ArturNOW
6 08 2008, 20:34
CYTAT(krak2610 @ 6 08 2008, 20:50)

Co to dyskusji czy warto czekac na bungle pack`i konsoli z dyskiem 80 GB.
To ja powiem ze warto tym ktorzy sie wachaja, sam mam taka konsolke tyle ze z Usa, pack z Metal Gear Solid 4.
Mam DualShock`a 3 naprawde swietne wrazenia z grania na tym padzie, bardzo mi sie podoba.
Konsola niedawno wyszla z fabryki czyli pewnie Sony wrzucilo do niej lepszych komponentow = mniejsza awaryjnosc.
Przynajmniej planowo

Jak bedzie zobaczymy, oby bylo dobrze bo nie mam zamiaru konsoli do Usa wysylac...
Dysk... wiadomo im wiekszy tym lepszy, wiecej dem sie sciagnie, wiecej trailerow sie sciagnie, nie trzeba bedzie gier odinstalowywac jak sie nowa kupi

Ogolnie jak widac same plusy wiec jak wytrzymacie jeszcze troche bez konsoli to czekajce bo zawsze bedzie wiekszy zysk dla was

A co o konsoli moge powiedziec ( ja PCtowiec od lat ) konsola jest swietna, gra sie na niej o wiele lepiej niz na PC i polecam ja kazdemu milosnikowi gier:)
Jedyne w co mi sie lepiej gra na PC to fps`y, znaczy sie od kiedy mam konsole grywam tylko troche w Counter-Strike, ale mysle ze dlatego ze nie mam jeszcze na konsoli rasowego fps`a i dlatego. Kupi sie Bad Company i bedzie ok
EDITAaa bym zapomnial moja konsola emuluje gry i z PS2 i z PSone, coprawda sprawdzilem tylko po jednym tytule ale te ktore sprawdzilem dzialaly.
To masz konsole z najstarszych komponentów jak emuluje PS2 ;-)
krak2610
6 08 2008, 23:49
hiehe moze i tak ale ja mowilem o tych co maja czekac na europejska wersje 80 gb ;]
Figlarz
10 08 2008, 13:22
Warto inwestować blisko 300zł w Guitar Hero III ?
Dodam, że od jakiegoś czasu jaram się tą grą, ale zastanawiam się, czy nie dotyka jej czasem syndrom Wii ;>
CYTAT(Figlarz @ 10 08 2008, 14:22)

Warto inwestować blisko 300zł w Guitar Hero III ?
Dodam, że od jakiegoś czasu jaram się tą grą, ale zastanawiam się, czy nie dotyka jej czasem syndrom Wii ;>
TAK
ja juz widzialem za 245
swoja wersje (na ps2) kupilem za 369, zepsula sie i pozwolili mi (w MM) wybrac sobie cos w tej cenie
poniewaz gh3 na ps3 stoi tam po 399 to wybralem buzza i kamerke do ps3
ale gh3 mimo wszystko mam sobie zamiar sprawic jak troche kasy wpadnie
jak masz jakichs znajomych, ktorym moze sie ta gra spodobac to zywotnosc niesamowita (masterowanie wynikow)
szkoda ze takiej opcji w rock bandzie nie ma:(
theGrimReaper669
10 08 2008, 14:53
a nie lepiej poczekac na GH:World Tour?
ps.sam zastanawiam sie czy zbierac na niego kase,moze zna ktos przyblizona cene ?
Yabollek007
11 08 2008, 19:20
Jesli chodzi o caly zestaw to sadze, ze nie ma liczyc na cene mniejsza niz 600zl. A co do GH 3 to na pewno oplaca sie go kupic ( gitara bedzie kompatybilna z World on Tour ( o ile tworcy gry nie zmienia zdania )).
CYTAT(Yabollek007 @ 11 08 2008, 20:20)

Jesli chodzi o caly zestaw to sadze, ze nie ma liczyc na cene mniejsza niz 600zl. A co do GH 3 to na pewno oplaca sie go kupic ( gitara bedzie kompatybilna z World on Tour ( o ile tworcy gry nie zmienia zdania )).
mowisz o Polsce??
Yabollek007
11 08 2008, 21:37
No tak, taniej raczej nie bedzie ( mowiac zestaw chodzi mi o pack : gra, gitarka, perka i mic ), chociaz wolalbym sie mylic

