Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: BlackSite: Area 51
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Salwador
Aż dziwie sie iż nie znalazłem tutaj tego tematu..
Demko już ponoć jest w market..
Oficjalna strona zrobiona świetnie we flashu:
http://www.blacksitegame.com/

Trailler:
http://www.gametrailers.com/search.php?s=b...movies&ac=1
Gameplay z demka:
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=64601

A gra ogolnie zapowiada sie baaardzo ciekawie....:)
Maja w niej wystapic pojazdy jak i system dowodzenia swoimi pod jednym przyciskiem..Przypomina mi to troszke dobry system z ST:Republic Commando..
Oraz jest ona zrobiona na silniku Unreala3...
Don Kaczorek vel Kaczondo
Przed chwila skonczylem demo, hm. Mam mieszanie uczucia. Grafika stoi na dobrym poziomie, przypomina troche R6:V - w koncu ten sam silnik. W momencie odpalenia gry w demie pokazuje sie efekciarskie intro. Mialem nadzieje, ze grafika bedzie wlasnie taka w nim - bylaby r e w e l a c j a, niestety, przeliczylem sie. Gra sie przyjemnie, ciagle wibracje pada i ekranu w momencie walki nadaja troche nastroju akcji. wink.gif Co natomiast wkurza, to np. znikanie potworkow, przechodzenie przez obiekty (przeciwnicy itd), system celowanie (dla mnie w ogole bezsens, rownie dobrze bez tego lipnego zooma mozna strzelac) oraz dwa razy spadl dosyc bolesnie framerate...
Poprawia to celowanie (chyba, ze to akurat taka felerna bron.. ale ten pseudo celownik zupelnie nic nie dawal dry.gif ) i jak dadza rade utrzymac framerate na stalym poziomie to bedzie fajna rzeznia. laugh.gif
RaselPL
NADCHODZI HIT ! coś pięknego, jak dla mnie "must have", piękna grafa, fenomenalna interakcja z otoczeniem, coś pięknego po prostu. Zwłaszcza że to dopiero wczesne demo także tych spadków klatek i innych bugów można nie liczyć. i ten klimat... cudnie będzie smile.gif
myrdolf
własnie zagralem w demo...i podoba mi sie z.a.je.b.iscie. świetna grafa (deszcz i skaly podobne jak w Gearsach),fajny klimat. tylko te dropy animacji,ale mysle ,ze to poprawią. pozatym mistrz.
Orange
jedyne co mi sie w tym demie podoba to arcadowy klimat poprzedniczki.grafika jest slaba poza modelami postaci i cala reszta jakas taka bez polotu.mam nadzieje ,ze bedzie z tego jeszcze cos pozytywnego.jak dobrze zrozumialem jest to teaser demo i jakies wieksze demo tej gry wyjdzie w przyszlosci ?
Keymaker
Must have to to może nie jest, ale chętnie zobaczę to u siebie na półce smile.gif Gra ciekawa, szkoda, że demko krótkie sad.gif Fizyka bardzo dobra jak na FPS'a, grafika też niczego sobie i całe oddanie atmosfery walki (wibracje, kamera i dźwięk). Czekam niecierpliwie...
Orange
wlasnie przeczytalem ,ze to demko bylo dostepne gdzies dla prasy juz rok temu a to tlumaczy wiele rzeczy smile.gif.
Cegla
Przeokropny balas. Przeszedlem 3 minutowe demko. 1223513 pozycja, ktora sie niczym nie wyroznia kolejny fpp klon. Kupa kupa kupa. Czekam na brothers in arms 2
Blim
Skrypty w przehuj są w tym demku. Mam nadzieję że faktycznie ma rok czasu, bo straszny stolec póki co. Podchodzisz do drugich drzwi i słyszysz cywila w samochodzie, jeżeli przejdziesz przez te drzwi to faktycznie tam będzie, natomiast jeżeli cofniesz się i lukniesz przez płot na stację, samochód będzie stał pusty. Słupy które można zniszczyć na stacji (te które znajdują się zaraz przy głównym wejściu do sklepu) daje radę rozwalić tylko po przejściu przez wyżej wspomniane drzwi. Strzelając przez płot nie wyrządzimy im żadnych szkód. Animacja ssie murzyńską pałę, AI kompanów ma się nijak do tego co możemy wyczytać na planszach kończących "demo". Za to wielki banan pojawił się u mnie w końcowej akcji, gdy wielki robal spada z nieba - to slow motion gdy samochody wybija w góre, ahhh. starwars.gif
maciek88
CYTAT(Cegla @ 11 05 2007, 23:17) *
Przeokropny balas. Przeszedlem 3 minutowe demko. 1223513 pozycja, ktora sie niczym nie wyroznia kolejny fpp klon. Kupa kupa kupa. Czekam na brothers in arms 2

dokładnie o tym samym pomyślałem po skończeniu demka. znowu alieny i ogólnie wszystko to samo. uwielbiam FPP, ale ile można wałkować ten sam temat... kompletnie zwisa mi ta pozycja jak i wiele jej podobnych.
Salwador
CYTAT(maciek88 @ 11 05 2007, 23:02) *
CYTAT(Cegla @ 11 05 2007, 23:17) *

dokładnie o tym samym pomyślałem po skończeniu demka. znowu alieny i ogólnie wszystko to samo. uwielbiam FPP, ale ile można wałkować ten sam temat... kompletnie zwisa mi ta pozycja jak i wiele jej podobnych.

