Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: John Rambo
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4
tewus
http://www.youtube.com/watch?v=ColXeVm-gxY

i co Wy na to? tatar!
No Maciek
Uooooo krwawo się zapowiada happy.gif Co prawda Dżon śmiesznie wygląda jak biega ale zamiast tego będziemy mieli zwiększoną dawkę krwi i flaków. Jako fan Stallone'a oczywiście czekam z wywieszonym jęzorem. Rocky dał radę, Rambo też da.
banny
Super!
Po trailerze można się spodziewać niezłej jatki na żółtkach, normalnie ogień z dupy w kinie będzie biggrin.gif
whitesand
no trza przyznać flaki robią, za tą cenę jestem gotów wybaczyć nawet 60 letniego starca na hormonach wzrostu. jazda John!
ghost.
Scena z mobilnym CKM'em na jeep'ie - kozak. Bedzie dobrze, taką mam nadzieje przynajmniej
koval
jak dla mnie to trailer zbyt emanuje przemocą... pewnie to ostatni film akcji z dziadkiem Stallone'em więc podkręcają klimat ;>
Obsolete
Haha maaaasa, nie spodziewalem sie, ze moze byc tak dobrze;] Podloze pod film jest idealne. Motyw starszego bohatera, o ktorego mozliwosciach, gdy sie wkurzy, wie tylko widz, z poprzednich czesci, jest stosowany rzadko, ale sprawdza sie jak cholera (mielismy to chociazby w kolejnych 2 Die Hardach i bedzie to w nadchodzacym, choc tu nie jestem pewien pozytywnego rezultatu;]). Nie spodziewalem sie takiej ilosci scen krwawych, oby to nie byly jedyne;]
Sam Stallone nie wyglada, az tak zle wedlug mnie.

Scena, gdy sie wylania zza plecow zoltka daje rade.
_Milan_
masakra, czekam na to bardziej chyba niz na sin city 2 ;]
Stallone wrocil w wielkim stylu do filmow tak samo jak jego bohaterowie do walki, mysle ze juz mozna stwierdzic ze film bedzie conajmniej dobry. Ja tam zawsze kochalem 2 pierwsze czesci .
Stachu

ja wiem czy jest az tak fajnie?

:]

bleeee

CYTAT
Stallone wrocil w wielkim stylu

--wojtas--
Te krwawe sceny trochę mnie zadziwiły, widać John dojrzał. Generalnie z chęcią to obejrzę, bo wiadomo - kontynuacja serii filmów z dzieciństwa. Poza tym Rocky (do którego byłem na początku sceptycznie nastawiony) naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył.
golab
wreszcie coś na co skoczę do kina, żeby po mieć ubaw z masy popcornożerców i siorbaczy odrdzewiacza

po trailerku liczę na solidną dawkę jako takiego naturalizmu przez wszystkie sceny jakby to ująć batalistyczne, szkoda, że nie obejdzie się bez sucharkowych tekstów jak te w migawce,
no ale zaprezentowane scenki biją brutalnością, brudem i bezkompromisowością, nie będzie głaskania po jajkach, mam nadzieję

sylwek na starość już nie musi bać du,py o dochodowość filmideł i robi, co ma ochotę
sehr gut;]
kempa
gów.nianie to wyglada. jakos nie widze w tym klimatu wczesniejszych czesci, których jestem fanem, a jak film ma opierac swój potencjał na brutalnosci (John nigdy nie był sadystą do (pipi)a!), to ja dziekuje, nie bede sie tym jarał. i juz widze ten watek miłosny, kiedy to dżon na starosc zamienia sie w romantyka i postanawia sie w koncu prawdziwie zakochac w młodej blondynie - z wzajemnoscia oczywiscie - piekne zwieczenie historii doprawdy.

