Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Need for Speed: Pro Street
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
McDriv3r
Źródło : giery.eu

"Electronic Arts na oficjalnej stronie serii Need for Speed ujawnił krótki trailer swojej najnowszej produkcji oraz umieścił tam licznik, który odmierza czas do oficjalnej zapowiedzi. Najnowsza produkcja zatytułowana będzie Need for Speed: Pro Street i nie znajdziemy już tam nielegalnych, nocnych wyścigów. Teraz przeniesiemy się na zamknięte tory wyścigowe, gdzie będziemy mogli sprawdzić osiągi kilkudziesięciu w pełni licencjonowanych super aut. Oczywiście nie zabraknie elementów tuningu, ale co najważniejsze poajwią się (wreszcie!) uszkodzenia. Oficjalna zapowiedź gry przewidziana jest na 31 maja."

Z kazda seria mowilo sie ze "nie ma zniszczen w NfS ze wzgledu na to ze ludzie lubia popatrzec sobie na tuningowane auta" Hmmm.Brzmi jak tandetna sciema ale moze jest cos w tym.Nowe info juz nie dlugo
Wampis
NFS na torach wyścigowych? Kto w to będzie grał mając Forzę 2 czy PGR4? Największą zaletą ostatnich NFS były nocne, nielegalne wyścigi po mieście w autach oświetlonych jak choinki i dawało to sporą radochę. A teraz EA rzuca się na rewiry zaklepane przez innych...
jaszczoor
pierwsze skojażenie- PGR
Ale i tak pewnie nie dorośnie nowy nfs grze bizzare do pięt
signap
chciales zaznaczyc ze NFS od Undergroundow bo wczsniej byla to calkiem dobra sciagalka i tak powinna zostac confused.gif niechce z tego kolejnej Toca. (tory wyscigowe confused.gif)
Jakuza
A ja nadal czekam na powrót do korzeni serii przy czym prawdopodobnie się tego nie doczekam. Marzy mi się taki Hot Pursait w HD ( bez piep.rzonego tuningu ! ) tylko top wózki jak Lambo Murcielago, Ferrari F430 czy Porsche Carrera GT smile.gif
Towarzysz
Albo druga czesc Porsche Challenge...dobrze, ze jest chociaz PGR. Ta gra wypelnila pustke po starych NFSach. Mi sie nawet podobal (ponoc nieudany wedlug "specjalistow" z branzy) NFS Hot Pursuit 2 na pierwszego Xboxa.
Orange
co jak co ale trailer robi wrazenie biggrin.gif.
signap
chyba ostatnie 3 sekundy bo przez wiekszosc obracaja tylko furke
the_m
O! kolejna "pro" gra z serii NFS wink.gif Jezeli ta odslona bedzie tak badziewiasta jak wszystkie NFSy po Undergroundzie (1) to ja podziekuje.
Trailer nic dobrego nie zapowiadal wiec nie licze na przelom ... obym sie mylil smile.gif
Dabman
Powiem ze jak zobaczylem filmik, to fura niczego sobie, bardzo detalistyczna, lecz mimo wszystko seria nfs ostatnio ssie... ile mozna NFS robic na zasadzie underground? mam nadzieje ze to bedzie albo cos w stylu Hot Pursuit, albo porsze, lecz tory mnie odstraszaja, wole gory ( takie jak w hp/porshe ) ale nie te z nfsu:/ czy trasy wiejskie, to jest klimat na wyscigi! ale nie tory:(
the_m
Obieacany trailer -> Tutaj HD
Matriks_1111
W sumie to wiele więcej w tym trailerze nie pokazali. Zresztą to i tak render i z grafiką w grze nie ma nic wspólnego hyh.gif
Amatorek
Jedyna mocna strona w serii NFS to tuning. Jeśli tego zaniechają to będzie kiszka. Ja bym poprawił model jazdy i przeniósł te wszystkie fury na prawdziwe tory z kilkoma miejskimi i mega wypas full tuningiem. 20 lub więcej mocno stuningowanych fur na takim Laguna Seca lub Nurburgring!? Taka opcja mi pasuje biggrin.gif
Jednak po kiczowatym Carbonie straciłem nadzieję...
Raiven2
Ta seria aby odżyła, EA musiałby przekazać prace nad nią innemu studiu smile.gif

