MGS4 w drugim kwartale 2008.
Uncharted vs Assasin - pooglądaj filmiki, screeny i zdecyduj która gra Ci bardziej leży. Ja bym polecił to pierwsze, ale tylko dlatego, że nie grałem jeszcze w Assasina, a ciężko po gameplayach określić jak akurat mi będzie się w niego grało.
Witam, jaką gierkę polecicie:
- Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
- Assassin's Creed
- Uncharted
Chodzi mi o super grafę, ale też o to, żeby zaszpanować grafą przed kumplami PC-towcami ;p.
P.S. Kiedy wychodzi GT5 Prologue?
CYTAT(w00t @ 14 11 2007, 10:54)

- Assassin's Creed
- Uncharted
Zrób tak jak ja, weź wszystkie trzy!

Ale jezeli miał bym wybierac tylko jedna to postawił bym na Uncharteda, póxniej Ratcheta a na końcu AC.
CYTAT(YETI @ 14 11 2007, 10:38)

CYTAT(w00t @ 14 11 2007, 10:54)

- Assassin's Creed
- Uncharted
Zrób tak jak ja, weź wszystkie trzy!

Ale jezeli miał bym wybierac tylko jedna to postawił bym na Uncharteda, póxniej Ratcheta a na końcu AC.
...Z resztą AC wychodzi również na PC więc nie będzie czym "szpanować";)
Dla szpanu to ściągnij demko GT5:P z Japan PS Store
Assassin's Creed kupować! ;)
Wogole to czy w pudle z ps3 40gb daja jakies demka?

W koncu chcialbym sobie w cos pograc przed kupnem lub sciagnieciem gry
agrestrybnik
19 11 2007, 18:19
demka to se musisz sciagnac z playstation store. a do pudla w tej chwili dodawaja film spiderman 3, i taki zestaw nazywa sie movie pack(20 zloty drozszy od golej 40gb - media markt Rybnik)
Ratchet&Clank
Assassin's Creed
Którą wybrać? Obie bardzo mnie korcą. Przede wszystkim zależy mi na świetnym gameplay'u. A już od paru dni się zastanawiam i nie wiem co wziąć... ;>
Weź Ratchet & Clank Future!
Nie warto kupować Assassin's Creed (framerate, błędy..)
CYTAT(Nagan @ 20 11 2007, 00:43)

Ratchet&Clank
Assassin's Creed
Którą wybrać? Obie bardzo mnie korcą. Przede wszystkim zależy mi na świetnym gameplay'u. A już od paru dni się zastanawiam i nie wiem co wziąć... ;>
Mam to i to, jeśli musiał bym wybierać jeden tytuł to postawił bym na R&C.
Wolverinexxx
20 11 2007, 07:44
Tych gier nie można tak po prostu sobie porównać.
Ratchet to typowa platformówka z cukierkową grafiką ( jak dla mnie za dziecinna, zbieranie śrubek to nie dla mnie ).
Assassin z kolei to pozycja dla doroslego gracza ( jak większość produkcji na ps3, nie pozbawiona nestety wad ).
Musisz zadać sobie zaj.ebiście ważne pytanie :
W co chcesz w życiu grać.
I w to graj

Pozdro !
blantman
21 11 2007, 11:15
aj tam czcze gadanie mam 21 lat a w Ratcheta się bawię wyśmienicie czuję się jak na filmie Pixara. AC mam na X'sie i żadnych zwisów nie zauważyłem.
Wolverinexxx
21 11 2007, 17:45
Może dlatego że ja nie mam 21 lat a 29 i pół

Pogadamy za 8 lat heheh jak zmienią Ci się priorytety.
ps. Mam już ASSASINA i ... nie zamieniłbym go na Ratcheta za żadne pieniądze ... no dobra zamieniłbym za np. 1000 PLN
CYTAT(blantman @ 21 11 2007, 11:15)

aj tam czcze gadanie mam 21 lat a w Ratcheta się bawię wyśmienicie czuję się jak na filmie Pixara. AC mam na X'sie i żadnych zwisów nie zauważyłem.
Em znam ludzi 30, 45 letnich co w to graja, sam mam 21 i tez w to bede gral. Wlasnie male chlopcy w wieku <18 nie graja w to bo to jest "zbyt dziecinne"

