CYTAT(komar737 @ 8 05 2007, 16:43)

Czyli ja jestem lepszy od Dantego, bo bede uderzal o stolek piescia 121 razy?
no jesli kazde uderzenie wykonasz inaczej, stol bedzie latal na 3 pietra w gore i do tego zrobisz z niego sitko za pomoca jakichs pistoletow, to tak - bedziesz lepszy.
CYTAT
Normalnie nie mam slow. Dante- lepsza postac, bo pop-upy odpowiedzialne za miazge na ekranie pokazuja wieksze wartosci... Gratz.
zastnawiam sie czego nie rozumiesz.
czy tego, ze system combosow w GOW zostal przygotowany z mysla o tym, aby opanowac go do perfekcji mogla osoba okreslana przez Amerykanow jako "retarded", czy tez moze po prostu nie przyjmujesz do wiadomosci, ze system walki w obu grach dzieli przepasc porownywalna z International Karate + na C-64/Atari 65XL z tym, ktory zaprezentowala Sega w Virtua Fighter?
punkciki w DMC nie dostajesz za sieczke i jak najwytrwalsze wciskanie dwoch guzikow na zmiane, tylko za styl, w jakim ta sieczke robisz. sprobuj wycisnac z DMC na poziomie Hard SSS za styl, a przekonasz sie, ze Kratos to zwykly prostaczek z dwoma ciosami na krzyz. skuteczny, brutalny, ale bez finezji i polotu. taki Commando czy inny Rambo w starciu z Neo czy innym X-Manem. nie ta liga.
CYTAT
Idac twoim arcy-genialnym tokiem myslenia, powiem tylko, ze Kratos jest o ok. 8 tys. razy lepszy od Dantego, bo combo, jakie potrafi wykrecic, obija sie o okragly milion.
dodaj, ze tylko i wylacznie w okreslonych miejscach przy wykorzystaniu bugow w grze.
CYTAT
Wiec te twoje symboliczne 120 wprawnego gracza (niewatpie, ze moze byc wieksze, ale za twierdzenie, ze ta wartosc jest dla Kratosa niewykonalna, cos sie nalezy) jest naprawde symboliczne
biorac pod uwage warunki konieczne do spelnienia tego Twego milion-combo - figa z makiem.
CYTAT
CYTAT
jakies kompleksy odreagowujesz?
Patrzac na takich ludzi nie trudno wpasc w kompleks typu "Co ja tutaj robie, co sie z nimi dzieje? Dlaczego maja mozgi rozwielidki?"
poprawnie jest "rozwielitka". a tak w ogole - to "madry glupiemu ustepuje"... za duzo masz w sobie agresji - moze to stad ta zacieklosc w bronieniu Kratosa? identyfikujesz sie z nim? chcesz byc taki jak on?
CYTAT
Wole juz sie onanizowac przy cyckach chociazby jednej z siostr przeznaczenia niz przy "schludnym, czystym, majacym nieskazitelna cere"
a ja wole gre komputerowa, w ktorej wymaga sie ode mnie nieco wiecej niz masherki - bo w GOW od gracza wymaga sie masherki, a w DMC wymaga sie odrobiny finezji - no, chyba, ze nie interesuje Cie styl, tylko efekt. bo w GOW efekciarstwo uzyskac jest latwo (ubogi system combo), natomiast zmusic Dante do tak efekciarskiej walki (nie liczac przerywnikow filmowych) jest juz znacznie trudniej.
CYTAT
Za to argumenty typu "Dante wykreca wieksze hit-combo" oraz "ma wiecej ciosuff i wygra w bezposredniej walce" sa tak dojzale i wyrafinowane, ze nie powstydzilaby sie ich sama Anna Maria Wesołowska.
1. nie wiem kim jest Anna Maria Wesolowska - bylbym wdzieczny za wyjasnienie
2. Dante wykreca wieksze combosy - FAKT
3. Dante ma wiecej ciosow - FAKT
4. punkty 2 i 3 przedstawialy ARGUMENTY w dyskusji.
5. twierdzenie, ze "Dante to pedal" nie ma sie nijak do tematu dyskusji. sprowadza dyskusje na temat dwoch postaci z gier komputerowych do poziomu "a ty jestes glupi i masz wszy". czyli przedszkole.
CYTAT
Pamietam, jak bylem maly to lubilem sie klocic, ktora postac jest lepsza i "kto kogo pokona". Tyle, ze ow postacie pochodzily z calkiem odmniennych swiatow i NIGDY nie bedzie mozliwosci przeprowadzenia takiego starcia - no ale to dla fanow Danteusza szczegolik, Dante na pewno wygra, bo ma przeciez wieksze hit combo, nie?
nie. to Ty uprawiasz taka dyskusje, z tym ze Twym argumentem na argument strony przeciwnej jest "to ja mam racje, bo ty jestes glupi". przeciez wiadome jest, ze takiego starcia raczej nie uswiadczymy. mozemy jednak poteoretyzowac "co by bylo gdyby". i do takiego teoretyzowania argument w postaci wiekszego wachlarzu ciosow, wiekszej sprawnosci, szybkosci, czy tez bycia niesmiertelnym moze przewazac szale na jedna ze stron. z drugiej strony sa argumenty typu "bo to madafaka" i "tamten to pedal". i z braku argumentow pojawia sie agresja, prowadzaca do obrazania slownego osob majacych inne zdanie niz Ty.
CYTAT
BTW, nie wiem, w jakiego GoWa grales, ale u mnie Kratos zadnymi fakami nie rzucal i zadnej srebrnej poswiaty nie zostawial.
gralem w GOW1 (dwojke pewnie kupie, jak stanieje do rozsadnego poziomu cenowego). moze i nie rzucal fakami, ale ten duzy nagan (od Afrodyty bodajze?) zostawial poswiate - podobnie jak lancuchy. czy byla srebrna, czy biala, czy szara-bura, to juz szczegol, nie sadzisz?
CYTAT
Nie bede dalej dyskutowal na ten temat, bo widze ze robi sie mala wojenka, a ja warna dostac nie chce.
no wiesz - pisanie o wspoldyskutancie, ze ma "mozg rozwielidki" to na pewno nie jest proba zalagodzenia sporu. i ponownie w Twym dlugasnym poscie nie pojawil sie zaden argument mogacy swiadczyc o tym, ze Kratos bylby lepszy w bezposrednim starciu. jedyny argument to nadal "bo Kratos to madafaka, a Dante to pedal".