Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Faranell
CYTAT(FLooK @ 17 09 2007, 09:02) *
W tym roku raczaej giery już nie kupie bo wybuliłem na HSa ;]
Którą grę wybrać? Z pierwszego i drugiego kwartału 08'
Burnout Paradise
Devil May Cry
Silent Hill 5
Killzone 2 wub.gif
MGS 4 blush.gif
GTA 4

To według mnie najlepsze nadchodzącr tytuły, ale nie moge się zdecydować który wybrać ;/

No to jest pewien dylemat:) Na pewno bral bym MGS'a 4 i albo Killzone2 albo GTA4:) To juz zalezy od Ciebie jaki typ gier bardziej preferujesz;)
WESKER-DL
Ciężki wybór jak ja bym miał wybrać postawił bym na GTA 4
Divine
Dmc4 - pod warunkiem że okaże się równie dobre co część trzecia.

FLooK
To żeście pomogliii laugh.gif
Zlookam najwyżej co w PE napiszą
Burth
mam dylemat czy kupic obliviona czy warhawka...
w sumie srednio lubie strzelaninki online bo cienie i szybko mnie to nuzy wole mmorpg... czy warhawk jest AŻ tak dobry ze warto ryzykowac ?
izon
CYTAT(Burth @ 17 09 2007, 16:35) *
mam dylemat czy kupic obliviona czy warhawka...
w sumie srednio lubie strzelaninki online bo cienie i szybko mnie to nuzy wole mmorpg... czy warhawk jest AŻ tak dobry ze warto ryzykowac ?

Podlaczam sie pod pytanie bo mam IDENTYCZNY dylemat tylko ze ja lubie strzelanki online.Jak woógle Warhawk wypada w porownaniu z innymi tego typu grami??Pozdrawiam.

A i jezeli przekonacie mnie do Warhawka to jaki zestaw brac.Sana gra za 119 zeta czy za 220 zl ze sluchawka??Czy woógle ona jest tyle warta??
BQG
Ja mam takie pytanko.
Czy w Virtua Tenis 3 można grać w sieci? Jak nie można to jaką strzelankę polecacie on-line?
Resistance FoM już mnie denerwuje. Banda oszustów tam gra. 100 razy grałem DM i nie wygrałem ani razu. confused.gif
Faranell
CYTAT(BQG @ 19 09 2007, 00:48) *
Ja mam takie pytanko.
Czy w Virtua Tenis 3 można grać w sieci? Jak nie można to jaką strzelankę polecacie on-line?
Resistance FoM już mnie denerwuje. Banda oszustów tam gra. 100 razy grałem DM i nie wygrałem ani razu. confused.gif

W Virtua Tenis mozna i podobno jest super sprawa,na 100 meczy nie wygrales ani jednego?? Po prostu naucz sie grac: ) A co do strzelanek online,to bierz WH,albo poczekaj na Call of Duty 4:)
GMB
Cooooo??? W Virtua Tennis 3 można grać online na PS3? Czemu ja nic o tym nie wiem?
Emiel
Bo to nieprawda. W VT3 można grać online tylko na konsoli Microsoftu jak zwykle.
Faranell
Emiel niestety ma racje... a wielka szkoda;/
Snake_PL
Ja sie zastanawiam nad Oblivionem i Warhawkiem doradźcie coś tongue.gif .
wojnar
Ja jakbym miał wybierać to wybrałbym Warhawka tongue.gif Podobno jest to bardzo dobra gra, sam chcę ją kupić tongue.gif Powoli zbieram kasę na samą gre, bez słuchawki ponieważ na razie mi to nie potrzebne, może kiedyś...
DIXON
CYTAT(Snake_PL @ 29 09 2007, 12:04) *
Ja sie zastanawiam nad Oblivionem i Warhawkiem doradźcie coś tongue.gif .