Gra wypas i juz:]
R&C czy Call of duty ?? pyatanie smieszne bo gry calkiem inne ale porblem w tym ze chcialbym wrescie jaksa "prawdziwa" konsolowa gre ale zas bardzo lubie fpp no i ten on-line no i nie iwem co wybrac dodam jeszcze ze mam juz motorstorm, Fall of man, colin Dirt, virtua tennis i warhawka . Co byscie poradzili , wiem ze przy R&C odpreze sie na maksa, ale przeraza mnei to ze skoncze gierke i .... nie iwem co dalej a call of duty ma ten online niemsiertelny ale zas konsolowa przygodwka-platformowka.... ech no nei iwem , gdyby wypuscili na rynek nowego crasha ( by nothy dog) to bym lyknal odrazu no ale juz nam chyba tej przyjemnosci nei zrobia

Co proponujecie...?? ( aha jak juz mam 22 lata:P )
ja mam pare dobrych latek wiecej od ciebie i ratchet wciagnal mnie na maksa!! dawno tak dobrze mi sie niegralo jak mialo to miejsce podczas szpilu w raczeta.
Czyli jak to mawiaja 'miod wylewajacy sie z ekranu".... masz na mysli prawdopodobnie. Z tego co sie dowiedzialem z innego tematu to jest czym sie zajac po przejsciu gierki tzn. jelsi chce sie przjesc na naprawde 100% podobnoi minimun trzeba ja przjesc 2 raz .. jakies zborje itp... wiec minimum z 20h grania z usmiechem na twarzy. Wybieram R&C jako odpwoeidnik Crasha na ps3 jak narazie. Jesli ktos ma jeszcze jakies info odnosnie dlugosci gry to prosze mnie informowac zebym tych 200zl nie wywalil w 2 dni grania ...
blantman
22 11 2007, 23:16
CYTAT(Styku @ 21 11 2007, 20:39)

R&C czy Call of duty ?? pyatanie smieszne bo gry calkiem inne ale porblem w tym ze chcialbym wrescie jaksa "prawdziwa" konsolowa gre ale zas bardzo lubie fpp no i ten on-line no i nie iwem co wybrac dodam jeszcze ze mam juz motorstorm, Fall of man, colin Dirt, virtua tennis i warhawka . Co byscie poradzili , wiem ze przy R&C odpreze sie na maksa, ale przeraza mnei to ze skoncze gierke i .... nie iwem co dalej a call of duty ma ten online niemsiertelny ale zas konsolowa przygodwka-platformowka.... ech no nei iwem , gdyby wypuscili na rynek nowego crasha ( by nothy dog) to bym lyknal odrazu no ale juz nam chyba tej przyjemnosci nei zrobia

Co proponujecie...?? ( aha jak juz mam 22 lata:P )
CoD4 może krótkie ale za to treściwe

Super kampania (jakieś 5 h) a potem genialny multiplayer
napletator
26 11 2007, 09:54
A ja chcial bym wiedziec jaka gierke polecacie na poczatek. Niedlugo kupuje PS3 i jestem ciekaw co poleciacie. Moze cos online? Motorstorm, Resistance, Warhawk?
A ja wlasnie jestem ciekaw jak dziala Tekken 5 Online. Ma ktos? Warto kupic?
Witam .Mam trochę sianka i zastanawiam się ,czy brać COD 4, czy Jericho. Lubię gatunek FPS , a obie gry spełniają ten warunek . Chwilowo nie mam możliwości pykać po necie,więc raczej singiel mi pozostaje. Pozdrawiam.
Zdecydowanie CoD4.
CYTAT(napletator @ 26 11 2007, 11:54)

A ja chcial bym wiedziec jaka gierke polecacie na poczatek. Niedlugo kupuje PS3 i jestem ciekaw co poleciacie. Moze cos online? Motorstorm, Resistance, Warhawk?

Z tych co wymieniłeś... wszystkie?

MotorStorm i Resistance to baaaardzo dobre tytuły, możesz na allegro kupic je w bardzo nieskiej cenie. Naprawdę warto zagrać w te gry.
resistance obowiazkowo, pozniej proponuje ratchet & clanc, grafika , pomysly - dla mnie najlepsza gra obecnie na ps3
CYTAT(quill @ 26 11 2007, 11:50)