ale wyglada na to, ze przynajmniej muzyka da rade jak zawsze. zobaczymy...
2razyjot
CYTAT(Obsolete @ 20 05 2007, 23:26) *
Motyw starszego bohatera, o ktorego mozliwosciach, gdy sie wkurzy, wie tylko widz, z poprzednich czesci, jest stosowany rzadko, ale sprawdza sie jak cholera (mielismy to chociazby w kolejnych 2 Die Hardach i bedzie to w nadchodzacym, choc tu nie jestem pewien pozytywnego rezultatu

Obso, tez czekasz na kolejna delta force i na Chucka Norrisa? franc.gif

btw: rambo mnie nie bawi ale ciekawy jestem co pokaze Stallone w tym wieku. Dla przekory obczaje produkt koncowy. ;]
Dante
Jest krwawo brudno i brutalnie może wyjść z tego coś śmiesznego. John odcinający głowy i wypruwający krtań jak dla mnie bomba. No i pewnie będzie tez patetycznie.
Snejk
CYTAT(Obsolete @ 20 05 2007, 23:26) *
Scena, gdy sie wylania zza plecow zoltka daje rade.

ano

;]

kocham Ramba. Dla mnie juz 10/10 ;]

oby tylko tego nie pocieli
JJJ
mam nadzieje ze nie unikniemy walk 1vs 100 bo to wlasnie bylo piekne w rambo 2 i 3, juz sie doczekac nie moge biggrin.gif
Mejm
Stallone wyglada w koncu jak karykatura jaka go zawsze portretowano xD

Rambo 1,2,3 - okej. Rambo 4 - dry.gif
nWo
Lekka zenada, masa patosu posrod chaosu w okolicach Laosu dry.gif Stallone smiesznie wyglada z ta opaska na glowie, ja bym wolal ogolonego na zapaleczke zolnieza OLD SCHOOL, a nie jakiegos wlochatego dziadka ktorego mozna zlapac za wlosy i poderznac gardlo jak prosiakowi. Rocky chyba wg mnie bedzie lepszym remakiem niz Rambo ale poczekam az obejrze.
sir_ryszard
Ohhhh, Dżon! Ty brutalu! xD

Jander
Ten sam trailer tyle ze wersji do sciagniecia:
http://www.aintitcool.com/multimedia/AICN-JOHN-RAMBO2.mov
Stachu
CYTAT(nWo @ 21 05 2007, 11:56) *
Lekka zenada, masa patosu posrod chaosu w okolicach Laosu <_< Stallone smiesznie wyglada z ta opaska na glowie, ja bym wolal ogolonego na zapaleczke zolnieza OLD SCHOOL, a nie jakiegos wlochatego dziadka ktorego mozna zlapac za wlosy i poderznac gardlo jak prosiakowi. Rocky chyba wg mnie bedzie lepszym remakiem niz Rambo ale poczekam az obejrze.

rocky nie byl remakiem

ale co do reszty to przyznam racje, smiesznie to wyglada
Sunderland
Jedyneczka Rambo jest nie do zdarcia.Następne części coprawda wyglądały już nieco inaczej, ale też fajnie się je ogląda.Czwórka zapowiada się niby nieźle, ale wygląd John'a może być dla mnie drażniącym elementem.Brutalność dodana do filmu jest fajnym posunięciem (akcja na jeep'ie wymiata).
DarealRadexHEJOO
kurde bele wszędzie zdejmują ten trailer ;\ poniżej działający (jeszcze :| ) link:

http://www.firstshowing.net/2007/05/19/joh...eature-trailer/

Wrażenia? Cudowne! Skaczę zadem na krześle!

CYTAT(nWo @ 21 05 2007, 11:56) *
a nie jakiegos wlochatego dziadka ktorego mozna zlapac za wlosy i poderznac gardlo jak prosiakowi.

Możesz spróbować szczęścia, ale co najwyżej odsłonisz bebechy icon_chainsaw.gif
Tytek
Filmik rewelka,ale dziwne ze wszedzie znikają te filmy,przeciez to tylko reklama dla nich.