. Mam do was pytanie : czy opyla sie teraz kupowac Fight Nighta 3? Wiadomo moze, kiedy ukaze sie nastepna czesc? Ostatnio mam ochote zagrac w jakas dobra bijatyke, a cena owego boksu stala sie bardzo przystepna. Moze lepiej poczekac na jakas inna gre? Tak pozatym, to sie zastanawiam czy nie kupic sobie pierwszego motorstorma - watpie, zeby nastepna czesc wprowadzila jakies drastyczne zmiany ( oczywiscie, ze bedzie lepsza, ale zmiany pewnie beda kosmetyczne ).
pawel_k
11 08 2008, 22:41
CYTAT(Yabollek007 @ 11 08 2008, 22:37)

No tak, taniej raczej nie bedzie ( mowiac zestaw chodzi mi o pack : gra, gitarka, perka i mic ), chociaz wolalbym sie mylic

. Mam do was pytanie : czy opyla sie teraz kupowac Fight Nighta 3? Wiadomo moze, kiedy ukaze sie nastepna czesc? Ostatnio mam ochote zagrac w jakas dobra bijatyke, a cena owego boksu stala sie bardzo przystepna. Moze lepiej poczekac na jakas inna gre? Tak pozatym, to sie zastanawiam czy nie kupic sobie pierwszego motorstorma - watpie, zeby nastepna czesc wprowadzila jakies drastyczne zmiany ( oczywiscie, ze bedzie lepsza, ale zmiany pewnie beda kosmetyczne ).
jak masz kompana do FN3 to na pewno warto - gra jest przeza(pipi)ista
CYTAT(Yabollek007 @ 11 08 2008, 22:37)

.
IMHO straszny z Ciebie optymista
ja bym powiedzial
Jesli chodzi o caly zestaw to sadze, ze nie ma co liczyc na cene mniejsza niz 800-900zl.
KaIgrekO
12 08 2008, 06:28
A można taniej z zachodu to ściągnąć?
Yabollek007
12 08 2008, 07:51
Dobrze, ze teraz tworzy sie duzo tych serii gier muzycznych ( Rock Band, Guitar Hero, Rock Revolution ) i mam nadzieje, ze te serie beda se soba rowniez konkurowac na plaszczyznie cenowej i te gry sie stana bardziej przystepne. Mnie osobiscie bardzo ciekawi ile bedzie kosztowal zestaw perka + gra w Rock Bandzie 2 / nowym Guitar Hero.
ja bym sie pisal na RB2 + gitara + (ewentualnie) te dodatkowe talerze do perkusji
znajac zycie znow bede musial kombinowac, by to jakos ze stanow sciagnac
w Polsce bedzie swieto jak sie pojawia cale zestawy, a o pojedynczych instrumentach nawet nie marze
krak2610
13 08 2008, 03:37
No dobra dylemacik maly mam.
Za 3 dni wracam z Usa i tak mysle ze moze jeszcze jedna gierke bym kupil po jakiejsc lepszej cenie.
I tak myslalem na poczatku o Battlefield: Bad Company - wiadomo swietny multi, na PC sie w Counter-Strike zagrywalem to mi moze podpasuje.
Potem a moze Orange Box - wkoncu to jest kilka gier, Half Life 2 + dwa dodatki, podobno swietny Portal i sieciowy Team Forttes 2. ( Duzo osob
gra w niego po sieci czy serwery raczej swieca pustkami?)
3 opcja to Uncharted: Drake`s Fortune .
No to tak to wyglada.
Potrzebuje argumentow za i przeciw?
Dlaczego to a nie to.
Ogolnie chce sobie postrzelac konkretniej bo zadnej typowej strzelanki na PlayStation nie mam

