Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
YETI
MGS4 w drugim kwartale 2008.
sinner
Uncharted vs Assasin - pooglądaj filmiki, screeny i zdecyduj która gra Ci bardziej leży. Ja bym polecił to pierwsze, ale tylko dlatego, że nie grałem jeszcze w Assasina, a ciężko po gameplayach określić jak akurat mi będzie się w niego grało.
w00t
Witam, jaką gierkę polecicie:
- Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
- Assassin's Creed
- Uncharted
Chodzi mi o super grafę, ale też o to, żeby zaszpanować grafą przed kumplami PC-towcami ;p.
P.S. Kiedy wychodzi GT5 Prologue?
YETI
CYTAT(w00t @ 14 11 2007, 10:54) *
- Assassin's Creed
- Uncharted

Zrób tak jak ja, weź wszystkie trzy! smile.gif
Ale jezeli miał bym wybierac tylko jedna to postawił bym na Uncharteda, póxniej Ratcheta a na końcu AC.
SM1
CYTAT(YETI @ 14 11 2007, 10:38) *
CYTAT(w00t @ 14 11 2007, 10:54) *
- Assassin's Creed
- Uncharted

Zrób tak jak ja, weź wszystkie trzy! smile.gif
Ale jezeli miał bym wybierac tylko jedna to postawił bym na Uncharteda, póxniej Ratcheta a na końcu AC.

...Z resztą AC wychodzi również na PC więc nie będzie czym "szpanować";)
Gerath
Dla szpanu to ściągnij demko GT5:P z Japan PS Store biggrin.gif
Soul
Assassin's Creed kupować! ;)
quill
Wogole to czy w pudle z ps3 40gb daja jakies demka? biggrin.gif W koncu chcialbym sobie w cos pograc przed kupnem lub sciagnieciem gry biggrin.gif
agrestrybnik
demka to se musisz sciagnac z playstation store. a do pudla w tej chwili dodawaja film spiderman 3, i taki zestaw nazywa sie movie pack(20 zloty drozszy od golej 40gb - media markt Rybnik)
Nagan
Ratchet&Clank
Assassin's Creed
Którą wybrać? Obie bardzo mnie korcą. Przede wszystkim zależy mi na świetnym gameplay'u. A już od paru dni się zastanawiam i nie wiem co wziąć... ;>
Memory
Weź Ratchet & Clank Future!
Nie warto kupować Assassin's Creed (framerate, błędy..)
YETI
CYTAT(Nagan @ 20 11 2007, 00:43) *
Ratchet&Clank
Assassin's Creed
Którą wybrać? Obie bardzo mnie korcą. Przede wszystkim zależy mi na świetnym gameplay'u. A już od paru dni się zastanawiam i nie wiem co wziąć... ;>

Mam to i to, jeśli musiał bym wybierać jeden tytuł to postawił bym na R&C.
Wolverinexxx
Tych gier nie można tak po prostu sobie porównać.
Ratchet to typowa platformówka z cukierkową grafiką ( jak dla mnie za dziecinna, zbieranie śrubek to nie dla mnie ).
Assassin z kolei to pozycja dla doroslego gracza ( jak większość produkcji na ps3, nie pozbawiona nestety wad ).

Musisz zadać sobie zaj.ebiście ważne pytanie :
W co chcesz w życiu grać.
I w to graj wink.gif

Pozdro !
blantman
aj tam czcze gadanie mam 21 lat a w Ratcheta się bawię wyśmienicie czuję się jak na filmie Pixara. AC mam na X'sie i żadnych zwisów nie zauważyłem.
Wolverinexxx
Może dlatego że ja nie mam 21 lat a 29 i pół wink.gif

Pogadamy za 8 lat heheh jak zmienią Ci się priorytety.

ps. Mam już ASSASINA i ... nie zamieniłbym go na Ratcheta za żadne pieniądze ... no dobra zamieniłbym za np. 1000 PLN wink.gif
quill
CYTAT(blantman @ 21 11 2007, 11:15) *
aj tam czcze gadanie mam 21 lat a w Ratcheta się bawię wyśmienicie czuję się jak na filmie Pixara. AC mam na X'sie i żadnych zwisów nie zauważyłem.

