Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Crysis
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
BartX
CYTAT(ako @ 2 11 2007, 22:41) *
CYTAT(BartX @ 3 11 2007, 00:18) *
Może to głupie, co teraz powiem, ale ja jako konsolowiec, mówię, że Crysis to syf, bo nie da się w to grać. Jaki konsolowiec ma taki kombajn, który by to pociągnął? Ako, bez high detali granie w to traci sens, to marnotractwo... jeżeli już wydają takiego potwora, to powinni dołączać kasę do pudełka, żeby sobie zakupić kartę graficzną, ram, procesor, płytę główną... Kto ma sprzęt, który pociągnie to na najwyższych detalach ręka w górę! Jedna, dwie... więcej nie widzę tongue.gif

Sytuacja podobna jak swego czasu z FarCry, upłynie rok, może dwa, zanim Crysis będzie grywalny na maksymalnych detalach dla każdego posiadacza sprzętu średniej klasy. Co jednak z tego, skoro Crysis to będzie za 2 lata graficzna kupa. Takie uroki grania na PC, właśnie dlatego ludzie kupują konsole.
Inna sprawa że najbardziej krytykują granie na PC osoby które twierdzą iż granie na detalach mniejszych niż maksymalne to marnotractwo (bez obrazy). Owszem, gra wiele wtedy traci pod względem prezencji, ale to nadal ta sama gra, i będzie bawić równie dobrze na średnich jak i na wysokich detalach.

Graficzna kupa? Mnie do tej pory opada szczęka gdy widzę Far Cry. A ta gra ma przecież ponad 3 i pół roku...
ako
CYTAT(BartX @ 4 11 2007, 00:44) *
Graficzna kupa? Mnie do tej pory opada szczęka gdy widzę Far Cry. A ta gra ma przecież ponad 3 i pół roku...

Moze zle sie wyrazilem. Chodzilo mi o to ze nadejda gry ktore beda po prostu wygladaly lepiej. Do fotorealizmu jeszcze daleeeeeeeeeeeeeeeeeeko, wiec jeszcze dlugo grafika w zadnej grze nie bedzie ponadczasowa i niezrównana. Konkurencja nie spi wink.gif
Dawido
A ja nadal jestem pełny podziwu dla grafiki w BF2. Gra już ma swoje na karku a nadal wygląda ślicznie. Teren bardzo ładnie wymodelowany, ładne drzewka... Chociaż te kanciate cienie troche już mnie denerwują.
stona
CYTAT(Dawido @ 4 11 2007, 00:40) *
CYTAT
Tak więc nie wyzywaj innych od cziterów i lam ,bo w tym momencie sam z siebie robisz durnia który o multi w BFie wie tyle co : "włazimy na EA polska polatać samolotem? ".

Tak się składa że w BF2 gram już długo. Co prawda nie mam jakiegoś kosmicznego wyniku ale już napewno nie pcham się na chamca do samolotu. Masz kuknij se moje skromne statsy http://www.bf2stats.nl/player/68067575/

Tak apropo amigo to jeśli twój sprzęt pozwala na komfortowe granie w max detalach a ty mimo to perfidnie wybierasz low detale aby lepiej ci się kroiło wiare to coś tu jest mimo wszystko nie tak. Żeby była jasnośc! Nie czepiam się ludzi ,którzy grają na low ze względu na słaby sprzęt.

Mam ~60 na H więc wolę grać na L i mieć max+ dobra widoczność. Po statsach widzę że grasz tylko CQ,a tam siedząc w czołgu aż tak ważne nie jest żeby zobaczyć snajpera kampiącego w cieniu. No i akurat ze statsów wynika że za dobry to nie jesteś , SPM poniżej 2 O_o Jak sobie lubisz pojeździć po mapce tankietką i podziobać innych to nie wcinaj się do filozofii grania na inf, bo co jak co ale jest między tym zasadnicza różnica.

A co do wyglądu BFa... Powoli mnie już dobija ta sztuczność środowiska :| Mogę sobie poniszczyć beczki i płotki... bajer. Szkoda że , wzorem Project Reality , EA nie spat(pipi)e gry na chamca żeby można było zniszczyć coś więcej.
Dawido
Nigdy nie mówiłem że jakiś kozak jestem. Gram dla przyjemności i koniec. Apropo czołgu to wszystko jest względne. Jak zamiast czołgu byłby samolot czy heli to też pewnie byś się przyczepił smile.gif

CYTAT
a tam siedząc w czołgu aż tak ważne nie jest żeby zobaczyć snajpera kampiącego w cieniu.

a niech se kampi. Taka jego profesja. Mi to nie przeszkadza.

