Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Halo 2 na 360 - tce!
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
44bronx
Szukam Polakow grajacych w Halo2 na Live'ie!!!
jaszczoor
Ja!!

Yaro Pl

Może podaj swój GT smile.gif
c1n3k
ja tez czasami grywam (a chetnie sie ustawie na jakies customy)
k0ntra
Kontra PL - zawsze chętny;) Moge skołować ok 5 osób do gry
Zeratul
to umowmy sie na dzis na 24.00
44bronx
Moj GT to BRONX44
izon
Witam.Tez chetnie pogram.Trzeba cos posciagac czy wszystko lajtownie chodzi??
Dragen
pościągać...,dodatkowo musisz zapłacić 2 funty ( jakies 11 zł ) za 2 mapki które są "rimejkami" 2 fajnych z H1, jak ich nie ściągniesz to nie pograsz w ponad połowe trybów, bo bedziesz miał napis ze nie masz mapek itd.wkurza to ale co zrobić..
wogóle to dodajmy sie nawzajem do listy, i jakis kontakt , można pograć po polskiemu, bo ci amerykanie drą ryjło i bydło robią na serwerach..wychodzą z gry jak w d,upę dostają..grrr
B0dz1o
Jeśli to nadal aktualne to ja też jestem chętny. GT podam przez PM
c1n3k
kto chetny na customy? bo nie usmiecha mi sie kupowanie tych 2 nowych map - -'
gozda
ja bym kupił ale nie mam pojęcia jak sie za to zabraćsmile.gif nie umie nigdzie znalezc jak to zrobić na bungi net tez nic nie widze gdzie przelac kase czy coś z tego:) help
nelson
wchodzisz w xbox live i na dole download content, i tam masz do wyboru rozne paki... sciagasz 3 darmowe i pozniej ten platny
gozda
CYTAT(nelson @ 5 07 2007, 00:38) *
wchodzisz w xbox live i na dole download content, i tam masz do wyboru rozne paki... sciagasz 3 darmowe i pozniej ten platny

wiem wiem gdzie sie to ssa tylko jak za ten płatny zapłacić gdzie przelać na konto zarejestrować sie przecie trzeba ale gdzie:) bo inaczej go nie zassam
ash77
CYTAT(gozda @ 5 07 2007, 02:54) *
CYTAT(nelson @ 5 07 2007, 00:38) *

wiem wiem gdzie sie to ssa tylko jak za ten płatny zapłacić gdzie przelać na konto zarejestrować sie przecie trzeba ale gdzie:) bo inaczej go nie zassam

najprosciej kupujesz zdrapke z punktami, kod ze zdrapki wpisujesz i już możesz sobie sciągać
c1n3k
nie, po prostu musisz miec wpisany numer karty w swoim gamertagu - inaczej tego nie kupic (na starym xboxie nie bylo punktow, placilo sie w dolarach/funtach/euro w zaleznosci od kraju na jaki sie zarejestrowalismy).
po prostu wejdz a download content i zacznij sciagac - automatycznie pobiora kase z twojej karty
Soul
Mapki są za free,już ,kiedy co gramy?!
saptis
Czy Halo 2 na X360 uruchamia sie w trybie Full Screen na HDTV ?
Odpalilem ostatnio GTA: SA i zauwazylem, ze obraz jest w 4:3. smile.gif
c1n3k
CYTAT(saptis @ 1 10 2007, 08:05) *
Czy Halo 2 na X360 uruchamia sie w trybie Full Screen na HDTV ?
Odpalilem ostatnio GTA: SA i zauwazylem, ze obraz jest w 4:3. smile.gif

tak, jest w 16:9 bez zadnych pasow
Neosikman
Tez szukam polakow na Halo 2.
moj GT to Neosikmam

Podlaczac sie ustalimy wszystko.
Jeszcze moge zagrac w inne gry.
Crackdown, Saint Row, PES 6,
Dragen
Kto chce pograc w stare halo 2? dawac na gg:) dawno nie grałem:PP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.