Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Final Fantasy Dissidia
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3
Emiel
Oficjalnie potwierdzone. Kwadratowi wydadzą na PSP nową grę z szyldu Final Fantasy z podtytułem Dissidia.

Square otworzyło oficjalną stronę internetową gry, chociaż narazie jest tam tylko logo gry i wiadomość: "Fantasy is endless. Fantasy has no limited form." Na stronce można się też dowiedzieć, że Tetsuya Nomura zajmie się designem postaci.

Przypuszczalnie więcej informacji pojawi się na Square Enix Party 2007, no i pewnie japończycy mają lepsze info, więc czekam, aż Enkidou dorzuci jakieś świeżutkie infosy.

Ach zapomniałbym link do strony: DISSIDIA

Bardzo się cieszę, że Sony zarzuciło kasą, bo innego wyjaśnienia nie ma dlaczego nie zrobili kolejnego złotego jajka na DSa wink.gif.
KOMODO
No, k*rwa, wreszcie sie wzieli za cos nowego niz odgrzewance albo jakies "pseudo-sequele". Co prawda takie gry (z serii FF ale nie z glownej, nie bedace tez "dodatkami") nie sa za dobre (crystal chronicles, adbenture, legend), niemniej lepsze to, niz "odnowione" wersje jedynki i dwojki. Czekam na wiecej informacji.
the_m
CYTAT(GameOnly)
Sam tytuł ma być dramatycznie rozwijającą się grą akcji.
Nie wiem czy sie cieszyc czy nie. Po dokonaniach SE na poletku gier akcji mam watpliwosci, no chyba ze tu chodzi o actionRPG smile.gif Niemniej jednak czekam na wiecej info (Enkidou? wink.gif ) i trzymam kciuki.

BTW Nomura ostatnio tylko za "dramatyczne" gry sie bierze wink.gif
Enkidou
Emiel wszystko ładnie przedstawił. Na więcej informacji trzeba będzie jednak raczej poczekać do soboty, chociaż nie zdziwię się jak jutro coś wypłynie. smile.gif

Mam tylko nadzieję, że nie będzie to jakaś pierdółka. Obecność Nomury, który od dawna nie brał się za marginalne projekty, powinno to wykluczać. Dopóki jednak nie zobaczę gry na własne oczy to taka obawa we mnie pozostanie.

Anyłej, jeszcze zacytuję tylko to co mówił jeszcze Shane Bettenhausen z EGM jakiś czas temu, bo może dotyczy to w/w gry.

CYTAT
"This isn't the end of Square Enix's bizarre love affair with the PSP. There's more s**t coming. The 20th anniversary of Final Fantasy is not over and you'll be really surprised by some of the stuff you'll see later this year (emphasis added) ... You're not going to see a remake of Final Fantasy VII on PSP, but you will see some exciting, unexpected Final Fantasy games on PSP."

"There's specifically one PSP game that nobody could ever guess ever that will blow everybody away."

EDIT:
To będzie coś... dziwnego. Nie każdy się ucieszy tongue.gif Bezwstydnie skradzione info z innego forum:

- Final Fantasy series characters battle on a 3D field. The genre is fighting competition action (?).
- The gods Cosmos and Chaos called on the heroes of light and dark
- Warrior of light from FF1, Zidane from FF9 will parti(pipi)ate
- Garland and Kuja are also confirmed
- Character designs by Nomura.

Sorx za drugi post z rzędu, w tak krótkim odstępie czasu. Zrobiłem to w celach informacyjnych. Jesli moderator uzna za stosowne, niech połączy oba posty.

moderator zdecydowal;] - [sz]
the_m
CYTAT
battle on a 3D field. The genre is fighting competition action
E... to znaczy ze walki beda w 3d a ewentualna exploracja swiata w... 2d?
U i nawet nowy rodzaj gier dostaniemy tongue.gif Pomyslowosc tworcow gier nie zna granic, oby sie nie okazalo ze pod ta nazwa kryje sie bijatyka w swiecie FF bo sie zalamie...

