Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SOCOM: Confrontation
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2
pack

Wiecej info i screeny - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=33613
YETI
Najlepsza gra online Sony w koncu oficjalnie zapowiedziana smile.gif
Na gametrailer jest trailer, na chwile obecna rusza sie to troche sztywno. Chłopaki maja jeszcze przed soba sporo pracy.
Blim
Gdyby nie tekstury w wysokiej rozdzielczości gra mogłaby równie dobrze ukazać się na PSP. Przed nimi nawet więcej niż sporo pracy. huh.gif
wrog
Gra dla której planuje zakupić PS3, wreszcie jakieś konkrety. Na pewno in plus należy zaliczyć zapowiedź odejścia od samochodów i otwartych terenów - rzeczy, które zabiły gameplay trójki. Poza tym widzę powrót Crossroads, najpopularniejszej mapki z S2 smile.gif
mczaper
Widze ze cos ala Counter-Strike smile.gif Zapowiada sie wybornie tylko do tego to musowo klawa i mycha
Foxter
eee no bez jaj... myszka i klawiatura do socoma? confused.gif

z calym szacunkiem dla serii... ale robi sie tutaj misz-masz w konsekwencji czego dostajemy to cos... ktore sony postanowilo sprzedawac tylko za posrednictwem psstore... (co jest nawet zrozumiale wedlug mnie warte 10.99$ za sztuke max.) dodatkowo wyzyskujac kase od naiwnych i Bogu winnych uzytkownikach ps3... rozumiem warhawk... ale socom w takiej postaci to juz lekka przesada... jestem za pelno-prawnym socomem al'a BF:MC---> BF:BC...
YETI
Podobno gre bedzie mozna tylko kupic poprzez PS Store.

Screeny

Blim
Ciekawe rozwiązanie. Zobaczymy w ilu GBajtach zdołają się zmieścić smile.gif.
Er_WolvEr
Hmmmmm... a może powstaje PS3RAR ;] ??.

Ktośmi powie może - czy ta gra jest czymś pomiędzy GRAWem a Counter Strike'm ? Bo nie wiem co SOCOMy mają takiego w sobie, iż sie podobają. No i co TA częśc będzie mieła w sobie (i czemu tylko przes PSMarketplace?)
wrog
Socom to taki GRAW z prędkością rozgrywki Counter-Strike'a. Coś w sobie seria ma, bo to najpopularniejsza gra online z PS2 - sam ponad trzy lata dzień w dzień w to grałem smile.gif .
HunKYZ
Nawet fajnie to wyglada,troche mi przypomina trailer residenta 5.;P.
YETI
CYTAT(Blim @ 18 05 2007, 09:34) *

Jednak gra ukaze sie na PS Store jak i płycie BR.
mczaper
CYTAT(YETI @ 19 05 2007, 20:23) *

Czyli dla Nas Polaków lepiej bo watpie aby uruchomili PS Store PL jeszcze w tym roku.
YETI
CYTAT(mczaper @ 19 05 2007, 20:31) *
CYTAT(YETI @ 19 05 2007, 20:23) *

Czyli dla Nas Polaków lepiej bo watpie aby uruchomili PS Store PL jeszcze w tym roku.

Pesymista, podobno mozemy liczyc na start PS Store PL w czasie wakacji lub zaraz po.
grzes_l
Yeti - w kwestii formalnej.
Nie ma plyty BR natomiast BD juz tak. Ktorys juz raz tak piszesz - w koncu nie wytrzymalem wink.gif
Er_WolvEr
QUOTE(grzes_l @ 19 05 2007, 22:07) *
Yeti - w kwestii formalnej.
Nie ma plyty BR natomiast BD juz tak. Ktorys juz raz tak piszesz - w koncu nie wytrzymalem wink.gif

yab
Wyglada jak cs:source smile.gif
Moze to gra dla ktorej warto kupic ps3 ;]
Dr.Czekolada
Er Wolver - Rysunek wymiata biggrin.gif.

Nooo nareszcie jakaś porządna gra sieciowa zaraz po Res-ie tongue.gif. Przydałby się jeszcze jakiś MMORPG smile.gif. Równeiż zgadzam się, ten nowy Soccom coś CS-em jedzie.

YETI
grzes obiecuje poprawe wink.gif Mimo to uwazam ze BR takze jest jak najbrdziej poprawne.

