Mastah27
9 05 2007, 07:23
Pierwsze screeny:
http://news.teamxbox.com/xbox/13431/Postal...st-Screenshots/-gra działa na silniku Source
-spotkamy wiele celebrities - od gwiazd filmu po króliczki Playboya - które uczystniczyły w sesjach motion capture
-scenariusz zaoferuje dużą swobodę w wyokonywaniu zadań
maciek88
9 05 2007, 09:06
powinieneś dodać w podtytule "obsikaj". może być dobra zabawa chociaż nie dam za to więcej niż 100 zeta
Szkoda że nie będzie to polska wersja, akurat polski dubbing i zabawne teksty były jedyną fajną rzecza w 2 ;]
Dzięki temu moja 14 letnia siostra ukończyła tą pozycję 4 razy
Salwador
9 05 2007, 22:12
Jak dla mnie to gra przymos..Sieczka=odprężenie..Jak i zarówna część historii gier z mizerną fabułą lecz nie cenzurowalną grywalnoscią:P...Postal to Postal..the almost legend:p..
rkBrain
12 05 2007, 21:43
Najgorsza gra jaka powstała. Powinni zabronić jej dystrybucji. Żadnej fabuły i ogólnej koncepcji. Bezmózga jatka dla psychopatów i pomyleńców. Dzieci nie powinny mieć dostępu do tej gry, mimo to stanowią większość graczy. Jedyna gra jaką dałbym w łapy "słynnemu" Jacko.
Manhunt to inna para kaloszy. Mimo brutalnej otoczki, gra głownie polega na wzbudzeniu w graczu uczucia strachu, lęku i ogólnej bezsilności. Stawia gracza na granicy psychiki. Coś jak seria Silent Hill.
Postal z kolei stawia zabijanie na równi z kupowaniem mleka. Idąc do sklepu zabija się "przy okazji" talibów

What the hell??? Twórców tej gry powinni powiesić za totalny brak krytyki i dobrego smaku ... Motyw z rozporkiem zostawię bez komentarza.
zarzucasz ,ze gra jest brutalna a sam bys chcial wieszac ludzi za "brak dobrego smaku" ?
gra byla trudno bo strzelales w glowe a koles nadal zyl

, przyjemnie sie bawilo z ludzmi ale to taka gra na odprezenie czy 4fun niz na cos wiecej. Jesli cena byla by ok a nie 60$ i gra posiadala by cos wiecej niz sikanie czy rzucanie kalem w ludzie oraz do tego jakies fajne tryby na MP moze powstac cos ciekawego
Na GT gameplay i jest to najgorzej zrobiony filmikz gameplayu ever. Koleś przez 2 minuty kreci kamerą żeby w ostatnich 10 sekundach zabic 3 osoby -________-'
Salwador
28 07 2007, 12:44
http://gametrailers.com/player/22863.html <--racja ten gameply jest koszmarny..zdaje mi się że koleś chciał pokazać środowisko oraz jakie efekty można uzyskać strzelając w samochód?
Nie rozumiem czego się czepiacie. Co wy chcieliście żeby było pokaznae niewiadomo co? Jak dla mnie ten filmik dużo pokazuje, a efekty pokazane z samochodem jest bardzo dobry. Widać jeszcze małe nie doróbki silnika gry (np wystrzały i podskoczył samochód jak go obszedł), Widok TPP będzie dobrym wyjściem, widać jeszcze że animacja kuleje. Świat gry wygląda dośc naturalnie. Ragdoll jest ok, ale reakcja na ciosy narazie jest niefajna, np jak ten ziomek w garniaku - zero reakcji na strzał. No i patent z bronią - zwierzakiem jest niezły ;] Jak dla mnie nadchodzi dobry tytuł. Jeżeli dopracują pare elementów to może będzie to tytuł bardzo dobry. I co do Mikes`a. Nie obejrzałeś chyba całego filmu
Ten patent z psem to własnie jedna z najgłupszych rzeczy jakie widziałem w grze, aż się uśmiech politowania wrzuca na morde jak się to widzi......ehhh... kamera ala RE4 jest ok, zainteresował mnie ten tez samochód, miał opuszczoną szybę i wygladał jakby dało się do niego wsiąść - kasowanie przechodniów takim wózkiem to byłby dobry patent.
ArkejD to co ty chcesz od postala super realizmu? Przeciez w dwójce też było wiele jajcarskich akcji np. kot za tłumk ;p Co do samochodu, może wrzucą ta akcje, ale wtedy jest strach że mogliby skaszanić model jazdy i ludzie by psioczyli, że to gówniano wyszło. Dla mnie najważniejsza będzie rozwałka jaką będzie można zrobić i jajcarskość. I żeby poziom trudności nie był jak w Apocalypse Weekend (dodatek do dwójki), bo szło tam oci...eć.
Mastah27
24 08 2007, 18:42
Ziomu666
24 08 2007, 23:07

Nawet ni ewiedziałem ze taka gra powstaje!!