CYTAT
The gods Cosmos and Chaos called on the heroes of light and dark
niby eRPeGowy standard tematyczny... wiec moze jednak actionRPG? tongue.gif

Co bedzie to bedzie, poczekamy do tej soboty. Mam nadzieje ze bedzie to w miare normalna gra tongue.gif
tad_ron
CYTAT
battle on a 3D field. The genre is fighting competition action

Czyżby kolejna popierdółka pokroju Ehrgeiz? wink.gif
Trzcina
Wbrew pozorom Ehrgeiz, nie byl zadna PO(pipi)KA. Byl bardzo porzadnym, specyficznym fighterem. Wprowadzil wiele nowosci i wiele elementow rozwinal (jak chociabzy just frame, ktore nie byly wtedy tak popularne i wynikaly glownie z bledow wink.gif ). Dodatkowo wprowadzil walki calkowicie w 3D. Zakres postaci tez nie byl najgorszy, aczkolwiek glownie klony z innych gier, plus pare postaci z finala.

Na 'sequel' ehrgaiza, przemyslany, dopracowany i zawierajacy tylko postacie z FF'ow bym sie nie obrazil,

Aczkolwiek i tak wolalbym jakiegos rpga ;]
Emiel
Kurcze Enkidou nie takich informacji chciałem tongue.gif. Dobra nie będę nawet komentować, jak dla mnie fakty mówią same za siebie Sony dostało jakieś pseudo bicie, a NDSik dostanie FFIV zmaterializowany w 3D. No przecież jak siedzą od 2 lat nad silnikiem w Crisis Core to mogliby go wykorzystać do jakiejś lepszej gry niż tylko takie coś. Chciałbym, żeby to info nie było prawdziwe, ale wszystkie fakty za tym przemawiają, więc nie dość że będę na tą grę czekać 2 lata to okaże się, że to jakaś miernota bez sensu. Szkoda, bo wierzyłem, że kwadratowi pomogą trochę PSP w Japonii.
Enkidou
Właściwie to powinien napisać, że to info (wraz z tym które podałem w dziale RPG) jest jeszcze niepotwierdzone. Ogólnie blog FF13 Vids, będący źródłem tej inormacji, jest wiarygodną stroną, a ja osobiście nie przypominam sobie odkąd tam wchodzę, aby kiedykolwiek z czymś wtopili. Mimo wszystko ktoś tam doniósł, że we wpisie o FFIV pomyliły im sie inicjały, a więc może chodzić o inny remake. No i mamy konsternację oraz kwestionowanie reszty. Treść na nic takiego nie wskazuje (tj. na taką pomyłkę), ale już sam nie wiem... nieźle się wk**wię, gdyby po tym wszystkim okazało sie inaczej.

Być może cała sprawa brzmi głupio, ale czułem się zobowiązany, aby o tym jednak wspomnieć.