Ponoc robią BF3. Zamiast 64 ma byż 80 graczy na mape.
Przypuszczam że i zainplementują także większą interakcje z otoczeniem.
stona
Tak, bo nie trawię CQ tongue.gif Koniec OF smile.gif
ako
Nvidia oszuka w "Crysis"?

http://pclab.pl/news29570.html
Dawido
Powiem krótko : Sranie w banie! Czepianie się pierdoł.
estel
Crysis zabezpieczone. Gierka wykryla mi wszystko na low (czemu mnie to nie dziwi?), ale udalo mi sie odpalic ja w mediumach. Powiem tak. Jak nie lubie FPSow (tylko Project: Snowblind mnie wciagnal na tyle zebym go skonczyl calego) tak w Crysisa chce grac. Podoba mi sie futurystyczny hud, nano suity, customizacja broni, to ze nasz bohater nie jest niezniszczalny i trzeba ostro kombinowac, zeby "oczyscic" wiekszy oboz. Podoba mi sie calkowita dowolnosc w rozgrywce. Ogolnie podoba mi sie wszystko. Dla mnie nie jest to gra wybitna (bo grafa to nie wszystko), ale nie mozna polemizowac ze stwierdzeniem, ze to dobrze napisany kawalek softu.

Dla ludzi, ktorzy lubia FPSy, polecam kupno oryginala. Ponoc multiplayer miazdzy (filmik -> http://www.gametrailers.com/player/25064.html).

IMO warto sie zaopatrzyc w swoj egzemplarz. Gierka (przynajmniej mi) sprawia duzo radosci ;]
Pablo el
Niestety multiplayer nie miazdzy - dalej brakuje jakiegokolwiek squad systemu a voip jest porazka. Dodatkowo dalej jest tak ze jezeli ktos jest szybki i szybko nabije sobie punkty (= bron alien albo czlog, albo i czlog alien tongue.gif) jest go bardzo trudno ruszyc. Dlaczego? Za malo punktow dostajemy za zabicie przeciwinika a przejecie lokacji na broniacych sie z alien weapons kolesi nie nalezy do latwych zadan...

Nie zebym plakal ze tego powodu - ale bez systemu squadow zorganizowanie akcji jest bardzo trudne w przeciwienstwie do chocby BF2 wink.gif
signap
multi jak i cala gra nie miarzy procz grafiki ale grafika to nie wszystko i wtym przypadku znane przyslowie ma racje
walek
Gdzie najszybciej ściagne demo Crysis?
stona
www.gamershell.com
signap
Polishtracker XD
Szpilu
CYTAT(estel)
Dla mnie nie jest to gra wybitna (bo grafa to nie wszystko)

Zgadzam się z Tobą, a jednak większość PeCetowców uważa, że grafika jest fundamentem całej gry. Szkoda...

Grałem w demo u kuzyna i szczerze powiedziawszy, grało się przeciętnie. Owszem, fizyka gry jest genialna, wszystkie przedmioty (puszki, skrzynie, itd.) można podnieść i rzucić nimi, Nano Suit jest genialnym wręcz pomysłem, a i początek dema (lot spadochronem) zachwycił. Ale czuję pewien niedosyt, czegoś brak tej grze i to jest chyba ten klimat, który towarzyszył takim grom, jak: Deus Ex, czy Medal of Honor. Powiem tak: Crysis jest przełomowy, jeśli chodzi o grafikę i niektóre bajery, ale jako zatwardziały konsolowiec wolę pyknąć w Quake'a 3 wink.gif. Niemniej polecam tą grę każdemu.
Super Big Boss
Ja grałem w Crisis'a u kolegi który dostałe gre kilka dni przed premierą (grafa na maxa) i musze przyznać, że gra robi ogromne wrażenie. Jak zobaczyłem finałową walke to myślałem, że z krzesła spadne. Zresztą nie tylko grafa robi wrażenie, inteligencja przeciwników jest na poziomie jakiego wcześniej w żadnej grze nie widziałem.
estel
@Super Big Boss
To fajnie, ze ja eliminuje (bez tlumika) jednego z grupki trzech komandosow, a pozostala dwojka nie reaguje. Cialo zabitego wpada im pod nogi. AI na wysokim poziomie?
Pablo el
CYTAT(estel @ 18 11 2007, 14:42) *
@Super Big Boss
To fajnie, ze ja eliminuje (bez tlumika) jednego z grupki trzech komandosow, a pozostala dwojka nie reaguje. Cialo zabitego wpada im pod nogi. AI na wysokim poziomie?
nie wspominajac o tym ze wystarczy narobic troche halasu w jednej czesci obozu zeby przylecieli wszyscy jak muchy do g*wna zostawiajac wszystkie objectivy puste. Bardzo inteligentne.