Jeśli znasz dobrze angielski to bierz Obliviona, (bo bez znajomości tego języka ta gra szybko ci sie znudzi i nie będziesz wiedział ja przechodzić misje) a jak nie to bierz warhawka.
Crono
FIFA 2008 czy PES 2008 tongue.gif ?
Faranell
CYTAT(Crono @ 29 09 2007, 14:28) *
FIFA 2008 czy PES 2008 tongue.gif ?

Nawet nie zadawaj takich pytan!!;d
PES2008 smile.gif
goggy
fifa 2008 why ??

PES 2008 only
donalduck
A ja uważam że nowa fifa jest całkiem fajna. Wczoraj sobie kupiłem bo się wkurzyłem że nie wrzucili dema PES2008 i nie żałuje, zabawa zwłaszcza online jest przednia, gameplay znacząco się zmienił i przypomina już coraz bardziej ten z PES-a. plus nowy ciekawy tryb BE-A-PRO, w którym wcielamy się w jednego zawodnika i tylko nim gramy, fajna zabawa, oczywiście PES-a też kupie bo kocham tę serie ale fifa już naprawde nie sprawiała mi tyle przyjemności co teraz, fanom PES-a z klapkami na oczach polecam pograć pare eczów w demko, przełączyć sie też na kamere BE-A-PRO może się przekonacie na nowo do fify. Będe wtedy miał z kim pograć online tongue.gif
izon
CYTAT(donalduck @ 29 09 2007, 15:50) *
A ja uważam że nowa fifa jest całkiem fajna. Wczoraj sobie kupiłem bo się wkurzyłem że nie wrzucili dema PES2008 i nie żałuje, zabawa zwłaszcza online jest przednia, gameplay znacząco się zmienił i przypomina już coraz bardziej ten z PES-a. plus nowy ciekawy tryb BE-A-PRO, w którym wcielamy się w jednego zawodnika i tylko nim gramy, fajna zabawa, oczywiście PES-a też kupie bo kocham tę serie ale fifa już naprawde nie sprawiała mi tyle przyjemności co teraz, fanom PES-a z klapkami na oczach polecam pograć pare eczów w demko, przełączyć sie też na kamere BE-A-PRO może się przekonacie na nowo do fify. Będe wtedy miał z kim pograć online tongue.gif

Ja wlasnie juz po demku stwierdzilem ze nowej fify napewno nie kupie:)Gameplay=drewno.Only PES!
uhr
CYTAT(donalduck @ 29 09 2007, 15:50) *
gameplay znacząco się zmienił i przypomina już coraz bardziej ten z PES-a.

fanom PES-a z klapkami na oczach polecam pograć pare eczów w demko, przełączyć sie też na kamere BE-A-PRO może się przekonacie na nowo do fify.

Heh.. skoro przypomina coś to nie może być lepsze od pierwowzour.. PES 2008 to u mnie must have.

Natomiast teraz posiadając Ressistance i Motorstrom które mi nie podchodzą i buszując po demkach szukam, czegoś co naprawdę mnie wciągnie..

Tylko co?!

Heavenly Sword? demko mi się podoba ale czy warta jest dwóch stówek?
Colin dirt mi nie poszedł, gt jeszcze nie ma, genji odpada, virtua tennis to na multi, a może WarHawk?

Co obecnie jest takim największym hitem na ps3? bo kupiłem je tydzien temu i niezbyt orientuje się w ocenach z PSX extreme..
YETI
CYTAT(uhr @ 4 10 2007, 02:31) *
Co obecnie jest takim największym hitem na ps3? bo kupiłem je tydzien temu i niezbyt orientuje się w ocenach z PSX extreme..

MS, Resistance, Heavenly Sword, Oblivion, Ninja Gaiden:S, Warhawk, R6 Vegas, GRAW2.
Obecnie chyba najlepsze gry na PS3.
zajman
A ja się zapytam tak - vegas czy graw 2 ?
marcin0903
Co Ci bardziej leży walki w terenie (górskie tereny itp...) czy odbijanie lokacji itp.. w Las Vegas?
GuiltyBullet
CYTAT(zajman666 @ 7 10 2007, 18:55) *
A ja się zapytam tak - vegas czy graw 2 ?