KOMODO
Po mojemu to info jakies trefne. Ogolnie rzecz biorac - bez sensu. Postacie z FF9 i FF1? To w FF1 byly jakies postacie? O ile pamietam zaden nie odezwal sie slowem, nie mial rowniez imienia ani okreslonego wygladu (zalezne od profesji). Czyli kim by sie kierowalo w grze? Banda rozpikselowanych ludzikow i trojwaymiarowym zidanem? Co to za bzdura? Jesli bedzei to jakis cross over to raczej jakis bardziej sensowny.
SzC
Gdy tylko pomyślę o tym że mógłbym walczyć Sephirothem z Vaanem albo Vincentem z Tidusem... łojej! Gdyby rzeczywiście była to bijatyka, ma przed sobą gigantyczny potencjał.
Antares
A ja mam nadzieję, że dostaniemy jakiś action RPG utrzymany troszkę w klimatach Final Fantasy Legends ze starego Game Boya. Grafika na stronie, sugeruje raczej, że będziemy mieli do czynienia z FF osadzonym w realiach Fantasy gdyż jeśli mnie pamięć nie myli, to podobne arty pojawiły się przy pracach nad IX'ką. Sam nie wiem czego bym teraz od Square oczekiwał, bo przyznam sie bez bicia, że serię zaniedbałem i nie zagrałem w FFXII nawet confused.gif FF X-2 jakoś mnie nie pociągało, ale Crisis Core jest już czymś, co wydaje mi się bardzo interesujące. Co nie zmienia faktu, że FF1:AE na PSP odpaliłem z łezką w oku, więc może właśnie spełni się moje ciche marzenie i dostaniemy ciekawy action RPG w finalowym klimacie fantasy - Red magowie w charakterystycznych kapeluszach, mogglesy, chocobosy, smoki i księżniczki biggrin.gif
Enkidou
Meh, brzmi faktycznie trochę bez sensu. Dzisiaj się jednak dowiedziałem, że to całe info o nowych grach SE -- czyli o Dissida również -- jest niemal na bank prawdziwe. Kwestią godzin (może trochę więcej) jest oficjalne potwierdzenie.

Przynajmniej wygląda na to, że oni nie nadszarpnęli mojego zaufania, a ja tutejszego. ;p
Guts
Oficjalnie potwierdzono remake FF IV na DS !! Całość ma śmigać na silniku FF III, a same screeny.... zobaczcie sami :
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...amp;postcount=1

Wg. mnie Cecil wygląda beznadziejnie ;/ Co jak co, ale postacie nie powinny być w super deformed ;/

Aha są również pierwsze screeny z Dissidia (linku powyżej).
Hela
CYTAT(Emiel @ 8 05 2007, 22:07) *
No przecież jak siedzą od 2 lat nad silnikiem w Crisis Core to mogliby go wykorzystać do jakiejś lepszej gry niż tylko takie coś.

No patrząc na pierwszy skan, to Dissidia śmiga na tym samym silniku, bo prezentuje się zaje.biście jak na PSP.
Dante
A nie będzie z tego coś w stylu Powerstone z postaciami ze światów FF. Oby nie, bo po co kolejny zapychacz czasu, lepiej zrobiliby pełnoprawnego erpega
Emiel
CYTAT(Hela @ 9 05 2007, 18:23) *
No przecież jak siedzą od 2 lat nad silnikiem w Crisis Core to mogliby go wykorzystać do jakiejś lepszej gry niż tylko takie coś.

No patrząc na pierwszy skan, to Dissidia śmiga na tym samym silniku, bo prezentuje się zaje.biście jak na PSP.

No tak przypuszczam, że własnie dlatego zapodali Dissidie na PSP, bo w końcu trzeba jakoś wpakowane pieniądze w developing spożytkować, ale czemu bijatyka smile.gif. Może być action rpg, ale nie jakiś mix.

Swoją drogą bez obrazy dla DSa, ale FFIV nie wygląda dobrze :|. No przecież mogliby w 3D zrobić coś na PSP, a nei odświeżyć I i II, gdzie nic nie zrobili.
KOMODO
CYTAT(Emiel @ 9 05 2007, 15:41) *

No tak przypuszczam, że własnie dlatego zapodali Dissidie na PSP, bo w końcu trzeba jakoś wpakowane pieniądze w developing spożytkować, ale czemu bijatyka smile.gif. Może być action rpg, ale nie jakiś mix.

Swoją drogą bez obrazy dla DSa, ale FFIV nie wygląda dobrze :|. No przecież mogliby w 3D zrobić coś na PSP, a nei odświeżyć I i II, gdzie nic nie zrobili.
Zgadzam sie, niemniej ostatnio Nintendo am na remake'i mnopol. Na GBA "zrimejkowali" co mogli, na DSa cisna dalej. Na PSP jak dotad tez nie lepiej, FF1, 2 i tatctics. A tego - wiec jednak to prawda? Nie wygalda to dobrze. Taki troche bezsensu ten mix. Ten rogaty wojak wyglada jak ten z intra PSXowej "jedynki", zatem to chyba smiec z FF1. A Zidane i Kuja co tam robia? Nie podoba mi sie to. Wielki Brat Bardzo Sie Zawiodl.

