Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
LiSoQuan
CYTAT(adamcky @ 19 12 2007, 15:53) *
CYTAT(Wolverinexxx @ 19 12 2007, 14:46) *
Napiszę to po raz ochnasty :

Bierz COD4 !

Singiel zrywa beret a multi ... ech ... to już zupełnie inna histora ... w chwili obecnej najlepszy FPS na PS3.
Uncharted sprzedałem po przejściu, a COD4 ciągle w użyciu ...

Prosze Ciebie noobie nie wprowadzaj ludzi w blad...!! CoD4 NIE JEST najlepszym FPSem online na PS3!! To jest chyba raczej oczywiste dla rozgarnietego czlowieka. Jest najlepszy graficznie i klimatycznie (choc to juz zalezy od gustow), ale prosze Ciebie bardzo NIE ROZSMIESZAJ MNIE mowiac, ze jest on najlepszym fpsem online...

ilez mozna...

To TY rośmieszasz... moze masz na mysli tego nudnego Resistanca ?? Jestes w błędzie (ze tak powie Twoim stylem) , CoD4 w tej chwili jest najlepszy w multi... ale jak juz mówiac poważnie to dla Ciebie nie jest.. dla mnie i Kogos innego jest i tego nie zmienisz, sam napisałes ze to zalezy od gustu. Byc moze jestesmy nierozgarnieci (chociaz niewiem co tu masz na mysli) ale przesadzasz z wyrazaniem Twoich opinii. Tez polecam CoD4 jesli ktoe lubi multi (za nim nie wyjdzie UT3 czy Battlefield). I jakim prawem Kogos nazywasz noobem z tego powodu ze lubi bardziej CoD4 niz inna gre. Jesto to delikatne obrażanie bez powodu. Ty mówisz prawde inni nie ?? haha
waldusthecyc
jak w ogóle możecie grać w FPP na padzie? dla mnie strasznie to niewygodne...
Nexus-6
Ja już sobie nie wyobrażam grania w FPSy myszką. Jasne, dla jakiś prosów na zawodach to niezbędne ale bardzo łatwo się moim zdaniem przerzucić na pada w normalnym graniu.
waldusthecyc
ja się nie mogę zupełnie przestawić...robią ze mną co chcą...
Dr.Czekolada
CYTAT

..Ee normalnie, o ile w początkowych grach FPP na konsole to było arcychore (mówie tu o np MOH z czasów PSX, czy nawet MOH Frontline confused.gif), o tyle w dzisiejszych produkcjach jakoś ujdzie, zasadnicza różnica między konsolowymi FPP a PC-mi (a te ,,myszki" do konsol to możecie sobie wsadzić wiecie gdzie, nie zdają egzaminu) to czas obrotu kamery, na myszce to wszyscy wiemy jak to wygląda - szybko, bez zbędnych ceregieli, o tyle w konsolach gałka jest dużo wolniejsza (przez co i sama gra ma wolniejszy rytm, ale mamy więcej czasu do pomyślunku.... zazwyczaj tongue.gif). No ale dosyć offtopowania bo to nie o tym temat.

Co bardziej polecacie ? - Sega Rally czy Colin DIRT ?.
blantman
CYTAT(Dr.Czekolada @ 24 12 2007, 17:52) *
CYTAT

..Ee normalnie, o ile w początkowych grach FPP na konsole to było arcychore (mówie tu o np MOH z czasów PSX, czy nawet MOH Frontline confused.gif), o tyle w dzisiejszych produkcjach jakoś ujdzie, zasadnicza różnica między konsolowymi FPP a PC-mi (a te ,,myszki" do konsol to możecie sobie wsadzić wiecie gdzie, nie zdają egzaminu) to czas obrotu kamery, na myszce to wszyscy wiemy jak to wygląda - szybko, bez zbędnych ceregieli, o tyle w konsolach gałka jest dużo wolniejsza (przez co i sama gra ma wolniejszy rytm, ale mamy więcej czasu do pomyślunku.... zazwyczaj tongue.gif). No ale dosyć offtopowania bo to nie o tym temat.