Wiec czas zaleglosci nadrobic.
Z gory dziekuje za wyczerpujace wypowiedzi
waldusthecyc
13 08 2008, 08:07
krótka piłka z mojej strony - Battlefield jest super - wciąga jak bagno. A Uncharted ma to klasyk, którego KAŻDY posiadacz PS3 musi skończyć, bo to gra zjawiskowa, i do tej pory nic na takim poziomie technicznym nie powstało.
Ja na Twoim miejscu kupiłbym B:BC oraz Uncharted, zwłaszcza, że w USA tę drugą kupisz za grosze
Redmitsu
13 08 2008, 22:49
A teraz ja . Jako ze od niedawna posiadam konsole chce najpierw przejsc klasyki a potem sie zabrac za nowsze gierki a wiec :
Zastanawiam sie miedzy kupnem Heavenly Sword a Ninja Gaiden . Warto kupic jedna z tych gier , czy lepiej po prostu dolozyc sobie troszke pieniazkow i kupic MGS4 ? =] W sumie moglbym kupic wszystkie te 3 gierki ale szkoda mi troszke pieniedzy ;\
grzes_l
13 08 2008, 22:55
wszystkie 3. HS to platyna, NG chodzi za grosze.
Jesli lubisz tluc dla tluczenia to NG jesli lubisz malownicze i frapujace historie to dwie pozostale.
Wszystkie 3 to przyzwoite pozycje choc NG to typowa gra dla hardcorowcow (choc moim zdaniem glupawa) a dwie pozostale zachwycaja casuali, choc i hardcorowcy doceniajacy fabule potrafia sie zachwycic
Seigaku
14 08 2008, 10:46
Na HS szkoda kasy, pograsz z 5 godzin i wyrzucisz grę przez okno (albo zdążysz ją przejść, albo zdąży ci się znudzić, w każdym razie drugi raz na pewno już do niej nie podejdziesz). Z MGS4 bym się wstrzymał, lepiej poczekaj aż troche potanieje, chyba że lubisz płacić 2 stówy za gre, która wystarczy ci na 10 godzin (kompleks HS, nędzne replay-ability). Weź NG, gra starcza na cholernie długo (zdrowy czas gry, nowe tryby rozgrywki, stopnie trudności itp.), a przy tym prawie w ogóle się nie nudzi. Polecam też DMC4, obok NGS najlepszy slasher na current-geny.
Mr. Blue
14 08 2008, 10:57
MGS4.
25 godzin gry + dużo czasu spędzonego przed MGO + bardzo duża re - grywalność: zdobywanie emblematów, ukryte "za(pipi)iste" bronie (np. Patriot), stroje (np. strój Assaina z "Assain Creed") , kamuflaże, gadżety (chociażby stealth), wspieranie ze strony Konami: co chwilę pojawiają się do ściągnięcia nowe bronie, np. znany z MGS3 M1911A1, nowe kamuflaże do octocomo i zupełnie nowe stroje.
Z MGS4 można bawić się na setki sposobów, czego ekstremalnym dowodem jest przejście gry na The Boss Extreme, bez zabicia ani jednej osoby...
rafalsky
14 08 2008, 22:03
Co wybrać spośród tych 3 propozycji:
GTA IV
Soul Calibour IV
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.
Czy warto kupić nowego kane&lynch za 65zl?(new) czy raczej dolozyc i wziąść coś konkretniejszego?
z góry dzięki za rady
Redmitsu
15 08 2008, 12:28
Napewno nie kupuj Kane&Lynch ;] Masz do wyboru 3 swietne gry, ktore predzej czy pozniej bedziesz chcial miec wszystkie ;p
Jezeli masz z kim pograc to wez SC4 , jezeli uwielbiasz MGS'a i chcesz dostac epickiej opowiesci to bierz MGS4 . GTA4 tez nie trzeba promowac . Ciezki wybor imo ;p
Danilo1972
15 08 2008, 16:23
Z tych trzech propozycji najbardziej podobało mi się GTA.
SC co prawda nie widziałem, ale to tylko bijatyka (
Di nie bij pliz

), a w MGS jest więcej oglądania filmów niż grania, co nie zmienia faktu, że gra jest również świetna.
GTA to co najmniej 40 - 50 godzin grania.
A później sobie kup COD 4 - online miażdży
rafalsky
15 08 2008, 18:48
To pewnie pocisne GTA, CODa już mam dość bo sie na piecu sie duzo ograłem (i tak wole cs'a

. W kazdym razie dzięki za rady, na pewno wezme je pod uwage.
Yabollek007
15 08 2008, 21:33
CYTAT(rafalsky @ 14 08 2008, 23:03)