Co do FF4 - wyglada fajnie, ale mogli dac juz sobie spokoj. Nie chce mi sie 4 czy 5 raz grac w to samo. FF3 byl uzasadniony - wyszedl 100 lat temu na NESa, w dodatku nigdy nie dotarl do japonii, stad byl "swiezy". A FF4? Byl na SNESa, na PSXa, na GBA... litosci.
Hela
CYTAT(KOMODO @ 9 05 2007, 16:56) *
CYTAT(Emiel @ 9 05 2007, 15:41) *

Zgadzam sie, niemniej ostatnio Nintendo am na remake'i mnopol. Na GBA "zrimejkowali" co mogli, na DSa cisna dalej. Na PSP jak dotad tez nie lepiej, FF1, 2 i tatctics. A tego - wiec jednak to prawda? Nie wygalda to dobrze. Taki troche bezsensu ten mix. Ten rogaty wojak wyglada jak ten z intra PSXowej "jedynki", zatem to chyba smiec z FF1. A Zidane i Kuja co tam robia? Nie podoba mi sie to. Wielki Brat Bardzo Sie Zawiodl.

eee... części z GBA ciężko nazwać remake'ami, tak samo te na PSP, to bardziej są konwersje + jakiśtam dziadowski bonus... Prawdziwe ramake'i to właśnie FF3 i teraz 4 na DSa.

A Dissidia pewnie będzie zawierała postaci z każdej części, taka dla uczczenia 20rocznicy.
Enkidou
Jeżeli komentujemy wszystko jak leci, to ja też tak zrobię. ;p

Skoro Dissidia będzie taka jak widać, to mam nadzieję, że nie ograniczy się do prostackiego lania po gębach. SE mogłoby przemycić między walkami jakąś historię. Już nie mówię żeby był jakiś majstersztyk, ale coś, co mogłoby trzymać przy konsoli.

Zaś co do FFIV, Cecil wygląda trochę dziwnie, ale gra cholernie mi się podoba po tych pierwszych screenach. Po przejściu wersji na SNES'a parę dobrych lat temu chciałem zagrać w jakiś bardziej zaawansowany graficznie remake.
Na FFXII International może się nawet skuszę pod warunkiem, że bonusów będzie znacznie więcej. 6800 yenów za lekko usprawniony system, to trochę za dużo.

SzC
CYTAT
Skoro Dissidia będzie taka jak widać, to mam nadzieję, że nie ograniczy się do prostackiego lania po gębach. SE mogłoby przemycić między walkami jakąś historię. Już nie mówię żeby był jakiś majstersztyk, ale coś, co mogłoby trzymać przy konsoli.

CYTAT(Enkidou @ 8 05 2007, 19:45) *
- The gods Cosmos and Chaos called on the heroes of light and dark

Jak dla mnie to jest to nie najgorszy materiał na fabułę.
ogqozo
CYTAT

Tak, kapitalny.
"Bogowie Kosmos i Chaos wezwali wojowników światła i ciemności."
Ciekawe, co będzie dalej?
Wojownicy muszą zebrać 66 kryształów i zniweczyć siły Boga Ciemności, a następnie pokonać go używając Świetlistej Kuli i uratować świat?
SzC
CYTAT(ogqozo @ 9 05 2007, 20:53) *
CYTAT

Tak, kapitalny.
"Bogowie Kosmos i Chaos wezwali wojowników światła i ciemności."
Ciekawe, co będzie dalej?
Wojownicy muszą zebrać 66 kryształów i zniweczyć siły Boga Ciemności, a następnie pokonać go używając Świetlistej Kuli i uratować świat?

