Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką grę wybrać?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Memory
CYTAT(Qra @ 10 02 2008, 01:27) *
Uncharted, Burnout czy Ratchet? Prawda to, że w Uncharted strzelania za dużo? Nienawidzę strzelania na konsolach :<

Weź dwie gry Unchardet i Burnout.
Tomasson225
Jak grasz on-line to bierz Burnout w ciemno. A jak zależy Ci na single to wszystkie gry są bardzo fajne. Według mnie pomiędzy Uncharted a Ratchet, górą jest Ratchet wink.gif Pozdrawiam i życzę powodzenia w wyborze biggrin.gif
Ficuś
CYTAT(Tomasson225 @ 9 02 2008, 23:33) *
Jak grasz on-line to bierz Burnout w ciemno. A jak zależy Ci na single to wszystkie gry są bardzo fajne. Według mnie pomiędzy Uncharted a Ratchet, górą jest Ratchet wink.gif Pozdrawiam i życzę powodzenia w wyborze biggrin.gif

Mam identyczne zdanie jak Ty.Burnout dalej kozaczy i ma tryb online choć seria zmierza w dziwnym kierunku(wywalanie aftertouch takedown i brak opcji replay nie wybacze).Za to również uważam ,że w starciu ekskluzywów górą jest Ratchet-piękny,zabawny,z masą cudownych patentów,płynny,długi i ma pełno sekretów.Minus jest jedynie jeden-że to taki zlepek z serii i trochę podgrzewany kotlet,ale jeśli nie miałeś styczności z serią to się nie zastanawiaj i kupuj.Uncharted też nie jest zły ale ma za dużo strzelania,za mało elementów platformowych ,które i tak są średnie i nędzne zagadki.Choć fakt faktem z tej gry wylewa się klimat wielkiej przygody ,a grafika naprawdę kozaczy
Tomasson225
Ficuś. Ja z serią ratcheta nie miałem wcześniej do czynienia więc ciężko mi porównać. Grę włączyłem dzisiaj po zakupie i grałem 2 h i nie miałem ochoty odejść. To zabijanie dla śrubek... icon_twisted.gif Uncharted jest grą bardzo dobrze zrobioną i jak naughty dog się postara (a na pewno tak będzie smile.gif) to sequel zgniecie wszystko smile.gif Aż cieszy, że to ekskluzyw na PS3 biggrin.gif A tak na marginesie to Insomniac też odwala kawał dobrej roboty. Resistance, w którym on-line jest bardzo dobre a teraz Ratchet... Chwała im za tą całą pracę [382]bow.gif
Ficuś
Tamten post pisałem w związku z zapytaniem od Qry ale to nie zmienia faktu,że dla osób nie mających styczności z serią ratchet na ps2 (np Ty) nowe przygody lombaxa i robocika wg mnie dostarczą więcej wrażeń niż Uncharted(ja mimo,że skończyłem wcześniej 2 częsci Ratcheta na 100% i tak uważam ,że Tools of Destruction jest the best tongue.gif ).Swoją drogą Tomasson225 najlepsze w tej części jeszcze przed Tobą ,koło 5h gra się rozkręca już na maxa smile.gif

Ja mam pytanko,mimo że już pisałem o nim w dziale rpg był bardzo mały odzew.Jako wielki fan jrpg ubolewam nad brakiem tego gatunku na ps3.
Mam pytanko czy Enchanded Arms jest warte inwestowania?to chyba jedyny czysty jrpg dostępny na ps3
Tomasson225
CYTAT
Swoją drogą Tomasson225 najlepsze w tej części jeszcze przed Tobą ,koło 5h gra się rozkręca już na maxa

W takim razie już się nie mogę doczekać... biggrin.gif A tu od poniedziałku do szkoły trzeba wracać... confused.gif tongue.gif A co do tematu to wydaje mi się, że na dobre jrpgi trzeba jeszcze chwilę poczekać... smile.gif
Qra
Ok, wezmę Burnouta i Ratcheta. Będzie na Was;)
Tomasson225
Ale radzę Ci najpierw skończyć Ratcheta, a dopiero później zająć się Burnout'em bo multi wciąga okropnie wink.gif W następnej kolejności radzę Ci wziąć np. Uncharted + CoD4 bo nie samym singlem człowiek żyje tongue.gif
mati_26
FIFA 08 czy FIFA Street 3 ? Uwielbiam PES-a ,ale 2008 nie wchodzi w grę? czy obie gry beda działac ładnie online ,bo mam neta 512.
Tomasson225
Co do on-line to w większości gier 512 wystarcza (sam mam 1mb ale wiele osób pisze, że 512 im wystarcza). A co do tych piłek to musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcesz grać w kreskówkową, nierealną grę czy w prawdziwą piłkę nożną. Osobiście skłaniałbym się ku Fifie 08 (oceniam na podstawie dem) wink.gif Jak dla mnie to Fifa Street 3 jest za prosta smile.gif
Qra
CYTAT(Tomasson225 @ 10 02 2008, 14:46) *
Ale radzę Ci najpierw skończyć Ratcheta, a dopiero później zająć się Burnout'em bo multi wciąga okropnie wink.gif W następnej kolejności radzę Ci wziąć np. Uncharted + CoD4 bo nie samym singlem człowiek żyje tongue.gif

Od sieciowego strzelania mam ET wink.gif CoD skończyłem na PC, na konsolach nienawidzę FPSów, sterowania przeboleć nie potrafię.

