Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Herosi
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale > Heroes
Lipa
Telewizja Polska będzie transmitować kolejny serial po Lost i 4400. Cieszy mnie to bardzo, bo słyszałem o tym serialu dużo dobrego smile.gif Przebije Prisona ? smile.gif
Mariusz Saint
CYTAT(Lipa @ 3 05 2007, 21:13) *
Telewizja Polska będzie transmitować kolejny serial po Lost i 4400. Cieszy mnie to bardzo, bo słyszałem o tym serialu dużo dobrego smile.gif Przebije Prisona ? smile.gif

Serial może nie zdobyć wielkiej popularności w Polsce; historia o ludziach z niezwykłymi zdolnościami była całkiem niedawno i średnio się przyjęła ("4400"), sami Hirołsi mają IMO bardzo słaby pierwszy odcinek, co może odrzucić wielu potencjalnych widzów. Mocno akcentowana komiksowość serialu też może być argumentem na "nie", bo i same komiksy o superbohaterach chyba nie należą w Polsce do mainstreamu smile.gif
Lipa
Jak w każdym serialu - Pilot jest słaby wink.gif Na szczęście TVP puszcza 2 odcinki, więc mam nadzieję, że skutecznie przyciągną mnie do ekranu TV.
Mikes
Kiedy?

Był jeszcze jeden serial, ten co się dzieje w starożytnosci, noo, jak on miał? Mogli by go puscic
Lipa
CYTAT(Mikes @ 3 05 2007, 22:13) *
Kiedy?

17.05.2007r.
ogqozo
CYTAT(Lipa)
Przebije Prisona ?

Prisona może przebija, Lost na pewno nie przebija.
CYTAT(Lipa)
Jak w każdym serialu - Pilot jest słaby

Widać Lost to nie serial.
CYTAT(Mariusz Saint)
sami Hirołsi mają IMO bardzo słaby pierwszy odcinek, co może odrzucić wielu potencjalnych widzów.

Ja bym powiedział, że mają słabe pierwsze 10 odcinków i to już może być dość poważny problem.
CYTAT(Mikes)
Był jeszcze jeden serial, ten co się dzieje w starożytnosci, noo, jak on miał? Mogli by go puscic

Masz na myśli "Ja, Klaudiusz"? Leciał już. No chyba żebyś chciał "Rzym", ale raz - że prędzej by go puścił TVN, dwa - że nie ma się w sumie czym jarać.
tk
że niby w "rzymie" nie ma się czym jarać?
nWo
Herosi to ciezki serial, ja sam nie jestem do niego przekonany a obejrzalem juz caly sezon. W polsce sie nie przyjmie, bo odcinki sa za bardzo pomotane i nie wiadomo oco tak naprawde chodzi, "ocal dziewczyne a ocalisz swiat" no kto uwierzy w takie bzdety. Starsza widownia od razu zmiesza ten serial z błotem, a mlodziez ktora sie spodziewa akcji, niedostanie nic w zamian. Akcji zwyczajnie niema a jest przyczajka po ktorej nic nie wynika. Dopiero jak rozgryzlem oco tak naprawde chodzi to sie okazalo ze to juz 18 odcinek. Ciekawe czy TVP bedzie czekac tak dlugo, ale skoro juz zdecydowali sie go emitowac to pewnie tak.

Osobiscie wolabym Jericho w czwartowe wieczory, a kto nie dry.gif
Mariusz Saint
CYTAT(nWo @ 11 05 2007, 07:22) *
Herosi to ciezki serial, ja sam nie jestem do niego przekonany a obejrzalem juz caly sezon.

Przecież zostały jeszcze dwa odcinki, żeby był cały sezon catfight.gif
Lipa
No i wczoraj były dwa premierowe odcinki. Początek trochę zagmatwany smile.gif Po 2 odcinkach stwierdzam, że chyba resztę ściągnę na kompa wink.gif
Masorz
ale tym sie nie przejmuj
Shadow of Nobody
"Heroes" jest rewelacyjny, dla mnie przebija te wszystkie Prison Breaki i Losty, dawno już tak nie wciągłem się w żaden serial. Fakt, nie można nie zarzucić mu zżynania z innych seriali (vide "4400"), ale tempo akcji oraz bardzo ciekawe postacie windują Herosów bardzo wysoko w moim rankingu najlepszych seriali wszechczasów, mam nadzieje że przyjmie sie w Polsce i TVP wyemituje drugi sezon.
Hubi.
wiadomo coś o drugiej serii w TVP?
Dante
Premierę ma w stanach więc teraz nie będzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.