Gram na Hard bo na Vetereanie nie ma crosshair wink.gif

Wszystko to bugi ktorych gra ma niestety calkiem sporo. Jakos COD4 bardziej wsysa...
Dawido
CYTAT
Gram na Hard bo na Vetereanie nie ma crosshair

To se zrób markerem jak inaczej nie potrafisz smile.gif A ja odrazu pykam na Delta i jest wypas! Krótka seria i kaput. To lubie a nie jakieś maszerskie napierdalanie do przodu.

CYTAT
nie wspominajac o tym ze wystarczy narobic troche halasu w jednej czesci obozu zeby przylecieli wszyscy jak muchy do g*wna zostawiajac wszystkie objectivy puste. Bardzo inteligentne.

Przegieli ze "słuchem" i tyle smile.gif A tak wogule to marudzicie jak takie typowe "polaczki". Nie ma gry idealnej bo i programista to przecież tylko człowiek.
estel
Twoje podejscie przypomina mi pewna sytuacje. Kupilem na allegro Swap Magica. Z rumiencami na twarzy oczekiwalem paczki. Po kilku dniach moja mekka nadeszla. Zdzieram papierki, wyciagam pudelko, otwieram instrukcje, montuje co moge i... i zonk. Brakuje jednej czesci (bardzo waznej). Pojechalem do sprzedawcy i po szybkim wytlumaczeniu sytuacji uslyszalem: "o co panu chodzi, przeciez sa prawie wszystkie czesci".

Po co ta anegdotka?
W sumie to nie wiem.

Tak samo nie wiem, dlaczego jezeli gra ma jakies wady, ja mam o nich nie mowic? Bo zostane uznany za "typowego polaczka"? Bo wytykam grze bledy wcale nie niegujac ciezkiej pracy autorow? Jezeli AI jest do dupy, to powiedzmy ze AI jest do dupy. Nie ma co sie oszukiwac i w sytuacji, gdy koles dostaje serie w leb (niecelna, bo spada mu czapka), a potem dalej stoi w miejscu, nie wmawiajmy sobie ze "tak powinno byc" ok? ;]
stona
Niom też się zawiodłem na AI. Dziobię do kolesi z krzaczorów. Stoją kawałek ode mnie. Dostają serię po plerach ( ofkoz nie umierają). I zamiast skitrać się/ odwrócić w moim kierunku ( w końcu chyba czują że dostają w plery?) oni kitrają się ale ...po złej stroni kamienia i jeszcze bardziej odwracają plerami do mnie XD

Ale czasami też coś tam mądrego zrobią.

No i BTW... Na serio chcielibyśmy żeby po 1 alarmie na całej wyspie wszyscy byli już w najwyższym stanie gotowości?

Aha, w(pipi)iają mnie kolesie z motorówek.. no mają normalnie sokole oczy i widzą mnie z odległości z której ja ledwie widzę motorówkę :|
Pablo el
CYTAT(stona @ 20 11 2007, 04:48) *
Aha, w(pipi)iają mnie kolesie z motorówek.. no mają normalnie sokole oczy i widzą mnie z odległości z której ja ledwie widzę motorówkę :|

to ze widza to jeszcze nic - zobacz z jakiej odleglosci sciagaja tongue.gif

Helikopter ma podobnie - nad toba jest po prostu taki las ze nieba nie widac a heli wszczyna alarm i lata jak glupi dokladnie nad toba dopoki nie wlaczysz niewidzialnosci. Zenada.

