Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza Seria Wyścigów
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Emet
Jak w temacie.

Ja wybieram Gran Turismo, ale wyróżnić muszę też Need for Speed'a i FlatOuta bo to te wyścigi dały mi najwięcej radości smile.gif

Ps. Założyłem nowy temat, bardziej rozbudowany. Może jakis moderator przeniesie posty z bliźniaczego tematu?
nWo
Aj lajkta łajpałta da mołsta
raven_raven
Gran Turismo pierwsze winner_first_h4h.gif

Hurra. Ja głosowałem na Gran Turismo, ToCA i Burnout.

Gran Turismo (ze wskazaniem na 4) za świetny, troszeczkę niedopracowany, ale za to bardzo miodny model jazdy, za wspaniałą grafikę, niemożliwą wręcz jak na PS2, za masę aut(celowo nie używam określenia encyklopedia motoryzacji, bo encyklopedia nie kojarzy mi się z czymś fajnym), za wiele wspaniale odwzorowanych tras, za Gran Turismo Mode... Dla tej gry kupiłem PS2.

ToCA za całkiem niezłą grafikę przy dużej ilości przeciwników z całkiem niezłym AI, za wiele tras i całkiem niezły model jazdy, za zniszczenia... Jedynka była moją pierwszą symulacyjną grą wyścigową, bardzo lubię te serię.

Burnout za wspaniałą grafę, za tę rozwałkę na trasie i masę godzin miodnej zabawy, świetnie rozwalające się auta, SPEED!
tomci23
Panowie ja tez jestem oddany GT ale ostatnio kumpel zrobil sesje na swoim X360 Forzy 2 i zrylo mi beret ta rozbudowanej gry narazie nie widzialem z niecierpliwoscia czekam na GT5 a jak narazie Forza2 wymiata pozdro
pawel_k
sam nie wiem, sercem jestem przy serii gran turismo ale po zobaczeniu innych gier widzę jej (dość spore) wady. tak na prawdę enthusia otworzyła mi czy że model jazdy gt4 nie jest idealny... teraz jak grałem w forze2 to widzę ile jeszcze brakuje gt4.

forza wymiata, szczególnie hamowanie jest niesamowite, a jej jedyną wadą jaką zauważyłem to kompletny brak uczucia ciężkości samochodu; jadąc ferrari f40 czy mini mam uczucie że te samochody ważą tyle co karton chipsów confused.gif reszta wad to mało istotne szczegóły... jednak mimo wszystko sentyment do gt (i nienawiść do polityki m$, i nie mówię tutaj o tej konsolowej która i tak jest moim zdaniem bardzo nie fair) każe mi się wstrzymać do czasu gt5, ale jak nie wprowadzą gruntownych zmian to bez sentymentów kupię x360...

jeszcze bardzo blisko mi jest seria toca (a raczej toca 1 i 2 z psx smile.gif )
banny
CYTAT(nWo @ 10 05 2007, 16:26) *
Aj lajkta łajpałta da mołsta

wpis xD
KRATOS_PL
Ja oddalem glos za Gran Turismo ktore gram i do dzis (GT4) nawet na PS3:). Force tez mam, i moze tez jest super ale GT i tak jest najlepsze.
pawel_k
ja jeszcze dodam że dla mnie najlepsze gra wyścigowa jaka powstała to superbike 2001 na pecetach, gra ma niesamowitą grywalność, najlepszy model jazdy ze wszystkich wyścigów motocyklowych, a grafika nawet dzisiaj wygląda bardzo ok. nic co powstało po tej grze nie może się z nią równać na żadną platformę. w tą grę do dzisiaj gra wiele osób co ewidentnie świadczy o jej wielkości...
stona
Nie ma Skidmarks'ów więc GT biggrin.gif
sir_ryszard
Biorąc pod uwagę że chodzi o serię, w przeciwnym razie zagłosowałbym na Formułę 1, stawiam na Colina McRae Rally, mimo iż GT też dobre, też dużo grałem. Ścigałka od Codemasters dała mi, bracholowi i dwóm kuzynom niezapomniane momenty. Jeździliśmy całe sezony, wiadomo- w kolejności, każdy po kolei. Emocji było co nie miara, przejazdy o grubości lakieru od przeszkód, niepohamowana zwała, skupienie oraz krzyki w zaciemnionym pokoju. To było to i niestety, już nigdy te czasy nie powrócą.
sonix
F1 jest, WRC jest a NASCAR to co tongue.gif ja głosowałem na Burnout (ale tylko ze względu na 2 i dominatora) bo uwielbiam arcade.
Emet
Myślałem że mieszkamy w Europie a nie USA a wiemy jak u nas z NASCAR'em wink.gif
sonix
Fakt ale i u nas są wyjątki, które grają w Nascara (np. ja tongue.gif). Nie żebym uważał to za najlepszą serię wyścigową... ale NASCAR od EA jest całkiem niezły (najnowszy-08 to dla mnie 8/10).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.