Wyobraźnią to Ty nie grzeszysz. rolleyes.gif
_One_
skan
http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_k/33926/33926_1001_3.jpg
Na square enix part został także przedstawiony krótki trailer, nie jest on jeszcze w sieci, ale poniżej jest opis tego trailera (ze strony www.k-ff.com)

CYTAT
Filmik zaczynał się od pokazania samego Cecila z FFIV, później następuje walka Cecila z Kainem w stylu KH. Następnie wyskakuje Zidane i Kuja. Za chwilę wyłania się Sephiroth z ognia, a naprzeciwko niego staje Cecil.
<fight mode on>

Gra powstaje z okazji 20 rocznicy istnienia serii final fantasy, i może byc niezła, zobaczymy co czas pokaże... smile.gif bijatyka rpg ?
the_m
CYTAT
"w stylu KH"
To napawa nadzieja ze nie bedie to bitka tylko action RPG. Trzymam kciuki hyh.gif
Enkidou
Nowe skany z Famitsu

http://up2.viploader.net/pic/src/viploader469834.jpg
http://up2.viploader.net/pic/src/viploader469835.jpg
http://up2.viploader.net/pic/src/viploader469836.jpg

W wywiadach typowo piarowska gadanina, z tego co rozumiem i z tego co widziałem gdzie indziej po ingliszu. Będzie 10 postaci nie licząc czarnych charakterów, więc jak ktoś chce, to może sobie pospekulować.

BTW: W sieci dostępny jest jeden kawałek z FF Dissidia. Do ściągnięcia tutaj. Wspominałem o tym przy okazji w temacie o Crisis Core w dziale RPG. Pisałem o dwóch, ale jak się okazało jeden pochodzi z Monotone. My mistake.
Guts
Jak dla mnie za chara design POWINIEN odpowiadać Amano. Projekty postaci na skanach to jakaś kpina, gdyż nie przypominają swych odpowiedników z właściwych gier. W FF I Warrior of light był zbudowany z paru pikseli , a tutaj wygląda jak Cecil (i wstępnie to właśnie z nim go pomyliłem). Design Kuji i Zidana - zwalony, zbyt zniewieściały. Najlepszy i tak jest Sephiroth, który w każdej grze Nomury wygląda inaczej O.o Na Boga niech się w końcu zdecyduję czy ma być męski, czy zniewieściały.
Nie wyobrażam sobie, aby z tego projektu powstało "cool" party games czy cokolwiek innego, zbliżonego do bijatyki.
Hela
Warrior Of light...XD a ja myślałem, że nomura zaprojektował Lenneth z Valkyrie Profile z krzywym ryjem...
KOMODO
Guts - ten wojownik swiatla powstal na bazie intra wersji PSXowej. Tam wlasnie tak wygladal. A jego wyglad wzorowany byl na arcie zdobiacego okladke oryginalnej jedynki z NESa.
Enkidou
Trailer FF Dissidia powinien niedługo pojawić się na stronie SE Members. Nie wiadomo tylko czy może już jutro, czy w przyszły piątek (bo w piątki mają tam miejsce aktualizacje chyba).
Enkidou
A jednak dziś, nie żaden piątek. Wrzucam linka, bo chyba nikt nie zauważył albo mu się nie chciało posta napisać. wink.gif

http://www.jeux-france.com/downloads7899_v...al-fantasy.html
Shen87
to ma byc bijatyka ?
Shen87
ponawiam moje pytanie , jest jakies nowe info odnosnie tej gry?
Enkidou
Co do pierwszego pytania - raczej bijatyka, ale jak dokładnie z tym będzie to nie wiadomo. Każda z postaci (póki co 10, może być więcej) ma mieć chyba swój story mode, możliwość zmiany ekwipunku i nabijanie leveli.