Em znam ludzi 30, 45 letnich co w to graja, sam mam 21 i tez w to bede gral. Wlasnie male chlopcy w wieku <18 nie graja w to bo to jest "zbyt dziecinne" tongue.gif

Gra wypas i juz:]
Styku
R&C czy Call of duty ?? pyatanie smieszne bo gry calkiem inne ale porblem w tym ze chcialbym wrescie jaksa "prawdziwa" konsolowa gre ale zas bardzo lubie fpp no i ten on-line no i nie iwem co wybrac dodam jeszcze ze mam juz motorstorm, Fall of man, colin Dirt, virtua tennis i warhawka . Co byscie poradzili , wiem ze przy R&C odpreze sie na maksa, ale przeraza mnei to ze skoncze gierke i .... nie iwem co dalej a call of duty ma ten online niemsiertelny ale zas konsolowa przygodwka-platformowka.... ech no nei iwem , gdyby wypuscili na rynek nowego crasha ( by nothy dog) to bym lyknal odrazu no ale juz nam chyba tej przyjemnosci nei zrobia confused.gif Co proponujecie...?? ( aha jak juz mam 22 lata:P )
diolek
ja mam pare dobrych latek wiecej od ciebie i ratchet wciagnal mnie na maksa!! dawno tak dobrze mi sie niegralo jak mialo to miejsce podczas szpilu w raczeta.
Styku
Czyli jak to mawiaja 'miod wylewajacy sie z ekranu".... masz na mysli prawdopodobnie. Z tego co sie dowiedzialem z innego tematu to jest czym sie zajac po przejsciu gierki tzn. jelsi chce sie przjesc na naprawde 100% podobnoi minimun trzeba ja przjesc 2 raz .. jakies zborje itp... wiec minimum z 20h grania z usmiechem na twarzy. Wybieram R&C jako odpwoeidnik Crasha na ps3 jak narazie. Jesli ktos ma jeszcze jakies info odnosnie dlugosci gry to prosze mnie informowac zebym tych 200zl nie wywalil w 2 dni grania ...smile.gif
blantman
CYTAT(Styku @ 21 11 2007, 20:39) *
R&C czy Call of duty ?? pyatanie smieszne bo gry calkiem inne ale porblem w tym ze chcialbym wrescie jaksa "prawdziwa" konsolowa gre ale zas bardzo lubie fpp no i ten on-line no i nie iwem co wybrac dodam jeszcze ze mam juz motorstorm, Fall of man, colin Dirt, virtua tennis i warhawka . Co byscie poradzili , wiem ze przy R&C odpreze sie na maksa, ale przeraza mnei to ze skoncze gierke i .... nie iwem co dalej a call of duty ma ten online niemsiertelny ale zas konsolowa przygodwka-platformowka.... ech no nei iwem , gdyby wypuscili na rynek nowego crasha ( by nothy dog) to bym lyknal odrazu no ale juz nam chyba tej przyjemnosci nei zrobia confused.gif Co proponujecie...?? ( aha jak juz mam 22 lata:P )

CoD4 może krótkie ale za to treściwe biggrin.gif Super kampania (jakieś 5 h) a potem genialny multiplayer
napletator
A ja chcial bym wiedziec jaka gierke polecacie na poczatek. Niedlugo kupuje PS3 i jestem ciekaw co poleciacie. Moze cos online? Motorstorm, Resistance, Warhawk? smile.gif
quill
A ja wlasnie jestem ciekaw jak dziala Tekken 5 Online. Ma ktos? Warto kupic?
SORROW
Witam .Mam trochę sianka i zastanawiam się ,czy brać COD 4, czy Jericho. Lubię gatunek FPS , a obie gry spełniają ten warunek . Chwilowo nie mam możliwości pykać po necie,więc raczej singiel mi pozostaje. Pozdrawiam.
YETI
Zdecydowanie CoD4.

CYTAT(napletator @ 26 11 2007, 11:54) *
A ja chcial bym wiedziec jaka gierke polecacie na poczatek. Niedlugo kupuje PS3 i jestem ciekaw co poleciacie. Moze cos online? Motorstorm, Resistance, Warhawk? smile.gif

Z tych co wymieniłeś... wszystkie? smile.gif
MotorStorm i Resistance to baaaardzo dobre tytuły, możesz na allegro kupic je w bardzo nieskiej cenie. Naprawdę warto zagrać w te gry.
Styku
resistance obowiazkowo, pozniej proponuje ratchet & clanc, grafika , pomysly - dla mnie najlepsza gra obecnie na ps3
Cerb
CYTAT(quill @ 26 11 2007, 11:50) *
A ja wlasnie jestem ciekaw jak dziala Tekken 5 Online. Ma ktos? Warto kupic?

Ja ostatnio kupilem i gram. Na poczatku nie moglem polaczyc sie praktycznie z zadnym serwerem, pokazywalo blad sieci. Pogrzebalem troche w necie i wyszlo na to ze moje lacze blokuje dostep innym graczom (tzw. NAT3) pomoglo przekierowanie portow - teraz pokazuje mi NAT2 - (mam Neo 512 kb i Liveboxa) i od tego momentu lacze sie praktycznie bez problemow. Czasem zdazy sie ze mnie wykopie z powodu zerwanego polaczenia ale tylko w czasie laczenia, w grze jest ok.