Ale sa i minusy dodatnie - fajnie jest tak sie poskradac i zalatwic misje bez oddania strzalu. Zajmuje to troche czasu i sprowadza sie glownie do biegania od kamienia do kamienia ale jaka satysfakcja po tak zaliczonej misji wink.gif  Szkoda tylko ze czasem jest to irytujace z uwagi na bugi AI (widza przez kamien/krzaki)
walek
Grałem w demko na najwyzszych obrotach (monitor 22 cale,Samsung). I jakie wrazenia?... Najbardziej cieszy interakcja- tak powinno sie rozpierdzielac wszystko naookoło!. A wizualia... dziwna sprawa, niby zaawansowany "kombajn" technologiczny, ale jakos nie spadlem z krzesłam. Bardziej rozdziawialem szczeke przy "Assassin's Creed"....

Ps.Ps3 i Xbox360 tego nie pociągnął!? smile.gif
signap
pociagnal by i to bez problemow tyle ze bez efektow dx10
stona
LOL.... Jakich efektów DX10? O ile się nie mylę to PS2 jedzie na DX8 a grafę krzesa(ła) o wiele ładniejszą ( od analogicznych gier pod DX8 na PieCa). IMHO programowo(może sprzętowo) dało by się załatwić każdy efekt zastosowany w Crysisie pod DX10.
RoL
Ja pogralem w demko na srednich detalach i zrobilo na mnie nawet wieksze wrazenie niz demko Bioshocka. Interakcja z otoczeniem stoi na naprawde wysokim poziomie. Najbardziej mnie jaralo lamanie drzew i rozwalanie budynkow. Grafika nawet na srednich detalach jest bardzo ladna, a na high to juz pewnie calkowicie nowa jakosc.
signap
CYTAT(stona @ 21 11 2007, 10:12) *
LOL.... Jakich efektów DX10? O ile się nie mylę to PS2 jedzie na DX8 a grafę krzesa(ła) o wiele ładniejszą ( od analogicznych gier pod DX8 na PieCa). IMHO programowo(może sprzętowo) dało by się załatwić każdy efekt zastosowany w Crysisie pod DX10.

ogolnie efekty dx10 sa obecnie slabe, gry na tym DX dzialaja gorzej pozatym mozna miec karte z 10 i XP i tez grac w Crysisa na VH bez Visty
Dawido
CYTAT
ogolnie efekty dx10 sa obecnie slabe, gry na tym DX dzialaja gorzej pozatym mozna miec karte z 10 i XP i tez grac w Crysisa na VH bez Visty

Ba! Albo i jeszcze lepiej. Karta DX9 na Xp z VH. Framerate będzie kijowy ale gra przynajmniej pójdzie. Jak widać Pixel Shader 3.0 jeszcze się nie zestarzał smile.gif DX10 to puki co marketingowy bubel. Gry pod Vistą chodzą wolniej , gry pod DX10 też chodzą wolniej. Bill wie jak ożywić rynek kart graficznych i procków smile.gif
Pablo el
CYTAT(signap @ 21 11 2007, 05:19) *

Crysis w DX9 a DX10 to niebo a ziemia smile.gif Jest to pierwsza gra ktora jest po prostu zupelnie inna - interakcja z otoczeniem jest lepsza, depth of field jest po prostu perfekcyjny ale wszystko odbywa sie kosztem wysajnosci. DX10 Ultra High nie ma co atakowac bez SLI - na jednym GTX sa jakie 5fps na moim sprzecie...
marcin_N
Na GeForce 8400M GT i Intel Core 2 Duo 2GHZ pójdzie płynnie na medium?
NerkoWiktor
CYTAT(marcin_N @ 21 11 2007, 19:07) *

nie wiem czy się chciałeś ku.rwa pochwalić kompem czy po prostu jesteś głupi ale mimo to dam ci kilka rad :

1) nigdy więcej nie pisz takich postów
2) ściągnij sobie demo i zobacz czy pójdzie
3) wejdź na http://www.systemrequirementslab.com - użyj magii i sprawdź czy Ci pójdzie tumanie
4) nie pisz więcej takich postów

nie dziękuj
signap
3. takie stronki nic nie pomagaja - FEAR ma 2 lata a ja na c2d 1,8, 1gb, 8600gt musialem grac na medium by bylo plytnnie (czasami byly dropy) mimo ze mialem 3 razy lepszy komp niz zalecany...

jak sie nazywa taka stronka ktora sprawdza kompa z wymaganimi podanymy przez developera - cos YOURGAMER niepamietam dokladnie ale YOU/R jest na 100%
Kornolio
CYTAT(signap @ 21 11 2007, 22:46) *
3. takie stronki nic nie pomagaja - FEAR ma 2 lata a ja na c2d 1,8, 1gb, 8600gt musialem grac na medium by bylo plytnnie (czasami byly dropy) mimo ze mialem 3 razy lepszy komp niz zalecany...

