Szukam Polakow grajacych w Halo2 na Live'ie!!!
jaszczoor
9 05 2007, 17:40
Ja!!
Yaro Pl
Może podaj swój GT
ja tez czasami grywam (a chetnie sie ustawie na jakies customy)
Kontra PL - zawsze chętny;) Moge skołować ok 5 osób do gry
Zeratul
10 05 2007, 14:06
to umowmy sie na dzis na 24.00
44bronx
10 05 2007, 21:24
Moj GT to BRONX44
Witam.Tez chetnie pogram.Trzeba cos posciagac czy wszystko lajtownie chodzi??
pościągać...,dodatkowo musisz zapłacić 2 funty ( jakies 11 zł ) za 2 mapki które są "rimejkami" 2 fajnych z H1, jak ich nie ściągniesz to nie pograsz w ponad połowe trybów, bo bedziesz miał napis ze nie masz mapek itd.wkurza to ale co zrobić..
wogóle to dodajmy sie nawzajem do listy, i jakis kontakt , można pograć po polskiemu, bo ci amerykanie drą ryjło i bydło robią na serwerach..wychodzą z gry jak w d,upę dostają..grrr
Jeśli to nadal aktualne to ja też jestem chętny. GT podam przez PM
kto chetny na customy? bo nie usmiecha mi sie kupowanie tych 2 nowych map - -'
ja bym kupił ale nie mam pojęcia jak sie za to zabrać

nie umie nigdzie znalezc jak to zrobić na bungi net tez nic nie widze gdzie przelac kase czy coś z tego:) help
wchodzisz w xbox live i na dole download content, i tam masz do wyboru rozne paki... sciagasz 3 darmowe i pozniej ten platny
CYTAT(nelson @ 5 07 2007, 00:38)

wchodzisz w xbox live i na dole download content, i tam masz do wyboru rozne paki... sciagasz 3 darmowe i pozniej ten platny
wiem wiem gdzie sie to ssa tylko jak za ten płatny zapłacić gdzie przelać na konto zarejestrować sie przecie trzeba ale gdzie:) bo inaczej go nie zassam
CYTAT(gozda @ 5 07 2007, 02:54)

CYTAT(nelson @ 5 07 2007, 00:38)

wiem wiem gdzie sie to ssa tylko jak za ten płatny zapłacić gdzie przelać na konto zarejestrować sie przecie trzeba ale gdzie:) bo inaczej go nie zassam
najprosciej kupujesz zdrapke z punktami, kod ze zdrapki wpisujesz i już możesz sobie sciągać
nie, po prostu musisz miec wpisany numer karty w swoim gamertagu - inaczej tego nie kupic (na starym xboxie nie bylo punktow, placilo sie w dolarach/funtach/euro w zaleznosci od kraju na jaki sie zarejestrowalismy).
po prostu wejdz a download content i zacznij sciagac - automatycznie pobiora kase z twojej karty
Mapki są za free,już ,kiedy co gramy?!
Czy Halo 2 na X360 uruchamia sie w trybie Full Screen na HDTV ?
Odpalilem ostatnio GTA: SA i zauwazylem, ze obraz jest w 4:3.
CYTAT(saptis @ 1 10 2007, 08:05)

Czy Halo 2 na X360 uruchamia sie w trybie Full Screen na HDTV ?
Odpalilem ostatnio GTA: SA i zauwazylem, ze obraz jest w 4:3.

tak, jest w 16:9 bez zadnych pasow
Neosikman
8 10 2007, 20:08
Tez szukam polakow na Halo 2.
moj GT to Neosikmam
Podlaczac sie ustalimy wszystko.
Jeszcze moge zagrac w inne gry.
Crackdown, Saint Row, PES 6,
Kto chce pograc w stare halo 2? dawac na gg:) dawno nie grałem:PP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.