Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Saboteur...
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Blim
Wow, grafika robi naprawdę pozytywne wrażenie. Crackdown osadzony w realiach II wojny światowej, przejmij miasto z rąk nazistów! smile.gif
walek
Ciekawy koncept na gre. Ja tu widze mieszanke Ojca Chrzestnego i GTA. Albo wyjdzie z tego dobra kalka dwu spomnianych tytułach, albo crap.

Ja bym potraktował tą grę jak ciekawostke, a nie potencjalny hit. Bo potencjalnym hitem był kiedys "Prosoner of War", a okazał sie jedynie ciekawostką. Nie wiem dlaczego, ale intuicja mi podpowiada, ze nic zt ego nie wyjdzie. smile.gif

Niektóre fragmenty gameplay'u, nie napawaja optymizmem. Sobotazysta w pewnym momencie podbiega do zolnierza, i zaczyna sie z nim bić. Zołnierz ten, jak na zołnierza zachowuje sie dzwinie. Zamiast wycignac pistolet, czy karabin, ewnentualnie wszczac alarm, w nienaturalny sposob przechodzi w tryb "walki bokserskiej" (no chyba, z jest niespełnionym bokserem). A najzabawniejsze jest to, ze stojacy obok drugi żołdak, robi to samo. What's going on? This is next-gen experience!?

Terrago
Animacja biegu wyglada jakby grawitacja byla 2x mniejsza. Scena walki przypomina zaczepki w GTA, tu nie pasuje...
Yano
mi to wyglada na klona hitmana + assasin creed ;p

moze byc fajne jesli .. bedzie fajne wink.gif
Soul
Gra również na X360
Sialala
wyglada na odswiezona wersje Saboteura z ZX Spectrum i C=64... ten sam cel gry w kazdym razie. ciekawe, czy bedzie lodz podwodna?
XM16E1
Officjalna strona gry:
http://www.saboteurthegame.com/
Mikes
Jeśli efekty dźwiękowe tego miasta bedą takie jak na tej stronie to klimat bedzie miazdzył
Deadeye
dokladnie, soundtrack tej strony + foty ktorymi inspirowana jest gra tworza genialny klimat smile.gif
Brolly PL
bedzie naprawde dobry! takie sniper elite i gta lub crackdown w jednym. nie moge sie doczekac
XM16E1
Dwa świeżutkie fotosy hyh.gif
http://www.ps3site.pl/2-nowe-fotki-z-saboteur#more-6621
xylaz
CYTAT(Sialala @ 22 05 2007, 14:07) *
wyglada na odswiezona wersje Saboteura z ZX Spectrum i C=64... ten sam cel gry w kazdym razie. ciekawe, czy bedzie lodz podwodna?

ja nie widze żadnego podobieństwa do starej wersji, poza samym tytułem... i jaka łódź podwodna??
więcej screenów
wisza
Kiedy przeczytałem newsa o tej grze od razu mi się spodobała , remix Splintera i klimatu Call of Duty. Tak wnioskuje po tamtych screenach. Nie moge sie doczekać biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.