się kogoś pytam kim mam grać to mi wali jakieś hieroglify typu EE czy cuś XD
Labik
http://www.lineage2.com/Knowledge/race_hum...ngejob.html#a08

Mój typ to: Gladiator, Warlord i Dark Avenger. Prosze o wyjaśnienie w czym każdy z nich jest dobry. Który najlepszy w PvP? smile.gif

EDIT: Ale w tym l2 są laseczki, miodzio happy.gif

EDIT2: OK to ja już wiem kim zostane w przyszłości biggrin.gif Ma ktoś smoczka? I jak to jest jak ktoś nam zabije zwierzątko?
stona
Ja mam na razie Even Scout . Teraz idę na Silver Ranger smile.gif

Gram laseczką , całkiem niezła c'nie Legion ? wink.gif
LegionPolski
Stonuś, tyle się napatrzałem na te dupencje że o jaa ;p
http://stare.lineage2polska.net/forum/viewtopic.php?t=5576
newbie guide by me wink.gif za czasow jak bylem na rzeczonym forum modem ;>
za czasow chyba c3 ;] poczytajcie, duzo sie dowiecie.

Gladiator w pvp... zalezy jaki chronicle - c1 - c4, raczej przeciętny, żeby nie powiedzieć słaby, fajny na exp, ale w c5 robi się wymiataczem i może iść z magami na wymianę nuków nawet ;]
Warlord - świetny na exp (a jak masz w pt SE albo Biszkopta [bishop] to możesz robić aoe po 20 mobów smile.gif), bardzo WaLdka lubię, ale w pvp może uszkodzić tylko daggerów (PW, TH, AW) albo spellhowlera
Dark Avenger - tank, ja uwielbiam tanki (SK szczególnie, masa - zrobiłem kiedyś filmik jak jade destro+tyranta, czyli po prostu pvp 2 na 1, gdzie dwóch wielkich orków naraz polega przy moim sk ;D), z tym, że raczej dla początkujących nie polecam - ciężko się je expi i nienajłatwiej się nimi operuje na pvp (dlatego też lubie tanki ;] mało kto nimi gra bo każdy frajer woli wziąć beznadziejnie łatwego necro, który jako mag ma przepakowane staty i gra się nim bajkowo prosto ;p) w pvp dobry jedynie jak potrafisz dobrze grać... pantera potrafi całkiem sporo namieszać, więc dobre to na magów.
mario87
Znowu naszła mnie ochota na lineage2, a w pełnego c4, ani częściowego c5 jeszcze chyba nie grałem smile.gif Zamierzam grać na L2 Revenge(znalazłem na top200 l2 servers jako że nie znam się na tych serwerach), szkoda tylko że update idzie tak powoli(sam klient ok 3h) confused.gif
Spróbuję pograć SK, chociaż kiedyś już chyba grałem, zastanawiam się też nad postacią od sztyletów, tylko nie wiem czy warto ;p

Labik
Co to jest ten tank? ;p
mario87
jakaś silna postać która ma dużo hp i def, taka w którą trzeba dużo walić żeby zabić
mord00k
taki berserker xD

no ja też zacznę grać. Jeszcze się obaczy na jaki serv pójdę. Najpierw muszę skomibnować klienta tongue.gif
LegionPolski
CYTAT(mario87 @ 15 05 2007, 20:53) *
jakaś silna postać która ma dużo hp i def, taka w którą trzeba dużo walić żeby zabić

nieenienienienie smile.gif

tank to TYLKO i wyłącznie = SK/Paladin/TK/DA.

Tankiem NIE jest destro (który ma najwięcej hp w grze, więc pasuje do Twojego opisu) ani warlord ani żadna inna postać która ma tonę hp i miliard p.def wink.gif
dlaczego? prosty powód - tank został stworzony po to, żeby tankować na raid bossach/w party... tanki mają specjalne skille do zwabiania i prowokowania mobów na siebie - jak wiemy, w l2 jest tak, że kto zadaje największe contribution mobkowi, na tego się on przerzuca - a są to nukerzy, w robe, którzy mają marny def... co wtedy powie taki destro? a nic wink.gif schowa się - a taki SK to rzuci provoke/aggresion/hate aura i mob spowrotem na niego agro wink.gif

jeżeli chodziło Ci tylko o tych 4 tanków to spoko, ale ja jestem uczulony na to ;]

i bieri SK - najpotężniejszy z tanków - w c4 dodatkowo dopasili mu lightning strike (jak wejdzie to przeciwnik może już pisać "GF" jak wiecie wink.gif - para na 2 minuty). oprócz tego jako Shillien Templar dostajemy na 76-78 lvl kozackie skille typu shield slam. w c5 jest w ogóle świetny - root (arrest się zwie) rulez!