Hmm ja bym wybral na twoim miejscu Graw. Gra jest niesamowita. Singiel ktory jest zazwyczaj przedsmakiem przed wykorzystaniem mozliwosci grey w multi tu poprostu mnie powalil. Ten feeling i do tego komendy na headsecie kreuja niesamowite wrazenie pola walki. Rainbow six jest nieco inna gra. Gralem w obie i z czystym sumieniem polecam Graw ostra gre wymiatajaca na multi.
rafalsky
Ja też mam mały dylemacik:
-Lair
-Heavenly Sword
Co z tych dwóch gier będzie lepsza na początek zakładając, że drugą i tak kupię, ale później question.gif Niektórzy na pewno grali już w obydwie propozycje także mogą się wypowiedzieć co będzie ciekawszym wyborem. Zależy mi głównie na żywotności.
YETI
Na żywotności? To zainwestuj w PES 2008 lub CoD4. Heavenly Sword to bardzo dobra gra, ale krótka (mi przejscie zajeło 8h). Oczywiscie można i należy ukończy grę przynajmniej 2 razy (dla odblokowania wszystkich artów, plus tryb hell mode, itp.)
Oczywiście jedno jets pewne, HS to pozycja obowiązkowa dla posiadaczy PS3 smile.gif

W LAIR można zainwestować, ale jak cena odpowiednio spadnie. Osobiscie mam zamiar kupic LAIR, ale kilka miesięcy po premierze (tak za 110zł - allegro)
LoCKer
z tych dwoch co wymieniles to ja bym bral HS jednak...
Sialala
CYTAT(uhr @ 4 10 2007, 01:31) *
Natomiast teraz posiadając Ressistance i Motorstrom które mi nie podchodzą i buszując po demkach szukam, czegoś co naprawdę mnie wciągnie..

Tylko co?!

moze Ridge Racer 7? ja sie BARDZO pozytywnie zaskoczylem ta wersja - ale ja stary fan serii jestem jeszcze z czasow salonow gier wink.gif

CYTAT
virtua tennis to na multi, a może WarHawk?

VT3 na PS3 nie ma multi ZTCW

CYTAT

juz za chwile PES2008, Ratchet & Clank i Uncharted: Drake's Fortune. IMO warto poczekac na te gry, a w tak zwanym "miedzyczasie" mozesz zaryzykowac z Locoroco i Everyday Shooter.
Jacobss
Otoz, zblizaja sie moje 18 urodziny i moi wspaniali (juz nie mlodzi tongue.gif) Rodzice pragna mi cos kupic. Jako, ze wszystko czego potrzebuje do zycia posiadam, wymyslilem, ze chetnie bym dostal jakas gre (co jak co, ale od dawna w nic nowego nie gralem) i gra musi byc wybrana do 3 Listopada. Prosze takze o podanie zalet i wad. Zastanawiam sie nad nastepujacymi tytulami:

Fear - Nigdy w Feara nie gralem, a podobno ma bardzo straszny klimat (uwielbiam takie gry) to ta gra by mnie zaciekawila.

Heavenly Sword - No tutaj, wiadomo. Pisac nie trzeba, jestem takze napalony na HS, lecz gra jest troszke krotka, wiec mnie to troszke przeraza.

Rainbow Six Vegas - Jestem zwolennikiem gier taktycznych, wiec tutaj tez jestem zaciekawiony. GRAW 2 tutaj odpada, bo demko mnie zniechecilo.

