Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dark Messiah of Might & Magic Elements
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Salwador

CYTAT
Produkt francuskiej firmy Arkane Studios o nazwie Dark Messiah of Might and Magic, doczeka się konwersji na konsolę Xbox 360 – poinformował 23 maja koncern Ubisoft Entertainment. Gra będzie nosić podtytuł Elements i w stosunku do swojego pierwowzoru zostanie znacznie rozbudowana..
więcej informacji zostanie ujawnionych jeszcze w tym, lub na początku przyszłego tygodnia.

Przypominamy, że Dark Messiah of Might and Magic to gra akcji, której niewątpliwym atutem jest możliwość anihilacji przeciwników na przeróżne sposoby, jak również zaimplementowane w programie elementy RPG, pozwalające rozwijać prowadzoną postać.

A tu zapodaje już link z ver alpha na naszego x360..
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=67826
the_m
No i to mi sie podoba! Mam nadzieje ze gra bedzie znosna wink.gif Skoro multiplatformin jest taki popularny to moze Nevewinter tez sie doczekam na jakiejs konsoli smile.gif
Raiven2
No cóż w końcu ilość RPG na X360 zwiększa się, teraz zapowiadany Gothic 3, Gothic 4, Blue Dragon, Mass Effect, Two Worlds smile.gif I oczywiście teraz Dark Messiah smile.gif Co do Neverwintera to chyba dopiero 3 smile.gif Cieszmy się bo zwolenników przybędzie, innymi słowy ludzi do gry biggrin.gif
Salwador
http://www.gametrailers.com/player/20871.html <--nowy trailer...
PePeP
Cieżko przewidzieć jak będzie z grafiką i płynnością. Mam nadzieje, że w tym temacie gra nie zawiedzie. Bo co do tego że sam gameplay jest super, chyba nikt kto grał na PC nie ma wątpliwości. Ciekawe też jaki będzie multi. Biorąc pod uwage rozbudowanie systemu walki może być ciekawy, ale może też być frustrujący (zbyt szybka śmierć z powodu zaawansowanej fizyki).
Sokolov
Po trailerze, ktory pojawil się na Marketplace jestem raczej negatywnie nastawiony confused.gif Grafika marna, ogólnie wszystko jakoś nie bardzo mi się podoba
Mastah27
Screeny i trailer:

http://www.xboxyde.com/news_4527_en.html
Mastah27
Screeny:

http://www.gamersyde.com/news_4839_en.html
Zwirz
Patrząc po trailerze z Marketplace... Nie kupie Dark Messiash na X360 bo wygląda mi, że będzie to zwykły port z PC z poprawioną grafiką... Która już na PC była bardzo dobra i animacje postaci też były śwetne. Może się chłopakom uda, a może nie. Jednego Messiasha zafundowałem smile.gif Drugiego nie mam zamiaru. No i po screenach gra nie wygląda najgorzej smile.gif
izon
Mi sie wydaje ze gram moze byc naprawde dobra.Juz kiedys widzialem gameplay na hyperze i strasznie zalowalem ze w to nie zagram.Giera bardzo klimatyczna i mysle ze to moze byc jej duzym atutem..
Ziomu666
Mam już gierkę i moje odczucia:
-Średnia grafika
-B. Dobry Gameplay
-B. Dobra animacja postaci
-Widać noki i tułów (w innych grach z widokiem z pierwszej osoby mamy tylko dłoń prawej ręki i kawałek lewej ręki które unoszą się w powietrzu tongue.gif)
-Klimatyczna muzyka

Jak coś sobie przypomnę to dopiszę. smile.gif Gierki jeszcze nie skończyłem jestem w 9 etapie.
Ale mogę ją polecić wszystkim którzy lubią pomachać mieczem. wink.gif
Sokolov
A powiedź mi jak z długością gry? Ile zajmie czasu przejście (tak na oko)?
Konar$ky
CYTAT
A powiedź mi jak z długością gry? Ile zajmie czasu przejście (tak na oko)?

Dołączam się do pytania. Ostrze pazury na tę grę od czasu wersji PC-towej i zastanawia mnie w ogóle czy gra warta zdobycia.
Ziomu666
Na oko jakieś 10-15h . Grałem Wojownikiem na średnim poziomie trudności i nie odkrywałem wszystkiego. A i dziś ją ukończyłem smile.gif Ostatni filmik i etap są super. Wspomnę tylko o głosie człowieka zawieszonego nad otchłanią proszącego nas o pomoc diablo.gif (jest to w ostatnim etapie).

A i kilka wad:
-Nie można podnieść niektórych przedmiotów.
-Jeśli wrzucimy skrzynkę do ognia to od razu rozpada się i znika.
-Ciała wrogów po jakimś czasie znikają.
-Grafika w drugim etapie gdy strzelamy do większego przeciwnika "chrupie". (Dalej już nigdzie tego nie doświadczyłem)
-Gra na średnim poziomie trudności jest bardzo łatwa.
-Mało broni.
-Na PC można było równocześnie szkolić się na maga, wojownika itd. na x'ie wybieramy na początku gry kim chcemy zostać.
-Gdy jesteśmy magiem na początku walczymy "kijaszkiem" jeśli nim uderzymy w skałę, czy coś zostają ślady cięć.
-W niektórych momentach słabe tekstury.
bajej
Czy t normalne ze na poziomie trudnym ma sie tylko 1 podstawową bron ;/? Troche to wkurfia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.