Co bardziej polecacie ? - Sega Rally czy Colin DIRT ?.

Colin
BQG
CYTAT(waldusthecyc @ 24 12 2007, 11:25) *
ja się nie mogę zupełnie przestawić...robią ze mną co chcą...

Nie musisz grać na padzie. biggrin.gif
Poszukaj w sklepach, a znajdziesz urządzenie podobne do myszki i klawiatury z PieCa. Od razu mówię, że nie jest tanie. Cena jest wytrzaśnięta z kosmosu. icon_chainsaw.gif
napletator
A ja mam dylemat tego typu. COD4 czy Warhawk. Przede wszystkim chodzi o granie online. Nie mam zadnego FPS-a jeszcze wiec czasu zakupic. Acha i jak juz tu pisze to chcialem sie zapytac czy bedzie sie dalo grac normalnie w FPS-y na BlueConneccie 1mbps? Problem z tym netem jest taki, ze mimo tego, ze jest to 1mb to ping jest zawsze duzy, ale jak tak sobie gram w Motorstorma czy Fifke 08 to jest wszystko ok. Jak w takim razie bedzie w FPS-ach?
marcin0903
CoDa4 bym wziął, nie dość , że ma miażdżące multi to jeszcze ma super singla! smile.gif

A teraz ja się zapytam Unreal Tournament 3 czy Uncharted?
Uncharted: ahh.. ta grafika, gameplay, rozwałka, ale z koleji gra jest dość krótka (oferuje tylko singiel) - 12 h gry to dość mało.
UT3: no grafa też niezła, multi jest, rozwałka jest, gameplay jest, tylko pytanko single player jest tongue.gif ?
YETI
CYTAT(marcin0903 @ 28 12 2007, 23:18) *
CoDa4 bym wziął, nie dość , że ma miażdżące multi to jeszcze ma super singla! smile.gif

Z tym że WarHawk jest o 100zł tańszy.

W UT3 single player jest. Ale jak stwierdzili redaktorzy 1up jeśli jestes posiadaczem PS3 i nie masz U: DF, to jest z tobą cos nie tak.

wink.gif
napletator
Hehe cos nie tak jest z moim telewizorem bo to poki co 32 calowy crt wiec szkoda mi grac w taka gierke na takim telewizorze smile.gif Poczekam na LCD i kupie U:DF smile.gif
LiSoQuan
Nic nie szkoda nic nie szkoda.. i tak wyglada super.. :P
Ficuś
PES2008 czy Fifa 08?nigdy nie sądziłem ,że będę stać przed takim dylematem ale naprawdę spodobało mi się demko fify.
Jak z płynnością animacji w obu grach,grywalnością,poziomem trudności,błędami,schematami i rozgrywką online?
Afroman
Ja bym wziął fife. Przeczytaj recke PESa z psx extreme i wszystko bedzie jasne. No chyba ze jestes fanem PESa to wtedy wybór jest prosty.
napletator
Ficus ja mialem ten sam problem, ale jakos bez wachania wybralem Fife mimo tego, ze jestem fanem PESa. Po prostu co tu duzo mowic w Fife da sie grac w PESa sie nie da smile.gif Mowie o online. Poza tym Fifa ma lepsze tryby rozgrywki. Jezeli chodzi o plynnosc gry to wszystko jest ok. Tak sobie mysle, czy nie lepiej jest na PS3 niz na Iksie bo na Iksie gdy jest rog, gierka przycina przy obrocie zawodnika. Na Pleju takiego problemu natomiast nie ma. Polecam Fife ale oczywiscie wybor nalezy do Ciebie.
satowiec
w pes 2008 nie ma trybu online na ps3?