Wolver rozwaliłes mnie tym obrazkiem.
ROTFL

Trailer z najnowszej gry z serii SOCOM dla PS3 już zapewne znacie. Pora na info. Gra tworzona jest oczywiście przez wewnętrzne studio SONY - Zipper Interactive. Twórcy obiecują, że ponownie zaserwują nam taktyczną strzelankę, tym razem jednak stworzoną wyłącznie z myślą o grze z innymi graczami w sieci. Tak, tak, zapomnijcie o trybie single-player. Do wyboru będziemy mieli dwie klasy postaci - amerykańskich żołnierzy i terrorystów. Na jednej arenie walk walczyć będzie mogło ze sobą maksymalnie 32 zapaleńców. SONY zapowiada, że na potrzeby SOCOM Confrontation powstaną wszelakie turnieje online, walki klanowe, czy rankingi. Niestety(?) gra sprzedawana będzie wyłącznie poprzez PS Store, czyli Internetowy sklep PS3. Podstawowa edycja zawierała będzie jedynie pięć map, każde kolejne ściągać będziemy(za free?) z sieci. Premiera SOCOM Confrontation zaplanowana została na listopad tego roku(USA).

http://www.next-gen.com.pl/index.php?optio...iew&id=1312
wrog
Pięć map? Chyba żarty sobie robią...
ziemia1
CYTAT(YETI @ 20 05 2007, 01:45) *
Niestety(?) gra sprzedawana będzie wyłącznie poprzez PS Store, czyli Internetowy sklep PS3.

http://www.next-gen.com.pl/index.php?optio...iew&id=1312

że zacytuję http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3159593
the game will initially be available as a download from the PlayStation Store (with a retail release hitting as well, potentially in a collector's-style package or Bluetooth headset bundle similar to what we're expecting from Warhawk)

Czyli jak ja dobrze rozumiem, bedzie wydana wersja pudełkowa być może z headsetem

dla potwierdzenia
http://www.gamespot.com/ps3/action/socomco...lyadded;title;1
Confrontation is going to be a downloadable game, just like the forthcoming Warhawk. But this new SOCOM will also be released on a Blu-ray disc in a traditional retail package.

imo ci goście co robia ten serwis nextgen.com.pl to powinni trochę angielski ten tego

a jak podaje http://ps3.ign.com/objects/906/906076.html#previews
SOCOM Confrontation deploys with five new North African themed maps, including a 32-player version of "Crossroads.

Więc tak naprawdę nie jest przesądzone ile tych map bedzie, bo jak na razie wiadomo że będzie 5 nowych.

co do samej rozgrywki

nie będzie pojazdów
będzie możliwość tworzenia własnych mundurów przez lidera teamu, ale każdy z członków klanu będzie mógł wprowadzić do swojej postaci coś indywidualnego, dzięki czemu członkowie klanu będą wyglądać podobnie (mundur) ale nie tak samo
planowane jest "mnóstwo" online events począwszy od ligi skończywszy na wyzwaniach dla klanów
jak wyczytałem maksymalnie 32 graczy
Dr.Czekolada
CYTAT
nie będzie pojazdów

;(.

Czyli nie czekamy raczej na coś rewolucyjnego, ale i tak czekamy tongue.gif.
Gawlick
I dobrze że nie bedzie pojazdów. Miałem już ich dość w sokomie trzy biggrin.gif
wrog
CYTAT
Czyli nie czekamy raczej na coś rewolucyjnego, ale i tak czekamy tongue.gif.

Pojazdy były w S3 i zepsuły gameplay, więc słusznie, że odchodzą od tego.
Gawlick
Panowie jakies nowe info odnośnie sokoma? Przewaliłem trochę neta i nic nie znalazłem konkretnego, może projekt padł... sad.gif
YETI
CYTAT(Gawlick @ 21 01 2008, 13:20) *
Panowie jakies nowe info odnośnie sokoma? Przewaliłem trochę neta i nic nie znalazłem konkretnego, może projekt padł... sad.gif

Robi się. Sony od dłuższego czasu milczy na temat swoich nowych gier. Przed nami sporo imprez, już 18 lutego GDC, pewnie czymś się pochwalą (w tamtym roku pokazali LBP i HOME)
YETI
SOCOM: Confrontation - kolejna świetna gra z PS Store
http://www.ps3site.pl/socom-confrontation-...store#more-6988
YETI
SOCOM będzie sprzedawany tak jak Warhawk, poprzez PS Store i na płycie wraz z oficjalnym headsetem PS3.
pack
Premiera 16 września smile.gif

http://www.ps3site.pl/socom-confrontation-16-wrzesnia
TomisH
10 screenshotów z gry.
Hela
CYTAT
SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation public beta deploys in September.

Those of you who purchased Episode 1 of Qore (or subscribed) will join the fray Monday, September 8th. Those of you that pre-order the full game can get started a week earlier.