A ja wlasnie jestem ciekaw jak dziala Tekken 5 Online. Ma ktos? Warto kupic?
Ja ostatnio kupilem i gram. Na poczatku nie moglem polaczyc sie praktycznie z zadnym serwerem, pokazywalo blad sieci. Pogrzebalem troche w necie i wyszlo na to ze moje lacze blokuje dostep innym graczom (tzw. NAT3) pomoglo przekierowanie portow - teraz pokazuje mi NAT2 - (mam Neo 512 kb i Liveboxa) i od tego momentu lacze sie praktycznie bez problemow. Czasem zdazy sie ze mnie wykopie z powodu zerwanego polaczenia ale tylko w czasie laczenia, w grze jest ok.
Co do lagow w grze to tu jest juz loteria, jak sie trafi na dobry serwerek to mozna sobie pograc, a jak bedzie lagowalo w czasie walk innych graczy to juz mozna sobie odpuscic i szukac innego serwera. Przy wyszukiwaniu serwerow warto je sobie od razu odswiezyc (kwadratem), zawsze znajdzie kilka/-nascie dodatkowych.
Jezeli chcesz pograc tylko dla zabawy to mysle ze warto kupic, tym bardziej ze jeden z gosci na forum sprzedaje TK po 40 zl, wiec wydatek zaden.
nightrunner
26 11 2007, 16:23
CYTAT(SORROW @ 26 11 2007, 14:28)

Witam .Mam trochę sianka i zastanawiam się ,czy brać COD 4, czy Jericho. Lubię gatunek FPS , a obie gry spełniają ten warunek . Chwilowo nie mam możliwości pykać po necie,więc raczej singiel mi pozostaje. Pozdrawiam.
Bierz CODa 4 !
Gra naprawdę świetna - singiel wymagający i jak dla mnie wystarczająco długi (grałem na Hardzie). Klimat wojny i chasou z tym zwiazanego jest mistzrowsko oddany, akcje "ciche" (a w szczególności misja w Czarnobylu

) również świetnie oddane.
Bardzo dobra animacja w połączeniu z 60 fpsami robi całkeim nieźle, a co najważniejsze po przejściu gry chce się przechodzić jeszcze raz co nie jest częstym objawem w fpsach

ps. pytanie tylko czy będziesz chciał przechodzić jeszcze raz bo w przypadku gdy zagrasz w multi - przepadłeś
Hehehe, ok dzięki za odpowiedzi .
Dzieki Cerb
A tak wogole da sie w to pograc na 2 padach?
Da sie pograc na dwoch, jest tryb Arcade i VS.
Dylemat przed świateczny (mikołajowy ) - Która gra jest dłuższa i która można przejść na wiecej sposobów oraz ma więcej sekretów itp . czytaj która ma dłuższą żywotność

Assasin czy uncharted? odrazu mówię że hitman to moją ukochana seria i jeżeli assasin jest w tym stylu to bliżej mi do jego zakupu.
muadib83
28 11 2007, 11:34
AC jest spartolona na PS3 - jak wyjdzie patch (jeżeli w ogóle) to wtedy brać;p
blantman
28 11 2007, 11:35
CYTAT(zajman666 @ 28 11 2007, 09:43)

Dylemat przed świateczny (mikołajowy ) - Która gra jest dłuższa i która można przejść na wiecej sposobów oraz ma więcej sekretów itp . czytaj która ma dłuższą żywotność

Assasin czy uncharted? odrazu mówię że hitman to moją ukochana seria i jeżeli assasin jest w tym stylu to bliżej mi do jego zakupu.
grałem w obie tak ok 6 h (mam na razie inna grę na rozkładzie) i bardziej do gustu mi przypadł Uncharted. No ale każdy ma inny gust i Assassina jedni wychwalają jako najlepszą grę roku inni jadą po niej

Poczytaj parę recenzji i zajrzyj do tematów o tych grach może ci to pomorze
Tzn w U:df grałem w demko i jest super ale od czasów kiedy napalony kupiłem Hs i gre w 1 dzień przeszedłem nie chce znów takiej gapy zrobić

i dlatego chcę narazie 1 z tych dwóch wiem jakie jest uncharted ale jak assasin jest dłuzszy to biore bez zastanowienia jego
Wolverinexxx
28 11 2007, 12:54
Obecnie na tapecie mam Assassina i COD 4.
Muszę przyznać że po COD 4 sięgam zdecydowanie częściej.
Assasins Creed "skonczylem" (bez szukania i zbierania flag itp.) na drugi dzien po zakupie... Nie kupilbym jej drugi raz. Nie wiem jak Uncharted bo gralem tylko w demo.
blantman
28 11 2007, 23:16
CYTAT(SZKD @ 28 11 2007, 14:29)

