Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: W co na dzien dzisiejszy jeszcze mozna pograc online na PS2 ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
chm[u]ra
Od grudnia mam PS2 i ostatnimi czasy podlaczylem ja do internetu. Obecnie jedynie taka forma rozrywki z konsola mnie interesuje. Odpalilem PES6 i zaczalem grac online. Jednak o ile w przypadku pes6 ludzi do gry znalezc mozna dosc latwo, o tyle np specjalnie dla multiplayera zakupilem fife 07, a tam siedzi gora 20 osob w multi. Stad moje pytanie. W co na dzien dzisiejszy mozna pograc jeszcze online ? Gdzie jest duzo osob wciaz grajacych ? Interesuje mnie wlasciwie wszystko, ale najbardziej gry sportowe, wyscigi, strzelanki. Z gory dzieki za odpowiedz.
szarakps
Można w wiele gier np dziś w Socom 3 widziałem 630 online osób , pozatym można w Hardware Online Arena , Killzone , Test Drive Unlimited , Battlefield Modern Combat itd... , czym nowsza gra tym większa szansa ze serwery jeszcze są.
tomci23
a jak wyglada sprawa z GT4 bo mam ps3 i chcialbym sprobowac zagrac online na GT4???
Burgund
Gran Turismo 4 pozwala na grę jedynie poprzez LAN.

Co do grania na ps2 online, to aktualnie gram w Area 51 (niemal codzień po 22:00). Zawsze jeszcze można spotkać około 30 soób online. Czasem gram w Killzone, ale tu online jest góra 10 osób.
No i oczywiście nieśmiertelny Hardware. W niego zawsze ktoś gra. Nawet o 5 rano pare osób siedziało.
tomci23
a jak sprawa wyglada z Pes6 kupilbym sobie tylko czy da sie pograc?
nightrunner
W MGS3:subsistence ONLINE gra jeszcze sporo luda smile.gif
Burgund
Przy okazji zapytam...
Sporo ludziów jeszcze gra w Burnout: Revenge?
chm[u]ra
CYTAT(tomci23 @ 16 05 2007, 18:55) *
a jak sprawa wyglada z Pes6 kupilbym sobie tylko czy da sie pograc?

Polakow na pokojach ps2 nie uswiadczysz. W common friendly ci z pc tez nie siedza, bo graja na swoich pokojach PC. Niemcow zwykle siedzi od 100 do 200, Od cholery za to Anglikow, sporo Francuzow. Słowem jest z kim grac. Problemem sa niestety lagi, ktore wystepuja dosc czesto. Mniejsze niz w wypadku pes5, ale jednak ta polowa hostowana przez przeciwnika zdarza sie, ze jest uciazliwa. Te opoznienia sie czuje. Naciskasz przycisk, a pilkarz reaguje minimalnie wolniej przez co wszystkie zagrania sa mniej skuteczne. No ale jesli grasz w nocy z Niemiaszkami, ktorzy maja ze dwie kreski pingu to jest calkiem spoko. Kupuj, bo warto.
Arek_
CYTAT(Burgund @ 17 05 2007, 08:59) *
Przy okazji zapytam...
Sporo ludziów jeszcze gra w Burnout: Revenge?

Nie, tylko 2 osoby biggrin.gif
A poważnie zapewnie w Fifę też tak jest (bo od EA), że pokazuje tylko tych co są w pokojach, gdyby tak patrzeć na PES-a to tam by było pewnie ze 20 osób (w PES-a pokazuje wszystkich). Tym niemniej realnie w B:R gra mało ludzi na PS2 (i bardzo dużo na X360) i można się rozczarować. Ja gram z kumplem, lamerzy to tylko dodatek nieistotny (który i tak w 90% quit-tuje, często po 10sek jazdy), więc nie ma znaczenia czy 1 na 1 czy w 6-ciu. Znaczy: zwykły gracz się rozczaruje. Z drugiej strony całe lata grałem offline tylko z dwoma kumplami, więc nawet jak kto ma 20-tu kumpli to w online i tak jest więcej szans zagrania.

A co do frekwencji to rządziły Socomy3, BF2 i PES(6) więc zapewne dalej jest tam kupa graczy (o ile nie zamknęli serwerów)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.