CYTAT(RaselPL @ 17 05 2007, 21:02)

a admin nie może ich wykopać ?;p
jeśli jest taka opcja to proponuje wywalać tych którzy nawet nie raczą na msg odpowiedzieć.
I tak NBA2k7 nie jest aż tak popularna w Polsce, żeby zaraz część osób wywalać. Termin jest ustawiony na 7 dni, czyli jeśli dobrze pamiętam to do 22 maja trzeba rozegrać 1 szą rundę. Do tego czasu na 100% nikt nie dostanie żadnego walkowera. Pozatym nie mogę kogoś wywalić dlatego, że sie tam w trakcie meczu posprzeczaliście i teraz jeden jedzie drugiego a drugi pierwszego.
CYTAT(Paczek @ 17 05 2007, 22:42)

Przeszedlem do Playoffow i tam trafilem niestety na gajosa, on chcial grac odrazu ja nie moglem, pozniej chcialem zagrac to on nie chcial. Dostalem nie zasluzonego walkowera. Czasem przydaloby sie wysluchac obu stron i kazda z nich ma do powiedzenia
Może faktycznie troche się z tym pospieszyłem, ale dostawałem wiadomości od GAJOSA, że sie nie odzywasz lub piszesz że nie chce ci sie grać, a w tym momencie grasz w inne gry. Od ciebie nie dostałem takiej wiadmości. Jak do tego jeszcze Cichy napisał mi to samo to wtedy ustawiłem WO (jakbym miał tak czekać w nieskończoność to nawet tego turnieju byśmy jeszcze nie zaczęli). Pozatym Paczek, przez ten cały okres mogliście ten mecz (tylko 1) rozegrać conajmniej kilka razy. Proponowałem ci cofnięcie tego WO bo nikomu na tym nie zależy.