a co byscie mi poleci bo niewiem co kupic sega rally czy colina dirt???
adi
CYTAT(satowiec @ 5 01 2008, 15:30) *

Colin bardziej rozbudowany,dłuższy,bardziej różnorodny ,nieco ładniejszy-ogólniej wiecej wszystkiego a Sega Rally?......hmmmm,mimo wszystko wiecej zabawy ;)Po prostu ma w sobie taki "wygar" -ot taki Ridge Racer na szutrze.
Faranell
CYTAT(satowiec @ 5 01 2008, 15:30) *

Zdecydowanie dirta. A co do PES'a,jest tryb online. Ale mija sie ono z celem;)
XM16E1
teraz poleci dosyć Ciężkie pytanko:
Ninja gaiden Sigma , Oblivion (GotY), Uncharted czy trzymać kapuche na GTA IV?
Ogólnie każdy z wymienionych typów gier lubie z nasawieniem szczególnie na sieke ala God of War.W Obliviona
bym zagrał bo posiada bardzo dużo pozytywnych opinni ,a i czas gry jest bardzo długi(Ile zajmuje przejście gry ze wszystkimi questami?).
Najmniej chyba z tych wszystkich gier kręci mnie Drake ,ale to tylko dla tego że nigdy nie widziałem go zadużo w ruchu.Główinie zalezy mi na świetnym gameplay'u ,pożądnym replaybility, długości i trudności.
A wieć lepiej wziąśc Ninje,Obliviona,Drake'a czy czekać na czwarty tytuł w kolejce na GTA IV?

EDIT:
Grafika Idze na dalszy plan !! Mam 17" CRT więc nie chodzi mi onią , tylko o grywalnośc !!
sinner
Ja bym - bez zastanowienia - wybrał Uncharted.
Na GTA IV troche jeszcze poczekamy, nie warto już teraz odkładać pieniądze.
Ficuś
Sigmę polecam jedynie jak wyczaisz bardzo tanio-to praktycznie port z pierwszego xboxa,dobry ale już za miesiąc wyjdzie DMC4.....

Uncharted-najpiękniejsza gra na next genach,tomb raider+indiana jones+gears of war pozwalający na przeżycie niesamowitej przygody trwającej...10h i potem pozostaje Ci albo sprzedaż albo odkrywanie wszystkich skilli lub przechodzenie gry po raz kolejny by podziwiać wykonanie

Oblivion-istnieje prawdopodobieństwo ,że Ci się znudzi zanim ją przejdziesz bo z tego co z opinii znajomych grajacych w pierwszą edycję na pieca to licznik ostro ponad 100h osiąga smile.gif piękna,żywotna,olbrzymi świat ale zarazem pozbawiona wciągającej fabuły

XM16E1
Jako że nigdy nie grałem w Oryginalną wersję Ninja gaiden to chciałem w nią zagrać.
Jestem raczej graczem HC który przechodzi gry na najwyższcyh poziomach ,a że NG jest chwalony na jedną z najtrudniejszych gier więc chciałem go sprawdzić.
A co do tego Unch... czy to prawda że on obsługuje te sonowskie achievementy? Czy to działa na tej samej zasadzie co u M$?
grzes_l
Trudna odpowiedz.
Powiem tak - lubie RPGi - gralem w Baldurs Gate swego czasu i w Neverwinter Nights uwielbialem te gry. Sporo czasu trzymal mnie World of Warcraft - Oblivion jednak znudzil mnie po dwoch sesjach. Oznacza to, ze dobre recenzje niekoniecznie swiadcza o tym, ze gra jest dla mnie (badz dla Ciebie). Raczej do niej nie wroce - tyle, ze mam wybor (widac w mojej sygnaturze).

Uncharted jest piekny i bardzo lubie w niego grac - jest jednak dosc prosty i wyglada na to, ze nie za dlugi, choc niektore strzelaniny w lokacjach daja troche popalic.