CYTAT
FIFA 08 czy FIFA Street 3 ? Uwielbiam PES-a ,ale 2008 nie wchodzi w grę? czy obie gry beda działac ładnie online ,bo mam neta 512.

PES2008 ma masę błędów i niedociągnięć, ale jeśli przymknie się na nie oko, wciąga tak samo jak każdy PES. FIFA Street podobno ciągnie druta, bierz więc FIFA 08.
Ficuś
Zdecydowanie Fifa 08-realistyczny gameplay,genialna licencja na wszystko,dużo trybów rozgrywki,wymagający komputerowy przeciwnik i świetny online.
Dalej da się wyczuć schematy w tej części ,jest parę mniejszych błędów ale to i tak nic w porównaniu do pes2008 na ps3
kulizacja
Może ktoś polecić Time Crisis 4 ? Chętnie bym postrzelał ze spluwy , ale nie wiem czy warto za cenę 270pln-ów .
Memory
CYTAT(kulizacja @ 16 02 2008, 19:46) *
Może ktoś polecić Time Crisis 4 ? Chętnie bym postrzelał ze spluwy , ale nie wiem czy warto za cenę 270pln-ów .

Nie warto, bo szybko nuda gra!
FLooK
Jaka najlepsza gra do 100zl (wykluczając Resa i MS)? Może być z Allegro.
adi
Oblivion zdecydowanie smile.gif
kulizacja
CYTAT(Memory @ 16 02 2008, 18:03) *
Nie warto, bo szybko nuda gra!

"... bo szybko nuda gra!" - ?!? Pisząc takie coś mam nadzieje że posiadasz Time Crisis4 , bo odradzanie w ciemno nie bardzo mi się uśmiecha. Na innym forum wyczytałem że dla lubiących te klimaty gierka jest bardzo dobra i oddaje pałera PS3 .
Co wy na to??
Ptasio
co teraz warto zakupić??
grzes_l
Devil May Cry 4 - gra na dlugie godziny.
SORROW
Mam pytanie, bo zebrałem 200 zeta i szukam dobrego tytułu. Oscyluję pomiędzy ""Turok"', a ;'''BlackSite"" . Na forum cicho o tych tytułach .
Grał ktoś w któryś z nich? Co o nich sądzicie?
grzes_l
Zdaje sie ze oba demka sa dostepne w PSS - polecam potestowac.

Mnie nie ujelo zadne z nich. Za to wzielo mnie demo Timeshift jesli chodzi o shootery). Moze jeszcze sie nad nim zastanowisz?
Tomasson225
Obydwie gry to średniaki. Z dobrych gier mogę Ci polecić (chyba że już masz) CoD4, Resistance, Timeshift. To tyle jeżeli chodzi o shootery smile.gif Jeżeli coś pominąłem to z góry przepraszam smile.gif Pozdrawiam.
SORROW
W takim razie chyba faktycznie łyknę Timeshift'a .Teraz można go dosyć tanio kupić .Pozostałe poczekam ,aż stanieją.
Okej,dzięki.
Styku
Gral moze ktos w splintel cella double agent??? zastanawiam sie nad ta gra... w psx dostalo 9 ... a gra dosc stara...
fredybizkit
mogę kupuć 2 z nich które pomóżcie:
burnout paradise
devil may cry 4
assassin's creed

wiem ze kazdy tytuł zapewnie sporo rozrywki grałem w dema devila i burnouta i to są raczej pewniaki
Ficuś
Jak chcesz kupić dwie z tych to tylko Burnout i Devil.
W konfrontacji z nimi Assassin's nie ma szans pomimo ,że to też dobra gra
grzes_l
Podobnie uwazam DMC4 i BP
XM16E1
To samo co u kolegow wyzej, DMC i BP miazdza i daja wiele godzin wspanialej zabawy ^^
fredybizkit
ok dzieki tak własnie zrobie i zapraszam z do burnout paradise online z góry thumbsup.gif
alexx-1
Co lepiej: Warhawka czy UT3? A moze Burnout Paradise?
Tomasson225
Widzę, że chodzi o on-line wink.gif Tak więc chyba najlepiej Burnout. Chyba, że koniecznie chcesz FPS'a to kup CoDa 4 i dołącz do naszego grona biggrin.gif Jak dla mnie to UT3 to za szybka gra jak na pada (szczególnie single na hardzie confused.gif)

