Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed: Pro Street
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4
McDriv3r
Źródło : giery.eu

"Electronic Arts na oficjalnej stronie serii Need for Speed ujawnił krótki trailer swojej najnowszej produkcji oraz umieścił tam licznik, który odmierza czas do oficjalnej zapowiedzi. Najnowsza produkcja zatytułowana będzie Need for Speed: Pro Street i nie znajdziemy już tam nielegalnych, nocnych wyścigów. Teraz przeniesiemy się na zamknięte tory wyścigowe, gdzie będziemy mogli sprawdzić osiągi kilkudziesięciu w pełni licencjonowanych super aut. Oczywiście nie zabraknie elementów tuningu, ale co najważniejsze poajwią się (wreszcie!) uszkodzenia. Oficjalna zapowiedź gry przewidziana jest na 31 maja."

Z kazda seria mowilo sie ze "nie ma zniszczen w NfS ze wzgledu na to ze ludzie lubia popatrzec sobie na tuningowane auta" Hmmm.Brzmi jak tandetna sciema ale moze jest cos w tym.Nowe info juz nie dlugo
mczaper
CYTAT(McDriv3r @ 21 05 2007, 21:04) *
Najnowsza produkcja zatytułowana będzie Need for Speed: Pro Street i nie znajdziemy już tam nielegalnych, nocnych wyścigów. Teraz przeniesiemy się na zamknięte tory wyścigowe, gdzie będziemy mogli sprawdzić osiągi kilkudziesięciu w pełni licencjonowanych super aut.

Cale szczescie ze to juz koniec smile.gif jesli chodzi o nielegalne wyscigi. Jednak wolalbym powrot do korzeni, a nie cos w stylu TOCA ;/ No ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Redmitsu
Jezeli to beda wyscigi na trasach zamknietych takie jakie byly w NfsU2 to ja podziekuje . Jednak wierze w ten tytul mocno i mam nadzieje ze dadza zniszczenia wizualne chocby minimalnie ;> Jednak szczerze powiedziawszy na rynku i tak jest juz tlok w wyscigach typu "pro" xD Nie wiem po co nfs tam sie pcha.Nfs nigdy mi sie nie kojarzyl z seria legalnych wyscigow ( bo i takich nie bylo d; ) i szkoda ze juz tego nie zobaczymy ;< Czekam na screeny.
Dr.Czekolada
Jeej, coraz więcej znanych firm przymierza się do kontynuacji swoich produkcji, z dosyć dziwnymi podtytułami (ala Tony Hawk's Proving Ground). Ciekawe co zamierza EA ?, czyżby ma dosyć wydawania swoich taśmociągów ? (no wybaczcie ale dla mnie od czasów NFS U, seria nie pojechała zbyt daleko, jedynie jeszcze Most Wanted wspominam dobrze).
Terrago
Po NFS i NFS2 nie widze zadnej przyszlosci w tej serii. No jeszcze NFS Porsche mi sie podobal. Obecne wersje odpychaja mnie swoim klimatem (ogladam auta vide z Pimp my ride), choinki na drogach, zamkniete tory, kosmiczne poslizgi...blee. Dla mnie klimat gry prysl, za to podoba mi sie nowy Test Drive (czy poczatkowo nie byla planowana wersja tez na PS3?)

Chcialbym zeby ta seria wrocila do korzeni ale chyba zbyt wyewoluowala w kierunku ktory z kazda czescia mi nie odpowiada.
To tyle smile.gif
mczaper
Skany NFS: Pro Street
http://www.gameswank.com/content/view/136/1/

P.S Kto mi powie z jakiej Polskiej gazety te skany pochodza ?
Robert542
Z Play'a.
wortigern
ja i tak czekam na NFS:Ferrari, moze sie kiedys doczekam
Temper-Tantrum
Caly bajer w nfs polegal na tym , ze wyscigi byly uliczne . Rest in Peace NFS sad.gif
LiSoQuan
A ja czekam na remake NfS 3.. napewno sprzedaz byłaby lepsza niz kolejne gnioty :(....
msk
no tak. tytuł wskazuje na wyścigi uliczne(pr0 street), a będą tylko na torach laugh.gif buahahaha...
the_m
Obieacany trailer -> Tutaj HD
krisq
Mi tez juz sie robi nie dobrze od underground'owego stylu nfs'ow. Koncze z ta seria poki nie zapowiedza hot pursuit 3.
mczaper
Need for Speed: ProStreet <> zapowiedź
http://www.kikoo.pl/zapowiedzi/106-1/Need-...eed-Pro-Street/
Mihau_ALU
Lista potencjalnych aut w NFS PS
Mastah27
Screeny:

http://www.playsyde.com/news_4482_en.html
LoCKer
a jak dla mnie to calkiem mily zwrot akcji. wkoncu cos umili oczekiwanie na GT5 a podobno model jazdy bedzie podobny to tego z FM tyle ze bardziej zrecznosciowy... ja jako fan takich torowych klimatow czekam z wywieszonym ozorem
marcin0903
ech... poprostu mi się wymiotować chce jak słysze o kojelnym NFSie oraz jego innowacyjności i lepszości nad poprzedniczkami confused.gif. Co miało być z NFS: MW i Carbonem - miała być rewolucja oraz rewelacja a wyszły przeciętniaki jeśli nie lekkie crapy:(. Łudzę się, że ta część się uda ale jakoś w to nie wierze... co będzie to zobaczymy.
Crazy_Magot
Dla mnie najlepszą częścią był NFS 4 smile.gif
Tyle na ten temat starwars.gif
dusza24
Need for Speed: ProStreet - Nissan GT Showcase http://gamers-creed.com/?p=358#more-358
Emet
NFS jak NFS wink.gif Ale jedna rzecz prezentuje się ciekawie. Obczajcie jak jest zrobiony dym (ten spod kół). Wydaje sie jakby był zrobiony całkiem innym sposobem niż dotychczas....
http://www.gametrailers.com/player/21918.html

EDIT: Obejrzałem znowu i się dokładnie przyjrzałem. Dym w tej grze to naprawdę NOWA JAKOŚĆ ! Poza tym podoba mi się trasa na tym filmiku (jako miejscówka).
neospiderman
No, no widzę że goście z EA w końcu sie przyłożyli.
Dym z pod kół jest naprawdę zawodowy, fury sie nawet sypia, no i ten speed. Prędkość jest jak najbardziej pozytywna cool.gif . Póki co to widzę że można sie przyczepić do fizyki kolizji nadal jest słaba.
siwy120
Gra na trailerach prezentuje sie fajnie ale zobaczymy jak to bedzie wygladac na konsoli lub PC. I jestem ciekaw ile bedzie kosztowac na PS3 po premierze od razu
Emet
Yyyy.. Tak się składa, że filmik, do którego link podałem to nie trailer tylko gameplay, w dodatku z konsoli (X360).
ziolo69
Liczymy na to ze wersja na PS3 bedzie ta lepsza tongue.gif

PEACE, PEACE NO WAR.
AizAk
Przeczytałem że drifty poddane zostaną odświeżeniu i podzielone na dwa tryby:
1)zwykły(taki jaki był)
2)zsynchronizowany - jedziemy z kumplem z bandy, puntky są naliczane zależnie od tego jak blisko siebie driftujemy. prawda? jeśli tak to ten tryb zarządzi w multi biggrin.gif
ziolo69
CYTAT
2)zsynchronizowany - jedziemy z kumplem z bandy, puntky są naliczane zależnie od tego jak blisko siebie driftujemy. prawda? jeśli tak to ten tryb zarządzi w multi

Jesli to prawda co mowisz to fakt, na multi bedzie jatka. Online, split, niewazne. No no szykuje sie nam niezle cioranie. biggrin.gif
komar737
Tia, oni to w trailerach zawsze slodzili, czy Most Wanted, czy Carbon - ale zawsze byla kiszka.

I ta czesc tez mam gdzies.

EOTransmission
ziolo69
Komar jesli masz jakies watpliwosci co do grafy to ten filmik Ci wiele wyjasni.

CYTAT

Jedyne do czego sie przyczepie to fizyka podczas wypadku z duza predkoscia ("lot auta" niezbyt realistyczny)
killdante
Zawsze byłem fanem serii ale juz od jakiegos czasu ( tak mniej wiecej od undergroud 2 ) need for speede to juz nie to... EA wypuszcza kolejne czesci z niesamowita czestotliwoscia to zwykłe nabijanie kasy...
estel
A mnie sie tam Most Wanted bardzo podobalo ^^
komar737
Watpliwosci to ja mam co do istnienia honoru developerow odpowiedzialnych za ta gre.
ziolo69
Honoru? Powiedz mi co Ty bys zrobil w ich sytuacji. Ciagnalbys serie do konca i zarabial miliony "zielonych" czy tez postawilbys na honor i odpuscilbys. Jesli oczywiscie o to Ci chodzi.