Najtrudniejszy jest NGS - w niego pograsz dlugo - chyba dla hardcore playera najlepszy tytul z wymienionych. Gra jest urodziwa (choc nie tak jak Uncharted). Dla niedzielnego gracza (dla mnie) jest b. trudna i zapewnia dluga rozrywke, posiadajac jednak niemal wszystkie co lepsze gry na PS3, odlozylem ja chwilowo na polke. Pewnie do niej wroce (nie tak jak do Obliviona). Co wiecej to gra najblizsza lubianemu przez Ciebie God of War z wymienionych.

GTA? Kupisz sobie jak juz bedzie i sprzedajac to co masz. Ja nie wiem czy kupie. Bo i vice city stories i liberty city (PSP) wciagnely mnie obie na 2 wieczory. Pisze to by troche zasugerowac swoje gusta. Jakos slabo realizuje sie w roli przestepcy, choc bycie Asasynem juz jest ok wink.gif
XM16E1
Dziękuje Wam za porady smile.gif Bardzo mi pomogliście bo naprawde ,jest bardzo dużo ciekawych gier na PS3 i aż trudno się zdecydować.Jeśli wszystko pójdzie dobrze to dorwe może double-packa (Unch... i NGS)
muadib83
Witam. Mam dylemat. Chcę kupić jakąś dobrą rajdówkę i nie wiem którą.

1. GT 5 Prologue
2. Colin
3. Sega Rally
4. Ridge Racer 7
5. NFS Prostreet
6. NFS Carbon
7. Burnout Paradise
8. Inna (jaka)
Czy możecie podać mi spisik gier samochodowych na PS3 (te ktore wymienilem) od najbardziej realistycznej do najmniej;)
Do tego ktore warto kupic (sa super itp.)
Ktore super wspolpracuja z kierownicami (chcialbym sobie kupic kiere Logitech'a Driving Force Pro)
Czy oplaca sie kupic kierownice? Czy bedzie feeling podobny do jazdy prawdziwym samochodem? bo ani sprzegla nie ma ani realistycznej skrzyni biegow.
Chcialbym kupic gre z najlepszym realizmem a zarazem miodnoscia i wspolpraca z kierownica i netem/osiagnieciami do porownania z innymi w necie

Co polecacie?
adi
GT5 Prologue spełnia wszystkie wymienione przez ciebie warunki.Wydaje się że jest mniejsza "objętościowo" (ilość tras i wyścigów) od reszty konkurentów,ale masterowanie wyników daje więcej radości niz przechodzenie kariery -w tę grę gra sie aby czerpać radość z jazdy-oczywiście z załączonym trybem PRO smile.gif

Ridge Racer-hmmmm,czułem się jakbym po raz enty grał w to samo tylko w HD,z tym że nie opuściłem ani jednej odsłony (tak,grałem w Rave Racer na automacie wink.gif )
Sega Rally-arcadówka pełną gębą,nie powiem fajna i wymagająca;)
Carbon-hmmm...odradzam,jakis taki bezklimatyczny,wymieniłem jak tylko miałem okazję
Pro Street-już lepiej,ale tu akurat grałem tylko w demo
Colin-kompleksowa i rozbudowana,mi osobiście nie podpasowała
A sprawdziłeś Motorstorma ?? wg mnie pozycja obowiązkowa smile.gif
adamcky
Dokladnie. Wg mnie w tym temacie mozna brac pod uwage (na dzien dzisiejszy) tylko GT5P, Motorstorma i Burnout:Paradise. Z czego jesli wolisz bardziej realne samochodowki to bierz GT, a jesli chcesz sobie poprostu w niedziele pojezdzic dla przyjemnosci i nie bawi Cie jezdzenie 120 okrazen tylko po to, zeby poprawic czas o 0'00.004 to bierz MS (tani) lub Burnota
muadib83
Moglem za 180zl miec gt 5 prologue ale jap - narazie odpuscilem. Musze kupic kierownice;P bo na padzie trudno o dobry czas

Czy gt 5 prologue duzo rozni sie od GT HD?