EDIT: Tak więc, jak już napisałem powyżej, Burnout smile.gif
alexx-1
mam juz CoD 4.
diolek
zastanawiam sie nad Beowulfem , za 88zl bo po tyle stoi to moze byc niezly szpil , co myslicie?
Tomasson225
Ta gra jest dość specyficzna... Trzeba to lubieć smile.gif A nie lepiej Oblivion?? Już za stówkę można dostać biggrin.gif
diolek
pod jakim wzgledem specyficzna? to chyba cos w stylu conana lub GoW , w sumie to lupie takie klepanki:-)
Tomasson225
Coś w stylu Conana to np. Heavenly Sword smile.gif To jest dopiero klepanka xD
patryk13
Co lepsze??
GRAW 2
czekac na Vegas2 i kupić w maju
Kupić teraz Vegas 1
Kupić WArhawka??

I jeszcze jedno:
jakie headsety polecacie?? [do 50 zł najlepiej]

Pozdrawiam
Tomasson225
Chyba najlepiej WarHawka smile.gif A Headset to możesz wziąć np. Jabre bt2010 smile.gif
izon
QUOTE(patryk13 @ 5 03 2008, 18:15) *
Co lepsze??
GRAW 2
czekac na Vegas2 i kupić w maju
Kupić teraz Vegas 1
Kupić WArhawka??

I jeszcze jedno:
jakie headsety polecacie?? [do 50 zł najlepiej]

Pozdrawiam

Osobiscie polecam GRAWA.Gra bardzo popularna swego czasu na xboxie nie wiem czemu jakos na PS3 przeszla bez wiekszych emocji.Przedewszystkim super klimat,ladna grafika niesamowite akcje polecam;)
grzes_l
Moim zdaniem Vegas 1 bylo fajniejsze od GRAW 2. Ale to moje skromne zdanie. Niestety graficznie Vegas chyba bylo odrobine gorsze - mniej widac. Jednak dluzsze i cala akcja ciekawsza. GRAW mnie zmeczyl dosc szybko...
Vegas 2 ma byc znacznie lepsze graficznie.
Szczerze mowiac nie wiem co Ci radzic...
mrynk
Obydwie sa fajne gry. I obydwie maja troche bledow. Rodzajem rozrywki sie uzupelniaja.
Wiec polecam Vegas bo GRAW2 duzo czesciej i mocniej chrupie - framerate. Wkurzajace.....
PIOTREKN64
Czy warto kupić assassin's creed, czy lepiej wydać kase na coś innego.
grzes_l
Najlepiej na piwo i panienki wink.gif

Moim zdaniem gra bardziej zajmujaca i na zdecydowanie dluzej jest dzis Devil May Cry 4.
Generalnie to Assassin to bardzo fajna gra, jednak dosc monotonna. Lokacje sa swietne i historia jest niezla - jednak jesli masz problemy z jezykiem angielskim - mozesz miec problemy z graniem...
HikiQmori
Tak jak pisze grzes_l, bierz Dmc4. Raz że gra dużo lepsza, a dwa że wystarczy ci na znacznie dłuzej. Mi Assassin's Creed znudził się po kilku godzinach grania, w Deemceka trzaskam od ładnych kilku tygodni i wciąż nie mam dosyć.
Danilo1972
A ja Ci polecam AC - to świetna gra, która nie ustrzegła się błędów, ale będziesz zachwycony szwendając się po miastach.
Jeśli nie znasz dobrze angielskiego, to i tak będziesz się świetnie bawił, pomimo że nie zakumasz fabuły w stopniu wystarczającym.
Same misje są bardzo schematyczne, ale tą grę trzeba zobaczyć.
mlokon
mam 150zł do wydania na grę. Dodam, że bardzo uwielbiam samochodówki. Posiadam Uncharted, Motorstorma RFOM, Ridge Racera7 i sprzedałem niedawno nfs pro street. Nie mam pojęcia ZIELONEGO, co by mnie zajęło na jakiś czas... Assasin jakoś mnie nie kręci, slasherów w stylu dmc nie lubie. Zastanawiam się nad Burnoutem i to poważnie, ale pytam czy wg was jest coś jeszcze wartego uwagi?
polaki899
za 149 zł jest GT5:P w sklepie PSX Extreme cool.gif
mrynk
Formula One albo ColinMcRae: DIRT. No i ewentualnie GT5:Prologue, ale ja osobiscie poczekam na pelna wersje a w "miedzyczasie" wezme pewnie Ferrari Challenge.
Go KIMI !!!!
Afroman
Dirt jest bardzo dobry i tańszy od burnouta.
mczaper
ja bym jednak poczekal na gt5:prologue z trybem multi powinien starczyc na dlugo. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.