Assasins Creed "skonczylem" (bez szukania i zbierania flag itp.) na drugi dzien po zakupie... Nie kupilbym jej drugi raz. Nie wiem jak Uncharted bo gralem tylko w demo.
Mam obie w Uncharted pykam z przyjemnością a Assasina męczę troszkę
Bierz Uncharted. Cos jakby interaktywny film

,to co "TV wyswietla" = ekstaza dla oczu. Najladniejsza gra na PS3 ( a moze na wszystkie konsole...).
blantman
29 11 2007, 20:57
CYTAT(mrynk @ 28 11 2007, 23:29)

Bierz Uncharted. Cos jakby interaktywny film

,to co "TV wyswietla" = ekstaza dla oczu. Najladniejsza gra na PS3 ( a moze na wszystkie kosole...).
Podpisuję się pod kolegą

tyle że jeżeli chodzi o singla a w multi to CoD 4 !
Call of Duty 4 czy Uncharted ?

Chodzi mi o dłuuugą rozrywke.
cod 4 ;] jezeli posiadasz internet

ja osobiscie mialem takze dylemat przy uncharted i assassinie ale w niedziele zamawiam assassina

interesuja mnie zadania poboczne itd czyli starcza mi na dluuuuuugo tak przynajmniej twierdzicie w temacie assassina
Jak Cie kreci bieganie po miescie i szukanie flag to fakt starczy na dlugo , ja zebralem 4 flagi i mi sie odechcialo , co z tego ze dzieki temu gra jest dluga jak jest masakrycznie nudna

(nie fabula , ale te zadania poboczne typu flagi )
no ale to jest fajna wkreta biegasz skaczesz po dachach i wbijesz komus ukryte ostrze od czasu do czasu... a ten parkour wymiata

w sumie zeby zabic wszystkich templariuszy, zebrac chociaz polowe flag to tyle czasu co na questy.. czyli sporo gry
proponuje taki zestaw jaki ja wlasnie sobie sprawilem Call of duty 4 + R&C - FPP i mega zajefajny platformer- przygodowka
aha i bardzo wazna wiadomosc - bylem dzisiaj w sklepie SONY ( katowice - Altus- tam gdzie kino Heslios) maja gry w sklepie np. call of duty 219zl a w empiku 239 a czasem w niekotrych sklepach 269 ... w sklepie sony najtaniej weirzcie mi, juz u nic sobie zamowilem uncharted:) i nawet do mnie zadzownia jak bedzie
CYTAT(Byron @ 1 12 2007, 19:57)

Jak Cie kreci bieganie po miescie i szukanie flag to fakt starczy na dlugo , ja zebralem 4 flagi i mi sie odechcialo , co z tego ze dzieki temu gra jest dluga jak jest masakrycznie nudna

(nie fabula , ale te zadania poboczne typu flagi )
Hehe cos czuje ze nie grales w ff albo nie lubisz

Tam sie dopiero zbiera i wcale to nie jest nudne. W assasinie nudniejsze ale nadal fajne
To moja kolekcja :
KLIK , sam ocen czy nie gralem badz nie lubie

, chodzi mi tylko o to ze zbieranie jakis flag to nie dla mnie , bo Alkair po tym nie zsumonuje KOTRa czy innego ustrojstwa i zmiecie wszytskich

Takie ot , wydluzenie gry , dla tych ktorzy przeszli fabularnie i chca sie pobawic , bo fakt , jak ktos nie ma nic do roboty , to bieganie po tych dachach daje duzo frajdy , dla mnie pomimo to byl by to zmarnowany czas
em ok
Zwracam honor
ramzes_1981
2 12 2007, 17:17
Jak myślicie warto kupić Uncharted? Zastanawiam się właśnie. Czy lepiej może COD4? Szukam czegoś na gwiazdke a często gier nie kupuje. Czy istnieje wogle jakiś opis do tej gry najlepiej po Polsku. . Chodzi mi ofcorse o Uncharted.
CYTAT(ramzes_1981 @ 2 12 2007, 17:17)

Jak myślicie warto kupić tą grę? Zastanawiam się właśnie. Czy lepiej może COD4? Szukam czegoś na gwiazdke a często gier nie kupuje. Czy istnieje wogle jakiś opis do tej gry najlepiej po Polsku. . Chodzi mi ofcorse o Uncharted.
Jeśli dużo grasz po sieci to COD4 jest wart rozważenia....
Jeżeli jednak cenisz sobie głównie rozgrywkę Single player to nawet nie ma oczym mówić
Mam takie pytanie: czy fajnie się gra w CoD4 na PS3? A może lepiej na kompa?
Głownie o multi przez neta chodzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.