Powiem tak. Jeśli ktoś oczekiwał zmian po GH2 to... zawiedzie się jak (pipi) xD
Lista zmian:
-lekko zmienione areny(nie wiem czy są nowe, jestem w 2 chapterze i nawet kolejnosc jest taka sama jak na razie)
-lekko zmienieni zawodnicy(2x mniej niz w GH2)
-podmienione KILKA plansz w menu
-podrasowane intro(kolory)
eee tyle zmian, poza piosenkami nie ma ABSOLUTNIE nic nowego. Ale mi to nie przeszkadza. Gra rządzi. Pierwszy chapter łatwiutki, ale juz jest kilka fajniutkich piosenek(I ran i Balls on the wall) Póki nie dojdę do Holy Divera i I wanna rock nie wystawiam opinii, nawet pomimo ze to mniejsze "GH2 z nowymi piosenkami" IMO gra rządzi
ee dobra wiec tak. Nie jest az tak trudno jak w GH2 ale czasem gra daje w kosc(zwlaszcza na ostatnim chapterze) Przeszedł bym ją za jednym(!) podejsciem(krótka we (pipi), nie całe 4h i po sprawie) ale TRADYCYJNIE musi byc w GH piosenka która jest (pipi)anym hardkorem. Tak samo jak w GH2 przed ostatnim chapterem gra pyta nasz kilka razy o to czy chcemy ją grac a jak jest loading pokazuje się plansza z telste, w stylu "This song isn't hard, it's EXTREME. Ha ha ha." Myślałem ze (pipi)ne, ostra motywacja xD A o ostatniej piosence powiem tylko tyle ze ma najlepszy poczatek gitarowy ever i jest 2 w kolejce po Misirlou w stopniu trudnosci. 90% to mój, ledwo pisze na klawie teraz tak mnie bolą palce, ale (pipi), przejde to, zwłaszcza ze brakuje mi dosłownie 2óch krótkich solówek(takie podwójne Less talk more rokk z tym ze usadzone 3x gesciej niz w GH2) i po piosence.
Ale OSTem jestem zawiedziony, Kozackich piosenek jest naprawdę mało. Nie wiem, moze innym sie spodoba ten oldschool, mi się podobało zaledwie kilka z 30.
Dawać GH3 kur.wa!

Edit, ok, przeszedłem o_O chciałem nagrac filmik z tej piosenki, a udało mi sie przejsac za pierwszym razem xD Przy okazji ładnie nagrały się gratulacje i odblokowany Axe rotfl xD Szkoda ze dźwięk się z(pipi)ał, ale trudno ^^'