Sry za SPAM
McDrive
CYTAT(komar737 @ 22 07 2007, 15:21) *
Watpliwosci to ja mam co do istnienia honoru developerow odpowiedzialnych za ta gre.

THIS IS NOT SPARTAAAAAAAAA!!!!!!

laugh.gif laugh.gif hahaha.gif
komar737
Nie czaicie.

Mi by bylo wstyd, jesli zrujnowalbym taka legende, jaka byl NFS wydajac komercyjny krap co roku, z czestotliwoscia niczym FIFA. No ale co jak co, ale zarabiac trza.

Sorki, jesli ktos lubi ich najnowsze produkcje.

PS. Z grafa to akurat nie mieli problemow nigdy jakichs, ale z reszta juz tak.
AizAk
lepiej nie pisz takich rzeczy bo Cię do rodzynów wrzucą tongue.gif

a ty nie robiłbyś gry która zapełnia ci konto wielocyfrowymi sumami???
łatwo ci powiedzieć na jakimś forum. gdybyś dostał szansę nie przejmowałbyś się żadnymi "honorami" i "legendami" ;f
komar737
No dobra, przesadzilem z honorem itp tongue.gif , co jednak nie zmienia faktu, ze seria sie stoczyla.

W sumie, to macie racje, jesli chodzi o cioranie zielonych. Nawet sam wielki niegdys Kojima popada w ta manie powoli.

Ale ok, koniec offtopu tongue.gif.
Greggus
Moim zdaniem lekarstwem na na serię NfS jest, czesciowa, zmiana ludzi odpowiedzialnych za ta gierkę...
Drifty w Carbonie mnie rajcowały i biggrin.gif ... dalej rajcuja cool.gif .

P.S.:Pro Street zapowiada sie spakowicie w singlu i w multi. Przynajmniej dla mnie.
Greggus
http://gametrailers.com/player/22931.html rolleyes.gif
cóż będę pisał rozkoszujcie się!!!!
LoCKer
ja bym sie zadowolil gdyby zrobili hot pursuit 3... w tamte slady poszlo test drive i jak na tym wyszlo??
komar737
Filmiki z Carbona i MW tez fajnie wygladaly. Nuthin more.
Greggus
filmiki moze i ladnie wygladaly, ale mi wydaje, ze w/w linku to byl czysty gameplay... oczywizda moge sie mylic.
SZKD
Na WWW.Gamersyde.com jest filmik w hd w formacie mp4 wiec mozna go sciagnac bezposrednio na ps3.
Greggus
http://www.gametrailers.com/player/23455.html ---> HD

troche o tym co trzeba zrobic, zeby dostacc sie na szczyt....
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_4945_en.html

Filmik o organizacjach:

http://www.gamersyde.com/news_4954_en.html
Amatorek
Wygląda jak zwykle pięknie. Pewnie znów to kupię dla grafy a przede wszystkim dla dżwięków (THX!). No chyba, że znów popełnią ten sam błąd i wklepią ten model jazdy dla malutkich dzieci.
W NFS Porsche wszystko było pięknie... ach, to była ścigałka.
GenKamyk
a niewiecie czy beda wibracje do dualshocka 3? duzo by dla mnie ta gra stracila bez nich a na liscie gier obslugujacych wibracje jej nie bylo.. Prosze o fakty, nie spekulacje od 12 latkow
adi
CYTAT(GenKamyk @ 1 10 2007, 14:01) *
a niewiecie czy beda wibracje do dualshocka 3? duzo by dla mnie ta gra stracila bez nich a na liscie gier obslugujacych wibracje jej nie bylo.. Prosze o fakty, nie spekulacje od 12 latkow

12-latkowie pewnie by już znależli informację na ten temat,i to nawet na tym forum smile.gif)Jako osoba starsza i poważna niestety musisz wykazać sie większą dociekliwościa i wytrwałością w szukaniu informacjii thumbsup.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.