Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza seria wyścigów
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
balthier
Która seria jest najlepsza ? Wpisujcie swoje opinie.
Osobiście najbardziej lubię serię Burnout i niecierpliwie czekam na Burnout Paradise thumbsup.gif .

Jest to odświeżona wersja sondy więc głosujcie.
PiotrB
Tylko czemu w ankiecie nie ma serii TOCA. ToCA Race Driver 3 to najlepsze wyścigi online na PS2 i jedne z najlepszych offline.

Z pozostałych wybrałem serię Gran Turismo przy której bawię się świetnie przez kilka ładnych lat.
Emet
Proponowąłbym założyć od nowa temat i sondę (a to usunąć), chyba ze da sie to wyedytować i dołożyc kilka gier.
TOCA, RalliSport Challenge (Xbox), FaltOut, Ridge Racer, WRC i może jeszcze kilka się znajdzie.
To tak z myślą o innych osobach wink.gif
A osobiście wybieram i tak Gran Turismo (jak się zrobi od nowa temat zagłosuję jeszcze raz), ale wyróżnić muszę też FlatOut'a oraz NFS'a. Te sprawiły mi chyba najwięcej radości.
Ps. Nie wyróżniam Forzy itd (X'owe tytuły) bo nie grałem (poza PGR2 który po ok 20 minutahc gry mi się jakoś szczególnie nie spodobał).
jurget
Ponieważ najlepsza gra, czyli Richard Burn's Rally wyszedł tylko w jednym odcinku i nie jest serią to głosuję na GT...
Cthulhu_2k6
Ja zaglosowałem na wipeout'a jest wg. mnie najlepszą ścigałką.
Olsen
ostatnio miałem okazję zagrać w Forze Motorsport 2 w Wal-marcie i niestety muszę zagłosować na x-klockową gierke. GT4 pod względem fizyki jazdy się chowa...

edit: a gdzie jest Enthusia?
Iron
CYTAT(Olsen @ 4 12 2007, 19:18) *
ostatnio miałem okazję zagrać w Forze Motorsport 2 w Wal-marcie i niestety muszę zagłosować na x-klockową gierke. GT4 pod względem fizyki jazdy się chowa...

to akurat racja grałem w wszystkie części GT ale gdy dorwałem się do Forzy 2 to nikt nie był mnie w stanie odciągnąć od Xa groźby, prośby ... głodówka nic mnie nie zniechęciło hehe

A po za tym kocham serię Burnouta jako, że zdecydowanie wolę arcade i szybką rozgrywkę wink.gif
pawel_k
CYTAT(Olsen @ 4 12 2007, 19:18) *
a gdzie jest Enthusia?

Enthusia jest na szczycie wyścigów na ps2, pod względem fizyki może śmiało konkurować z forza2 (gdyby nie zniszczenia i lepsze kolizje w forza2 to postawiłbym enthusię zdecydowanie wyżej).

takie jest moje zdanie jako fana serii gran turismo wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.