Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga NBA 2k7
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
rosomaq
W nawiązaniu do wcześniejszego postu. Założyłem ligę w NBA2k7. Nazywa się: LIGA POLSKA. Zainteresowani proszę o kontakt na GT: Siara PL, tam podam hasło wymagane do przyłączenia (mam 5 osób, jeszcze 3 wolne miejsca).
Paczek
Zapraszam do tej ligi Siary, jak cos to podeslijcie mi (GT: Paczek1987) lub Siarze wiadomosc to wam wyslemy invita. Fajna ekipa sie zbiera !! smile.gif NBA I LOVE THIS GAME
rosomaq
CYTAT(Paczek @ 30 04 2007, 20:17) *
Zapraszam do tej ligi Siary, jak cos to podeslijcie mi (GT: Paczek1987) lub Siarze wiadomosc to wam wyslemy invita. Fajna ekipa sie zbiera !! smile.gif NBA I LOVE THIS GAME

Zostało 1 wolne miejsce...
Zeratul
CYTAT(rosomaq @ 1 05 2007, 18:44) *
CYTAT(Paczek @ 30 04 2007, 20:17) *

Zostało 1 wolne miejsce...

siara wlasnie kupilem... i chetny jestem... ale ze na ebayu, to bede mial dopiero w przyszlym tyg... da cos rade wymyslec?
Paczek
Juz gramy w lidze ale strasznie szybko rozegralismy mecze wiec zaraz pewnie bedzie druga edycja to wtedy sie zapiszesz smile.gif
Zeratul
wczoraj gadalem z siara na ten temat, wiec loozik. SUNS RULLEZZ!!
Paczek
Lajtownie spoko ze pare osob na livie sie interesuje najlepszym sportem na globie smile.gif I LOVE THIS GAME
RaselPL
Tez chętnie zagram w lidze, kto to organizuje ? GT poprosze smile.gif
Paczek
CYTAT(RaselPL @ 5 05 2007, 17:37) *
Tez chętnie zagram w lidze, kto to organizuje ? GT poprosze smile.gif

Siara PL jest adminem, jak cos to do mnie mozecie pisac takze moj GT to paczek1987
rosomaq
Witam! Jeśli jesteś chętny zagrać w turnieju z polakami w NBA 2k7, serdecznie zapraszam! Turniej nazywa się: POLSKA, hasło brzmi: WSAD. Jak narazie chęć wyraziło 10 polaków, pozstało 6 wolnych miejsc. Gramy best of 3. Wszelkie pytania i informacje na GamerTag: Siara PL.
Zeratul
ok zapisalem sie... kiedy start? bo od jutra bede dostepny tylko po 24 ;p
RaselPL
no i oczywiście gdy wchodziłem były zapisane tylko 2 osoby ale Huston zajęte confused.gif gdzie można sprawdzić kto się zapisał ?
rosomaq
CYTAT(Zeratul @ 13 05 2007, 15:21) *
ok zapisalem sie... kiedy start? bo od jutra bede dostepny tylko po 24 ;p

Start będzie zaraz po tym jak zapisze się komplet graczy. Wtedy wszystkich odpowiednio powiadomie. Mineło kilka godzin a ja już mam 12 osób zapisanych + 2 już się zapowiedziały. Ta gra jest jednak bardziej popularna niż początkowo myślałem. Po zakończeniu turnieju, założymy ligę z prawdziwego zdarzenia.

CYTAT(RaselPL @ 13 05 2007, 20:03) *
no i oczywiście gdy wchodziłem były zapisane tylko 2 osoby ale Huston zajęte confused.gif gdzie można sprawdzić kto się zapisał ?