Pre-order from where? How long does the beta last? How many friends can you share your beta with? (Yes, I said “share!”) The good folks at SOCOM.com have the answers you’re looking for.

http://blog.us.playstation.com/2008/08/07/...-info-revealed/
YETI
Ceny i beta nowego Socom’a
http://www.ps3site.pl/ceny-i-beta-nowego-socoma/

FLooK
Kody do bety porozdawane, czekamy na wrazenia z gry.
Foxter
w chwili obecnej lagi, dlugie chwile spedzone na oczekiwaniu az gra wystartuje, kamperstwo biggrin.gif. pod koniec tygodnia ma podobno byc ok. kamperzy zostana sad.gif

odnosnie rozgrywki to jest ok... pozycja pokroju warhawka... maly naklad = male oczekiwania. przyjemnie sie gra mimo lagow... ale nie kazdemu socom podejdzie wink.gif
jan szabrownik
zagralem w socom'a na szybko i musze powiedziec ze gra sie przyjemnie, faktycznie lagi nie denerwuja tak bardzo, nawet troszke osob gra wink.gif mam pytanko czy ktos ma jeszcze socom'a oprocz mnie i przedmowcy smile.gif moze sie umowimy na gre smile.gif
elvis004
Dostałem kod do bety wczoraj, ale narazie nieda się grać, jak trafie na serwer bez lagów to nie mam dzwięku po 1 rundzie, jak mam dzwięk to mam lagi znowu na innym serwie/meczu smile.gif Co do kamperów nie ma aż takiej tragedii na 5 rund tylko jeden mnie zabił, grałem jeszcze bez dzwięku żeby było śmieszniej smile.gif Zobaczymy co pod koniec tygodnia narazie lipa z grania, statsów też nie zapisuje.
Litwin25
A ile mniej wiecej kul trzeba by zabić?Jak w hardcore czy w normalnych trybach?
jan szabrownik
CYTAT(elvis004 @ 10 09 2008, 15:08) *
Dostałem kod do bety wczoraj, ale narazie nieda się grać, jak trafie na serwer bez lagów to nie mam dzwięku po 1 rundzie, jak mam dzwięk to mam lagi znowu na innym serwie/meczu smile.gif Co do kamperów nie ma aż takiej tragedii na 5 rund tylko jeden mnie zabił, grałem jeszcze bez dzwięku żeby było śmieszniej smile.gif Zobaczymy co pod koniec tygodnia narazie lipa z grania, statsów też nie zapisuje.

ja wczoraj tylko w celu sprawdzenia wszedlem na pierwszy lepszy serwer i normalnie wszystko chodzilo, byl glos i lagi nie takie duze happy.gif
elvis004
Dziala wam BETA? Mi przy wlaczaniu wyskakuje error z ciagiem cyfr w nawiasie i lipton nie wlaczy sie za ch.olere confused.gif
Matt90
Nie wiecie może kiedy będzie można kupić w Polsce Socom'a z headset'em?
LiSoQuan
Premiera jest we wtorek... pytałem w Saturnie w Katowicach i powiedzial gosciu ze jak kurier nie nawali to bedzie... ale jakos nie uwierzyłem.. tzn powiedziac aby mnie spławić... napewno w sklepach bedzie w tym tygodniu ale kiedy dokladnie to nie wiadomo... ja we wtorek ide obadać.
YETI
Premiera w tym tygodniu, ale w Stanach. Europa dostanie nowego SOCOMA gdzies pod koniec miesiąca.

PS. Biore wersje z oficjalnym headsetem PS3 smile.gif
Matt90
Jak myślicie, czy cena gry z headset'em może przekraczać 200zł?
LiSoQuan
Jesli chodzi o dzien premiery to watpie aby pod koniec miesiaca... napewno w tym tygodniu.
Co nie ktore sklepy podaja 30 październik inne znowu 16 ale na officjalnym forum piszą ze premiera 14 bez podzialu. Na PSS 16 ale tytuj mowa o US.
Redmitsu
Hm, nigdy nie przepadalem za SOCOM'em wiec chetnie zobaczylbym do kupienia sam oryginalny HS. Czy gra bedzie obslugiwac trofea?
Butcher
W tym cały bajer, że w US cena samej gry, a zestawu z HS to różnica 10$. A po zabawie w betę S:C (i teraz dla porównania w betę CoD5) podejrzewam, że HS będzie głównym powodem, dzięki któremu SOCOM zaliczy sukces sprzedażowy... smile.gif
Jakim
O wersji na psstore ma ktoś jakies info? Ten czwartek na Us?
LiSoQuan
To jest pewne ze w czwartek na PSN US... ale kiedy na naszym i kiedy wslepach tego nie wiem.. dzwoniłem do Saturna i nic nie wedza.. tzn jak Sony podesle to bedą mieli... tyle
Jakim
Jeśli serwery będą wspólne dla usa/europy to raczej skusze się na wersję Us. Szkoda mi tego headseta ale mam juz jeden (mimo że pewnie gorszej jakości)
da$io
CYTAT(Butcher @ 14 10 2008, 09:36) *
W tym cały bajer, że w US cena samej gry, a zestawu z HS to różnica 10$. A po zabawie w betę S:C (i teraz dla porównania w betę CoD5) podejrzewam, że HS będzie głównym powodem, dzięki któremu SOCOM zaliczy sukces sprzedażowy... smile.gif

Czyli mam rozumieć że gra nie warta jest tych 39,99$? Jak tak to ja podziękuję bo w tym zestawie headset obchodzi mnie najmniej!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.