Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero 80's
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Er_WolvEr
Już jakiś czas temu były niby informacje, niby ploteczki - tutaj mam niechcący znalezione info co do możłiwych/pewnych utworów dla tego tytułu. Aha - 80's nie ma być ZAMIAST IIIjki - obydwie produkcje zapewne są tworzone osobno, w tym samym czasie. Hell yeahh !! Oto link

http://www.consolewars.de/news/16436/guita...in_entwicklung/

Oraz podane utworki
- I Wanna Rock (by Twisted Sister)
- I Ran (by Flock of Seagulls)
- Round and Round (as made famous by Ratt)
- I Want Candy (as made famous by Bow Wow Wow)
- Metal Health (as made famous by Quiet Riot)
- Holy Diver (as made famous by Dio)
- Heat Of The Moment (as made famous by Asia)

Stary utwór Dio (jeden z najbardziej znanych smile.gif ) - http://youtube.com/watch?v=J_Pv1QR0RL4
Oraz I Wanna Rock z dłógim wstępem - http://www.youtube.com/watch?v=S6e8aOdPxhI

Pozdrawiam
Mikes
2 GH na raz. Łomajgod to będzie rzeź!! biggrin.gif
Bartezoo
Dobór kawałków genialny!
Holy Diver i I wanna rock po prostu poezja.Zauważyliście że sporo kawałków pojawiło się w serii GTA(VC,SA,VCS)
Mikes
Pierwszy trailer, 3 gameplaye i hands-on na GameSpot

Łooo, cover Holy Divera niemal taki sam jak org. Będzie miazga! O_O
Towarzysz
Moje ulubione klimaty! Szkoda, ze bedzie tylko na PS2, ale dobre i to wink.gif
Mikes
http://www.gamespot.com/pages/gamespace/up...mp;subj=6171626

Multiplayar hands-on, ja juz chce grac! szkoda ze piosenek bedzie tylko 30 ;/ (GH2 - 67)
Mikes
http://www.guitarherogame.com/gh80s/ Stronka już jest, OST będzie za(pipi)isty biggrin.gif
RoL
http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_Hero_E...:_Rocks_the_80s
Na razie wiadomo o 18 utworach, pewnie na dniach wyciekna kolejne. Z dobrze znanych przebojow jest m. in. "18 and Life" (Skid Row).
YETI
Dokładnie, królestwo za Metallike. Własnie sobie slucham takiego Orion [382]bow.gif
Ktos zna przyczyny czemu do tej pory nie znalazły sie zaden kawałek Metalliki w serii GH ?
yasiekk
Bo a) tworcy jej nie lubia, b) megadeth byl dwukrotnie, a oni sie nie lubia, c) bo ja nie chce.
YETI
a mi sie wydaje ze
a)kasa b)kasa c)kasa
wink.gif
Er_WolvEr
Nowe utwory riwild

http://kotaku.com/gaming/ill-join-the-mosh...ably-267601.php

# Anthrax - "Caught In A Mosh"
# Iron Maiden - "Wrathchild"
# .38 Special - "Hold on Loosely"
# White Lion - "Radar Love"
# Scorpions - "No One Like You"
# The Vapors - "Turning Japanese"
# Winger - "Seventeen"
Towarzysz
Bo metalica to (pipi)y, ktore leca tylko na kase (vide afera z opatentowaniem chwytow gitarowych) i nie chcieli byc w tej grze za 'te' pieniadze.
Towarzysz
Odswiezam topic, bo premiera juz za 2 tygodnie.
Here I am! Rock you like a hurricane icon_twisted.gif
Mikes
Powiem tak. Jeśli ktoś oczekiwał zmian po GH2 to... zawiedzie się jak (pipi) xD
Lista zmian:
-lekko zmienione areny(nie wiem czy są nowe, jestem w 2 chapterze i nawet kolejnosc jest taka sama jak na razie)
-lekko zmienieni zawodnicy(2x mniej niz w GH2)
-podmienione KILKA plansz w menu
-podrasowane intro(kolory)

eee tyle zmian, poza piosenkami nie ma ABSOLUTNIE nic nowego. Ale mi to nie przeszkadza. Gra rządzi. Pierwszy chapter łatwiutki, ale juz jest kilka fajniutkich piosenek(I ran i Balls on the wall) Póki nie dojdę do Holy Divera i I wanna rock nie wystawiam opinii, nawet pomimo ze to mniejsze "GH2 z nowymi piosenkami" IMO gra rządzi