zapraszam na jakiś high rate - chwilowo mniej gram - chętnie się pochwalę grą chytry_.gif
stona
A zamiast tam pierdzielić chodźcie na Dragona . Niby dupa że cośtam cośtam a jednak jak wejdziesz czasami do miasta i przejdziesz się rynkiem to nie ma gdzie szpilki wcisnąć tylu siedzi sklepikarzy (jak w supermarkecie smile.gif ). No i na nightmare w kilka dni napakujecie pampra smile.gif
lechu
A tak z ciekawości jakie serwery polecacie/na jakich gracie?
Ja kiedyś grałem na Abyssie. Serwer co prawda rosyjski ale mega stabilny i po prostu masa osób online (przeważnie powyżej 4 tys graczy)
LegionPolski
CYTAT(lechu @ 15 05 2007, 22:03) *
A tak z ciekawości jakie serwery polecacie/na jakich gracie?
Ja kiedyś grałem na Abyssie. Serwer co prawda rosyjski ale mega stabilny i po prostu masa osób online (przeważnie powyżej 4 tys graczy)

dex wink.gif
najmilej wspominam (oprocz tego wspaniale pamietam Bits n' Bytes na c1 biggrin.gif to byly czasy) i całe Paradise, ale oba umarły confused.gif

na tą chwilę najlepszy jest dex chytry_.gif (c4, ale full, bo wykradzione pliki z retka)
niech nikt nie waży się podawać za przykład lepszego serwera jakieś marne c5 albo co gorsza interlude - to porażka, c5 nawet połowy nie wykradli, a z interlude są tylko textury ;P
Shen87
ja gram na http://supremel2.com/ , nie ma itemow za prawdziwa kase, mili GMowie, lagow brak , dzialaja skille z c5 , raty x5 . jeden z lepszych serverow na jakim mialem okazje grac.

jesli chodzi o Dragona mam tam Sk na 77lvl , maj heavy set , dama + focus +10 itp , gralem tam z pol roku , wtedy byla ta afera z FBI i pozamykali wiekszosc serverow prywatnych , szkoda czasu na ten server, malo ma wspolnego z l2 , dziwne suby , potki , kolesie co za 200 euro sobie kupuja bron +25 , potem pkuja slabszych i leca z tekstami typu "pWnD n00b"

ps: post moze troche chaotyczny ale wlasnie wrocilem z pubu =]
stona
No właśnie mi się zdarzył że tylko raz zaczepił mnie jakiś PK. A tak to raczej mam miłe skojarzenia z DN. Nie wiem, może dlatego że nie grałem na innych wink.gif Mi tam się fajnie gra smile.gif
Shen87
co kto lubi , mnie nie kreci granie na serverze gdzie admin wprowadza jakies swoje chore pomysly i gdzie koles ktory zaplaci kilkaset euro biega w s grade +25
stona
Łejezu, boli Cię to że w grze jak w życiu ktoś kto ma kasę ma łatwiej ? wink.gif Ja nie gram PVP więc mi to wisi.
Shen87
tak boli mnie to , bo wole grac na serverze gdzie mam chociaz teoretycznie rowne szanse i kazdy sam musi zapracowac na sprzet, ale jak mowilem , kazdy gra gdzie chce. jeden plus gry na dragonie to taki ze fajnych ludzi tam poznalem
Serge
Ja gram na Dragon Network na serwerze Raven i nie narzekam,na razie 37 lvl,warrior, d-gradowe rzeczy,nie jest najgorzej,ale teraz miałem baardzo dużą przerwę spowodowaną naukąbiggrin.gif
LegionPolski
CYTAT(Shen87 @ 16 05 2007, 22:53) *
tak boli mnie to , bo wole grac na serverze gdzie mam chociaz teoretycznie rowne szanse i kazdy sam musi zapracowac na sprzet, ale jak mowilem , kazdy gra gdzie chce. jeden plus gry na dragonie to taki ze fajnych ludzi tam poznalem