Co wybrać spośród tych 3 propozycji:
GTA IV
Soul Calibour IV
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.
Czy warto kupić nowego kane&lynch za 65zl?(new) czy raczej dolozyc i wziąść coś konkretniejszego?
z góry dzięki za rady
Co do SC4 - nie gralem w to, ale jesli generalnie chcesz zagrac w jakiegos fajtera, to polecam Fight Night 3. Niedawno go zakupilem i musze przyznac - gra miazdzy ( fajowo pyka sie w singla a split screen to juz wogole cud miod i orzeszki ) i do tego jest relatywnie tania ( 100zl w MM, Empiku, a na allegro to jeszcze taniej ). Co do multi to polecam Battlefielda Bad Company ( laczem nie powiniennes sie martwic - ja mam neostrade 512 a zadnych lagow nie mam ). A co do GTA IV / MGSa 4 to wybralbym GTA, poniewaz ta gra starcza na duuuuuuuzo czasu ( samo przejscie gry zajmuje kupe czasu a na dodatek gra sie wspaniale ( ja odrazu po skonczeniu gry dalem new game i zaczelem przechodzic od nowa ;p ) no i jeszcze oczywiscie dochodza zabawy a'la GTA - rozboje w bialy dzien, jezdzenie furami itd ). Co do MGS4 to mozesz poczekac az stanieje ( single miazdzy, ale w multi to ja niestety mam okropne lagi, wiec gra na dlugo nie starcza ( porownujac np. do GTA IV ).
No to teraz ciężki orzech do zgryzienia. Więc, mój wujek jedzie we wrześniu do Hameryki na zakupki. Jest to doskonała okazja do kupienia paru gier. jednak fundusze mam ograniczone i wynoszą "tylko" 250zł (112 $). NA 100% kupuję Star Wars: The Force Unleashed ( i nikt mnie od tego nie odwiedzie!). Więc zostaje mi dokładnie 54 dolce na drugą grę. To raczej nie starczy na super, ekstra nową gre, ale na jakąś paro miesięczną i owszem. I tu pytanie, jaką grę można kupić za 50 dolców, która jest naprawdę warta zakupu. Taki must have wyrywający dżondra?
theGrimReaper669
16 08 2008, 19:05
Nie rozumiem , za 54$ nie kupisz nowej gry?Problem w tym ze wszystkie najlepsze tytuly bede mialy premiere po wrzesniu,wiec albo poczekasz z ta kasa na cos nowego,albo kupisz 2 starsze gry,nie koniecznie w Hameryce,bo na allegro tez.Must have wyrywajacy jaja? Tylko mgs4,ale jezeli nie grales w poprzednie czesci to sobie odpusc.Sprawdz Devil May Cry 4 ,Heavenly Sword,Assasin's Creed,Oblivion...
Yabollek007
16 08 2008, 19:20
CYTAT(theGrimReaper669 @ 16 08 2008, 20:05)

Tylko mgs4,ale jezeli nie grales w poprzednie czesci to sobie odpusc.
Z pewnoscia osoby, ktore graly w poprzednie czesci wyniosa wiecej z tej gry, ale to nie znaczy, ze osoby nieobeznane z MGSem nie uswiadcza geeniuszu tej gry. Ja np. gralem jedynie w MGSa 2 i trosze ( do bossa z rewolwerami ) w MGSa a 4 wywarla na mnie ogrmone wrazenie, wiec nawet jesli jestes MGSowym noobikiem to z MGS 4 raczej bedziesz zadowolony
Jacobss
16 08 2008, 20:24
CYTAT(Yabollek007 @ 16 08 2008, 20:20)

CYTAT(theGrimReaper669 @ 16 08 2008, 20:05)

Tylko mgs4,ale jezeli nie grales w poprzednie czesci to sobie odpusc.
Z pewnoscia osoby, ktore graly w poprzednie czesci wyniosa wiecej z tej gry, ale to nie znaczy, ze osoby nieobeznane z MGSem nie uswiadcza geeniuszu tej gry. Ja np. gralem jedynie w MGSa 2 i trosze ( do bossa z rewolwerami ) w MGSa a 4 wywarla na mnie ogrmone wrazenie, wiec nawet jesli jestes MGSowym noobikiem to z MGS 4 raczej bedziesz zadowolony

Ale mimo wszystko, to jak granie w niepełną grę. Nie dostrzeżesz całego rozmachu i ogromu gry, bez znajomości poprzedników. Są oczywiście serie, gdzie można zaczynać bez znajomości poprzedników (The Elder Scrolls czy GTA), ale w MGSach fabuła gra pierwsze skrzypce

.
Seigaku
16 08 2008, 20:40
CYTAT(Jacobss @ 16 08 2008, 21:24)

