Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najczasochłonniejsze gry
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
matiz23
Jakie według was są najczasochłonne gry na psx'a?
signap
Castlevania SOTN na 203% jak sie nie myle
Burgund
"Harvest Moon: Back To Nature" Samo ukończenie tej gry to wyczyn, a co dopiero na 100%...

Gra jest pardzo długa a wydaje się jeszcze dłuższa, ponieważ jest bardzo schematyczna.
Wyjebo
Wszelkiego rodzaju RPG z mocnym naciskiem na FFVII do którego wraca się bardzo często. Od siebie dodam też Parasite Eve2 (mega żywotna gra) oraz Resident Evil 2 (ukończyłem go jakieś 80 razy tongue.gif -pojedyncze scenariusze).
ghost.
Erpegi są żywotne, zwłaszcza jesli stawiasz sobie za cel wymaksowanie postaci... ale chyba jednak obstawiałbym Harvest'a
TinCup
Z tego co pamiętam bardzo dużo czasu mi zajęło Final Fantasy Tactics, Front Mission 3 i ten nieszczęsny Harvest Moon są to naprawdę długie gry. Kolejno przejście FFT zajęło mi dobre 90h (chyba nawet 100 przekroczyłem) a i tak nie miałem wszystkiego. FM3 też coś ponad 90h (razem dwa scenariusze), ale chyba też nie miałem wszystkiego co było możliwe do zdobycia. I HM do którego podchodziłem 3 razy gdzie raz mi się memory card sformatowało raz ktoś mi skasował a trzeci nie skończyłem. Dodam tylko że miałem coś koło 60h a byłem dopiero na drugim roku. Do tego pamiętam jak sobie wyliczyłem ile by mi zajęło przejście tej gry na 100% zakładając że na każdy dzień tyle i tyle bym spędzał minut i tam kilka innych rzeczy i wyszło grubo ponad 120h.
haszczak
Final Fantasy 7 do tej gry sie powraca bez konca...
Front Mission 3 obydwa scenariusze zaliczone gdzie pierwszy bedzie gdzies tak z 5 razy...no i moge powiedziec ze mam skonczone na 100% podajze,o ile czegos niepominelem...
Tekken 3 skonczenie tej gry to zaden problem ale juggle opanowac konkretne kazda postacia to juz trzeba sie nameczyc troche...
Lukastec
Dla mnie Final Fantasy IX, bo potrzebowałem 80 godzin żeby to przejść. Samo wygrzebywanie skarbów z Choccobo zajeło mi ze 20!
Suavek
SD Gundam G Generation F. Kilkanaście kampanii, od kilku do kilkunastu misji, każda trwająca od paru minut do godziny-dwóch + częste powtórki w celu zdobycia kasy, EXP i nowych mechów.
Paulek L
W FFVII miałem 103h, w Harvest Moon grałem trzy miechy dzień w dzień, w Gran Turismo miałem 99.8 procenta i zajęło mi to ok.dwa miesiące cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.