A drugie. Na razie nowych informacji nie ma. Od czasów SE Party w maju nic nie wypłynęło (nie licząc tego trailera). Ale do TGS ten stan rzeczy powinien się zmienić.
=PiT=
To jest obecnie najbardziej wyczekiwany przez moja skromna osobe tytul na PSP (Crisis Core sie moze schowac xD). Zapowiada sie mega wypas killah o.O Szkoda tylko ze data wydania jest wciaz tajemnicza -_-
Redmitsu
Obejrzalem trailer i spodobal mi sie =] Mam jednak cicha nadzieje ze to bedzie ActionRPG a te walki to byly walki z "bossami" , bo zajezdzalo mi Kingdom Heartsem ale wlasnie tak chcialbym zeby bylo tongue.gif I grafika takze na bardzo wysokim poziomie , czekam na kolejne info.
=PiT=
Ja wlasnie mam nadzieje ze zamiast erpega bedzie dobra ostra mlucka ze zbalansowanymi postaciami i ostrym systemem xD
Enkidou
CYTAT(PiT)
Ja wlasnie mam nadzieje ze zamiast erpega bedzie dobra ostra mlucka ze zbalansowanymi postaciami i ostrym systemem xD

Podzielę twe zdanie. Ja swojego czasu chciałem, żeby w Dissidia FF była jakaś porządniejsza fabuła. Teraz mój stosunek do tego można określić jako "don't give a shit". Czy będę ratował świat (światy?) przed nawałą zła, czy odkryję przy okazji sens życia - nie obchodzi mnie to jakoś specjalnie.

Ciekawi mnie za to jakich grywalnych bohaterów z serii umieści SE. Ostatnio była mowa o 10, więc mój typ to:

FFI - Warrior of Light (potwierdzony)
FFII - Firion (potwierdzony)
FFIII - stawiam że stąd nie będzie nikogo
FFIV - Cecil (potwierdzony)
FFV - Butz i on mnie ciekawi ; Dla mnie osobiście to najbardziej bezpłciowy bohater w historii FF (nie licząc tych z FFI i III) i jakoś nie potrafię go sobie wyobrazić. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie żeby SE odpuściło możliwość ukazania Exdeatha. Nie zdziwię się jeśli przy premierze Dissidia zapowiedziany będzie oficjalnie już od jakiegoś remake FFV na NDS i Butz z Dissidi będzie wzorowany na tej nowej "wersji".
FFVI - pewnie Terra, ale tu też jest dylemat z powodu braku jednoznacznego głównego bohatera
FFVII - Cloud (potwierdzony)
FFVIII - Squall (potwierdzony)
FFIX - Zidane (potwierdzony)
FFX - Tidus
FFXI - nie będzie nikogo
FFXII - Vaan

I jeśli potrafię liczyć do 10 to te szacunki by się zgadzały. Może SE dorzuci kogoś jeszcze. Na przykład podczas trailera jest mowa o tworzeniu trzynastego świata, więc gdyby tak wrzucili Lighting jako postać do odblokowania to byłoby chyba fajnie.
=PiT=
no i oczywiscie seph, bo bez niego SE juz gier nie wydaje xD
Enkidou
Err...

Proszę zostać przed telewizorami i nie regulować odbiorników...

Edit: Niedługo po wrzuceniu tego postu Forever-Fantasy.net napisało, że Dissidia może być grywalna na JF. Nie pisałem o tym, bo wydało mi się to... niemądre (łagodnie ujmując) - trailer w zamkniętej sali z zakazem nagrywania, a gdzie indziej grywalna wersja? Tiaa...