Ale mimo wszystko, to jak granie w niepełną grę. Nie dostrzeżesz całego rozmachu i ogromu gry, bez znajomości poprzedników. Są oczywiście serie, gdzie można zaczynać bez znajomości poprzedników (The Elder Scrolls czy GTA), ale w MGSach fabuła gra pierwsze skrzypce

.
Prawda, znajomość fabuły poprzednich części jest w przypadku tej gry wręcz obowiązkowa, w MGS4 gra się przede wszystkim dla fabuły, a ta traci naprawde sporo jeżeli nie zna się wydarzeń zawartych w prequelach. Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie jak można w to w ogóle grać będąc zupełnie nieobeznanym z serią.
Jacobss
16 08 2008, 20:52
Cóż, chyba możesz sobie wyobrazić, bo pan "Yabollek007" uważa jednak co innego

.
Grę da się przejść bez znajomości poprzedników, ale to jak oglądanie filmu od połowy. Potem takie głupki-redaktorzy na Gametrailers gnoją MGSa 4, bo nie znali się dobrze z poprzednikami. Serwis ten stracił dla mnie wiarygodność po teście MGSa 4 i oczywiście wcześniejszych przekrętach, ale nigdy im nie wybaczę, że dali MGS4 gorszą ocenę za fabułę, niż Halo 3. To już jest istne fanboyostwo

,
Montray
16 08 2008, 21:10
Ktora gre wybrac?? :
Guitar Hero III
Call of Duty 4
The eye of Judgment
Chodzmi o taka gre w ktora bede gral dosc dlugo. Szukam takiej gry ktora mnie wciagnie na maxa i szybko nie znudzi

Moze cos oprocz tych 3 wymienionych zaproponujecie ??
Dawid-kun
16 08 2008, 21:23
CYTAT(Montray @ 16 08 2008, 22:10)

Ktora gre wybrac?? :
Guitar Hero III
Call of Duty 4
The eye of Judgment
Chodzmi o taka gre w ktora bede gral dosc dlugo. Szukam takiej gry ktora mnie wciagnie na maxa i szybko nie znudzi

Myślę, ze najdłużej będziesz grał w Call Of Duty 4 ze względu na Online, który wciąga na długie godziny. Co do The eye of Judgment myślę, ze popykał bys chwilke i byś sprzedał chybaże lubisz pobawic sie w budowanie Tali itp.
Pozdro myslę, że pomogłem choc troche
Montray
16 08 2008, 21:27
CYTAT(Dawid-kun @ 16 08 2008, 21:23)

Ktora gre wybrac?? :
Guitar Hero III
Call of Duty 4
The eye of Judgment

Myślę, ze najdłużej będziesz grał w Call Of Duty 4 ze względu na Online, który wciąga na długie godziny. Co do The eye of Judgment myślę, ze popykał bys chwilke i byś sprzedał chybaże lubisz pobawic sie w budowanie Tali itp.

Dzieki za odpowiedz

Tylko mam jeszcze 1 pytanie : w COD4 mapy sa takie same jak na PC oraz czy grafika jest lepsza niz w B:BD ??
krak2610
17 08 2008, 07:42
CYTAT(Montray @ 16 08 2008, 21:27)

CYTAT(Dawid-kun @ 16 08 2008, 21:23)

Ktora gre wybrac?? :
Guitar Hero III
Call of Duty 4
The eye of Judgment

Dzieki za odpowiedz

Tylko mam jeszcze 1 pytanie : w COD4 mapy sa takie same jak na PC oraz czy grafika jest lepsza niz w B:BD ??
Z tego co wiem to mapy sa takie same ale co do grafiki to nie mam pewnosci wiec Ci nie odpowiem.
Btw: Pilnie potrzebna pomoc w tym watku
http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t=0&start=0 Sprawa zycia i smierci niemal. Ostatnie 3 posty...
Figlarz
20 08 2008, 18:05
Mam pytanko odnośnie Guitar Hero, po raz kolejny