Co do motorstorma to znudzil mi sie po 3 godzinach gry:D
adi
GT 5 Prologue różni sie od GTHD ilością samochodów,tras,modelem jazdy,zawartościa merytoryczną,online,troszkę grafiką.....ot,szczegóły wink.gif
Aha,no i za Prologue,trzeba zapłacić,ale jak sie pokręcisz to nie są to duże pieniądze-zajrzyj na pchli targ wink.gif
Fajnie że podałeś jakim samochodem wykręciłeś ten czas,bo jeśli Cappuchino to jesteś wielki,a jeśli Lancerem to nie ma sie czym chwalić wink.gif
Motorstorm znudził Ci sie po 3 godzinach? Proszę moderatora o trwałe usunięcie tego uzytkownika z forum tongue.gif
muadib83
A czy nie lepiej poczekac na gt 5? niz kupowac prologue? Kiedy takowe ma wyjsc?
FLooK
Nie wiadomo czy w tym roku w ogole dry.gif
Dlatego warto zainwestowac w Prologue, ale ja bym na twoim miejscu nie sciagal z Japonii tylko poczekal do premiery Euro.
LoCKer
eee tam GT to ciagle to samo dla mnie nie warto inwestowac - ja bym bral motorstorma albo burnouta smile.gif
FLooK
To samo, ale dobre.
jungli
Wertuje sobie ostatnio wszystkie rzekome kilerki na ps3 i co?
Uncharted - ladna, ladna, prosta ot gra dla relaxu,

Heavenly sword - miodes, ale to typowy hack'n'slash,

Resistance FoM - grafa ciut lepsza od ps2, ma w sobie cos, od razu wciaga jak Halo I,

Motorstorm - dobre na poczatek jak ktos lubi piach,

Burnout Paradise - miod cud orzeszki, smiga pieknie, rozpierducha piekna, nigdy nie bylem fanem serii ale ta jest inna dla mnie najlepsza,

GT5 Prologue - .... na to czekalem, to sciagnalem czym predzej za zarobiona kasiore z psstore japan odalilem pogralem i strasznie sie zawiodlem... jestem ogromnym fanem serii, gralem we wszystkie czesci na wszelkich kierownicach dedykowanych, mam gadzety, breloczki plakaty itd... ale sie zawiodlem jak ja sie zawiodlem.... oczekiwalem postepu a ta gra po prostu traci swoj stary pazur staje sie wolna, nuzy, ten prologue jest zbednym produktem typowym nabijaczem kasy, chyba pierwszy raz sie zlamie i nie kupie GT5... (sory za gadulstwo ale sie zawiodlem okropnie)

COD4 - nigdy nie lubilem naparzanek ale ta jest wonderful! wciaga jak cholera do tego grafa kosmos!

Assassin's Creed - pomimo ze monotonna to przelomowa, piekne widoki na miasto, mozna godzinami chodzic i tylko patrzec...

UT3 - grafa na najwyzszym poziomie rozpierducha i jeszcze raz rozpierducha, to cholernie szybka gra (jednak nie dla mnie) ale seria zawsze taka byla ( gorszy byl chyba tylko Quak I) fajna sprawa...

wiec jesli mialbym cos ybierac to przede wszystkim gatunek ktory lubie,
jesli tylko jedna gra to byloby ciezko,

jesli lubisz auta to na dzien dzisiejszy zdecydowanie burnout,
niesie za soba tyle frajdy z samej jazdy ze warto brac, ultra grafa ultra crashe ultra wypas,

jesli strzelanki to chyba COD4 niz UT no chyba ze sie lubi klimaty z kosmosu...

no i pozostaje odwieczne pytanie z innego gatunku Uncharted czy Assasin's ?