ee dobra wiec tak. Nie jest az tak trudno jak w GH2 ale czasem gra daje w kosc(zwlaszcza na ostatnim chapterze) Przeszedł bym ją za jednym(!) podejsciem(krótka we (pipi), nie całe 4h i po sprawie) ale TRADYCYJNIE musi byc w GH piosenka która jest (pipi)anym hardkorem. Tak samo jak w GH2 przed ostatnim chapterem gra pyta nasz kilka razy o to czy chcemy ją grac a jak jest loading pokazuje się plansza z telste, w stylu "This song isn't hard, it's EXTREME. Ha ha ha." Myślałem ze (pipi)ne, ostra motywacja xD A o ostatniej piosence powiem tylko tyle ze ma najlepszy poczatek gitarowy ever i jest 2 w kolejce po Misirlou w stopniu trudnosci. 90% to mój, ledwo pisze na klawie teraz tak mnie bolą palce, ale (pipi), przejde to, zwłaszcza ze brakuje mi dosłownie 2óch krótkich solówek(takie podwójne Less talk more rokk z tym ze usadzone 3x gesciej niz w GH2) i po piosence.

Ale OSTem jestem zawiedziony, Kozackich piosenek jest naprawdę mało. Nie wiem, moze innym sie spodoba ten oldschool, mi się podobało zaledwie kilka z 30.

Dawać GH3 kur.wa! icon_twisted.gif

Edit, ok, przeszedłem o_O chciałem nagrac filmik z tej piosenki, a udało mi sie przejsac za pierwszym razem xD Przy okazji ładnie nagrały się gratulacje i odblokowany Axe rotfl xD Szkoda ze dźwięk się z(pipi)ał, ale trudno ^^'
Mathiu
Moje zdanie: gdybym kupił Encore w sklepie za ok. 200 zł, to nieźle bym się wkur.wił: kawałki powyjmowane z du.py (nie było hitów w latach 80.? Ech...), brak bonusowych piosenek, brak nowych gitar/wykończeń, jedna nowa postać (ponoć można grać Slashem z G'n'R). Typowy lot koszący na mamonę - takie dodatki powinni do płatków śniadaniowych dodawać, a nie sprzedawać za kasę.
Mikes
Gdzie jest Slash? W grze była tylko jedna postać do wykupienia i był to Grip Reaper. Ale masz rację, hitów z lat 80 naprawdę mało(tych prawdziwych HITÓW) a gra jest skandalicznie krótka. Dla wyjadaczy dla których liczy się tylko expert i ewentualnie Hard gra jest do przejscia w 8h, a dodatków zero(nie licze tych z GH2 których i tak jest mało) Trzeba czekać na GH3 i tyle
Mathiu
CYTAT(Mikes @ 24 07 2007, 02:35) *
Gdzie jest Slash?
Bracikowi chyba coś się je.bło, bo teraz szukam i jedyna wzmianka o Slashu w necie jest w GH III, więc sorry za plotę.
alCatraz
80s to kpina i tyle.
Sialala
CYTAT(alCatraz @ 24 07 2007, 14:01) *
80s to kpina i tyle.

no nie zalamujcie, bo mialem dzisiaj kupic... a tak sie zastanawiam czy te 40 Euro nie przeznaczyc raczej na Mario Karts DS...
Emet
Niestety jest to najgorsza część póki co confused.gif IMO lepsza była ostatnia hakerska wersja GH2. A dlaczego '80 jest słabe? Śmieszne zmiany w stosunku do GH2 (menusy, intro itp te same, tylko ze zmienionymi kolorami lub czasami jakaś popierdółka dodana). Dalej ilość utworów. Tylko 30 (no chyba, że za ukończenie max poziomu turdności cos się dostaje, ale wątpie). Kolejna sprawa to własnie utwory tylko z tamtego okresu, jest trochę fajnych kawałków, ale ja wolę jak jest trochę klasyków i trochę nowości na zmianę. Czekam na GH3 rolleyes.gif
Mikes
Nie chodzi o to ze jest zła, bo nie jest. Ale po prostu za cenę jaką oni wołają dostajemy 30 piosenek(w tym zaledwie kilka bardzo fajnych) i identyczne menusy, gitary itp. to trochę mało. A hackerskie edycję ssą ;P

GH3 zarządzi i tyle
sonix
No troche ssą bo są zbyt hardkorowe (sam gram tylko w practice żeby dojść do końca utworu bo inaczej nie da rady) ale chociaż można zagrać np. Enter Sandman. Jak dla mnie i tak nic nawet GHIII nie przebije pierwszego GH pod względem utworów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.