Kupować GH III czy czekać na następną część? (nie wiem kiedy ma wyjść i jak się zwać...) Opłaca się teraz brać GH III?
Yabollek007
20 08 2008, 18:24
Raczej tak, bo :
1) Gitarka bedzie kompatybilna z nowym GH
2) Zmian w gameplay'u nie bedzie, bo co tu mozna zmienic
A nastepna czesc GH ma sie zwac World Tour.
muadib83
21 08 2008, 12:21
Czy warto kupić FNR3? Jaki jest singiel a jaki multi? Czy gra jest szybka, widowiskowa i posiada duży zasób ciosów? Nigdy w boks nie grałem. Chodzi głównie aby był ciekawy singiel i za(pipi)ista gra (ale niezbyt skomplikowana) na 2 graczy. Chodzi o to aby jak kumple wpadna fajnie byloby meczyki rozgrywac.
Jesli nie FNR3 to jaka polecacie gre na 2 graczy na tzw. imprezki z kumplami przy piwie (zawsze byl pes ale 2008 to kicha). Chodzi o bijatykę (virtua fighter sie nie sprawdzil bo jak 1 - czyli aj opanowalem chodz troche postacie to rozmiatalem kumpli).
Yabollek007
21 08 2008, 13:45
Sam niedawno zakupilem FNR3 i powiem tyle: warto. W signla sie bardzo przyjemnie pyka- sa 3 tryby pojedynczych meczy (zwyczajny mecz, z widokiem z oczu bohatera i tryb w ktorym nie ma limitu czasowego rund- runda sie konczy po nokaucie a wygrywa ten, kto ich najwiecej zaliczy) pozatym jest tryb kariery (wybieramy badz tworzymy wlasnego zawodnika, wybieramy z kim mamy walczyc- przewaznie mamy kilku oponentow do wyboru-wybieramy trenera, uczestniczymy w treningu przedstawionym w postaci mini gierek (mozna je pominac), jest sklepik z itemami itp. Co do szybkosci gry- nie jest za szybka, jak to boks, co nie znaczy co jest za wolna. Co do wachlarzu ciosow to jest ich troche, jednak od ich znajomosci wazniejsza jest umiejetnosc wykorzystania ich w dobrym momencie. Ta gra to poprostu nie jest masherka, gra jest techniczna i nie znudzi sie szybko. Na rowni a moze nawet wyzej z umiejetnoscia wyprowadzania ciosow jest blokowanie / unikanie ciosow (jak to dobrze opanujesz to przeciwnik ciebie nawet nie drasnie). Generalnie gre polecam- w singlu gra sie fajnie a w multi to juz wogole masakra. Gra posiada fajny trening, ktory wszystko wyjasnia, wiec nawet kompletny noobik moze sie nauczyc w to grac. Warto dodac ze w przypadku uslugi online serwery nadal stoja, wiec mozna pograc (czy sa lagi to nie wiem, bo tylko patrzylem czy serwy jeszcze stoja- wszak troche czasu od premiery gry minelo).
muadib83
22 08 2008, 11:27
Wielkie dzięki. No właśnie konsole tak mają - gra stara to wywalają serwery. Na pc ludzie nadal graja w Diablo 2, starcrat, cs, red orchestra, call of duty i serwy będą zawsze;/
Przekonałeś mnie- jutro sobie zakupię
amadeus91
22 08 2008, 12:01
a ja borykam się z takim dylematem:
mam ochotę na grę z Ratchetem i Clankiem, tylko teraz nie wiem, czy od razu kupować Quest for Booty, czy zacząć od Tools of Destruction?
grałem w demo ToD i byłem zachwycony i teraz sie zastanawiam, czy inwestować od razu w QfB czy zacząć od ToD i potem QfB???
Mr. Blue
22 08 2008, 12:03
Najpierw zabawki zniszczenia, później dodatek, który rozpoczyna się zaraz po wydarzeniach z pełnej gry.
Witam
Przymierzam się w tym tygodniu do zakupu PS3 (Yoopi\o/).Jako że będe już spłukany starczy mi na zaledwie jedną grę ,następny zakup za jakieś 2 miesiące.
Na oku Assassin’s Creed ,Metal Gear Solid 4 ,CoD 4 ,GTA 4 z tym że tu się waham, bo tą serię lubiłem tylko do części 3 następne wydania nic nowego
jak dla mnie nie wnosiły :|..i się zraziłem do tej serii,więc tutaj jestem ostrożny.Podałem chyba co lepsze tytuły,co ?choć nie wiem tak dokładnie co dobrego powychodziło - nie śledzę rynku.
Moim ulubionym gatunkiem są wyścigi samochodowe ,ale jakoś prócz Gran Turismo 5 Prologue nie wyczaiłem nic ciekawego .Główny czynnik na który stawiam to długość rozrywki jak jest z długością w podanych przeze mnie tytułach ?
Podpowiedzcie coś.
CYTAT(Darude @ 8 09 2008, 13:29)