To w sumie tyle. Dzieki za pomoc smile.gif.
mrynk
FEAR - swietna gra, swietne AI, grafa.....ale na PC. Wersje na PS3 szerokim lukiem omijac !
HS - nie mam, w demko gralem, pelnej wersji nie kupie, sie nie wypowiadam.
R6V - swietny shooter, niestety wersja PS3 okrojona w stosunku do PC i X360 (levele pociete na pol, powywalane obiekty na planszach). Jak nie masz na inna platforme, to mimo wszystko osobiscie polecam, bo zabawy z terrorystami kupa smile.gif
WESKER-DL
Z tych gier widzę tylko jedną opcję Hevenly Sword happy.gif

sinner
W ogólnie nie masz się co zastanawiać (tymbardziej że nie będziesz płacił wink.gif) - Heavenly Sword.
JaMaJ
Musicie do swoich dywagacji co jest lepsze - hs, graw, lair czy inne dorzucic nowy tytuł - cicho, nie zapowiadający burzy hit któremu na imie BLADESTORM!!! Co tu pisać? Podobało sie demo? To dodajcie do niego multum nieobecnych tam jednostek (samych mieczow kilka roznych jednostek - z oburecznym, miecz + tarcza, dual wield, z mieczem na koniu, men in arms i inne), dodatkowe zadania wykonywane w czasie misji (btw - swobodny wybor tych ostatnich i stron konfliktu), rozwoj postaci (zakładam ze nie da sie wymasterowac wszystkich technik nie jest mozliwe, wiec stworz swojego unikatowego madafake!). Inni najemnicy spotykani w knajpie ktorzy moga byc naszymi sojusznikami albo przeciwnikami - zalezy od stron konfliktu. Ogromna gra, gram juz 10ta godzine a i tak co jakis czas wyskakuje cos o jakichs nowych rzeczach - cos czego nie wiedziałem. Gra na długie miesiące!! Polecam!
wojnar
Mam troszke kasy odłożonej, 11 Listopada mam imieniny to jeszcze troszke mi kasy dojdzie więc chciałbym sobie kupić jedną z 2 gier:

1. Call of Duty 4 - podoba mi się klimat i tryb sieciowy
2. Assasin's Creed - Tu podoba mi się w sumie wszystko

Nie wiem którą grę wybrać... bardzo podoba mi się AC ale CoD też jest niczego sobie...
Doradźcie co kupić
Faranell
CYTAT(wojnar @ 3 11 2007, 18:22) *
Mam troszke kasy odłożonej, 11 Listopada mam imieniny to jeszcze troszke mi kasy dojdzie więc chciałbym sobie kupić jedną z 2 gier:

Nie wiem którą grę wybrać... bardzo podoba mi się AC ale CoD też jest niczego sobie...
Doradźcie co kupić

Wiesz Wojnar,to sa dwie calkiem inne gry:) Tutaj naprawde wszystko zalezy od Ciebie,AC to cos nowego i na pewno warte wydania pieniedzy.Co do COD'a4,single jest bardzo krotki,gierka jest nastawiona glownie na siec,jesli lubisz shootery i nastawiasz sie na online to bedziesz w to gral i gral i gral:) Cod jest "niesmiertelny" jesli chodzi o grywalnosc w multi( z wyjatkiem 3) ;d Miejmy nadzieje ze 4 bedzie miala wysmieeeeenity Multiplayer:) Poczekaj sobie na premiere,po tygodniu bedziesz juz znal ocene ludzi co do multi i wtedy wybierzesz sobie gierkie... A moze tak Uncharted?biggrin.gif;d
michciu77
CYTAT(wojnar @ 3 11 2007, 18:22) *

Doradźcie co kupić

Tzn ja na Twoim miejscu wybrałbym zdecydowanie Assasin's Creed, bo zapowiada się bajecznie i nowatorsko biggrin.gif CoD`a 4 sprawilbym sobie z przyjenością, ale budżet ograniczony ( EOJ kosztuje kupe forsy biggrin.gif;] ) mimo wszystko, szczerze mówiąc Ps3 dostała mnóstwo nawalanek, fajnie. mnie kręcą bardziej takie tytuły jak Warhawk czy podobno zwykły Resistance. multi w CoD 4 ma rządzić, ale jak masz Wojnar jakiegoś fajnego shootera, to kupuj Assain`s Creed, a jak juz go będziesz miał to zdaj mi relacje biggrin.gif pozdrawiam
wojnar
Po dłuższych zastanowieniach wybieram Assasina tongue.gif
Jeśli chodzi o strzelanki to mam Resistance, CoD to nie jest ale nie narzekam ;]