jak sie nazywa taka stronka ktora sprawdza kompa z wymaganimi podanymy przez developera - cos YOURGAMER niepamietam dokladnie ale YOU/R jest na 100%

Moze wejdz na www.srtest.com ???
LegionPolski
CYTAT(NerkoWiktor @ 21 11 2007, 19:17) *

nie wiem czy się chciałeś ku.rwa pochwalić kompem czy po prostu jesteś głupi ale mimo to dam ci kilka rad :

3) wejdź na http://www.systemrequirementslab.com - użyj magii i sprawdź czy Ci pójdzie tumanie

nie dziękuj

Zadał durne pytanie, ale nie żeby go od razu od tumanów i głupków wyzywać.
Opcja z demem jest do du'py dla niektórych. A ten sysreqlab to jest niezbyt miarodajne.
Sam kiedyś byłem strasznym przeciwnikiem takiego czegoś jak on robi, ale teraz wychodzę z założenia, że zawsze lepiej jest się kogoś poradzić i zapytać, bo to będzie obiektywna opinia.

@Pablo_el
Bez kitu jest taka mega róznica? Weź daj jakieś skriny smile.gif
RoL
http://pl.youtube.com/watch?v=c8zgC86X2AU takie male porownanie

roznica rzeczywiscie jest i to spora, ale nie zmienia to faktu, ze nawet na dx9 gra prezentuje sie wspaniale
signap
CYTAT(Kornolio @ 21 11 2007, 20:57) *
CYTAT(signap @ 21 11 2007, 22:46) *

Moze wejdz na www.srtest.com ???

nie, chce YOUcostam chytry_.gif. By miec DX10 na fula trzeba pare tysiakow na kompa, pozatym pewnie az tak gra nie wyglada bo to filmiki od EA czy Cryteku wiec pewnie troche sa podciagniete, najlepiej niech ktos poda z innego zrodla porownanie dx
Pablo el
Tu macie filmiki w HD z porownaniem - niestety nawet 720p to za malo zeby pokazac wszystkie detale w tej grze wacko.gif  ale daje lepszy poglad na sprawe niz youtube wink.gif

http://www.gametrailers.com/player/19965.html
http://www.gametrailers.com/player/18588.html
Dawido
CYTAT
http://pl.youtube.com/watch?v=c8zgC86X2AU takie male porownanie

roznica rzeczywiscie jest i to spora, ale nie zmienia to faktu, ze nawet na dx9 gra prezentuje sie wspaniale

Ten filmik jest GÓ.WNO warty bo Very High można puścić i na XP na jakiejkolwiek karcie z Pixel Shader 3.0 (DX9) wystarczy tylko podmienić ustawienia w configach. DX10 NIE DAJE LEPSZEJ GRAFIKI!!!
Pablo el
CYTAT(Dawido @ 21 11 2007, 17:16) *
Ten filmik jest GÓ.WNO warty bo Very High można puścić i na XP na jakiejkolwiek karcie z Pixel Shader 3.0 (DX9) wystarczy tylko podmienić ustawienia w configach. DX10 NIE DAJE LEPSZEJ GRAFIKI!!!

Niestety ale nie masz racji - na dx9 brakuje chocby pelnej destrukcji otoczenia (kazdego liscia!), field of view, zachod slonca wyglada znacznie biedniej itp

Owszem, czescefektow jest specjalnie blokowana pod xp tak zeby uwypuklic te roznice ale nawet po zabawie w konfigach roznica jest. Wez tez pod uwage ze serwery DX9 i DX10 nie sa kompatybilne wink.gif
pawel3569
NerkoWiktor widzę, że dobrze idzie Ci obrażanie ludzi (może jakiś zły dzień??) Sory za oftop ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca przynajmniej na tym forum.
Dawido
Jakieś screenshoty by się przydały. Chciałbym także zobaczyć ten "cudowny" efekt niszczenia każdego liścia:)
Pablo el
CYTAT(pawel3569 @ 21 11 2007, 17:35) *
NerkoWiktor widzę, że dobrze idzie Ci obrażanie ludzi (może jakiś zły dzień??) Sory za oftop ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca przynajmniej na tym forum.