P.S Byle żeby nie było tak jak z R6: Lockdown biggrin.gif
Musti
mnie najbardziej pasowała czwórka(road challenge ew.high stakes) do dzisiaj powstaja fury (tysiące! polecam www.nfscars.com)trasy też (do tego jaki latwy w obsłudze edytor) czego chciec wiecej zniszczenia byly (jakie takie ale)tuning tez klimacik byl niezly (na dodatek należe do szczęśliwców posiadających Oryginał czwórki o który teraz trudno)
ShtaS
5 screenów

http://giery.eu/Galeria/catid,111/
Jinxters
Twórcy nie mają już pomysłów i zaczynają zrzynać od konkurencji..żałosne......wogóle ta seria jest żałosna...a Jej odsłona o nazwie Carbon to już wogóle padaka
BartX
Nawet nie przypominaj mi o Carbonie... porażka na całej linii. I o ile w Most Wanted młóciło się naprawdę przyjemnie, to Carbon jest IMO średniaczy biggrin.gif A w ProStreet wierzę - podoba mi się koncepcja wyścigów na torach. W sumie co szkodzi jednocześnie grać w Forzę i nowego NFS-a?
Mastah27
Screeny:

http://www.xboxyde.com/news_4482_en.html
Orange
pare minut gameplayu z komentarzem ,polecam smile.gif
Dym w tej grze wyglada naprawde bosko biggrin.gif

http://www.gamespot.com/video/0/6175058/vi...oup=e32007_live
Colio
Nie wygląda to źle. Fani serii łykną to pewnie choćby z ciekawości. Dla mnie to raczej żadna atrakcja, za dużo konkurencja wśród ścigałek coby się tym zainteresować. Dziwnym nie jest że twórcom zachciało się zmian, tylko tor wyścigowy to strzał w dziesiątkę raczej nie jest.
master_PL
Hmm..Seria Need For Speed to jest ścigałka w pełni arcade'owa, i brakuje mi czegoś takiego jak =REALIZM= (Forza 2)
ArkejD
http://www.gamersyde.com/news_4844_en.html

Jak dla mnie zapowiada sie wyśmienicie, jakaś odskocznia od pgr 4 czy forzy 2, widac po jeżdzie że symulacja to to nie jest, ale mamy zniszczenia, ładną grafikę (swietny efekt dymu) i licencjonowane fury. Może być naprawdę ciekawie
Blim
Na pewno jako gra będzie bardziej zabawna niż Forza 2 gdzie można było się przekonać jak to jest zasnąć za kółkiem najdroższych samochodów świata. Czekam na Pro Street równie mocno co na PGR4. happy.gif
PePeP
Przeczytałem właśnie zapowiedź na IGN (tzn. relacje z prezentacji na GC) i jestem trochę zmartwiony. IGN pisze, że sterowanie i zachowanie auta zostawiają wiele do życzenia (ponoć raz auto jest za nerwowe, łatwo wpadająć w niekontrolowane poślizgi i kręcąc bączki, innym razem za to nie chce się zmieścić w zakręcie - brzmi to nawet realistycznie, ale chyba fani NFS'a nie chcą kolejnej forzy :-). Dziwie się zawsze dlaczego niektóre firmy dopracowują najważniejszą rzecz na końcu...
Zwirz
Mi osobiśćie brakowało troche realizmu w NFS. I zeby był dłużysz od Carbona. Bo to, że będzie ładniejszy to widać smile.gif Model zniszczeń, ok:) Ale widząc filmik prezentujący gameplay... Jakoś ten dym mi się strasznie nie podoba confused.gif Niby ładny, ale troche sztuczny. Jak mgła wygląda. Znając życie to pewnie kupie ProStreet... Ale na pewno nie przedpremierą i dopiero jak obczaje demko, albo tą gre u kogoś. Niechcem kupować w ciemno tak jak Carbona na PC, którego przeszedłem po 1,5dniu grania confused.gif Żeby wszytsko się udało, bo jak narazie zapowiada się naprawdę dobrze i tak jak PePePe pisze, że samochody jakoś dziwnie się zachowują jest pewną obawą, że od byle czego auta będą świrować na trasie. Oby wszystko panopm z EA się udało. A premiera kiedy? W październiku czy w listopadzie?
Mastah27
Screeny, filmik o dragu i gameplay:

http://www.gamersyde.com/news_4892_en.html

http://www.gamersyde.com/news_4901_en.html

7 screenów i filmik przedstawiający Nissana GTR-Proto:

http://www.gamersyde.com/news_4922_en.html

http://www.gamersyde.com/news_4926_en.html
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_4945_en.html

Filmik o organizacjach:

http://www.gamersyde.com/news_4954_en.html
WildFirePL
na allegro można kupic gre juz za 190 zł, czekam na demo ciekawe co gra pokaże smile.gif
Blim
CYTAT(WildFirePL @ 14 10 2007, 17:20) *
na allegro można kupic gre juz za 190 zł, czekam na demo ciekawe co gra pokaże smile.gif

Już jest? Myslalem ze premiera dopiero w listopadzie. ohmy.gif
Orange
preorder
suli
Czy to prawda że dzisiaj na Marketplace ma być dostępne demo Nfs Pro Streeta ?
elimiko
CYTAT(suli @ 22 10 2007, 12:52) *
Czy to prawda że dzisiaj na Marketplace ma być dostępne demo Nfs Pro Streeta ?

Spekulacje tak głoszą, ale to nie potwierdzona informacja.

mike.mayers
Jakie macie wrażenia po zagraniu w demo ? Bo jak dla mnie to ta gra jest średnia, dobre są tylko uszkodzenia samochodów i palenie gumy, a tak po zatym to nic ciekawego. Oczywiście to jest tylko moja opinia.
Wampis
Graficznie zupełnie w porządku, uszkodzenia są fajne do pewnego stopnia, np. silnik widoczny po odpadnięciu maski jest niezłym detalem, ale powtórki po skasowaniu auta wyglądają strasznie dziwnie, z kompletnie skasowanego tyłu zostaje wydech...
Samochody wydają się ciężkie i trochę niezgrabne, czy to dobre rozwiązanie w takiej nierealistycznej grze - nie jestem do końca przekonany.
Nie wiem jak będzie z poziomem trudności w pełnej wersji, w demie jest on za niski.
Zawiodłem się na tej niemieckiej autostradzie. Niestety przynajmniej ten fragment z dema okazał się być w większości krętą drogą ekspresową, a na fragmencie autostrady muszą oczywiście być wyświetlane informacje o nieistniejącym korku. Żeby było bardziej kolorowo? Naprawdę w Niemczech jest tyle fajnych kawałków autostrad, długie proste schodzące ze wzniesień i idące po estakadzie, albo dwie nitki rozdzielające się by ominąć wzgórze. Dlaczego nie wykorzystano właśnie takiego fragmentu?
Jeśli więc chodzi o same wyścigi, to zdecydowanie wolałbym PGR4. Natomiast w demie nie dane było zasmakować możliwości tuningu ani trybu drift, być może one będą w stanie skłonić mnie do zakupu gry.
ArkejD
na filmikach wygladalo to bardzo fajnie, jednak w praktyce jest...hmm słabo.. w ogole nie przypadł mi do gustu model jazdy, uszkodzenia sa ok, ale model jazdy pozostawia wiele do zyczenia. Tak samo kamera, z 4 pozycji nie pasowala mi zadna, a 2 za samochodem calkowicie odpadaja, jedna jest nisko a druga za daleko. NFS:PS<PGR4
genetyk@
moze slyszeliscie kiedy pojawi sie w oficial plasytation magazine demo pro street?? na ps2 oczywiscie wink.gif
sinner
Zauważyliście może coś takiego, że im więcej jest wokół gry zamieszania (reklamy, masa trailerów, wywiady, gameplaye) to potem, jak gra już wychodzi to niczym nie zaskakuje? Ja takie coś miałem właśnie z NFS'em. Wyglądało całkiem spoko, ale jak się pograło trochę w demo to "nie to co miało być".
Yaxa
NFS od dawna juz niczym nie zaskakuje...
adi
Ludzie co jest z wami??Mamy wyścig z fajna grafiką,bardzo fajnym modelem jazdy jak na zręcznościówkę,w miarę oryginalny jak na kolejną część cyklu....Wg mnie gra zapowiada się w porządku,a co niektórzy jadą po niej jakby była jakimś crapem.Takich wózków i tras mogłaby pozazdrościć Forza 2 ,a że samochody prowadzą się łatwiej?RANY!!! przecież to NFS pifpaf.gif
komar737
"przecież to NFS"