Co do lagow w grze to tu jest juz loteria, jak sie trafi na dobry serwerek to mozna sobie pograc, a jak bedzie lagowalo w czasie walk innych graczy to juz mozna sobie odpuscic i szukac innego serwera. Przy wyszukiwaniu serwerow warto je sobie od razu odswiezyc (kwadratem), zawsze znajdzie kilka/-nascie dodatkowych.

Jezeli chcesz pograc tylko dla zabawy to mysle ze warto kupic, tym bardziej ze jeden z gosci na forum sprzedaje TK po 40 zl, wiec wydatek zaden.
nightrunner
CYTAT(SORROW @ 26 11 2007, 14:28) *
Witam .Mam trochę sianka i zastanawiam się ,czy brać COD 4, czy Jericho. Lubię gatunek FPS , a obie gry spełniają ten warunek . Chwilowo nie mam możliwości pykać po necie,więc raczej singiel mi pozostaje. Pozdrawiam.

Bierz CODa 4 !

Gra naprawdę świetna - singiel wymagający i jak dla mnie wystarczająco długi (grałem na Hardzie). Klimat wojny i chasou z tym zwiazanego jest mistzrowsko oddany, akcje "ciche" (a w szczególności misja w Czarnobylu biggrin.gif ) również świetnie oddane.

Bardzo dobra animacja w połączeniu z 60 fpsami robi całkeim nieźle, a co najważniejsze po przejściu gry chce się przechodzić jeszcze raz co nie jest częstym objawem w fpsach wink.gif

ps. pytanie tylko czy będziesz chciał przechodzić jeszcze raz bo w przypadku gdy zagrasz w multi - przepadłeś tongue.gif
SORROW
Hehehe, ok dzięki za odpowiedzi .
quill
Dzieki Cerb happy.gif

A tak wogole da sie w to pograc na 2 padach? biggrin.gif
Cerb
Da sie pograc na dwoch, jest tryb Arcade i VS.
zajman
Dylemat przed świateczny (mikołajowy ) - Która gra jest dłuższa i która można przejść na wiecej sposobów oraz ma więcej sekretów itp . czytaj która ma dłuższą żywotność biggrin.gif Assasin czy uncharted? odrazu mówię że hitman to moją ukochana seria i jeżeli assasin jest w tym stylu to bliżej mi do jego zakupu.
muadib83
AC jest spartolona na PS3 - jak wyjdzie patch (jeżeli w ogóle) to wtedy brać;p
blantman
CYTAT(zajman666 @ 28 11 2007, 09:43) *
Dylemat przed świateczny (mikołajowy ) - Która gra jest dłuższa i która można przejść na wiecej sposobów oraz ma więcej sekretów itp . czytaj która ma dłuższą żywotność biggrin.gif Assasin czy uncharted? odrazu mówię że hitman to moją ukochana seria i jeżeli assasin jest w tym stylu to bliżej mi do jego zakupu.

grałem w obie tak ok 6 h (mam na razie inna grę na rozkładzie) i bardziej do gustu mi przypadł Uncharted. No ale każdy ma inny gust i Assassina jedni wychwalają jako najlepszą grę roku inni jadą po niej smile.gif Poczytaj parę recenzji i zajrzyj do tematów o tych grach może ci to pomorze smile.gif
zajman
Tzn w U:df grałem w demko i jest super ale od czasów kiedy napalony kupiłem Hs i gre w 1 dzień przeszedłem nie chce znów takiej gapy zrobić tongue.gif i dlatego chcę narazie 1 z tych dwóch wiem jakie jest uncharted ale jak assasin jest dłuzszy to biore bez zastanowienia jego smile.gif
Wolverinexxx
Obecnie na tapecie mam Assassina i COD 4.
Muszę przyznać że po COD 4 sięgam zdecydowanie częściej.
SZKD
Assasins Creed "skonczylem" (bez szukania i zbierania flag itp.) na drugi dzien po zakupie... Nie kupilbym jej drugi raz. Nie wiem jak Uncharted bo gralem tylko w demo.
blantman
CYTAT(SZKD @ 28 11 2007, 14:29) *
Assasins Creed "skonczylem" (bez szukania i zbierania flag itp.) na drugi dzien po zakupie... Nie kupilbym jej drugi raz. Nie wiem jak Uncharted bo gralem tylko w demo.