nt. dragonage wypowiadalem sie na poczatku topicu - suby to przegiecie, aczkolwiek jak widac, pogralem tam troche na c3 i pozniej ze Stoną.
na wiekszosci serwerow jest donate i na mało którym nie ma ludzi kupujacych rzeczy.
wiec co, retail to dupa? ze polowa graczy to boty farmiace na spotach, a ze 1/4 to ebayerzy, ktorzy kupuja paczki po 200kk za kosmiczne kwoty? hehe, mialem przyjemnosc pozdejmowac kilkanascie botow w ct (jak finalElf na pewnym filmie ;D), a na pewnym pvp z ebayerem (przyznal sie sam, to byla jego pierwsza postac, nie mial klanu, a jego eq na 54 lvl to był full doom light i bop+6+qr...) kiedy go zniszczyłem na arenie koleś nie mógł się nadziwić i było bardzo fajnie...
z tym, że ja też wiem, jak to na privach jest z donatorami - zabije Cię taki najprawdopodobniej HE z SB+20 (albo z draconiciem), albo necro z som+20 (albo z arcana czy innymi end games zabawkami) i będzie krzyczał n00b, pwned ;] kiedys mnie to niemilosiernie denerwowalo - teraz tylko usmieszek politowania smile.gif
stona
No dokuadnie. Do gier trzeba podchodzić z dystansem. Weź, na ulicy też byś strzelał focha gdyby akuratnie twojego "cińkola" wyprzedził jakiś porszak ? Kto ma kasę ,ten z niej korzysta. Tak wygląda świat smile.gif Aha, ni chuchu nie kminie tego szyfrowania w nazwach "ct""bop+6+gr" itp biggrin.gif I chui , dobrze mi z tym. Gram sobie dziobiąc moby smile.gif A że ktoś jest SQW XZ +107hp M4Xi0r to mi akuratnie wisi XD
Shen87
gry to nie jest prawdziwe zycie i na szczescie mam duze mozliwosci wyboru serverow na ktorych moge grac, wyrazilem tylko swoja opinie odnosnie DN , chcecie to tam grajcie ,wasza sprawa.
LegionPolski
@Stona: ch "ct""bop+6+gr".
ct = cruma tower, lokacja na exp
bop = bow of peril, łuk b grade, bardzo zresztą popularny i dobry
+x= ilośc enchantu
qr = quick recovery, takie SA.
SA = special ability wink.gif

@Shen, na DN grałem chwilę ze Stoną, teraz jestem gdzie indziej - dążę do tego, że jeszcze jakieś pół roku temu śmiałem się z ludzi z DN, a grając tam stwierdziłem, że nie jest źle i każdy gra gdzie lubi.
Labik
To gdzie wy wreszcie gracie? Bo jak zaczne to nie będe zmieniał serwa. tongue.gif
Legion nawet te woje wyjaśnienie to i tak połowy z tego nie rozumiem biggrin.gif
mario87
Właśnie, można by się zgadać i zagrać na jednym serwerze, byle z dużym ratem tongue.gif

Co do tego tanka to ogólnie chodziło mi o fightera z dużym hp i def, takie pozostałości po diablo2 wink.gif
Labik
Rate czyli że szybko bijesz exp'a tak? biggrin.gif Ja właśnie wolałbym serwer co nie aż tak szybko się bije te lvl'e, byle pingi były za(pipi)iste.
LegionPolski
www.pvpx.com
czy tam net. jak nie dziala, to w googlach wpiszta pvpx ;p

x45, wiec wysokie.

u mnie to wyglada tak:
paladin (masa jak sie umie grac, juz pisalem jak jade necro ;d) na lvl 76 w imperial set (s grade) i z dle+9 (a grade) z subclassą na aw na lvl 68 w dark crystal secie i z ss +10 (a grade)

zaaapraszam! smile.gif
Labik
Ejjj no kurde grajmy na 1 dobrym serwerze od nowa sad.gif
stona
No też mi się wydaje że tak będzie lepiej smile.gif
walker_san
ja gram na dex romania, tare x4, pelno polakow, ogolnie fajnie jest, i serwer wmiare stabilny
LegionPolski
CYTAT(walker_san @ 22 05 2007, 11:58) *
ja gram na dex romania, tare x4, pelno polakow, ogolnie fajnie jest, i serwer wmiare stabilny

polecałem go już, jest ok, poza tym, że były sslagi...
a są jeszcze? bo to był główny powód dlaczego sprzedałem tam postacie.
Edziu
Ja tam wole z neta se EPI sciagnac i grac na zelithu ludzie sa z siemiatycz i okolic... miedzy innymi ja:P thumbsup.gif
Labik
Mam kompa. To jak gramy gdzieś?
stona
Na Dragonie ? smile.gif Bo mi się nie chce ściągać od nowa Lineage'a :|
Labik
Stona kaman na tego supreme. Trzeba ściągać od nowa l2? Sam patch nie wystarczy?
stona
Nie wiem ,bo ja mam L od kumpla z dysku przegrane, bez instalki XD
Labik
CYTAT(stona @ 9 06 2007, 13:01) *
Nie wiem ,bo ja mam L od kumpla z dysku przegrane, bez instalki XD

Zostaw dzisiaj na noc kompa i zassaj wersje z supreme. OK? thumbsup.gif
Labik
Zarejestrowałem się już na supreme i ściągam linejdża, już 13% cool.gif

EDIT: myślałem że się doczepi do starego
stona
Dobra, zasssam biggrin.gif
Edziu
DOKŁADNA INSTUKCJA EDZIA JAK GRAĆ NA ZELITHU
1.wejdz na strone www.epi-games.com i tam wybierz serwer zelith
1a.jezeli nie chcesz tego serweru wybierz inny.
2.tam kliknij na Join our comunication i wyświetli sie :
To play here You have to:
-Download patch below and install it into game directory.
-Create account below.
-Run EPI Patch from desktop Shortcut and wait for full update.
-Remember also to make account on forum - fastest way to get informations, help etc
3.sciagnij grę klikajac na download EPI PATCH a pozniej na Register an Account
ot i cala filozofia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.