Chyba,że te usuwanie z youtuba też ma charakter marketingowy,bo staje sie to tajemniczy i zakazany produkt:)
Milo
Trailer miazdzy tylko denerwóje mnie że nie ma muzy z 3 pierwszych czesci tylko jakies zmienione badziewie.Szkoda że już nie ma Jerr'ego Goldsmith'a sad.gif
IslandClaws
Dam sobie reke uciac, ze te wszystkie brutalne sceny zawdzieczamy najwiekszemu hobby syna Sylvestra - Sage'a smile.gif
Marlon
Dopiero teraz trailer obczailem. Brutalne akcje faktycznie daja rade, to co sie stalo na jeepie jest po prostu zaj.ebiste. Mam tylko nadzieje, ze bedzie tego wiecej, a nie poskladali trailerka z najmocniejszych scen w filmie, zeby tylko szumu narobic.

Inna sprawa, ze sylwek to faktycznie juz jak stary pryk wyglada i imo srednio sie nadaje do takich rol.
przema
jedyne, co ten film może uratować, to właśnie brutalne sceny, bo tak będzie jeszcze większa kiła niż die hard 4.0
Kmiot
No właśnie. Sam jakoś mimo wszystko sceptycznie jestem nastawiony. Widać, że fabuły doświadczymy tyle co nic. Jeśli nie uratują filmu sceny krwawo/mięsne to nic nie uratuje. Zresztą trudno spodziewać się czegoś ambitnego po filmie z Dżonem Rambo. Urywki z trailera robią dobre wrażenie i pozostaje mnieć nadzieję, że całość będzie utrzymana w podobnym do nich "ciasteczkowym" klimacie.
Jeśli nie będzie brutalnie i krwawo, to kupa.
Masorz
miesnie sylwka fajnie na nim wisza biggrin.gif
dx36
Zna już ktos przyblizoną datę jestem świeżo po trailerze i już się nie mogę doczekać
Shadow of Nobody
CYTAT(Kmiot @ 25 07 2007, 00:42) *
No właśnie. Sam jakoś mimo wszystko sceptycznie jestem nastawiony. Widać, że fabuły doświadczymy tyle co nic. Jeśli nie uratują filmu sceny krwawo/mięsne to nic nie uratuje.

Czy "Rambo" kiedykolwiek aspirował do miana ambitnego filmu z arcy-genialnym scenariuszem? Nie, w tej serii zawsze liczył sie tylko ostry roz(pipi)el, nic ponad to. Dywagacje na temat fabuły w tym przypadku są bezsensowne, wiadomo że jedyną siłą filmu będzie akcja i brutalne sceny. A te raczej nie zawiodą.
Di
Premiera na świecie pod koniec maja. Kiedy w Polsce? Nie wiadomo.

Mam nadzieję, że ten film będzie można obejrzeć w kinie HD. Jeśli tak, to pójdę na jeden z pierwszych pokazów.
Psyko
Trailer rządzi, brutalnosc mnie rozwaliła, gdy pierwszy raz go obejrzałem. Prawda John wygląda jak podstarzały dziad, ale cóż taka stylistyka. Rocky 6 dał rade, więc zapewne i nowy Rambo pokaże klase... mam nadzieje.
Timmy
Nowy theme do Rambo . Panie Tyler Jerry Goldsmith byłby z pana dumny!

lukasz
jedynka rambo aka pierwsza krew dawała rade nieprzeciętnie.klimat jednoosbowej armii odczuwalny jak nigdzie chyba poza wejściem smoka i kultowe dialogi typu:
-wyslalismy po niego 200 ludzi
-to szykujcie worki

-po co Bóg go stworzył?(refleksja zakutego policjanta)
-ja go stworzyłem!(wparowujący pułkownik)

z tego co widze nowy rambo zdecydowanie wyostrzył metody pracy , widać piętno wojny wietnamskiej dalej nie daję mu zasnąć i ukojenia szuka w zabijaniu coraz to nowych fal vietkongu(tam nadal trwa wojna?) cóż skutki traumy wojennej.
akcja z wyłonięciem się za pleców przypomina najlepsze groteskowe filmy a na osłodę porządna dawka gore plus egzekucja na jeepie z najmniejszej odległości.nieźle to wygląda...

na koniec cytat z youtube`a

CYTAT
YEAHHH seems like a PREDATOR movie, JOHN RAMBO vs PREDATOR!