A to ci pech, że akurat to jest także moja ulubiona drużyna (szacun). Nie sprawdzisz kto się zapisał dopóki nie będzie kompletu. Dostaniesz message jak coś.
z2djtkose
Panowie są jeszcze miejsca wolne na tą ligę ?smile.gif
rosomaq
CYTAT(z2djtkose @ 14 05 2007, 09:41) *
Panowie są jeszcze miejsca wolne na tą ligę ?smile.gif

Tak są jeszcze 3 miejsca wolne. Jak masz chęć to dawaj!
RaselPL
Siara w tej lidze co będzie też grasz HR ? nie ma to jak Yao i TMac sad.gif
RaselPL
niema to jak trafić w pierwszej rundzie na idiote, wszystkim którzy trafią na GAJOSA szczerze współczuje.
Jędrek
Co masz na mysli ?
Zeratul
wyslalem wiadomosc do egonsan by ustalic termin rozegrania meczu i sie nie raczyl odezwac... confused.gif
cichy_
Tak samo mam z Paczek1987 dry.gif Napisałem mu 2-wie wiadomości i wysłałem parę propozycji czatu. Ale na żadne nie odpowiedział.

EDIT: Już wszystko załatwione.
RaselPL
a admin nie może ich wykopać ?;p

jeśli jest taka opcja to proponuje wywalać tych którzy nawet nie raczą na msg odpowiedzieć.
Zeratul
CYTAT(RaselPL @ 17 05 2007, 21:02) *

jeśli jest taka opcja to proponuje wywalać tych którzy nawet nie raczą na msg odpowiedzieć.

WIESZ ze mna jest tak, ze ja siadam do konsoli o 24 czas pol, wiec nie moge miec pretensji do egona, ze go nie ma, ale jak sie w weekend nie odezwie albo nie pojawi, to powiem siarze, zeby mnie awansowal walkowerem do nastepnej rundy cool.gif
Paczek
Przeszedlem do Playoffow i tam trafilem niestety na gajosa, on chcial grac odrazu ja nie moglem, pozniej chcialem zagrac to on nie chcial. Dostalem nie zasluzonego walkowera. Czasem przydaloby sie wysluchac obu stron i kazda z nich ma do powiedzenia
Zeratul
jak mnie Siara da walkowera to go zwyzywam ;p Bo 4 razy mu mowilem o roznicy czasowej i zeby nie bylo problemow... az dzis sprawdze, czy przypadkiem mi walkowera nie wlepili...
rosomaq
CYTAT(RaselPL @ 17 05 2007, 21:02) *

I tak NBA2k7 nie jest aż tak popularna w Polsce, żeby zaraz część osób wywalać. Termin jest ustawiony na 7 dni, czyli jeśli dobrze pamiętam to do 22 maja trzeba rozegrać 1 szą rundę. Do tego czasu na 100% nikt nie dostanie żadnego walkowera. Pozatym nie mogę kogoś wywalić dlatego, że sie tam w trakcie meczu posprzeczaliście i teraz jeden jedzie drugiego a drugi pierwszego.

CYTAT(Paczek @ 17 05 2007, 22:42) *
Przeszedlem do Playoffow i tam trafilem niestety na gajosa, on chcial grac odrazu ja nie moglem, pozniej chcialem zagrac to on nie chcial. Dostalem nie zasluzonego walkowera. Czasem przydaloby sie wysluchac obu stron i kazda z nich ma do powiedzenia

Może faktycznie troche się z tym pospieszyłem, ale dostawałem wiadomości od GAJOSA, że sie nie odzywasz lub piszesz że nie chce ci sie grać, a w tym momencie grasz w inne gry. Od ciebie nie dostałem takiej wiadmości. Jak do tego jeszcze Cichy napisał mi to samo to wtedy ustawiłem WO (jakbym miał tak czekać w nieskończoność to nawet tego turnieju byśmy jeszcze nie zaczęli). Pozatym Paczek, przez ten cały okres mogliście ten mecz (tylko 1) rozegrać conajmniej kilka razy. Proponowałem ci cofnięcie tego WO bo nikomu na tym nie zależy.
RaselPL

CYTAT(Paczek @ 17 05 2007, 22:42) *

gajos powinnien zmienić GT na GEJOS, grałem z nim w pierwszej rundzie tego turnieju, takiego debila na Live to jeszcze nie spotkałem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.