Witam
Przymierzam się w tym tygodniu do zakupu PS3 (Yoopi\o/).Jako że będe już spłukany starczy mi na zaledwie jedną grę ,następny zakup za jakieś 2 miesiące.
Na oku Assassin’s Creed ,Metal Gear Solid 4 ,CoD 4 ,GTA 4 z tym że tu się waham, bo tą serię lubiłem tylko do części 3 następne wydania nic nowego
jak dla mnie nie wnosiły :|..i się zraziłem do tej serii,więc tutaj jestem ostrożny.Podałem chyba co lepsze tytuły,co ?choć nie wiem tak dokładnie co dobrego powychodziło - nie śledzę rynku.
Moim ulubionym gatunkiem są wyścigi samochodowe ,ale jakoś prócz Gran Turismo 5 Prologue nie wyczaiłem nic ciekawego .Główny czynnik na który stawiam to długość rozrywki jak jest z długością w podanych przeze mnie tytułach ?
Podpowiedzcie coś.

z wymienionych przez Ciebie tytulow mam tylko cod4 i zlego slowa o nim powiedziec nie moge
jesli lubisz wyscigi to moze GRID?
ja nie jestem fanem wyscigow ale demo mi sie podobalo i jak bede mial zbedna kase to bym sie zaopatrzyl w pelna wersje
moze jeszcze ratchet lub uncharted?
z tym ze ten drugi na dwa miesiace nie starczy, ale sa to tytuly platynowe i moze udalo by Ci sie tanio oba kupic
edit: wazne tez jest to jaka konsole i za ile kupujesz
moze lepiej troszke dolozyc i wyrwac ta z mm czy saturna w komplecie z 4 grami?
theGrimReaper669
8 09 2008, 14:22
bede nudny jak powiem Metal Gear Solid 4,ale co poradzic....
CYTAT(.... @ 8 09 2008, 15:05)

moze lepiej troszke dolozyc i wyrwac ta z mm czy saturna w komplecie z 4 grami?
To będe musiał się przejechać do MM i obczaić czy są jakieś promocje.
CYTAT(theGrimReaper669 @ 8 09 2008, 15:22)

bede nudny jak powiem Metal Gear Solid 4,ale co poradzic....
Właśnie tak procentowo do przodu to jestem za MGS 4 ,albo właśnie COD 4.Powiedzcie mi proszę ile godzin pochłonie mi zaliczenie owych tytułów (MGS 4 & COD 4).Wtedy wybiorę co dłuższe
Danilo1972
8 09 2008, 15:23
Obie gry trzeba mieć.
MGS jest świetny, jednak online COD ma lepszy.
Mr. Blue
8 09 2008, 16:24
MGS4 to 25 godzin gry single - player + ok. 15 powtórnego grania (extras) + dużo więcej godzin, bo będziesz do tej historii wracać. Online słaby, nawet bardzo.
COD 4 to ok. 5 godzin SP + jeszcze kilka na wyższe poziomy trudności. Plus <znaczek nieskończoności> onlainu.
CYTAT(Mr. Blue @ 8 09 2008, 17:24)

MGS4 to 25 godzin gry single - player + ok. 15 powtórnego grania (extras) + dużo więcej godzin, bo będziesz do tej historii wracać. Online słaby, nawet bardzo.
COD 4 to ok. 5 godzin SP + jeszcze kilka na wyższe poziomy trudności. Plus <znaczek nieskończoności> onlainu.
5 godzin SP to bardzo malutko

czyli wybór może być tylko jeden-MGS

.Dzięki serdeczne za pomoc

.
Tomasson225
8 09 2008, 16:51
Ja na Twoim miejscu wzialbym CoDa

Ta gra mi juz wystarcza na 4 miesiace i dalej sie nie nudzi. MGSa tez mam ale wlaczam go najczesciej jak znajomi ida spac itd.

Jakbym mial wybierac sposrod tych dwoch gier to CoD4 bezapelacyjnie. No chyba ze nie masz internetu w konsoli to wtedy tylko MGS

Pozdrawiam.
Już postanowiłem że wybiorę MGS'a (nie mąćcie mi hehe) ,CoD wezmę przy następnych zakupach .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.