tym co maja ograniczone fundusze wspolczuje szczerze bo macie okropnie ciezki wybor,
ew pozostaje wam 30zl na stardusta, odkladanie kasy chociaz na 2 tytuly i rabanie w DEMKA
da sie przezyc wiem to z autopsji...

pozdroofka
XM16E1
Jakie tytuly oferuja juz te ''sony'owskie'' achievementy?
artur z londynu
Witam.
Mam taki problem. Nie wiem jakie sa dobre gry na PS3 - na dzien dzisiejszy posiadam Ratcheta, Resistance FoM, Uncharted:DF, Heavenly Sword oraz Tekkena DR:Online. Mam tez w domku X360 i nie chce kupowac gier ktore beda mi sie powtarzaly - wiec COD4 czy Assasin odpadaja.

Poradzcie mi. Na mysl, ze mam czekac pol roku na MGS4 czy Killzone 2 - dreszcze mnie przechodza.

Pozdrawiam

Artur
ArturNOW
Kup Folklore.
artur z londynu
CYTAT(ArturNOW @ 4 02 2008, 07:09) *
Kup Folklore.

FOLKLORE ???? WTF ???? Co to jest ???
Tomasson225
Zależy jakie gry lubisz. Jak lubisz wyścigi, to w ciemno bierz burnout a jk lubisz sport to w zależności: NHL 08, NBA 2K8, VT3... Zależy co preferujesz smile.gif
artur z londynu
CYTAT(Tomasson225 @ 4 02 2008, 08:42) *
Zależy jakie gry lubisz. Jak lubisz wyścigi, to w ciemno bierz burnout a jk lubisz sport to w zależności: NHL 08, NBA 2K8, VT3... Zależy co preferujesz smile.gif

I tu jest problem - gralem w demo Burnouta i nie lezy mi - nie wiem czemu, bo wczesniejsze wersje uwielbialem. Mam Colina na X360 a Motorstorma wymienilemna inny tytul. A sportowe - wole normalny meczyk w TV niz wirtualna pilke.
Mam problem

Pozdrawiam

Ilona1973
CYTAT
gralem w demo Burnouta i nie lezy mi - nie wiem czemu, bo wczesniejsze wersje uwielbialem

Ja odniosłam podobne wrażenie co do tej gry.

Jestem ciekawa jak zareagowałbyś na "Virtua Tennis 3"?
Sama za tenisem nie przepadam ale wydaje mi się że każdy spokojnie może w to pograć.
Dodatkowo zawsze możesz zaprosić do gry drugą osobę.
karol885
CYTAT(artur z londynu @ 4 02 2008, 08:29) *
Witam.
Mam taki problem. Nie wiem jakie sa dobre gry na PS3 - na dzien dzisiejszy posiadam Ratcheta, Resistance FoM, Uncharted:DF, Heavenly Sword oraz Tekkena DR:Online. Mam tez w domku X360 i nie chce kupowac gier ktore beda mi sie powtarzaly - wiec COD4 czy Assasin odpadaja.

Poradzcie mi. Na mysl, ze mam czekac pol roku na MGS4 czy Killzone 2 - dreszcze mnie przechodza.

Pozdrawiam

Artur

Kup Unreal Tournament 3. Widze ze jestes posiadaczem Resa i COd4 a oczekujesz z niecierpliwoscia Killzone2 wiec wnioskuje ze lubisz "strzelanki". UT3 to najbardziej dynamiczna akcja jak jest dostepna na konsole wiec polecam bardzo mocno
artur z londynu
CYTAT(karol885 @ 4 02 2008, 10:28) *
Kup Unreal Tournament 3. Widze ze jestes posiadaczem Resa i COd4 a oczekujesz z niecierpliwoscia Killzone2 wiec wnioskuje ze lubisz "strzelanki". UT3 to najbardziej dynamiczna akcja jak jest dostepna na konsole wiec polecam bardzo mocno

Szybkie pytanie nt UT:3 - jak to wyglada w singlu - multi to nie wszystko. Jesli zobaczyc singla CoDa4 to bedziesz wiedzial o czym pisze - jest mocno ( nawet bardzo ). Poczekam na jakies demko czy cos ( pozycze na kilka dni i moze sie przekonam ). X360 rozpuscil mnie troszke jesli chodzi o wirtualne zabijanie wiec mam jakies tam wymagania minimalne ( jak PCtowiec zabrzamialem ).