Mam obie w Uncharted pykam z przyjemnością a Assasina męczę troszkę smile.gif
mrynk
Bierz Uncharted. Cos jakby interaktywny film smile.gif ,to co "TV wyswietla" = ekstaza dla oczu. Najladniejsza gra na PS3 ( a moze na wszystkie konsole...).
blantman
CYTAT(mrynk @ 28 11 2007, 23:29) *
Bierz Uncharted. Cos jakby interaktywny film smile.gif ,to co "TV wyswietla" = ekstaza dla oczu. Najladniejsza gra na PS3 ( a moze na wszystkie kosole...).

Podpisuję się pod kolegą smile.gif tyle że jeżeli chodzi o singla a w multi to CoD 4 ! hyh.gif
Janish
Call of Duty 4 czy Uncharted ?wink.gif Chodzi mi o dłuuugą rozrywke.
OlooS
cod 4 ;] jezeli posiadasz internet baby.gif ja osobiscie mialem takze dylemat przy uncharted i assassinie ale w niedziele zamawiam assassina smile.gif interesuja mnie zadania poboczne itd czyli starcza mi na dluuuuuugo tak przynajmniej twierdzicie w temacie assassina smile.gif
Byron
Jak Cie kreci bieganie po miescie i szukanie flag to fakt starczy na dlugo , ja zebralem 4 flagi i mi sie odechcialo , co z tego ze dzieki temu gra jest dluga jak jest masakrycznie nudna tongue.gif (nie fabula , ale te zadania poboczne typu flagi )
T0MEK
no ale to jest fajna wkreta biegasz skaczesz po dachach i wbijesz komus ukryte ostrze od czasu do czasu... a ten parkour wymiata biggrin.gif
w sumie zeby zabic wszystkich templariuszy, zebrac chociaz polowe flag to tyle czasu co na questy.. czyli sporo gry smile.gif
Styku
proponuje taki zestaw jaki ja wlasnie sobie sprawilem Call of duty 4 + R&C - FPP i mega zajefajny platformer- przygodowka

aha i bardzo wazna wiadomosc - bylem dzisiaj w sklepie SONY ( katowice - Altus- tam gdzie kino Heslios) maja gry w sklepie np. call of duty 219zl a w empiku 239 a czasem w niekotrych sklepach 269 ... w sklepie sony najtaniej weirzcie mi, juz u nic sobie zamowilem uncharted:) i nawet do mnie zadzownia jak bedzie smile.gif
quill
CYTAT(Byron @ 1 12 2007, 19:57) *
Jak Cie kreci bieganie po miescie i szukanie flag to fakt starczy na dlugo , ja zebralem 4 flagi i mi sie odechcialo , co z tego ze dzieki temu gra jest dluga jak jest masakrycznie nudna tongue.gif (nie fabula , ale te zadania poboczne typu flagi )

Hehe cos czuje ze nie grales w ff albo nie lubisz tongue.gif
Tam sie dopiero zbiera i wcale to nie jest nudne. W assasinie nudniejsze ale nadal fajne happy.gif
Byron
To moja kolekcja : KLIK , sam ocen czy nie gralem badz nie lubie smile.gif , chodzi mi tylko o to ze zbieranie jakis flag to nie dla mnie , bo Alkair po tym nie zsumonuje KOTRa czy innego ustrojstwa i zmiecie wszytskich tongue.gif Takie ot , wydluzenie gry , dla tych ktorzy przeszli fabularnie i chca sie pobawic , bo fakt , jak ktos nie ma nic do roboty , to bieganie po tych dachach daje duzo frajdy , dla mnie pomimo to byl by to zmarnowany czas smile.gif
quill
em ok ohmy.gif
Zwracam honor blush.gif
ramzes_1981
Jak myślicie warto kupić Uncharted? Zastanawiam się właśnie. Czy lepiej może COD4? Szukam czegoś na gwiazdke a często gier nie kupuje. Czy istnieje wogle jakiś opis do tej gry najlepiej po Polsku. . Chodzi mi ofcorse o Uncharted.
szymku
CYTAT(ramzes_1981 @ 2 12 2007, 17:17) *
Jak myślicie warto kupić tą grę? Zastanawiam się właśnie. Czy lepiej może COD4? Szukam czegoś na gwiazdke a często gier nie kupuje. Czy istnieje wogle jakiś opis do tej gry najlepiej po Polsku. . Chodzi mi ofcorse o Uncharted.

Jeśli dużo grasz po sieci to COD4 jest wart rozważenia....
Jeżeli jednak cenisz sobie głównie rozgrywkę Single player to nawet nie ma oczym mówić
Masher
Mam takie pytanie: czy fajnie się gra w CoD4 na PS3? A może lepiej na kompa?
Głownie o multi przez neta chodzi tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.