Czeka z niecierpliwością

Może i jest to sieczka dla psycholi

,ale grałem w Postal 2 i Postal 1 i gra się całkiem przyjemnie przez jakiś czas lub gdy chcesz się odprężyć...

A może ktoś wie kiedy to wyjdzie ??
Obydwie gry to była raczej niszowa produkcja, jeszcze mnie nie poje.balo zeby wywalać 200 zł na taką grę... 1 i 2 miałem na plycie razem z playem.
Zwirz jeśli dla ciebie ta żałosna akcja z psem jest jajcarska i porównujesz ją do prawdziwie jajcarskiej akcji z kotem-tłumikiem to nie mam pytan..
Ziomu666
25 08 2007, 02:10
200zł to ja tez na to nie wydam na Postala

Ale są jakieś szajbusy co dadzą 200zł za taką gre

Ja poczekam aż gra stanieje ,albo używki zaczną chodzić po jakieś 60-100zł
1 i 2 tez miałem z Playa bo chyba nikt nie kupił normalnych sklepowych wersji jeśli takowe były bo nigdy ich nie widziałem..
Mnie to śmieszy, Ciebie nie musi Arkejdzie. Wyraziłem swoje zdanie, ty swoje. I jezeli Ci nie pasuje, ze ktoś się nie zgadza z twoim zdaniem i przekonaniem to odrazu nie miej aluzji do danej osoby... A gre kupie jak będzie po przecenie

Bo naprawdę 200zł za Postala to troszke za dużo.
Tragiczna kamera i animacja. Koleś jakoś tak dziwnie chodzi, miota nim o_O
"Very Very Pre Alpha", no tak xD
mowil ze to faza alfa i widac bledy
Ta gra miala 2 zalety. Mozna bylo sie pobawic i wyzyc i była tania, bo dodawana do gazety. Z tego co widze po tym filmiku, to niewiele sie zmienilo do tego gra wychodzi na konsole w pelnej cenie. I kto to kupi ?
Postal pierwszy, był całkiem fajną gierką na odstresowanie, 2 ominąłem szerokim łukiem (konwencja FPP mi w tej grze nie pasuje)
FPP zrobiło z Postala Crapa, sam grałem w Postal Plus i był o wiele bardziej grywalny od tego gniota, którego mam z gazety.
A podejrzewam, że w TPP będzie jeszcze gorzej
Kroolik
26 08 2008, 08:35
CYTAT(ArkejD @ 22 08 2008, 15:06)

Ta gra miala 2 zalety. Mozna bylo sie pobawic i wyzyc i była tania, bo dodawana do gazety. Z tego co widze po tym filmiku, to niewiele sie zmienilo do tego gra wychodzi na konsole w pelnej cenie. I kto to kupi ?
Ja kupię?
Wydajecie oceny na podstawie krótkiego filmiku?
Jeśli klimat będzie jak dawniej to ja nie mam pytań. Nie grafiką każda gra stoi. Często liczy się to coś.
Jeżeli Postal wróci do casów świetności jedynki, to faktycznie jest w stanie zaszaleć. Jednak martwi mnie idiotyczność całej tej produkcji, jak to, że wystarczy podpalić zapałkami łóżko, żeby wydostać się z więzienia, w dodatku strażnicy na widok zbiega zupełnie nie reagują, zdaje sobię jednak sprawę z tego co mówił gostek, że jest to wczesna pre, pre alpha. Ja jednak czepiam się samych pomysłów, naprawdę nie wysilają się, a nastawienie gościa, który grał jest conajmniej ironiczne, mówi, że z nie wiadomego powodu bohaterowi pozwalają zatrzymać zapałki w więzieniu, a następnie sam się z tego śmieje. Postal II słynnął z idiotyzmów co w jakiś sposób było jego zaletą. Takie rozwiązania, jak użycie kota jako tłumika do karabinu trzeba po prostu lubieć, dlatego nie oceniam ludzi, którzy w to grają. Nie razi mnie brutalność, tylko brak logiki w tej grze, bo brualność z pmysłem jak Manhunt II, to świetne powiazanie.
Koleś który opowiada jest maksymalnie żałosny, sposób w jaki opowiada o tej grze i w jakich sytuacjach się śmieje to jakiś żart o_O
MasterShake
28 08 2008, 19:59
jak uda im się utrzymac poziom niezapomnianej dwojki to bedzie crap roku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.