Znowu alieny??A to może poprzerabiamy 2 wojne światową po raz milionowy?? huh.gif ..Albo wypad na kolejny Irak..??:p..Jednyną grą fpp obecnie jaka może się wyrożnić to może byc bioshock:p..Ale puki co ja sie ciesze..Area51 jest typową arcedowka..cos na odprezenie .. happy.gif
maciek88
chociazby Riddick, Far Cry (PC), nadchodzący Darkness, Call of Juarez czy wspomniany przez ciebie Bioshock. luz, nie każdemu musi się ta gra spodobać smile.gif
opall
dla mnie poprawna gierka... moze nie zamaita ale jak poprawia fizyke i bedzie duzo takich momentow jak na koncu demka to why not???? moze byc gierka tak na 7+ a moze nawet 8. ja zycze tworcom powodzenia przy koncowych szlifach
Sarge
Graficznie jest bardzo dobrze (w końcu Unreal Engine 3.0), tylko niech ustabilizują framerate, bo jak na razie to gra potrafi ostro przycinać... Ale do premiery jeszcze parę miesięcy więc jestem w miarę o ten element spokojny wink.gif .

Ogólnie to zapowiada się przyjemny FPS, ale na razie faktycznie niczym się nie wybija - jeszcze do tego te skrypty... Za pierwszym razem może i budują klimat, ale tej gry nie będzie po co drugi raz przechodzić dry.gif ...
Tweener
Grałem w demko i jestem pewny jednego: Jeżeli naprawią zwolnienia animacji to szykuje się hit na miarę Gears of War.
popiol
Nie czekałem na tą gierkę, ale demo mnie pozytywnie zaskoczyło smile.gif Może i nie jest to KILLER, ale gra naprawdę fajna. Jedyne co nie w moim typie to to, że występują tu "roboty/potwory" ale trudno ;/ wpisałem grę na listę oczekiwanych pozycji biggrin.gif Gdzieś czytałem, że to demo ma już rok czasu i było wcześniej dostępne dla prasy, więc jeśli to prawda, to gra może być naprawdę niezła no i jeszcze ~5 miechów do premiery smile.gif Podobał mi się patent z butlami gazowymi, które leżały na ziemi i jak się w nie strzeliło to tak fajnie "płynęły" a potem BOOM biggrin.gif Fajnie jeszcze te filary sie rozwala no i wybuch na końcu dema robi wrażenie. Nie podoba mi się, że znikają "ciała" i np. szybę jak wybijasz to też nie ma odłamków na ziemi tylko znikają. Otoczenie też mogło by być jeszcze bardziej zniszczalne. No i jak poprawią framerate to będzie naprawdę cool smile.gif
ArkejD
Wprawdzie grałem tylko w pierwszą czesć na xboxie 1, ale już jestem pewien że kupię ta grę na x360. Ta gra taka ma być, niczym szczególnym się nie wyróżniać, a za to mieć sympatyczny, mocno arcade'owy gameplay.
kubson
pogralem w demko szkoda ze takie krotkie confused.gif klimat mi pasuje wiec czekam na ta gre, tylko zeby nie bylo zwolnien i bedzie lux
desden
...ale zeby demo zrobic na 5 minut? nie wiem co tworcy chcieli osiagnac wlasnie wypuszczajac pokazówke mellow.gif
jiloo
straszna porazka. najkrotsze demo na swiecie?
sama gra tez mnie jakos nie przyciaga niczym wyjatkowym.
Jakuza
Grafika powala, robi duże wrażenie - dla mnie kolejny must-have...
Do poproawy animacja i niektóre błędy ( patrzysz na stacje przez siatkę - nikogo niema w aucie - a gdy wchodzisz przez drzwi na stacje - jakiś gość woła o pomoc i próbuje jakoś obronić się przed ufokiem...skąd on się tam wziął? z kosmosu zapewne wink.gif )

Pozatym co mogę o demku powiedzieć "skończyło się, za nim zdążyłem się porządnie wczuć"
Mastah27
Screeny:

http://www.xboxyde.com/news_4474_en.html
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/21248.html <--nowy trailer w HD...
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/72571.html <-- gameplay lot helikopterem
http://www.gametrailers.com/player/21933.html <--nowy gameplay
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_4813_en.html
WildFirePL
czy ktos moze mi powiedziec jak ta gra? chce kupic cos na świeta i mysle nad kyne @ lynch assasinie lub wlasnie tym tytule?
Dziobak_
Bierz Assassina, albo CoD4, bo zakładam, ze Halo 3 już masz smile.gif
WildFirePL
mam mam, zdecydowałem sie na kale & lynch podobno urywa łeb jeżeli chodzi o klimat, Cod4 nastepna a pozniej assasin, podobno im dłuzej grasz tym gra traci jakosc, w kane & lych jest odwrotnie smile.gif
LEMON-CHORZOW
SZKODA CZASU I KASY NA TAKIE DNO, GRALEM Z 30 MINUT I W TAKIE BADZIEWIE JUZ NIE ZAGRAM sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.