uhr
Przecież Assasin w 2008 wychodzi?
wojnar
To była tylko plotka^^
Widać że masz stare info...
Premiera gry już 14 listopada.
PatrykPSX
Co polecacie za około 140 zł? (allegro)
Zależy mi żeby nie była krótka, i szybko się nie znudziła smile.gif
marcin0903
R6V troche pograsz w Singla, no i multi miażdży ofkoz
Incognitos
CYTAT(PatrykPSX @ 5 11 2007, 20:10) *
Co polecacie za około 140 zł? (allegro)
Zależy mi żeby nie była krótka, i szybko się nie znudziła smile.gif

Oblivion! Widziałem aukcje po 100 zeta za nówki.

EDIT: Ale teraz jak na złość - nie ma:) jest za 190 - żenada (jeszcze ktoś kupił wink.gif
PS: Ale poczekaj bo jeszcze tydzieńn temu był wysyp...chyba, że wolisz cos innego smile.gif
PatrykPSX
Dzięki za odp. zastanowię sie nad Vegas ;]
Chciałbym mieć w co popykać do 2008 ;] ( bedzie sie działo w nastepnym roku xD)

Oblivion raczej odpada nie ciagnie mniew strone takich gier ;]
BQG
Grałem w demko Bladestorm i dla mnie ta gra to crap. Osoby, które lubią strategie mogą ją kupić z braku wyboru. laugh.gif
T0MEK
elo ! mam pytanie.. chcialbym sobie w cos pograc na necie, ale w cos co mnei wciagnie na maxa... co byscie polecili?
mam motorstorma, fajnie sie pyka na necie, ale pogral bym w cos.. innego tongue.gif
pozdroo
Faranell
CYTAT(T0MEK @ 8 11 2007, 15:03) *
elo ! mam pytanie.. chcialbym sobie w cos pograc na necie, ale w cos co mnei wciagnie na maxa... co byscie polecili?
mam motorstorma, fajnie sie pyka na necie, ale pogral bym w cos.. innego tongue.gif
pozdroo

Resistance,Call of Duty 4,moze RS Vegas:) Zalezy co lubisz.
GMB
CYTAT(T0MEK @ 8 11 2007, 15:03) *
pozdroo

Mnie wciągnął Warhawk. Ale teraz czekam na paczkę od sklepu PE z COD4 i coś czuję że Warhawk pójdzie w odstawkę. Ale śmiało możesz inewstować w Warhawka tym bardziej że można kupić wersję bez headsetu za 119zł.
(BaT)
Assasin`s Creed (w dniu premiery) czy Call of duty 4 ???
proszę o poradę huh.gif
blantman
CYTAT((BaT) @ 12 11 2007, 21:00) *
Assasin`s Creed (w dniu premiery) czy Call of duty 4 ???
proszę o poradę huh.gif

CoD 4 bo tutaj jak teraz nie zaczniesz grać to potem w multi cię będą nieźle jechać smile.gif a Assasin Creed możesz kupić nawet w styczniu taniej bo to tylko singiel. Jeżeli zależy ci tylko na singlu to AC bo Cod4 skończyłem w 5 h smile.gif
FLooK
Jaką gierkę polecacie? Neta na PS3 będę miał dopiero grudzień-styczeń. Lubie shootery najlepiej taktyczne, ale nie GRAW2. Po za tym samochodówki, GT5 Prologue będę miał od Świętego no i zastanawiałem się jeszcze nad Uncharted i Assasinem. Kiedy MGS4? Muszę dobrze wydać moje ostatnie 250 złotych!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.