Zobacz za co ma ostrzezenia - chyba go nic nie nauczyly kultury osobistej wink.gif
NerkoWiktor
CYTAT(Pablo el @ 21 11 2007, 23:48) *
Zobacz za co ma ostrzezenia - chyba go nic nie nauczyly kultury osobistej wink.gif

No dokładnie, te 4 warny za sygnaturke i jeden za piraty w pt niczego mnie nie nauczyły - o ja niedobry oj oj mellow.gif

CYTAT(pawel3569 @ 21 11 2007, 17:35) *

Za to ja zauważyłem że niektórym świetnie idzie pisanie de.bilnych postów ( może mają złe dni?? ) Sorry z offtop ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca przynajmniej na tym forum.
pawel3569
OMG Ile ty masz lat-bo ja obstawiam max 12
estel
CYTAT(NerkoWiktor @ 21 11 2007, 19:17) *

nie dziękuj

Nie rozumiem cie. Chlopak napisal specyfikacje sprzetowa swojej maszyny i zadal normalne pytanie. Co w tym jest tak strasznie denerwujacego, ze nasz Lord Wiktor Allknowing zostal wyprowadzony z rownowagi? Zamiast sie wpieniac latwiej napisac tak albo nie. Poza tym, juz ktos ci napisal przede mna, ze testy nie sa wymierne. Dodatkowo najlepiej sprawdzic wszystko w grze. Mi Crysis ustawil sie na Low, ale puscilem go spokojnie na mediumach i smiga ;]

CYTAT(LegionPolski @ 21 11 2007, 20:58) *
Sam kiedyś byłem strasznym przeciwnikiem takiego czegoś jak on robi, ale teraz wychodzę z założenia, że zawsze lepiej jest się kogoś poradzić i zapytać, bo to będzie obiektywna opinia.

Czegos takiego tzn czego? Nie rozumiem co on takiego robi. Szuka pomocy?
stona
No ale widzę że wolicie na siebie najeżdżać niż mu odpowiedzieć wink.gif

NIE PÓJDZIE DOBRZE. Why? Bo masz badziewiastą kartę graficzną. Wiesz,to że na początku nazwy ma 8xxx nie znaczy że jest np lepsza od 7600 lub 6800 ( BO NIE JEST) hmm ona nawet jest gorsza od 7300GT i 6600GT. Ogólnie jest to karta do rozwiązań biurowych i w nowe gry to Ty raczej na tym nie pograsz. Życie... Nie trzeba było kupować kompa w markecie wink.gif

PS. Za ok 450 masz x1950PRO na którym już pograsz sobie spokojnie na mediumie smile.gif
RoL
na x1950 pro odpalilem to nawet na high i chodzilo w miare plynnie, ale co jakis czas gra zatrzymywala sie na pare sekund. najlepiej pokombinowac w opcjach i dac czesc na medium i czesc na high
stona
Cały czas mówimy o 1280x1024 wink.gif
Dawido
Karta to faktycznie porażka. 1950pro za tą cene wymiata i polecam ją wszystkim z ograniczonym budżetem. Wszystkie opcje po prawej stronie mam na Very High. Zaś po lewej to już trza poobniżaćsmile.gif Tekstury mogą zostać na High, ale cienie i co najważniejsze dokładność cieniowanie to już musi być Medium. Tym sposobem gram całkiem bezstresowo na 1280x800.

Procek jak na standardy Core 2 Duo masz troche "niedotaktowany" ale i tak jest dobrze (mój 1,86 śmiga na 2,8ghz).

marcin_N
Odezwie się więc ten, który został bezpodstawnie zdissowany przez niezrównoważonego w moim odczuciu użytkownika o nicku "NerkoWiktor".

Zadałem tak n00bskie, idiotyczne pytanie wcale nie po to żeby pochwalić się sprzętem, tylko zapytać...
A jako, że mam okazję zakupić sprzęt o podanej przeze mnie konfiguracji chciałem się TYLKO dowiedzieć, czy będę miał sposobność zagrać także w tą najbardziej zaawansowaną graficznie grę jaką jest niewątpliwie Crysis.

Okazało się jednak, że niektórym użytkownikom tego forum brakuje kultury osobistej
CYTAT
Sorry z offtop ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca przynajmniej na tym forum.

Widzisz, ja natomiast uważam, że takie osoby jak ty nie powinny przebywać na tym forum.
Na drugi raz, jak nie zamierzasz napisać nic konstruktywnego po prostu nie pisz...

Nawiasem mówiąc... sorry za OT ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.