NFS to byl ponad pięc lat temu.
ArkejD
jednak wolałbym nową wersję carbona niż to co powstało teraz. Ni to NFS ni to PGR...
adi
Taaa,a jakby był taki jak Carbon to by wszyscy narzekali że EA odcina kupony ,ech ciężko teraz dogodzić młodzieży biggrin.gif wg mnie spokojnie dostanie 8/10 i to bez przekupstw Billa wink.gif
elimiko
Radziłbym powstrzymać się od tak mocnych opinii, dlatego że nie mieliśmy jeszcze okazji zobaczyć pełnej wersji nowego NFS'a. Zapewne wiekszosci z Was demo nie przypadło do gustu, ponieważ jest zwyczajne za krótkie, żeby zaprezentować jakikolwiek poziom wacko.gif
Dwie niezbyt skomplikowane trasy nie są w stanie pożądnie zachęcić mnie do zakupu gry, ale nadzieji ktore wiązałem z Pro Street nie tracę sweat.gif
Z pewnoscia zasięgne informacji w prasie i serwisach, kiedy tylko pojawia sie pierwsze recenzje.
.:marioo:.
Jak dla mnie model jazdy w tych NFS-ach, Most Wanted, Carbon czy teraz Pro Street jest zupełnie niegrywalny.
Nie wiem jak wy, ale ja za każdym razem mam wrażenie "pływania" po drodze?
sinner
Seria po prostu po U i U2 robi się coraz gorsza. Twórcy kombinują na wiele sposobów, częściowo się udaje, ale nie jest to poziom którego tak bardzo oczekujemy.
Fajnie by wyglądał remake Undergrounda w mega dopieszczonej grafice nowej generacji.
Orange
fajnie to by wygladal remake Porshe 2000 , z jego modelem jazdy i klimatem smile.gif
Slupek88
Zgadzam się z Sinnerem Underground 1 i 2 to były gry niesamowite, wciągające, szczerze, czasami do dzis lubie pyknąć w undera 2, most wanted był dobry ale mi sie nie widział, wyścigi w dzien nie miały tego klimatu, carbon to kompletna pomyłka, a narazie po obczajeniu demka pro streta----------SYF wole PGR 4 pokroć
WildFirePL
a mi ta część się podoba, szybka jazda bez trzymanki smile.gif
Raiven2
Ludzie dajcie szansce nowemu NFS-owi, ta sama sytuacja była z Forzą 2( sorry za porównanie) demo nie spełniało wymagań 70% ludu nie tylko z tego forum.... To demo, a nie jakiś trial... Poczekajcie z ocenami do premiery, dużo nie zostało smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.