No, ale może to jednak prawda, choć może ze względu na użyte słowa ( 試遊 ) zbyt wielu szczęśliwców nie będzie.
the_m
O Enkdiou - nosiciel dobrych newsow wink.gif

Super sa te skany smile.gif Ja mam nadzieje ze JF cos sie konkretnego zadzieje w temacie (nie tylko Dissidii) i SE pokaze cos ludowi - ja jestem glodny trailerow z ich produkcji (13 w szczegolnosci biggrin.gif)
Mam taka cicha nadzieje na demo Dissidii albo CC smile.gif
Enkidou
Dziś SE potwierdziło, że na Jump Festa będzie demo Dissidi. Megaton? tongue.gif

the_m
Sialala whistling.gif
FILMIKfilmikFILMIKfilmikFILMIKfilmikFILMIKfilmik

najsu desu happy.gif
Enkidou
Firion z FFII:
http://img195.imagevenue.com/view.php?imag...0_122_252lo.jpg
Hela
Squall i Ultimecia z FF8:
http://www.forever-fantasy.net/modules.php...p;orderby=dateD
Enkidou
Okay, czas odrabiania zaległości i nakręcania hype'u. Większość materiałów -- a właściwie wszystkie -- kręci się wokól Jump Festa.

I. Screeny

Pozostałe: http://www.famitsu.com/game/coming/1212799_1407.html (jeśli link nie działa, skopiować i wkleić do paska przeglądarki)

Nawiasem mówiąc, pierwszy screen to takie lekkie nawiązanie do przeszłości. Przypomina m.in. boxart oryginalnej wersji FFII z NES'a. Prawda, że podobne?

II. Skany

Skany z ostatniego numeru Famitsu (tak naprawdę to nie skany, ale nie będziemy już tacy drobiazgowi):

Pierwszy | Drugi | Trzeci

III. Inne

Title screen:

Character select:

IV. Relacje

CYTAT
(...) On top of what appears to be a complex combat experience for single and multiple players, Dissidia also manages to push the PSP to new visual heights. The game is a visual feast, with detailed combatant models, and plenty of lighting effects. Definitely a step above Crisis Core, which already had some thinking that the PSP really was a portable PS2.

If you, like me, were expecting a quick cash-in with Dissidia to take advantage of the popularity of the Final Fantasy characters and all that work Square Enix clearly put into developing its Crisis Core engine, you, like me, were wrong. Dissidia has the potential to be a rare breath of fresh air in the fighting genre, Final Fantasy characters or not. I've only played it for 20 minutes, but I can't wait to sample the full Final Fantasy fighting experience.

http://psp.ign.com/articles/843/843108p1.html

CYTAT
(...) The playable demo was very fun!! It felt a lot different and more interactive than just pure button-mashing compared to the other fighting games I've played before (note: Maiki doesn't normally play fighting games in the first place) and the fact that you have a huuuuge dimension to play in and even allowed to run up pillars/walls and jump through a very far distance to get to your opponent was very fun.

http://maiki.livejournal.com/526227.html#cutid1

CYTAT
I gotta say, i went not really expecting much so it came as a surpise when the game actually turned out quite fun, and they stressed that it is still nowhere near complete. (...)

Link
Możecie przejrzeć ten temat, gość, który go założył zobowiązał się do odpowiedzi na pytania innych userów, więc może jest tam jeszcze coś ciekawego (ja dalej nie przeglądałem).

To oczywiście nie wszystkie relacje, ale wybrałem te sensowniejsze, a nie jakieś jedno czy dwuzdaniowce

To chyba tyle na razie. Enjoy!
Enkidou
Geezus, nareszcie coś nowego. tongue.gif

http://tifa.jp/cgi-bin/src/ff7ac1311.jpg - Tidus i Jecht
Kornolio
CYTAT(Enkidou @ 11 06 2008, 12:14) *
Geezus, nareszcie coś nowego. tongue.gif

http://tifa.jp/cgi-bin/src/ff7ac1311.jpg - Tidus i Jecht

Nie działa confused.gif przynajmniej mi
RoL
CYTAT(Kornolio @ 11 06 2008, 18:12) *
Nie działa confused.gif przynajmniej mi

the_m
Na wiecej info mozna liczyc pewnie dopiero podczas SE Party w tym roku (chyba w serpniu). Gra jest IMO dziwna ale moze wyjsc z tego dziwactwa kawalek dobrego szpila smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.