Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Condemned 2: Bloodshot
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
_przemo_
mozecie mi pomóc zaciołem sie w misji doll factory , jestem w fabryce zabawek gdzie hodza lalki bąby i doszedłem do takiego momentu ze nigdzie nie ma przjscia i jet plomien który bucha ogniem wiece co tam cza zrobic ?
Diabeu
musisz włączyć taśmociąg, masz dwie "kładki" do podniesienia (tylko potem je zamknij) a za nimi przycisk, odpalasz taśmę i przechodzisz płomień chowając się za skrzynią

bomby / zaciąć - każdy wyraz napisz 100 razy
pspkowiec
jaki jest kod na zdjecie tej kłódki z wajchy na początku doll factory?
Diabeu
nie mam pojęcia o jakiej kłódce piszesz, weź sprecyzuj

edit: dobra, już czaję - 17, 23, 10
pspkowiec
dzieki diabeu, powiedz mi jeszcze jak do tego doszedles jakie to numery bo za uja nie moglem nic nigdzie znalesc tongue.gif
Diabeu
kierownik zmiany ma zapisane na ścianie w biurze, używasz UV i widzisz piękny biały napis
stabik
włącz sobie napisy w grze to może więcej zrozumiesz...
pspkowiec
napisy włączone ale sami mozecie sie domyslic jak to sie gra z kumplami, nie zawsze tylko sie na grze wtedy skupia biggrin.gif
Raikoh
No i czas na odrabianie zaległości. Condemned 2 poszło w ruch. 3 czaptery za mną,ale to dlatego,ze gram tylko w nocy w C2. Jako miłosnik jedynki tutaj poczolem sie jak w domu. Gra jest świetna i bardzo dobrze i "przyjemnie" sie w nia gra. To jest horror,a nie tam jakies RE4 czy RE5.
Raikoh
Sorki za post pod postem. Mam pytanko.Chodzi mi o ksywke głównego mordercy z Condemned 2,czyli gościa w kapturze którego Ethan okładał pięściami w intro gry. Z gory dzieki.Pozdro
Dante
Inferi ale to nie jest żaden główny morderca.
stabik
może chodzi o JKX?
Raikoh
Dzieki Dante i Stabik ,juz dzi doszedlem do tego kto jest glownym. Tak tak SKX jednak ... . Inferi jest the best,bedzie gdzies z nim walka? Jestem pewny ,ze tak ale chce juz sie podniecic -ha ha. Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.