Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Megaman/Rockman NES
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro
Rotting carcass
Powróciłem ostatnio do megamanów na NESa i musze powiedziec że to debeściacka seria. Każda gra jest bardzo długa i wymaga wysokich skilli od gracza. Przeszedłem na razie 1 i 6( bez kodów i emulatora). Przeszedłem prawie 2,3 i 5 ale zapisałem kody na totolotku rodziców, który został wy(pipi)any(bywa). Jaki jest wasz ulubiony boss, częśc serii? Jakie są wasze opinie o megamanie?
Di
Szacuneczek za wytrwałość i dobre wyniki, platformówki o niebieskim ludku to zawsze niezły hardcore.
Mi Megamany na NES-a nigdzy specjalnie nie podchodziły, głównie z powodu fatalnego designu głównego bohatera ;) Moją ulubioną serią jest seria Megaman X, a postacią - Zero.

Czy wersje na GB różnią się od tych na NES-a poza grafiką? Pamiętam że w gimnazjum (ok. 6 lat temu) przeszedłem jakąś na Grajchłopca, ale nie jestem w stanie teraz powiedzieć która to była część. Pewnie jedynka albo dwójka.
logan40
CYTAT(Rotting carcass @ 18 05 2007, 20:27) *
Powróciłem ostatnio do megamanów na NESa i musze powiedziec że to debeściacka seria. Każda gra jest bardzo długa i wymaga wysokich skilli od gracza.

oj prawda

dla mnie to motywacja
thumbsup.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.