Pozdrawiam
wendiego
Jeśli nie zdecydujesz się na unreala powinieneś spróbować Warhawka. Zupełnie inny styl rozgrywki, jak dla mnie bardziej taktyczny i nie aż tak szalenie dynamiczny wink.gif. Poza tym niedawno wyszedł dodatek zawierający kilka nowości, który urozmaica grę.

Ponadto po stronie Warhawka jest też niska cena 130zl(wersja bez headseta) smile.gif
jungli
Bez obrazy ale ut3 mialo byc powrotem do korzeni, nawet areny sa te same, niestety sie zawiodlem to juz nie chodzi o tempo rozgrywki, po prostu (w singlu) opowiastka jest do d... multi ciagnie ale do coda4 to mu daleko jak cholera i te skakanie na boki bez sensu, toz to chaos na maxa, szybkie paluchy czeba miec.....
rowniez folklore polecam dla odmiany albo enchanted arms...
a warhawk jest za 100zl w sieciach saturn
pozdroofka
Tomasson225
Co do UT3 to zgodzę się z przedmówcami... Jak dla mnie to to jest za szybkie confused.gif A powiem szczerze, że bardzo spodobało mi się demko Bladestorm. Bardzo fajna strategia. Sam jak będę miał kasę to pewnie to zakupie. A najlepsze jest to, że w strategie gram bardzo rzadko smile.gif Tak samo mogę Ci polecić The Simpsons: Game i Kane&Lynch: Dead Men smile.gif Jak dokonasz wyboru to powiedz co wybrałeś i jak Ci się gra... smile.gif Pozdrawiam

Mam pytanie do Was. Co jest bardziej "żywotne": Ratchet & Clank: ToD czy Fight Night Round 3. Wiem, że ta druga gra oferuje tryb on-line, ale raczej zależy mi na fajnym single. Czy tryb kariery w FNR 3 jest dobrze zrobiony czy to raczej gra "imprezowa" (czyli z kumplami na split-screenie lub przez on-line)???
Burth
Zastanawiam sie miedzy DMC4 a Burnoutem obe serie bardzo lubie ale w nowym burnoucie srednio podchodzi mi freeroam. Da sie przezyc tego nowego burnouta ? dobry jest po sieci ?
Co lepiej wziac ?
YETI
CYTAT(Tomasson225 @ 7 02 2008, 19:20) *
Mam pytanie do Was. Co jest bardziej "żywotne": Ratchet & Clank: ToD czy Fight Night Round 3. Wiem, że ta druga gra oferuje tryb on-line, ale raczej zależy mi na fajnym single. Czy tryb kariery w FNR 3 jest dobrze zrobiony czy to raczej gra "imprezowa" (czyli z kumplami na split-screenie lub przez on-line)???

Bierz Ratchet&Clanka, obok U:DF najładniejsza i najlepsza gra na PS3. Masa zabawy i miodu.
Tomasson225
Wziąłem Ratcheta i rodzice siłą mnie odciągali od TV przed wyjazdem biggrin.gif Gra wciąga jak cholera smile.gif O grafice wiele nie powiem bo mam SDTV ale też jest ładnie smile.gif Następnie już tylko GTA IV i do wakacji... tongue.gif
Qra
Uncharted, Burnout czy Ratchet? Prawda to, że w Uncharted strzelania za dużo? Nienawidzę strzelania na konsolach :<
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.