JVP
2razyjot
CYTAT(lukasz @ 9 01 2008, 11:02) *
widać piętno wojny wietnamskiej dalej nie daję mu zasnąć i ukojenia szuka w zabijaniu coraz to nowych fal vietkongu(tam nadal trwa wojna?) cóż skutki traumy wojennej.

Znajac ostatnie zapedy tworcow do robienia zakonczen, ktore ryja beret pewnie wyjdzie na to, ze johnu rambo zamiast byc na kolejnej suicide mission uciekl z wariatkowa, okradl pawn-shop i wymordowal cale miasto a wydawalo mu sie ze znowu nawala w wietnami i odwala czajanke w szuwarach z nozem polujac na zoltkow!

Anyway - na ten film czekam! Zobaczymy jak kondycja Sylwka! wink.gif
Timmy
3 nowe spoty reklamowe oraz 6 klipów z filmu . Polecam!
epl
polecam maly spin-off na przyszly rok - Son of Rambow - naj - cool tytul ever:)
szaden
Na pewno z przyjemnością obejrzę kolejny film o Rambo, bo jak wiadomo miłego prostego kina nigdy za dużo. Trailer bardzo dobry! Wreszcie zaczęli na poważnie pokazywac krew i masakrę której dopuszcza się Rambo. Podsumowując: może byc z tego niezłe odmóżdżające kino akcji.
JJJ
http://youtube.com/watch?v=Kykjgyqil1c kto nie widzial smile.gif bedzie rzeznia biggrin.gif
Snejk
o matko, ale arcydzielo sie szykuje ;o
_Milan_
jezu, ja chce juz ten film ;]
wiem ze wejde do kina z bananem i z takim bananem wyjde, to pewne.
golab
(pipi)a

wreszcie jakaś piękna sieczka 1 vs reszta świata

czekam
Timmy
CYTAT(_Milan_ @ 15 01 2008, 17:11) *
jezu, ja chce juz ten film ;]
wiem ze wejde do kina z bananem i z takim bananem wyjde, to pewne.

Ja również nie wyobrażam sobie innej możliwości biggrin.gif . Btw film będzie trwał 93 minuty myślę że to optymalna liczba.
JJJ
dokladnie 93 minuty czystej ku rwa poezji-rzezni,na to sie napalam ,wiem-czuje ze bedzie jakis watek milosny,ale chce zobaczyc ten film na duzym ekranie chociaz dla tej sceny rzezni.... biggrin.gif ide ciupnac w battlefield vietnam ,poczuje sie jak john madafakin rambo biggrin.gif
Ficuś
Żeby tego cenzura nie dopadła,bo coś się boje,że film w takiej formie nie trafi do polskich kin ;( choć Piły itp wychodzą bez cenzury więc jest szansa smile.gif
Kamil_Mówi
CYTAT(JJJ @ 15 01 2008, 22:00) *
dokladnie 93 minuty czystej ku rwa poezji-rzezni,na to sie napalam ,wiem-czuje ze bedzie jakis watek milosny,ale chce zobaczyc ten film na duzym ekranie chociaz dla tej sceny rzezni.... biggrin.gif ide ciupnac w battlefield vietnam ,poczuje sie jak john madafakin rambo biggrin.gif

Być może ale na 90% nie między Rambo a dziewuchą Dextera.

PS. Czy mi się wydaje czy Stallone na stare lata zaczyna robić na prawdę dobre filmy? Nowy Rocky był niezły.
banny
CYTAT(JJJ @ 15 01 2008, 17:02) *
http://youtube.com/watch?v=Kykjgyqil1c kto nie widzial smile.gif bedzie rzeznia biggrin.gif

o w piz.de XD

rambo na.pi,erd.ala we wszystko co sie rusza, ciekawy film będzie hyh.gif
JJJ
http://youtube.com/watch?v=tCNi9I1dHk4 nowy trailer smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.