Wiatrak
24 05 2007, 14:03
Tak sie zastanawiam nad dobra gra online i mysle nad CoD 3 wiec mam zapytanie duzo ludzikow w to gra ? Duzo polakow ?
tomci23
31 05 2007, 19:31
to samo pyatnie jak wyglada sprawa online bo tez zastanawiam sie nad kupnem tej pozycji
szarakps
31 05 2007, 21:35
Jaka platforma PS2 czy PS3?
PS3 sorry zaomnialem dodac
szarakps
5 06 2007, 17:27
Nie miałem okazji w nia online grać na Ps2 , ale tu coś troche opisali o rozgrywce jest to jedyne co znalazlem na naszych forach o wersji ps2 i online
http://www.onlinecenter.pl/forum/viewtopic...026&start=0 .
Jest kozacka online.2-3 kulki na klate i lezysz

nie tak jak w resistance(bez one shot kill ON)

Ludzi gra mniej niz w resa ale fajnie sie gra i tak .polecam
Wiatrak
25 06 2007, 19:59
ale polecasz na ps2 czy na ps3 ?? duzo polakow gra w to na ps2 ?
do CoD3 na PS2 nawet nie podchodz... spadajace framerate (na online i nie pomylilem tego z lagami)... w to sie nie da grac... nawet nie ma z kim bo jednoczesnie jest ok 6 serwerow. gra jest dobra... ale tylko na x0 i PS3 (brakuje chyba wsparcia dla klanow i listy przyjaciol)
Wiatrak
26 06 2007, 07:30
dzieki

uratowales mnie a jakas gre proponujecie na ps2 online gdzie gra sporo polakow ??
ja osobiscie uwazam, ze ciezko cos wybrac z tej lub podobnej tematyki... po BF:MC, ktory mial premiere ponad rok temu nic ciekawego na online nie wyszlo... zreszta "wszyscy" przesiedli sie juz na x0 i PS3.
Wiatrak
26 06 2007, 08:57
ale mi nie chodzi o podobna tematyke

tylko o jakakolwiek gre online gdzie troche polakow siedzi
PESx ewentualnie Burnout: Dominator (ten to nie wiem czy online ma)... moze MGS:Subsistence albo Socom: Combined Assault - nie wiem...
sytuacja PS2 pod wzgledem online byla ciezka... a co dopiero teraz gdy na rynku jest x0 i PS3... pozostaje chyba zakup CurrentGena
Ta,w Socom:Combined Assault nawet moj kumpel gra i mowi,ze swietna.HS obowiazkowy
mr.suchy
25 12 2007, 11:36
dziala wam Headset w COD3?!, polecam do rozgrywek on-line, oczywisice PS2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.