matiz23
28 05 2007, 20:15
Jakie według was są najczasochłonne gry na psx'a?
Castlevania SOTN na 203% jak sie nie myle
Burgund
29 05 2007, 11:09
"Harvest Moon: Back To Nature" Samo ukończenie tej gry to wyczyn, a co dopiero na 100%...
Gra jest pardzo długa a wydaje się jeszcze dłuższa, ponieważ jest bardzo schematyczna.
Wszelkiego rodzaju RPG z mocnym naciskiem na FFVII do którego wraca się bardzo często. Od siebie dodam też Parasite Eve2 (mega żywotna gra) oraz Resident Evil 2 (ukończyłem go jakieś 80 razy

-pojedyncze scenariusze).
Erpegi są żywotne, zwłaszcza jesli stawiasz sobie za cel wymaksowanie postaci... ale chyba jednak obstawiałbym Harvest'a
Z tego co pamiętam bardzo dużo czasu mi zajęło Final Fantasy Tactics, Front Mission 3 i ten nieszczęsny Harvest Moon są to naprawdę długie gry. Kolejno przejście FFT zajęło mi dobre 90h (chyba nawet 100 przekroczyłem) a i tak nie miałem wszystkiego. FM3 też coś ponad 90h (razem dwa scenariusze), ale chyba też nie miałem wszystkiego co było możliwe do zdobycia. I HM do którego podchodziłem 3 razy gdzie raz mi się memory card sformatowało raz ktoś mi skasował a trzeci nie skończyłem. Dodam tylko że miałem coś koło 60h a byłem dopiero na drugim roku. Do tego pamiętam jak sobie wyliczyłem ile by mi zajęło przejście tej gry na 100% zakładając że na każdy dzień tyle i tyle bym spędzał minut i tam kilka innych rzeczy i wyszło grubo ponad 120h.
haszczak
10 07 2007, 18:28
Final Fantasy 7 do tej gry sie powraca bez konca...
Front Mission 3 obydwa scenariusze zaliczone gdzie pierwszy bedzie gdzies tak z 5 razy...no i moge powiedziec ze mam skonczone na 100% podajze,o ile czegos niepominelem...
Tekken 3 skonczenie tej gry to zaden problem ale juggle opanowac konkretne kazda postacia to juz trzeba sie nameczyc troche...
Lukastec
19 07 2007, 15:02
Dla mnie Final Fantasy IX, bo potrzebowałem 80 godzin żeby to przejść. Samo wygrzebywanie skarbów z Choccobo zajeło mi ze 20!
SD Gundam G Generation F. Kilkanaście kampanii, od kilku do kilkunastu misji, każda trwająca od paru minut do godziny-dwóch + częste powtórki w celu zdobycia kasy, EXP i nowych mechów.
Paulek L
20 07 2007, 11:06
W FFVII miałem 103h, w Harvest Moon grałem trzy miechy dzień w dzień, w Gran Turismo miałem 99.8 procenta i zajęło mi to ok.dwa miesiące
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.